Találatok a következő kifejezésre: Szoptatom 7 kisfiam, és (4 db)

7 hónapja szoptatom a kisfiam és az éjjel, meg azóta is a bal mellemből eszivárog a tejcsi. Ez addig volt csak míg kialakult a kereslet-kínálat, kb.2-3 hónapos koráig. Azután nem. Nem fejek. Mit jelenthet?

Legjobb válasz: Esetleg nem ittál több folyadékot? vagy kevesebbet/kevesebbszer szopziott a kicsi, de szerintem nem jelent semmit. Lassan egy éve szoptatok, nekem is volt ilyen.

Esetleg nem ittál több folyadékot? vagy kevesebbet/kevesebbszer szopziott a kicsi, de szerintem nem jelent semmit. Lassan egy éve szoptatok, nekem is volt ilyen.

7 hónapja szoptatom a kisfiam. Szeretnék neki krumplipürét adni, amit olvastam, hogy sokan anyatejjel pépesítenek. Ha most elkezdek fejni, az megzavarja az eddig kialakult tejtermelődést (és annak menetét)?

Legjobb válasz: Nem zavarja meg. Egyébként ugyan úgy jó,ha a krumpli fõzõvízével pépesíted.Nem minden gyerek szereti csak magába a krumplit.

Nem zavarja meg. Egyébként ugyan úgy jó, ha a krumpli fõzõvízével pépesíted.Nem minden gyerek szereti csak magába a krumplit.
mindenképpen teherbe eshetsz
Persze hogy.me´g ha nincs is semmilyen akkor is.Szoptatás alatt is bármikor. Mindíg védekezzetetk, ha csak nem szeretnél gyorsan ma´sik babát.
Nagyon sok ember azt hiszi, hogy a szoptatás megvédi, a fogamzástól pedig ez nem így van. ilyenkor szoktak megfoganni a korai kistesók. mindenképp védekezzetek.

Kisfiam 16 hónapos, és már 7 hónapos korától nem szoptatom. Ma mindkét cicimből jött egy-két csepp tej. Szerintetek terhes vagyok?

Legjobb válasz: vagy hormonálisan nincs rendben valami, teszt, majd nõgyógyász, vizsgáljon ki

vagy hormonálisan nincs rendben valami, teszt, majd nõgyógyász, vizsgáljon ki
Ez volt nálam is, magas volt a prolaktin szintem, nálam még 1 év után is volt, hogy szivárgott, mivel szerettünk volna tesót kaptam bromocriptint, különben nem jött volna össze a baba
Én a második terhességemnél tapasztaltam hasonlót, akkor már fél éve nem szoptattam. Fel is tûnt, hogy most meg miért kezdett egy csak úgy csöpögni, majd a teszt beigazolta, hogy babát várok. Sajnos az a terhességem nem maradt meg. A mostani terhességemnél meg szinte ömlik a tejem, remélem marad még a pinek is a szülés utánra. :-)))) Egy 2 és fél éves kislány és egy 33 hetes magzat anyukája
Bocsánat a "picinek is", nem a pinek is. :-)))
Én 5 hónapos koráig szoptattam a kislányom és csak most nemrég apadt el rendesen a tejem, amikor 15 hónapos lett. Viszont most 7 hetes terhes vagyok de már van elõtejem, gondolom pont e miatt.Lillus most 18. hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Bár két hete volt meg a menstruációm, csak nem vagyok terhes. azért csinálok egy tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!