Találatok a következő kifejezésre: Szoptatós párnát venni (15 db)

Érdemes használtan szoptatós párnát venni? Ki lehet azt rendesen tisztítani?

pl tesz-vesz/vatera?

Legjobb válasz: Nekem az a véleményem, hogy egyáltalán nem érdemes szoptatós párnát venni. Nekem nincs, eleinte egy sima nagy párnát tettem az ölembe, arra a babát, de nagyon fájt a hátam az ülve szoptatástól, és áttértünk a fekvõ pozicióra, és így szuper jó a babának is és nekem is. Azt sajnos nem tudom, hogy ki lehet -e mosni, van amelyikben mikrogyöngy van, van amelyikben tönkölypelyva, szerintem inkább max a huzatát lehet szivaccsal tisztítani.

Nekem az a véleményem, hogy egyáltalán nem érdemes szoptatós párnát venni. Nekem nincs, eleinte egy sima nagy párnát tettem az ölembe, arra a babát, de nagyon fájt a hátam az ülve szoptatástól, és áttértünk a fekvõ pozicióra, és így szuper jó a babának is és nekem is. Azt sajnos nem tudom, hogy ki lehet -e mosni, van amelyikben mikrogyöngy van, van amelyikben tönkölypelyva, szerintem inkább max a huzatát lehet szivaccsal tisztítani.
Én is nagypárnát használok néha, de nekem is megfájdul a hátam, így inkáb mi is a kényelmesebb fekvõ pózt alkalmazzuk. 7hetes baba anyukája
Én sajnáltam a pénzt szoptatós párnára, sima párnákkal szenvedtem. Aztán kaptam egyet kölcsön (legyen a neve áldott :-)) és nagyon jó, azóta is hülyének nézem magam, hogy sajnáltam rá azt a kis pénzt, már 10 hónapja használhatnám, utána meg eladhattam volna, aztán kész... Simán mosható a huzata, úgyhogy nem érdemes újat venni, tök jó a használt is! És érdemes, sokkal kényelmesebb! 3 gyerekes, tapasztalt szoptató anyuka
Szia! Szerintem érdemes. Én is egy lánytól kaptam, aki egy lánytól kapta :) Szóval én a 3. gazdája vagyok :) Én nagyon szerettem, terhesen vele aludtam, aztán a kisbabámat tartottam benne (mint egy pihenõszék), amikor meg már nehéz volt tartani a súlyát szopi közben, akkor a párnával támasztottam alá. Elég kimosni a huzatát.
A kérdező hozzászólása: a fiamnál nem volt, és így fekve szoptattam.talán emiatt nem ment az ülve szoptatás... viszont most hogy útban a tesó, úgy hallottam, jobb ha nem fekve szoptatom, mert úgy féltékenyebb a másik(aki akkor lesz 19hónapos) meg szerintem annyi lehetõségem sem lesz fekve szoptatni köszi a válaszokat

Érdemes szoptatós párnát venni? Ha igen, akkor a mikrogyöngyöset vagy a tönkölypelyva tölteteset? Ti hol vettétek meg?

Legjobb válasz: Szia! Nekem mikrogyöngyös van. Nem tudom, hogy a késõbbiekben mennyire lesz hasznos. Nagyon sokat vacilláltunk a megvételén, vagy háromszor visszapakoltam a polcra. A Férjem már beállt a bababoltban a pénztárhoz, amikor én visszaszaladtam, és mégis megvettük. Jelenleg 33 hetes kismama vagyok, de terhességem legjobb befektetésének tartom. A fekvést, alvást el sem tudom képzelni már nélküle. Kb. a 24. héttõl eszméletlenül fáj a hátam, derekam, de leginkább a fenék csontom. Ezzel a párnával tökéletesen meg tudom találni a számomra megfelelõ, kényelmes pózt. Szóval az én véleményem az, hogy határozottan megérte az árát. Viszont megmondom õszintén, hogy szoptatáshoz nem biztos, hogy fogom használni, szerintem akkor is majd a pihenõpárna funkcióját fogja betölteni nálunk. :-)

Szia! Nekem mikrogyöngyös van. Nem tudom, hogy a késõbbiekben mennyire lesz hasznos. Nagyon sokat vacilláltunk a megvételén, vagy háromszor visszapakoltam a polcra. A Férjem már beállt a bababoltban a pénztárhoz, amikor én visszaszaladtam, és mégis megvettük. Jelenleg 33 hetes kismama vagyok, de terhességem legjobb befektetésének tartom. A fekvést, alvást el sem tudom képzelni már nélküle. Kb. a 24. héttõl eszméletlenül fáj a hátam, derekam, de leginkább a fenék csontom. Ezzel a párnával tökéletesen meg tudom találni a számomra megfelelõ, kényelmes pózt. Szóval az én véleményem az, hogy határozottan megérte az árát. Viszont megmondom õszintén, hogy szoptatáshoz nem biztos, hogy fogom használni, szerintem akkor is majd a pihenõpárna funkcióját fogja betölteni nálunk. :-)
Nekem mikrogyöngyös volt, ikrekhez vettem.A terhesség alatt nagyon jókat tudtam aludni vele, aztán a szoptatáskor nélkülözhetetlen volt, mert így nem kellett kisegítõ személyzet:) , aki a babákat pakolássza, egyszerre tudtam szoptatni õket, segítség nélkül.Nagyon örülök, h megvettem, ma már a lányaim lassan 4 évesek, de az egyikük még a párnával alszik.:) )
Én 36. hetes vagyok, de már a terhesség elejétõl csak ezzel tudok aludni! Nagyon imádom. Utána nem tudom hogy fogom e használni a szoptatáshoz, de aludni biztosan jó lesz még egy darabig. Egyébként szopiparna.hu-n nézzél szét, én innen vettem, a XVII. kerületben vannak ott varrják, olyan huzattal és méretben ahogy akarod, és természetesen sokkal olcsóbb mint a bababoltokban.
Szia!Ezt a kérdést én is feltettem, és nagyon sok hasznos választ kaptam, ez segitett a döntésben.Nekem a terhesség eleje óta sokat fájt a derekam, a hátam.20 hetes voltam mikor megvettük, de nem bántam meg.Tvzéshez, olvasásához ezt használom és azóta csak ezzel alszom!Alváshoz nagyon jó, kényelmes, bár én még nem teszem a pocim alá, de gondolom pár hét múlva arra is jó lesz.Mi mikogyöngyöset vettünk.Érdemes szétnézned kisebb bababoltban, ott akár 2 ezer ft-tal is olcsóbban meg lehet venni.Nem tudom merre laksz, én debrecenbõl mentem el hajdúszoboszlóra érte, és igy is olcsóbb volt jóval.Én csak ajánlani tudom!25+6hetes kismami.
Én is csak ajánlani tudom. 36 hetes vagyok kb a 25. héttõl van meg, de azóta nem alszom nélküle.(Még a férjem is olyan jókat alszik vele néha!) Szoptatáshoz még nem tudom milyen, de pihipárnának mindenképpen jó lesz! Ja, mikrogyöngyös az enyém is és a szopiparna.hu-n rendeltem.
Nem! A huzatot kiöblíted, akkor csak illata lesz.
neeeeeem......legalábbis az enyémnek semmilyen szaga nincs, csak a huzatának......az meg jó öblítõ illatú.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor mindenképpen beruházok rá.:) Azt olvastam, hogy a mikrogyöngyös büdös, tényleg így van?
Szia, mi is akartunk venni, de aztán nem kimondott szopipárnát vettünk, hanem oldalpárnát. 1000 forint volt, ügyan úgy néz ki, mint a szopis. Mi Pesten a Möbelix bútorboltban vettük. Varrtam rá kettõ kis zsinórt, így össze is tudom kötni, kör alakúra, szerintem a szoptatáshoz is jó lesz.
Nekem mikrogyöngyös van, de én nagyon szerettem. Kényelmesen lehetett a segítségével szoptatni. Én Debrecenben vettem.
Szia! Én nagyon sokalltam az árát, aztán egy aukciós oldalon rendeltem. A nõ maga varrja és tölti, így töredéke volt a bolti árnak. Pár hete vettem meg, és imádom! 34 hetes vagyok, egy hónapja nem tudtam már normálisan aludni, hiába párnáztam, az már semmit sem ért. De ez a szopipárna:) Amúgy mikrogyöngyös, azt olvastam a tönkölyös nagyon nehéz, nem egyszerû azzal szoptatni. Én csak ajánlani tudom, a terhességem alatt az eddigi legjobb befektetés. Aki azt mondja, sima nagypárnával is meg lehet oldani, az még sosem próbálta ki!
A kérdező hozzászólása: Ok.:) Köszönöm!

A Nyíregyházi piacon lehet szoptatós párnát venni?

Legjobb válasz: ha szopi párnára gondolsz akkor nem!Én az emberkébe vettem a kossuth utcán hétezer valamennyiért de lehet venni a brendonba is csak ott baromi drága.

ha szopi párnára gondolsz akkor nem!Én az emberkébe vettem a kossuth utcán hétezer valamennyiért de lehet venni a brendonba is csak ott baromi drága.
Én innen rendeltem éppen a napokban és még postaköltséggel együtt sem lesz 6000. http://www.szopiparna.hu/akciok.html Attól függ milyen huzattal rendeled, mert a sima egyszínû a legolcsóbb, ráadásul most mindegyikre van 8% karácsonyi kedvezmény. Ennél olcsóbbat nem találtam. Elõször varrni akartam, de a hozzávalók többe kerülnek mint így a párna. Böngészd át hátha találsz megfelelõt! (szövetminták, rendelés címszó alatt)
Én meg tudok még olcsóbbat :) Szintén ÚJ :) http://apronet.hu/elado_elado_uj_szoptatos_parna__3300_forin..
Ja, igen, bocsi van olcsóbb a vaterán is biztos, de én újat kerestem. 2. voltam
Kedves második, én a 3. vagyok, és a link, amit ajánlottam, ÚJ szopipárnát hirdet.
A Vaterán sem csak használt hirdetések vannak. Néhányan megvarrják otthon, és nem boltban árulják 6-8-10 ezerért, hanem a Vaterán, a Teszveszen 3-4-5 ezerért. De újak azok is. Oda van írva a hirdetés címébe, vagy bentre általában, hogy új-e.


Van olyan megbíztható webhely, ahol lehet szoptatós párnát venni/rendelni?

A Brendonos annyira drága, hogy inkább rendelnék.

Legjobb válasz: Én rendeltem a www.szopiparna.hu -ról. Megbízható hely, a párna is jó, és nem volt olyan drága.

Én rendeltem a http://www.szopiparna.hu -ról. Megbízható hely, a párna is jó, és nem volt olyan drága.
szia! A TeszVeszen és a Vaterán is szokott lenni, igaz használtan, de én már láttam újat is. És olcsóbb mint a szopipárna.hu.
Csatlakozom az elsõ válaszolóhoz.szopipárna.hu Én terhesség alatt rendeltem, akkor volt egy nyereményjátékuk is ahol vissza lehetett nyerni az árát.Nekem sikerült, úgyhogy ingyen van szopipárnám.5500 ft volt kb 1 éve, huzattal együtt.
Én a teszevesz-en vettem 3E-ért és sikerült olyan eladót kifognom, akinek erre volt dolga és ingyen házhoz hozta.
A szopiparna.hu most akció van!!!! Én is most rendeltem meg:)
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm! Megrendeltem és nagyon tetszik az oldaluk. Köszönöm a tippet!

Berettyóújfaluban vagy környéken (Artand, Keresztes) hol tudnék szoptatós párnát venni? Érdemes megvenni?

Legjobb válasz: REndelj a neten: www.teszvesz.hu www.vatera.hu Ezek aukciós oldalak, regisztrálni kell, és licitálhatsz. VAnnak használt és új termékek is. De biztos találsz a neten olyan boltot is, ahol rendesen, új terméket tudsz rendelni. Keress a google-ban.

REndelj a neten: http://www.teszvesz.hu http://www.vatera.hu Ezek aukciós oldalak, regisztrálni kell, és licitálhatsz. VAnnak használt és új termékek is. De biztos találsz a neten olyan boltot is, ahol rendesen, új terméket tudsz rendelni. Keress a google-ban.
Felesleges szerintem. 21 honapig szoptattam, nem volt. Nagyon sok am a felesleges dolog a boltokban, jo kis uzletet csinalnak a baba dolgokbol.
Én nagyon szerettem terhesen is használtam, és most is. Bár már sajna nem tudok szoptatni, de nagyon nehezen büfizik, viszont erre rátudom tenni biztonságosan pihizni 45 fokban, és nem dölöngél oldalra, nem fúrodik be a kispárna közé amivel kitámasztanám. Szóval én csak javasolni tudom. 10 hetes babó anyukája

Hol lehet iker szoptatós párnát venni?

Legjobb válasz: A Brendon áruházakban tudomásom szerint szokott lenni.

A Brendon áruházakban tudomásom szerint szokott lenni.
http://www.szopiparna.hu Nagyon ajánlom: árban jók, minõségben és ügyintézésben szuperek. Nézd meg a termékekiket! Grat a bébikhez!
http://www.szopiparna.hu, tényleg nagyon jó, igaz nekem a standard van-egy babához való de teljesen bejött, 20hetes korom óta alszok vele arra is nagyon jó szolgálatot tett.És sztem itt a legolcsóbb.Jó tanács rendelj hozzá póthuzatot is és egy adag utántöltõ golyócskát(nem drága)gratulálok a babákhoz:)
Ha jól tudom tüzépeken árulnak ilyet.
Ahol lehet szoptatós párnát venni, ott általában lehet utántöltõt is venni. Mi itt vettük: http://www.minimano.hu/ Arra emlékszem, hogy rohadt drága volt csak a polisztirol gyöngy. Itt viszont jóval olcsóbb: http://www.diosarok.hu/index.php?tart=termek&ta=580&gclid=CO..
Én mûvészboltban(hobbybolt) vettem pár éve.Azt nem tudom, hol a legolcsóbb...

22 hetes kismama vagyok, Nyírgyházán hol és mennyiért tudok venni szoptatós párnát?

Azt hallottam, hogy már pocakosan is lehet használni mert segít az alvásnál? Tényleg hasznos, érdemes venni?

Legjobb válasz: Szia! A Brendon, az Emberke bababolt. ott lehet venni, bár nagyon húzós az ára. Olcsóbban kijössz, ha a neten rendeled meg. www.szopiparna.hu innen rendeltünk mi is, és sokkal jobb, mint ami a boltban van, meg olcsóbb.

Szia! A Brendon, az Emberke bababolt. ott lehet venni, bár nagyon húzós az ára. Olcsóbban kijössz, ha a neten rendeled meg. http://www.szopiparna.hu innen rendeltünk mi is, és sokkal jobb, mint ami a boltban van, meg olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Szia! Én is a szopipárna.hu-t ajánlom, vagy a vatera, tv-en esetleg én onnan rendeltem 3500ért, és nagyon szeretem.39 hetes vagyok 2-3hónapja használom, de nagyon kényelmes, mert beletudom kicsit dugni a pocakot ahogy a lábam közé veszem alváshoz és a lábam is feltudom rá raki.Elõször nem hittem benne, de késõbb mikor kicsit már lapultak a golyócskák benne, összeszoktunk :)
Nézdd meg az Amerikai Bababoltban, ott biztos jóval olcsóbb, mint a Brendonban.
Én nem vettem, de nem is volt rá szükségem. Szerintem csak pénzkidobás az egész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, azért gondoltam, hogy veszek mert elég nehezen alszom már most nem bírok feküdni sehogy és azt olvastam ez segít az alvásban:)

Szoptatós párnába való gyöngyöt hol lehet venni/rendelni?

Az itt már korábban említett helyeken (szopipárna.hu, Elefáni bababolt) nem találtam...

Legjobb válasz: http://hungarocell.shp.hu/hpc/web.php?a=hungarocell&o=aU6AEi.. Építõanyagot áruló helyeken. Az építõiparban szigetelõanyagként használják a polisztirol (ismertebb nevén hungarocell) gyöngyöt.

http://hungarocell.shp.hu/hpc/web.php?a=hungarocell&o=aU6AEi.. Építõanyagot áruló helyeken. Az építõiparban szigetelõanyagként használják a polisztirol (ismertebb nevén hungarocell) gyöngyöt.
vaterán tesz-veszen is láttam.

Hol tudok szoptatós párnát olcsón venni Budapesten?

mindenképpen újat szeretnék.

Legjobb válasz: http://szoptatosparna.uw.hu/ én itt vettem, ezt találtam legolcsóbbnak és sok minta közül tudtam választani. Üdv (A)

http://szoptatosparna.uw.hu/ én itt vettem, ezt találtam legolcsóbbnak és sok minta közül tudtam választani. Üdv (A)
Vaterán kapsz vadiújat, 3-4000 körüli összegért, plusz töltettel.
http://szopiparna.hu/ Én innen vettem, nagyon szerettem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!