Találatok a következő kifejezésre: Szoptatom 7 kisfiam, (7 db)

7 hónapja szoptatom a kisfiam és az éjjel, meg azóta is a bal mellemből eszivárog a tejcsi. Ez addig volt csak míg kialakult a kereslet-kínálat, kb.2-3 hónapos koráig. Azután nem. Nem fejek. Mit jelenthet?

Legjobb válasz: Esetleg nem ittál több folyadékot? vagy kevesebbet/kevesebbszer szopziott a kicsi, de szerintem nem jelent semmit. Lassan egy éve szoptatok, nekem is volt ilyen.

Esetleg nem ittál több folyadékot? vagy kevesebbet/kevesebbszer szopziott a kicsi, de szerintem nem jelent semmit. Lassan egy éve szoptatok, nekem is volt ilyen.

7 hónapja szoptatom a kisfiam. Szeretnék neki krumplipürét adni, amit olvastam, hogy sokan anyatejjel pépesítenek. Ha most elkezdek fejni, az megzavarja az eddig kialakult tejtermelődést (és annak menetét)?

Legjobb válasz: Nem zavarja meg. Egyébként ugyan úgy jó,ha a krumpli fõzõvízével pépesíted.Nem minden gyerek szereti csak magába a krumplit.

Nem zavarja meg. Egyébként ugyan úgy jó, ha a krumpli fõzõvízével pépesíted.Nem minden gyerek szereti csak magába a krumplit.
mindenképpen teherbe eshetsz
Persze hogy.me´g ha nincs is semmilyen akkor is.Szoptatás alatt is bármikor. Mindíg védekezzetetk, ha csak nem szeretnél gyorsan ma´sik babát.
Nagyon sok ember azt hiszi, hogy a szoptatás megvédi, a fogamzástól pedig ez nem így van. ilyenkor szoktak megfoganni a korai kistesók. mindenképp védekezzetek.

Lehet-e adni 100%-os ananászlevet a 7 hónapos kisfiamnak vagy várjak még vele? Már szinte mindent eszik. Még mindig naponta 3x szoptatom. Már ivott öszilét, körtelét, de szeretnék neki mást is adni.

Legjobb válasz: 5 hónapos kora óta 100%-os üdítõket adok a kisfiamnak! ananász,körte,multivitaminos,narancs ízûeket! arra figyelek,hogy ne legyen benne tartósítószer,és vízzel hígítva adom!

5 hónapos kora óta 100%-os üdítõket adok a kisfiamnak! ananász, körte, multivitaminos, narancs ízûeket! arra figyelek, hogy ne legyen benne tartósítószer, és vízzel hígítva adom!
Lányom másfél éves, és most a napokban adtam neki elõszõr ilyet, de maradok a víznél...Az a legjobb.
tegnap kérdeztem a védõnõt, hogy adhatok-e 8 hónapos fiamnak, azt mondta igen.Egy kis vízzel hígítsam.

Mivel foglaljam le 7 éves kisfiamat amig én szoptatok?

Sajnos élvezi,ha szoptatàs közben nemet mondhat mindenre.:(

Legjobb válasz: Tv?

Tv?
adj egy babát neki amivel eljátszhat
- Ha leülne melléd vagy lefeküdne és addig olvasnál neki? Bármirõl amit szeret? - De a Tv is jó megoldásnak tûnik arra az idõre amíg szoptatsz. Berakod neki a kedvenc meséjét.
Szoptatás közben szerintem kicsit nehéz olvasni kedves elõttem szóló! Próbálj meg vele közben beszélgetni, gondolom elsõs a suliban, rengeteg új élménye van nap mint nap, de bármi témát elõhozhatsz amirõl szívesen társalog. Így a babával és vele is egyszerre lehetsz bensõséges kapcsolatban. Ha leülteted a tv elé, v. elküldöd játszani, úgy érzi kirekesztetted, ezért, hogy rá is figyelj rosszcsontkodni fog. Így nem tudod nyugodtan szoptatni a picit.
08-28 22:30-as vagyok! Én fekve szoptattam, simán tudtam olvasni! De a beszélgetés a kedvenc témáiról is jónak tûnik! Vagy addig vigyáz rá és lefoglalja az apa, vagy nagyszülõ?!
kiskutya
A kérdező hozzászólása: tovàbbi ötleteket is vàrok!
Biztos zavarja, hogy olyankor nem vele foglalkozol. Próbáljatok meg barkóbázni, vagy egyéb szójátékot játszani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat!a szojàték és beszélgetés jonak hangzik, ki probàlom.a barkobàs jàtékra màr nem emlékszem, hogyan kell jàtszani, emlékeztetnél légyszi!a tv-zést pont a kirekesztés miatt nem akartam, mert oké, hogy lefoglalja az idöre, de utànna megint kezdené a hülyeségét, mert nem foglalkoztam vele.

Kisfiam 16 hónapos, és már 7 hónapos korától nem szoptatom. Ma mindkét cicimből jött egy-két csepp tej. Szerintetek terhes vagyok?

Legjobb válasz: vagy hormonálisan nincs rendben valami, teszt, majd nõgyógyász, vizsgáljon ki

vagy hormonálisan nincs rendben valami, teszt, majd nõgyógyász, vizsgáljon ki
Ez volt nálam is, magas volt a prolaktin szintem, nálam még 1 év után is volt, hogy szivárgott, mivel szerettünk volna tesót kaptam bromocriptint, különben nem jött volna össze a baba
Én a második terhességemnél tapasztaltam hasonlót, akkor már fél éve nem szoptattam. Fel is tûnt, hogy most meg miért kezdett egy csak úgy csöpögni, majd a teszt beigazolta, hogy babát várok. Sajnos az a terhességem nem maradt meg. A mostani terhességemnél meg szinte ömlik a tejem, remélem marad még a pinek is a szülés utánra. :-)))) Egy 2 és fél éves kislány és egy 33 hetes magzat anyukája
Bocsánat a "picinek is", nem a pinek is. :-)))
Én 5 hónapos koráig szoptattam a kislányom és csak most nemrég apadt el rendesen a tejem, amikor 15 hónapos lett. Viszont most 7 hetes terhes vagyok de már van elõtejem, gondolom pont e miatt.Lillus most 18. hónapos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Bár két hete volt meg a menstruációm, csak nem vagyok terhes. azért csinálok egy tesztet.

Meddig érdemes szedni a terhesvitamint? Kisfiam 7 hónapos-amig szoptatok?

Legjobb válasz: szerintem nem feltétlen szükséges most már ekkora babával, elég ha valami sima olcsóbb vitamint szedsz. egyébként ajánlják, de ez már csak marketing fogás.

szerintem nem feltétlen szükséges most már ekkora babával, elég ha valami sima olcsóbb vitamint szedsz. egyébként ajánlják, de ez már csak marketing fogás.
Szerintem is felesleges már szedni.Most van gyümölcsszezon, inkább természetes vitamint vigyél be.
A kérdező hozzászólása: köszi-csak az a baj-h a csokis kekszet jobban kivánom, mint a barackot

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!