Találatok a következő kifejezésre: Szoptatok és mellem nagyon ki (2 db)

Szoptatok és a mellem nagyon ki van repedezve használhatok rá körömvirágkenöcsöt?

Legjobb válasz: Kend be anyatejjel és hagyd megszáradni rajta, mindennél jobb!

Kend be anyatejjel és hagyd megszáradni rajta, mindennél jobb!
Védõnõm a Bephanten krémet ajánlotta, azt mondta nagyon jó rá, és nem kell lemosni szopi elõtt.
Nekem a a Garmaston kenõcs vált be a bepanten semmit se ért és tök soká szívódott be. Mindenképp próbáld ki nekem pár nap alatt rendberakta pedig már sebes volt.
Nekem bevállt a körömvirág-kenõcs, jó zsíros és sûrû, hamar rendbetette a cicim. És kentem néha anyatejjel is a mellbimbókat, és sokat szaladgáltam pucér cicivel a lakásban, hogy minél többet szellõzzön. Ebben a nagy melegben sztem ez megoldható :-)
Nekem az Avent-es kenõcs vált be! Nem kell szopi elõtt lemosni sem, és ha szájába veszi sem fáj, mert puha marad a bimbó. Drága, de icipici kell csak belõle

A szoptatástól az egyik mellem sokkal kisebb, mint a másik és fáj is. Még mindíg szoptatok, de borzasztó kínokkal, de nem is ez lenne a probléma, hanem hogy nagyon csúnyán néz ki. Vissza fog alakulni?

Mindegy lenne, hogy a kicsi lenne nagy vagy a nagy lenne kicsi, csal jó lenne, ha legalább nagyjábból egyformák lennének. Bõ pólón keresztûl is látszik, hiába tömöm ki. Nem tudok felvenni egy normális, nõies felsõt a fürdõrucit meg el is felejthetem. Gátlásosabb is lettem. Járt így valaki? Vissza alakul?

Legjobb válasz: Ne légy gátlásos,aki szeret annak ez nem lényeges. Nekem volt régebben egy ilyen problémákkal küzdõ barátnõm,kifejezetten izgató volt számomra hogy nem voltak egyforma mellei.

Ne légy gátlásos, aki szeret annak ez nem lényeges. Nekem volt régebben egy ilyen problémákkal küzdõ barátnõm, kifejezetten izgató volt számomra hogy nem voltak egyforma mellei.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást.A Kedvesem így is szeret nyílván és õt nem zavarja, de engem nagyon.Muszáj valami megoldást találnom, mert ez így nagyon nem jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!