Találatok a következő kifejezésre: Szoptatós melltartót lehet venni (11 db)

Érdemes szoptatos melltartot venni, hány darabot? A hagyományos merevitő nélküli melltarto nem jó, vagy azt is lehet használni?

Legjobb válasz: Szia, én nagyon kihasználom és szinte meg sem tudnék lenni nélküle. Nekem 2 db van. Az egyik egyszerû merevítõ nélküli, a másik csikés, merevítõs és formázott. Emberekkel dolgozom és nekem számít, hogy a fölsõm, úgy álljon, ahogy az kell. Nem kell mindenkinek messzirõl látnia, hogy szoptatós melltartó van rajtam. Viszont amikor a babámat etetem, nem kell a fölsõmet azért levenni, elég felhúzni a fölsõt és kikapcsolni az egyik oldalt és már szopizhat is a lányom. Anyukám meg is jegyezte, hogy azõ idejében, szintemég mindent le kellett venni, hogy a cici szabadon maradjon :-). Nekem olyan kapocs van rajta, ami egykézzel is nyitható, így nem kell a gyereket letennem azért hogy kikapcsoljam.

Szia, én nagyon kihasználom és szinte meg sem tudnék lenni nélküle. Nekem 2 db van. Az egyik egyszerû merevítõ nélküli, a másik csikés, merevítõs és formázott. Emberekkel dolgozom és nekem számít, hogy a fölsõm, úgy álljon, ahogy az kell. Nem kell mindenkinek messzirõl látnia, hogy szoptatós melltartó van rajtam. Viszont amikor a babámat etetem, nem kell a fölsõmet azért levenni, elég felhúzni a fölsõt és kikapcsolni az egyik oldalt és már szopizhat is a lányom. Anyukám meg is jegyezte, hogy azõ idejében, szintemég mindent le kellett venni, hogy a cici szabadon maradjon :-). Nekem olyan kapocs van rajta, ami egykézzel is nyitható, így nem kell a gyereket letennem azért hogy kikapcsoljam.
Ajánlom figyelmedbe a kínai szopis melltartót.Nagyon megdöbbentem amikor rájöttem, hogy 700 ft-ért ilyen jó minõségût lehet kapni.Jobb az anyaga mint az 5000 ft-os márkásnak.Én angyon szeretem.
én ma vettem a C und A-ban, 2 db volt egy csomagban, 5500 ft majd kiderül, hogy beválik-e.
A nagy elõnye a szoptatós melltartónak, hogy nem levetkõzni ha éhes a baba. Az viszont, hogy hol veszed már sok mindentõl függ. Az én méretemben nem lehet kapni akárhol, így én csak drágán tudom megvenni, ráadásul a melleim eleve olyanok, hogy sajna csak a drága melltartó tartja a helyén. És nem azért mert drága, hanem mert nagyon ügyelnek a jó szabására. Szóval, hogy veszel-e az csak rajtad áll, mert elvileg lehet hagyományosat is használni, ha meg a szoptatós melltartó mellett döntesz akkor az alkatodnak megfelelõt tudod kiválasztani, vehetsz olcsóbbat vagy drágábbat is. Felpróbálsz a boltban egyet-egyet és meglátod melyik elégíti ki az igényeidet.
Szia. Nekem van márkás is, és nem márkás is, mind a kettõ bevált, én is nagyon kihasználtam.
Nekem van márkás és nem márkás is, de egyiket sem tudom használni. A nem márkáson átlátszik a melltartóbetét, ha nem teszem be átázik a tejtõl. A márkás ( Anita 8000 Ft volt )meg olyan szabású, hogy mikor belövellt a tej, nem tudtam felvenni mert a kosarai hiába jó méretûek ha túl közel esnek egymáshoz és nekem nagyon kényelmetlen. Maradtak a régi levehetõ pántú melltaróim amibõl kiszedegettem a merevítõket hogy puha legyen és azt hordom ha elmegyek itthonról, itthon meg nem hordok semmit sem csak egy pamut trikót.

Hol lehet olcsón szoptatós melltartót venni?

Szolnok környékén

Legjobb válasz: Sparban, Intersparban lehet kapni már 100 éve a Dorina szoptatós melltartókat, 95-ös, vagy 100-asm méretig, nem emlékszem pontosan. Nagyon jó fajta, viszonylag vastag anyag, tiszta pamut, erõs pántokkal, nagyon jó a tartása, formája.

Sparban, Intersparban lehet kapni már 100 éve a Dorina szoptatós melltartókat, 95-ös, vagy 100-asm méretig, nem emlékszem pontosan. Nagyon jó fajta, viszonylag vastag anyag, tiszta pamut, erõs pántokkal, nagyon jó a tartása, formája.
Én a kínaiban vettem párszáz forintért. Nem adtam ki ezreket, és tökéletesen megfelelt a célra.
Ja, és 2.000-3.000 Ft között van az ára.
Az elsõ válaszhoz, azaz a Dorina melltartóhoz írtam, hogy 2.000-3.000 között van az ára! :-)
Kínaiba lehet kapni 1500 ft-ért
A kérdező hozzászólása: A kínaiban is van szoptatós melltartó? Vagy a sima melltartóra gondoltok?
Tesco!!!1990ft!Tiszta pamut!!!!!És minden méret van!Én imádom!Vettem is vagy 4-et!
Én a vaterán vettem (újonnan, címkéset, mert cég árulta), 990 ft-ért.
A kérdező hozzászólása: Bibi3: Melyik tescoban vetted? A fehérnemû osztályon? A szolnokiban nincs.

Hol lehet Veszprémben olcsó szoptatós melltartót venni?

Mindenhol azt olvasom hogy a kínaikban lehet kapni, de én eddig nem láttam sehol. Tud valaki segíteni?

Legjobb válasz: Semmi baj nagyon szivesen válaszolunk :-))) a sportmelltartó felsõ részét kicsit le lehet húzni és úgy is kényelmes. de! azt javaslom hogy olyat vegyél ami kicsit hossabb pl. spagettipántnál szélesebb de még vállra húzható pánttal rendelkezõ trikó!!! csak lehajtod a pántot és szoptathatsz a betétet is megtartja. ugyanott ugyanannyiért. én nem vettem elõre melltartót csak volt egy ilyen trikóm azt vittem be a kórházba és mivel bevállt utánna már rendes melltartókat hordtam meg sportmelltartókat. egy mérettel nagyobbat vegyél az aktuális méretednél.

Semmi baj nagyon szivesen válaszolunk :-))) a sportmelltartó felsõ részét kicsit le lehet húzni és úgy is kényelmes. de! azt javaslom hogy olyat vegyél ami kicsit hossabb pl. spagettipántnál szélesebb de még vállra húzható pánttal rendelkezõ trikó!!! csak lehajtod a pántot és szoptathatsz a betétet is megtartja. ugyanott ugyanannyiért. én nem vettem elõre melltartót csak volt egy ilyen trikóm azt vittem be a kórházba és mivel bevállt utánna már rendes melltartókat hordtam meg sportmelltartókat. egy mérettel nagyobbat vegyél az aktuális méretednél.
Nekem sima melltartoim vannak, amibol konnyen ki tudom venni a cicim anelkul, hogy a pantot lecsatolnam. A szoptatos nem volt kenyelmes.
éjszakára elég egy kinais sportmelltartó - egy ezres- nappalra is jó és kényelmes mert nincs benne csont / müanyag nem vágja a mellet nem az a lényeg benne hogy lepatentolható legyen hanem az hogy ne vágjon sehol a cicirésznél és a vállánál szélesebb pántja legyen ez a titok ez alapján keresgélj akár a kinaiban is. Kérdezd meg az eladókat mert biztos van nekik..
Tényleg lehet kínaiban kapni, én is vettem ott egyet, 700 ft volt 2 éve. Én skála emeletén vettem, de a Jutasi úti Spar mellett levõ kínaiban is láttam már.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Már azon is gondolkodom hogy a kórházba csak sima sportmelltartót, vagy top-ot viszek be. Az megtartja a melltartó betétet. Csak nem tudom hogy elég praktikus-e. Ugye nem túl bajlódós vele a szoptatás? Van valakinek tapasztalata? Meg az is nagy problémám még hogy elõre fogalmam sincs hogy mekkora melltartót vegyek, mekkora lesz a tejbelövellés után, így a sportmelltartó egyszerûbbnek tûnik.Csak kérdés hogy nem-e bénáznék vele a kórházban. Gondolom rájöttetek hogy elsõ baba lesz :)
Szia! Általában a piacokon a melltartósoknál szokott lenni, ha nincs következõ alkalomra hoznak és kb 500-600 Ft.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek a segítséget!


Szoptatós melltartót hol lehet venni? És milyen méretet vegyek, ha 31 hetes vagyok és még most sem nőttek egyáltalán a melleim?

Legjobb válasz: Szia! Addig csak sima melltartót viselj, amig ki nem derül, hogy lesz-e tejed. Vegyél 1 olcsót, ami 1 számmal nagyobb kosarú, mint amilyet terhesen használsz. Mikor meglesz a picid és tudsz is szoptatni, úgy érzed, hogy futtballabda nagyságú a cicid, akkor vegyél szopizós cicitartót. Pamutot, ne merevitõst!!

Szia! Addig csak sima melltartót viselj, amig ki nem derül, hogy lesz-e tejed. Vegyél 1 olcsót, ami 1 számmal nagyobb kosarú, mint amilyet terhesen használsz. Mikor meglesz a picid és tudsz is szoptatni, úgy érzed, hogy futtballabda nagyságú a cicid, akkor vegyél szopizós cicitartót. Pamutot, ne merevitõst!!
A Kismamák nagykönyvében le van írva, hogyan kell méretet választani, íme: - 36. hét elõtt ne vegyük meg, ha lehet - úgy vegyünk méretet, hogy a normális terhesség alatti melltartónk rajtunk van - mérjük meg a mell alatt a körméretet és adjunk hozzá 12 cm-t: ez a mellkas mérete - mérjük meg a mellbõséget a mell legkiemelkedõbb részén, ha ez az érték megegyezik a mellkas méretével, akkor A kosaras melltartó kell, ha 2, 5 cm-rel nagyobb, akkor B, ha 5 cm-rel nagyobb, akkor C. Ezzel a módszerrel sikerült megfelelõ méretet választanom. Egyébként még azt tanácsolták nekem, hogy ha befér a tenyered, akkor az jó lesz (egyrészt a tejbelövelléskor kicsit nagyobb és teltebb lesz a mell, másrészt mert lehet, hogy kell melltartóbetétet is tenned bele). Én a Mária Bababoltban vettem Stella nevû melltartót, magyar termék, pamut és nem merevítõs. Nekem is úgy ajánlották és bevált nagyon! Elõször kettõt, aztán amikor láttam hogy jó, vettünk még kettõt. Egyébként ott fel is lehet próbálni. A bolt elérhetõségei: Mária Bababolt Telefon: 06-1-239-5872 Telefonos ügyfélszolgálat ideje: hétfõ- péntek: 9-16 óráig 1132 Budapest, Visegrádi utca 25. ( Balzac u. sarok; 2 saroknyira a West End City Centertõl ) Hétfõtõl - Péntekig: 9 - 19 Szombat - Vasárnap: 10 - 18 Arra pedig szerintem ne gondolj, hogy nem lesz tejed! Higgy benne, hogy lesz! Jó babavárást!
A Müllerben lehet kapni 2500 Ft körüli áron és jó minõségû. Ott ugyan nem lehet felpróbálni de én magamhoz mértem a kosárrészét és úgy vettem meg. A pénztárnál pedig megkérdeztem és azt mondták kicserélhetem ha nem jó a méret.
az intersparban is van meg a c und a-ban is. próba nélkül nehogy vegyél!
A 2. válaszoló vagyok, a Stella melltartó, amit én ajánlottam 1900 Ft körül van a Mária bababoltban! Ez szerintem nagyon jó ár!

Hol lehet venni elfogadható áron, szivacsos szoptatós melltartót?

Legjobb válasz: Nem tudom mi az elfogadható ár, én a h&m-ben vettem 4.000,-ért, de olyan is van hogy 2 db 6000,-. [link]

Nem tudom mi az elfogadható ár, én a h&m-ben vettem 4.000, -ért, de olyan is van hogy 2 db 6000, -. [link]
A kérdező hozzászólása: Ez elég jó. Köszi.

Hol érdemes szoptatós melltartót vennem? Milyen árban vannak? Kínaiban lehet kapni?

Bcsabán élek, itt nincs Metro, Auchan ilyesmi...:(

Legjobb válasz: én már láttam kínaiban.dobozban volt.kb 600-800 ft és tökéletesen megfelel a célnak.Pamut és könnyen lecsatolható.én is békés megyében élek.

én már láttam kínaiban.dobozban volt.kb 600-800 ft és tökéletesen megfelel a célnak.Pamut és könnyen lecsatolható.én is békés megyében élek.
múltkor rossmannban volt babydream akció 1000 ft volt kb . vettem is kettõt amibe azóta belenõttek:) ott is érdemes megnézni.
Én is kínaiban vettem. Puha pamut anyagú és 750 ft volt darabja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Hol lehet szép szoptatós melltartót venni, amiben van csipke, merevítős, esetleg színes?

Muszáj próbálnom, internetes rendelés kil?ve :(

Legjobb válasz: Én Brendonban vettem nem is olyan drágán szépeket,fehér,csipkés mégis pamut,merevítõs.

Én Brendonban vettem nem is olyan drágán szépeket, fehér, csipkés mégis pamut, merevítõs.
régebben láttam egyszerû fehérnemûboltban, Anita márkájúak voltak! azt hiszem ezt árulja a Brendon is.
bp, lovohaz utca, b.boom. gyonyoruek vannak, nekem az osszes onnan van, nem is olyan veszes az ara, kb 10e ft. csodaszepek. udv
Ha jót akarsz, merevítõset nem veszel fel, amíg szoptatsz. Tapasztalat. Olyan mellgyulladást lehet tõle kapni, hogy ajaj. Amelyik tervezõnek van egy kis esze, nem dob piacra merevítõs szoptatós melltartót.

Hol lehet Győrben szoptatós melltartót venni? És mennyibe kerül? Kisebb méretben is van?

Legjobb válasz: Kicsik a melleim és én akinél eddig láttam olyan nagyok voltak. Voltam már terhes igy tudom, hogy tejjel teli, sem lesz nagyon óriásibb.

A kérdező hozzászólása: Kicsik a melleim és én akinél eddig láttam olyan nagyok voltak. Voltam már terhes igy tudom, hogy tejjel teli, sem lesz nagyon óriásibb.
Szia!Fehérnemû boltban találsz, én ott vettem.Az alap, olyan 1000-1200 ft, de szerintem bõven megteszi.
Én az 1., és most a 2.babánál is kínaiban vettem.A Baross és a Bajcsi sarkán(rossmannal szemben) 690.- ott láttam kicsit is.És van a Bartók B utiban is, ahol az Anek bolt van ott ha jól emlékszem 990.- Sõt anno, amikor már/még nem volt aktuális, láttam az Arrabónában is
A csarnoknál a piacon is van anno én ott vetten 700 ft-ért. Gondolom most sem lehet sokkal drágább. Nagyon kényelmes az tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-)

Kínaiban lehet venni szoptatós melltartót (bp-i vagyok)? És hányat érdemes beszerezni? Akkora méretben mint amekkora most a cicim vagy nagyobb kosárral? 31 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Én a Cora-ban vettem,nagyon jó minõségû tiszta pamut,a kinai mmeg ha mûszálas sz..r. és nem drágább a coras. Én neken egyel nagyobb kosarat mondtak,vettem olyat ami most jó meg egy nagyobbat :)

Én a Cora-ban vettem, nagyon jó minõségû tiszta pamut, a kinai mmeg ha mûszálas sz..r. és nem drágább a coras. Én neken egyel nagyobb kosarat mondtak, vettem olyat ami most jó meg egy nagyobbat :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! A lényeg hogy jó minõségû és olcsó legyen. :)
Én kínaiban 1300 ft-ért vettem, sztem 2 elég, és nekem már a terhesség kezdetén megnõtt a mellem, szóval olyat vettem ami most nem feszül nem nyom, kényelmes, nem hiszem hogy drasztikus növésnek indulna az utolsó idõkben :D
Elég egy is, mert nem tudhatod, hogy fogsz e tudni szoptatni.
Én 2-t vettem.1et a kinaiban 800ft-ért 1et a corában 1700ft-ért.Mind kettõ nagyon kényelmes és jo.Elég volt a kettõ, bár kezdetben sokat folyt a tejem, használnom kellett éjjel-nappal.Este mindig kimostam az egyiket.Egy mérettel vettem nagyobbat.
Ha nincs nagy melled, szerintem ne vedd meg elõre!! Én legalább négyet kellett, hogy elvaterázzak, mert rossz méreteket saccoltam. Amúgy infónak: 75B-s mellbõl lett 80C a terhesség végére, és most 80D vagy 85C jó rám. Nem vagyok kövér, alkatilag sem, de maradt rajtam pár kiló felesleg :) Minden jót!
Kínaiban vettem 590Ft-ért. Nagyon jól tart, kényelmes. Már a terhességem alatt hordom. Szoptatásra majd egyel nagyobbat fohgok venni, akkor nagyobb lesz a mell.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszike, nekem most 90B-s a cicim, terhesség elõtt 80B volt. Akkor mekkora fog kelleni?

Hol lehet a Budapesten jó minőségű szoptatós melltartót és hálóinget venni?

Legjobb válasz: Az Anita jó minõség: http://www.divatnagyker.hu/anita/maternity.htm pl a Kékkgolyó utcában van szaküzletük, de egy jó bababoltban is sikerrel járhatsz, én ez utóbbiban vettem az Europarkban.

Az Anita jó minõség: http://www.divatnagyker.hu/anita/maternity.htm pl a Kékkgolyó utcában van szaküzletük, de egy jó bababoltban is sikerrel járhatsz, én ez utóbbiban vettem az Europarkban.
http://www.angilure.hu/ en erre eskuszom. ha atlagos meretu vagy, akkor mar 4000ert kapsz, ha olyan elborult méretekkel rendelkezel, mint en, akkor egyaltalan: kapsz kényelmes, jó melltartót a méretedben, egy picit dragabban. nagyon jó anyagu, kenyelmes, ha valami extra kivansagod van, azt is teljesitik, kedvesek, normalisak, stb, szoval en csak ajanlani tudom. (en annak a hive vagyok, hogy melltartóból es cipobol csak a legjobbat, es eddig csak triumph melltartókat vettem, de komolyan gondolkozom, hogy kesobb is toluk fogok vasarolni, mert jó, és nem terheli le ugy a penztarcam)
Én Stella nevû szoptatós melltartót vettem a Mária bababoltban (elérhetõségeit megtalálod itt: http://www.bebibolt.hu), jó minõségû pamut, MAGYAR termék és 2000 Ft körül volt a nyáron (ha jól emlékszem). Hálóinget az újpesti áruházban vettem, azt hiszem kínai, de jó minõségû, elöl gombolós és olcsó!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!