Találatok a következő kifejezésre: Szoptathatom a hónapos babámat, (4 db)

Megcsípett a darázs, szoptathatóm 7 hónapos babámat?

6 órakkor megcsípett a darázs,szoptathatom 7 hós babám?A kisfiam 10 kiló.

Legjobb válasz: Nyugodtan, semmi baja nem lesz.

Nyugodtan, semmi baja nem lesz.
Szerintem ha nálad nem lett semmi allergiás reakció, akkor nem lesz baj a tejjel sem.
NYugodtan, mi köze a darázscsipésnek a szoptatáshoz?

11 hónapos Babámat már nem szoptathatom, sajnos gyógyszert kell szednem. Hogy oldjam meg tovább hogy meglegyen a napi fél liter tejalapú étel?

Fagyasztva sajnos nincs anyatejem,mert olyan sok tejem nem volt.Tápszer a megoldás a továbbiakban?

Legjobb válasz: Nem mindegy,hogy milyen gyógyszert szed???Nem tud szoptatni már és kész!!!Nem ez volt a kérdés! Kedves Kérdezõ!Én még azért a tehéntejjel várnék!Szerintem vagy tápszer vagy tejital!Kérdezd meg a dokitokat!

Nem mindegy, hogy milyen gyógyszert szed???Nem tud szoptatni már és kész!!!Nem ez volt a kérdés! Kedves Kérdezõ!Én még azért a tehéntejjel várnék!Szerintem vagy tápszer vagy tejital!Kérdezd meg a dokitokat!
Milyen gyógyszert szedsz, hogy nem szoptathatod?
tejital. dm-be veszem, reggel és este kap. 11, 5 hós koráig szopizott, ezeket kapta. elsõ nap furán nézett, alig ivott. 2 nap, többet, és a 3, naptól kezdve rendes adagokat. reggel 200 ml iszik, este vacsitól függ mennyit evett, de általában 100 ml. nestlé beba tejitalt kap, dobozban kapható, vízzel kell elkeverni, mint a tápszert. de van hippes kész tejital is.
Lassan 1 éves lányomnak sincs meg a napi fél liter tejalapú. Reggel már nem kell neki a tápszer, így helyette sajtos kenyeret vagy joghurtot (gyümölccsel) kap. Uzsonnára néha krémtúró (saját). Este megissza a 150ml tápszert, de több nem kell neki. Próbálok minél több tejes dolgot adni, de szerintem nincs meg a fél l. A tejpépet nem szereti, már több fajtát próbáltunk. :( Próbáld meg a tápszert, hátha elfogadja! Vagy tejital... -igaz ez elvileg 1 éves kortól van. (Lassan már annyi idõs a babád)
Adhatsz neki tehéntejet is. nem lesz tõle semmi baja.
már lehet adni joghurtot, túrót, reszelt sajtot, lassan sima tejet is
Én 11 hónaposan már adtam sima tejet, hasonló okok miatt kellett elválasztanom a fiamat. A tej mellett kapott még túrót, joghurtot, sajtokat is.
utolsó: Elgurult a gyógyszered?? Csak azért kérdzetm, mert sok orvos antibiotikum mellet eltanácsol a szoptatástól..segíteni akartam Amúgy meg SKH mit kérdzezek, menj aludj egyet, vagy kötögessél ue
Én már nem kezdenék tápozni, szoktatnám a tejhez.
Ha probléma mentes a terhesség, nyugodtan szoptathatsz, akár szülésig is.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ. már azt hittem senki sem esett teherbe úgy hogy még szoptatta az elsõ babáját.


Szoptathatom a 3 hónapos babámat, ha beteg és lázas vagyok?

Legjobb válasz: Igen! Csillapítsd a lázat Algopyrinnel és hûtõfürdõvel. Mivel a szervezeted ellenanyagot termel, azt a baba is megkapja, így õ nem lesz beteg valószínûleg. Persze a betegségtõl is függ, mi a bajod. Meg hogy egyéb gyógyszert szedsz-e. http://www.lll.hu/node/144 itt bõvebben olvashatsz errõl

Igen! Csillapítsd a lázat Algopyrinnel és hûtõfürdõvel. Mivel a szervezeted ellenanyagot termel, azt a baba is megkapja, így õ nem lesz beteg valószínûleg. Persze a betegségtõl is függ, mi a bajod. Meg hogy egyéb gyógyszert szedsz-e. http://www.lll.hu/node/144 itt bõvebben olvashatsz errõl
Azért beszélj a háziorvosoddal, mert én úgy tudom, hogy bizonyos hõfok felett nem lehet.
feltétlen kérdezz rá, szerintem is, egy telefont megér!!!
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy 39 fog felett nem szabad szoptatni.
Nekem viszont a gyerekorvos mondta, hogy nyugodtan szoptassak. (mondjuk ami dokink szoptatáspárti, ilyen irányban is képzett orvos, szóval a régebbi iskolán okosodott orvosok nem biztos, hogy ezt mondják)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!