Találatok a következő kifejezésre: Szurkáló érzés a bal petefészkemben, (7 db)

Mitől lehet az alhasamnál, pontosabban a bal petefészek felé szurkáló érzés?

A 17. napomon volt peteérés,most vagyok a 22. napon,viszont ma egész nap szurkáló érzésem volt,ilyet még nem tapasztaltam korábban.Lehet esetleg beágyazódás?Van valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: persze hogy lehet. nekem 1 hete késik és én is ilyet éreztem a bal petefészkemnél nyomást érzek. de nem mindig csak néha. de még nem teszteltem.

persze hogy lehet. nekem 1 hete késik és én is ilyet éreztem a bal petefészkemnél nyomást érzek. de nem mindig csak néha. de még nem teszteltem.
hõd?
A kérdező hozzászólása: Nem mértem a hõmet mert nálam elég problémás, ugyanis a munkám miatt szinte minden nap más idõpontban kell kelnem.Próbálkoztam vele korábban, de nem nagyon volt sikeres, volt olyan, h 37.1 volt ébredéskor, a délelõtt folyamán mégis megjött, azóta nem méregetem.
Szia! Nekem ez volt az egyik tunetem. Azota masoktol is hallottam, hogy 1pontban szukallast ereztek, es okis babat varnak. Ugyhogy kitartas a tesztelesig! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Remélem az utolsó válaszolónak lesz igaza, jó babavárást kívánok neki!

Menszi után 3 héttel mindjárt megjön érzésem van és szúrkál a bal petefészkem. Lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: Nekem mindig olyan érzésem volt :) Meg megduzzadtak a melleim és nagyon fájtak...és folyamatosan chips-et kívántam csokival....és ezek mellett még volt folyamatos hányinger,szédülés és fáradtság minden nap! Remélem sikerült Neked! Sok szerencsét!

Nekem mindig olyan érzésem volt :) Meg megduzzadtak a melleim és nagyon fájtak...és folyamatosan chips-et kívántam csokival....és ezek mellett még volt folyamatos hányinger, szédülés és fáradtság minden nap! Remélem sikerült Neked! Sok szerencsét!
Lehetséges, persze, de én azért még nem élném bele magam... Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ez még minden lehet, de van esetleg aki hasonlót tapasztalt babaváráskor?
ugyanezeket éreztem...már tudom hogy miért! :) 4 hkm

Peteérés óta szurkál a bal petefészkem és néha mindjárt megjön érzésem van és görcsölgetek. Mitől lehet ez?

Február 2-3.-án volt a peteérésem, addig is volt ovus fájdalmam, de azóta is van, sőt most még szurkál a petefészkem is. Lehet, hogy ciszták? Félek, hogy nem teherbe eséshez van köze.

Legjobb válasz: Bármi lehet, de a terhességhez ilyenkor nem sok köze van!

Bármi lehet, de a terhességhez ilyenkor nem sok köze van!
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy terhességhez nem lehet köze, még nem lehetek terhes, de a teherbe eséshez? Beágyazódás elött nem lehet ilyen szurkálás stb?
Nekem 3 napig görcsölt ovu utáni napokon jövö hét szerdán fog megjönni én se kaptam rá választ vajon mi volt ez
A beágyazódást nagyrészt meg sem lehet érezni. De peteérés után 1-2 nappal meg fõleg nem! Lehet, hogy jobban figyelsz most magadra és azért tûnik fel!
Nekem ovu után két nappal kezdett iszonyat fájni, szúrni a petefészkem, néha nagyon durván bele nyilalt! Nem tudtam mire véljem, elõször azt hittem felfázás, de nem jártam sokat pisilni, aztán gondoltam a beágyazódásra, de ezt csinálta úgy 5-6 napig, és megjött! Szóval nekem ez mensi tünet volt! Szombat este jött meg, és szépen el is múlt! Mostmár alig érzem 1x-2x!


A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 5.-6. naptól érzem, korai lenne ovulációnak.
azért van mindez, mert most van peteérésed, ezek a termékeny napjaid.én ugyanígy vagyok most, a bal petefészkembe nyilallgat a fájdalom...
Ovuláció
A kérdező hozzászólása: És ma voltam UH-on, a jobb oldalon érik épp a petém és a balon fáj. Ciszta nem volt :) Bár még mindig nem tudom, mitõl fájdogál..

Szurkáló érzés van a bal petefészkemben, mit jelent ez?

13 hetes vagyok, reggel óta a bal petefészkemben szurkáló-nyilaló érzést érzek. Mit?l van ez?

Legjobb válasz: szia, Ne aggódj csak a méhtartó szallagok nyúlnak, nõ a méhet. Nem akarlak elkeseríeni, de fogsz még ilyen-olyan szúrást, görcsöt, nyilallást érezni, ezek teljesen normálisak. Átrendezõdik odabent minden. Semmi baj, a babád tök jól érzi magát. Beszélj hozzá sokat, bíztasd...Sok örömet kívánok hozzá és gratula. :))

szia, Ne aggódj csak a méhtartó szallagok nyúlnak, nõ a méhet. Nem akarlak elkeseríeni, de fogsz még ilyen-olyan szúrást, görcsöt, nyilallást érezni, ezek teljesen normálisak. Átrendezõdik odabent minden. Semmi baj, a babád tök jól érzi magát. Beszélj hozzá sokat, bíztasd...Sok örömet kívánok hozzá és gratula. :) )

Még egy hét a nem vártig. Érzem, hogy a bal oldali petefészkem szurkál, még mindig. Olyan furcsa érzések kavarognak bennem, mindenen sírni tudnék, a melleim érzékenyek. Mire gondoljak?

Legjobb válasz: Azt gondolnám, hogy lehet hogy terhes vagy, de ez elég kevés ahhoz, hogy bizonyos legyen.. Várd ki szépen az egy hetet, majd tesztelj!

Azt gondolnám, hogy lehet hogy terhes vagy, de ez elég kevés ahhoz, hogy bizonyos legyen.. Várd ki szépen az egy hetet, majd tesztelj!
Várd ki ezt az egy hetet. mikor én szerettem volna teherbe esni még azt is éreztem, hogy hányingerem van. nem akarlak elkeseríteni, de ez így van. annyira akartam a babát, hogy beképzeltem dolgookat, és nem voltam terhes. most már 7 hetes terhes vagyok! Várd ki az egy hetet, és tesztelj, ez a tuti...
Nekem 2 tünetem volt az elmaradt menses elõtt: fájt a mellem, és elsírtam magam olyanon, amin azelõtt nem. Szóval szerintem van esélyed:-)
Szeritnem annyi esélyed van a babára jelenleg, mint a menszire. :(
Ez lehet tényleg baba miatt, de akár mensi miatt is. De bízzunk benne, hogy a kis pocaklakó miatt! Várd ki ezt az egy hetet! ha van érzékenyebb teszted, próbálkozhatsz korábban is tesztelni, nekem bejött, kimutatta kb 3-5 nappal elõtte! Sok sikert! és majd írj, mi lett!

Furán nehéznek érzem a méhem, álmos, fáradékony vagyok. Most délelőtt óta mindjárt megjön érzésem van és szúrkál a bal oldali petefészkem és a méhem. Ma kellene megjönnie. Mi lehet a baj? Mégsem lehetek babás?

Legjobb válasz: Ugyan ezt éreztem aznap amikor megjött nekem:( Plusz állandóan sírhatnékom volt,de én hõmérõzõm és le is esett a hõm szóval abból már tudtam,hogy nem lesz babóka sajnos:( De nálad ne legyen így!!!!!Még nem jött meg ez jó:) Ne is jöjjön!!

Ugyan ezt éreztem aznap amikor megjött nekem:( Plusz állandóan sírhatnékom volt, de én hõmérõzõm és le is esett a hõm szóval abból már tudtam, hogy nem lesz babóka sajnos:( De nálad ne legyen így!!!!!Még nem jött meg ez jó:) Ne is jöjjön!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!