Találatok a következő kifejezésre: Szoptatós párnát kényelmes (3 db)

Szoptatós párnát vagy kényelmes fotelt vegyek?

Néhány hét van a szülésig és nem tudom melyik lenne a hasznosabb. Vagy mindkett??

Legjobb válasz: A lányom 6 és fél hónapos és nagyon bánom, hogy nincs egy kényelmes fotelunk, amiben szoptassam. Mire a következõ baba meglesz tuti beszerzek egyet. Késõbb is hasznos, ha szeretsz kényelmesen olvasni.

A lányom 6 és fél hónapos és nagyon bánom, hogy nincs egy kényelmes fotelunk, amiben szoptassam. Mire a következõ baba meglesz tuti beszerzek egyet. Késõbb is hasznos, ha szeretsz kényelmesen olvasni.
A szoptatós párna jól jöhet, de ezért egy fotelt fölösleges megvenni, szoptatni igazából bárhol lehet kényelmesen. A lényeg, hogy meg legyen támasztva a hátad, mert különben nagyon meg tud fájdulni, és legyen a könyököd alatt is egy nagy párna.
Csatlakozom az elõttemszólóhoz.Szerintem a szoptatós párna felesleges, bárhol kényelembe helyezheted magad.

A babamama expo-n láttam egy "Dream Párnát", ami egy nagyméretű szoptatós párna. Belefeküdtem nagyon kényelmes, de picit drága. Szerintetek érdemes megvásárolni?

Feleségem 3 hónapban van, és nagyon panaszkodik a hát, és egyéb problémákra alvás közben. Illetve kint azt mondták, hogy szoptatásnál is nagyszer?, és hogy fiatalabb gyerekeknek is nagyon jó, kényelmes, biztonságos. A facebookon:www.facebook.com/dreamparna megtaláljátok!

Legjobb válasz: hát kérdezd meg a feleségedet, hogy neki tetszik-e :)

hát kérdezd meg a feleségedet, hogy neki tetszik-e :)
szia! én biztosan megvenném neki! sztem nagyon jó ez a párna! üdv
ugyanezt tudja egy sima szoptatóspárna is, a tizedéért:)
Szerintem teljesen felesleges az ilyen "szuperpárna".
A kérdező hozzászólása: Ma megrendeltük végülis, mert úgy voltam vele, hogy ha szoptatós, alvós, és a gyereknek is jó lesz még 5-6-7 évig. Akkor szerintem megérte. Most ingyen szállítják, még jó hogy nem a kiállításról cipeltem :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddig válaszokat! Ha valakit érdekel, hogy vált be a párna. Írjon bátran.
Én 41 hétig úgyaludtam mint valami mormota, napi 12 órákat:)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :) Köszönöm szépen! Elsõ válaszoló, nagy mázlista vagy, bár én aludnék úgy mint egy mormota :)
Én tudtam aludni, de kellett hozzá egy jó matrac, ami felvette a testformám, és egy fejet tartó formapárna (IKEA), hogy tartsa a nyakamat oldalt fekve. Normál rugós ágyon agyrém volt :( Szóval sokmindentõl függ, de szerintem 32. hétnél már nem lesz rosszabb, fel a fejjel :)
Szia! Én 35 hetes vagyok és alapvetõen tudok aludni. Jó, mondjuk általában 8* fölkelek pisilni... Ami a kényelmet illeti nálam párszor volt olyan, hogy néhány napig nem nagyon jó volt jó sehogy se és úgy ébredtem, mint egy felmosórongy. Ez olyankor volt, mikor szemmel láthatóan egyik napról a másikra nõtt a pocim. Viszont ezek a "nehéz éjszakák" 2-3 napnál nem tartottak tovább hál' istennek. Kb 2 hete is volt egy ilyen idõszakom, akkor azt hittem, hogy onnantól kezdve már biztos nem fogok tudni aludni a pocim miatt, de szerencsére nincs gond. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) Most még a meleg is rájátszik... :) Pedig ha meglesz a baba nem fogunk még ennyit sem aludni. :)
Elsõ vagyok: köszi:) bár most a másodikkal is tudnék aludni, de most meg az 1 éves fiam fújja reggel a riadót:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!