Találatok a következő kifejezésre: Szoptatós melltartót lehet venni És (4 db)

Szoptatós melltartót hol lehet venni? És milyen méretet vegyek, ha 31 hetes vagyok és még most sem nőttek egyáltalán a melleim?

Legjobb válasz: Szia! Addig csak sima melltartót viselj, amig ki nem derül, hogy lesz-e tejed. Vegyél 1 olcsót, ami 1 számmal nagyobb kosarú, mint amilyet terhesen használsz. Mikor meglesz a picid és tudsz is szoptatni, úgy érzed, hogy futtballabda nagyságú a cicid, akkor vegyél szopizós cicitartót. Pamutot, ne merevitõst!!

Szia! Addig csak sima melltartót viselj, amig ki nem derül, hogy lesz-e tejed. Vegyél 1 olcsót, ami 1 számmal nagyobb kosarú, mint amilyet terhesen használsz. Mikor meglesz a picid és tudsz is szoptatni, úgy érzed, hogy futtballabda nagyságú a cicid, akkor vegyél szopizós cicitartót. Pamutot, ne merevitõst!!
A Kismamák nagykönyvében le van írva, hogyan kell méretet választani, íme: - 36. hét elõtt ne vegyük meg, ha lehet - úgy vegyünk méretet, hogy a normális terhesség alatti melltartónk rajtunk van - mérjük meg a mell alatt a körméretet és adjunk hozzá 12 cm-t: ez a mellkas mérete - mérjük meg a mellbõséget a mell legkiemelkedõbb részén, ha ez az érték megegyezik a mellkas méretével, akkor A kosaras melltartó kell, ha 2, 5 cm-rel nagyobb, akkor B, ha 5 cm-rel nagyobb, akkor C. Ezzel a módszerrel sikerült megfelelõ méretet választanom. Egyébként még azt tanácsolták nekem, hogy ha befér a tenyered, akkor az jó lesz (egyrészt a tejbelövelléskor kicsit nagyobb és teltebb lesz a mell, másrészt mert lehet, hogy kell melltartóbetétet is tenned bele). Én a Mária Bababoltban vettem Stella nevû melltartót, magyar termék, pamut és nem merevítõs. Nekem is úgy ajánlották és bevált nagyon! Elõször kettõt, aztán amikor láttam hogy jó, vettünk még kettõt. Egyébként ott fel is lehet próbálni. A bolt elérhetõségei: Mária Bababolt Telefon: 06-1-239-5872 Telefonos ügyfélszolgálat ideje: hétfõ- péntek: 9-16 óráig 1132 Budapest, Visegrádi utca 25. ( Balzac u. sarok; 2 saroknyira a West End City Centertõl ) Hétfõtõl - Péntekig: 9 - 19 Szombat - Vasárnap: 10 - 18 Arra pedig szerintem ne gondolj, hogy nem lesz tejed! Higgy benne, hogy lesz! Jó babavárást!
A Müllerben lehet kapni 2500 Ft körüli áron és jó minõségû. Ott ugyan nem lehet felpróbálni de én magamhoz mértem a kosárrészét és úgy vettem meg. A pénztárnál pedig megkérdeztem és azt mondták kicserélhetem ha nem jó a méret.
az intersparban is van meg a c und a-ban is. próba nélkül nehogy vegyél!
A 2. válaszoló vagyok, a Stella melltartó, amit én ajánlottam 1900 Ft körül van a Mária bababoltban! Ez szerintem nagyon jó ár!

Hol lehet Győrben szoptatós melltartót venni? És mennyibe kerül? Kisebb méretben is van?

Legjobb válasz: Kicsik a melleim és én akinél eddig láttam olyan nagyok voltak. Voltam már terhes igy tudom, hogy tejjel teli, sem lesz nagyon óriásibb.

A kérdező hozzászólása: Kicsik a melleim és én akinél eddig láttam olyan nagyok voltak. Voltam már terhes igy tudom, hogy tejjel teli, sem lesz nagyon óriásibb.
Szia!Fehérnemû boltban találsz, én ott vettem.Az alap, olyan 1000-1200 ft, de szerintem bõven megteszi.
Én az 1., és most a 2.babánál is kínaiban vettem.A Baross és a Bajcsi sarkán(rossmannal szemben) 690.- ott láttam kicsit is.És van a Bartók B utiban is, ahol az Anek bolt van ott ha jól emlékszem 990.- Sõt anno, amikor már/még nem volt aktuális, láttam az Arrabónában is
A csarnoknál a piacon is van anno én ott vetten 700 ft-ért. Gondolom most sem lehet sokkal drágább. Nagyon kényelmes az tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-)

Kínaiban lehet venni szoptatós melltartót (bp-i vagyok)? És hányat érdemes beszerezni? Akkora méretben mint amekkora most a cicim vagy nagyobb kosárral? 31 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én a Cora-ban vettem,nagyon jó minõségû tiszta pamut,a kinai mmeg ha mûszálas sz..r. és nem drágább a coras. Én neken egyel nagyobb kosarat mondtak,vettem olyat ami most jó meg egy nagyobbat :)

Én a Cora-ban vettem, nagyon jó minõségû tiszta pamut, a kinai mmeg ha mûszálas sz..r. és nem drágább a coras. Én neken egyel nagyobb kosarat mondtak, vettem olyat ami most jó meg egy nagyobbat :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! A lényeg hogy jó minõségû és olcsó legyen. :)
Én kínaiban 1300 ft-ért vettem, sztem 2 elég, és nekem már a terhesség kezdetén megnõtt a mellem, szóval olyat vettem ami most nem feszül nem nyom, kényelmes, nem hiszem hogy drasztikus növésnek indulna az utolsó idõkben :D
Elég egy is, mert nem tudhatod, hogy fogsz e tudni szoptatni.
Én 2-t vettem.1et a kinaiban 800ft-ért 1et a corában 1700ft-ért.Mind kettõ nagyon kényelmes és jo.Elég volt a kettõ, bár kezdetben sokat folyt a tejem, használnom kellett éjjel-nappal.Este mindig kimostam az egyiket.Egy mérettel vettem nagyobbat.
Ha nincs nagy melled, szerintem ne vedd meg elõre!! Én legalább négyet kellett, hogy elvaterázzak, mert rossz méreteket saccoltam. Amúgy infónak: 75B-s mellbõl lett 80C a terhesség végére, és most 80D vagy 85C jó rám. Nem vagyok kövér, alkatilag sem, de maradt rajtam pár kiló felesleg :) Minden jót!
Kínaiban vettem 590Ft-ért. Nagyon jól tart, kényelmes. Már a terhességem alatt hordom. Szoptatásra majd egyel nagyobbat fohgok venni, akkor nagyobb lesz a mell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszike, nekem most 90B-s a cicim, terhesség elõtt 80B volt. Akkor mekkora fog kelleni?


Hol lehet a Budapesten jó minőségű szoptatós melltartót és hálóinget venni?

Legjobb válasz: Az Anita jó minõség: http://www.divatnagyker.hu/anita/maternity.htm pl a Kékkgolyó utcában van szaküzletük, de egy jó bababoltban is sikerrel járhatsz, én ez utóbbiban vettem az Europarkban.

Az Anita jó minõség: http://www.divatnagyker.hu/anita/maternity.htm pl a Kékkgolyó utcában van szaküzletük, de egy jó bababoltban is sikerrel járhatsz, én ez utóbbiban vettem az Europarkban.
http://www.angilure.hu/ en erre eskuszom. ha atlagos meretu vagy, akkor mar 4000ert kapsz, ha olyan elborult méretekkel rendelkezel, mint en, akkor egyaltalan: kapsz kényelmes, jó melltartót a méretedben, egy picit dragabban. nagyon jó anyagu, kenyelmes, ha valami extra kivansagod van, azt is teljesitik, kedvesek, normalisak, stb, szoval en csak ajanlani tudom. (en annak a hive vagyok, hogy melltartóból es cipobol csak a legjobbat, es eddig csak triumph melltartókat vettem, de komolyan gondolkozom, hogy kesobb is toluk fogok vasarolni, mert jó, és nem terheli le ugy a penztarcam)
Én Stella nevû szoptatós melltartót vettem a Mária bababoltban (elérhetõségeit megtalálod itt: http://www.bebibolt.hu), jó minõségû pamut, MAGYAR termék és 2000 Ft körül volt a nyáron (ha jól emlékszem). Hálóinget az újpesti áruházban vettem, azt hiszem kínai, de jó minõségû, elöl gombolós és olcsó!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!