Találatok a következő kifejezésre: Szoptatós melltartót lehet (34 db)

Pamut szoptatós melltartót lehet mosni 60 C-on?

Kaptam néhányat, van köztük eléggé elszürkült állapotú, amit szeretnék kifehéríteni, de már nem látszik a címkén a textilkresz. Ami van nekem saját ( DORINA full pamut) azt elvileg 95C-on is lehetne mosni. Magas h?fokon nem lesz baja a vállpántnak? ( mivel az ugyebár gumi)

Legjobb válasz: Én inkább valami fehérítõvel próbálkoznék, mert a gumi könnyen tönkremehet a forró víztõl. Lehet kapni jó kelmefehérítõket, esetleg próbáld ki a fehér ruhákhoz való Domestost. Nekem nagyon szépek lettek tõle a besárgult, beszürkült babaruhák, amit a kislányom a tesóktól örökölt.

Én inkább valami fehérítõvel próbálkoznék, mert a gumi könnyen tönkremehet a forró víztõl. Lehet kapni jó kelmefehérítõket, esetleg próbáld ki a fehér ruhákhoz való Domestost. Nekem nagyon szépek lettek tõle a besárgult, beszürkült babaruhák, amit a kislányom a tesóktól örökölt.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, a fehérítõt kell 60 C-on használni ( Iberia)
Szia! Én 60 C-on szoktam mosni a szopis melltartóm. Nem lett baja a vállpántnak sem!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Idõközben én is megkockáztattam, lesz ami lesz alapon, és tényleg nem lett baja!

Szoptatós melltartót lehet kapni Auchan-be?

Legjobb válasz: Igen. Én ott vettem egy éve, kb 2500-3000 között volt. A babás cuccoknál keresd, ne a fehérnemû osztályon. :)

Igen. Én ott vettem egy éve, kb 2500-3000 között volt. A babás cuccoknál keresd, ne a fehérnemû osztályon. :)
C&A, ban is van jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, meg is vettem.

Ki lehet váltani valamivel a szoptatós melltartót? Vagy van ebből igazi pamut és kényelmes fajta? Állandóan át kell öltöznöm a tej miatt.

Tegnap vett egyet a férjem, talán pamut, de a varrása körbe nejlon és viszketek már 1 perc múlva ha felveszem, ráadásul nem is kényelmes, mert sz?k a nyitott része is, pedig nagyobb méretet vettünk, mint kellene.

Legjobb válasz: Budapest, Visegrádi utca, www.bebibolt.hu 1500 ft kb. a szoptatós melltartó, pamut rugalmas nagyon jó. De a kínaiban is lehet kapni sima merevítõ nélküli "mamás" pamut melltartót 800ft, nekem az jött be a legjobban. Simán a mellem alá toltam az anyagot és ugy tudott szopizni a baba.

Budapest, Visegrádi utca, http://www.bebibolt.hu 1500 ft kb. a szoptatós melltartó, pamut rugalmas nagyon jó. De a kínaiban is lehet kapni sima merevítõ nélküli "mamás" pamut melltartót 800ft, nekem az jött be a legjobban. Simán a mellem alá toltam az anyagot és ugy tudott szopizni a baba.
Használj melltartóbetétet!Meg probálj olyan melltartót keresni ami pamut.Nekem nagyon bejöttek az egyszerû sportmelltartók is.
Szerintem is melltartó betét a DM ben kapható sárga dobozos nekem nagyon bevált én is viszketek mindentõl !Nagyon jo áron lehet kapni szoptatos 100% pamut melltertót a Müller boltokban.Persze nem tudom hol laksz de mk a Freihegyi TopShop ba szoktunk menni ott van egy ilyen bolt és 2500 ft!
Kínaiba kapható kismama melltartó.Én nagyon szeretem, tiszta pamut.


Érdemes szoptatos melltartot venni, hány darabot? A hagyományos merevitő nélküli melltarto nem jó, vagy azt is lehet használni?

Legjobb válasz: Szia, én nagyon kihasználom és szinte meg sem tudnék lenni nélküle. Nekem 2 db van. Az egyik egyszerû merevítõ nélküli, a másik csikés, merevítõs és formázott. Emberekkel dolgozom és nekem számít, hogy a fölsõm, úgy álljon, ahogy az kell. Nem kell mindenkinek messzirõl látnia, hogy szoptatós melltartó van rajtam. Viszont amikor a babámat etetem, nem kell a fölsõmet azért levenni, elég felhúzni a fölsõt és kikapcsolni az egyik oldalt és már szopizhat is a lányom. Anyukám meg is jegyezte, hogy azõ idejében, szintemég mindent le kellett venni, hogy a cici szabadon maradjon :-). Nekem olyan kapocs van rajta, ami egykézzel is nyitható, így nem kell a gyereket letennem azért hogy kikapcsoljam.

Szia, én nagyon kihasználom és szinte meg sem tudnék lenni nélküle. Nekem 2 db van. Az egyik egyszerû merevítõ nélküli, a másik csikés, merevítõs és formázott. Emberekkel dolgozom és nekem számít, hogy a fölsõm, úgy álljon, ahogy az kell. Nem kell mindenkinek messzirõl látnia, hogy szoptatós melltartó van rajtam. Viszont amikor a babámat etetem, nem kell a fölsõmet azért levenni, elég felhúzni a fölsõt és kikapcsolni az egyik oldalt és már szopizhat is a lányom. Anyukám meg is jegyezte, hogy azõ idejében, szintemég mindent le kellett venni, hogy a cici szabadon maradjon :-). Nekem olyan kapocs van rajta, ami egykézzel is nyitható, így nem kell a gyereket letennem azért hogy kikapcsoljam.
Ajánlom figyelmedbe a kínai szopis melltartót.Nagyon megdöbbentem amikor rájöttem, hogy 700 ft-ért ilyen jó minõségût lehet kapni.Jobb az anyaga mint az 5000 ft-os márkásnak.Én angyon szeretem.
én ma vettem a C und A-ban, 2 db volt egy csomagban, 5500 ft majd kiderül, hogy beválik-e.
A nagy elõnye a szoptatós melltartónak, hogy nem levetkõzni ha éhes a baba. Az viszont, hogy hol veszed már sok mindentõl függ. Az én méretemben nem lehet kapni akárhol, így én csak drágán tudom megvenni, ráadásul a melleim eleve olyanok, hogy sajna csak a drága melltartó tartja a helyén. És nem azért mert drága, hanem mert nagyon ügyelnek a jó szabására. Szóval, hogy veszel-e az csak rajtad áll, mert elvileg lehet hagyományosat is használni, ha meg a szoptatós melltartó mellett döntesz akkor az alkatodnak megfelelõt tudod kiválasztani, vehetsz olcsóbbat vagy drágábbat is. Felpróbálsz a boltban egyet-egyet és meglátod melyik elégíti ki az igényeidet.
Szia. Nekem van márkás is, és nem márkás is, mind a kettõ bevált, én is nagyon kihasználtam.
Nekem van márkás és nem márkás is, de egyiket sem tudom használni. A nem márkáson átlátszik a melltartóbetét, ha nem teszem be átázik a tejtõl. A márkás ( Anita 8000 Ft volt )meg olyan szabású, hogy mikor belövellt a tej, nem tudtam felvenni mert a kosarai hiába jó méretûek ha túl közel esnek egymáshoz és nekem nagyon kényelmetlen. Maradtak a régi levehetõ pántú melltaróim amibõl kiszedegettem a merevítõket hogy puha legyen és azt hordom ha elmegyek itthonról, itthon meg nem hordok semmit sem csak egy pamut trikót.

Hol lehet olcsón szoptatós melltartót venni?

Szolnok környékén

Legjobb válasz: Sparban, Intersparban lehet kapni már 100 éve a Dorina szoptatós melltartókat, 95-ös, vagy 100-asm méretig, nem emlékszem pontosan. Nagyon jó fajta, viszonylag vastag anyag, tiszta pamut, erõs pántokkal, nagyon jó a tartása, formája.

Sparban, Intersparban lehet kapni már 100 éve a Dorina szoptatós melltartókat, 95-ös, vagy 100-asm méretig, nem emlékszem pontosan. Nagyon jó fajta, viszonylag vastag anyag, tiszta pamut, erõs pántokkal, nagyon jó a tartása, formája.
Én a kínaiban vettem párszáz forintért. Nem adtam ki ezreket, és tökéletesen megfelelt a célra.
Ja, és 2.000-3.000 Ft között van az ára.
Az elsõ válaszhoz, azaz a Dorina melltartóhoz írtam, hogy 2.000-3.000 között van az ára! :-)
Kínaiba lehet kapni 1500 ft-ért
A kérdező hozzászólása: A kínaiban is van szoptatós melltartó? Vagy a sima melltartóra gondoltok?
Tesco!!!1990ft!Tiszta pamut!!!!!És minden méret van!Én imádom!Vettem is vagy 4-et!
Én a vaterán vettem (újonnan, címkéset, mert cég árulta), 990 ft-ért.
A kérdező hozzászólása: Bibi3: Melyik tescoban vetted? A fehérnemû osztályon? A szolnokiban nincs.

Hol lehet Tatabányán szoptatós melltartót kapni?

Nem els?sorban fehérnem? üzletekre gondolok, mert tegnap megnéztem és mindenhol 10.000,- Forint körüli árak voltak.

Legjobb válasz: Ázsia Kincse áruházban vannak szuper pamut szoptatós melltartók,700-900 ft ért! Gondolom tudod merre van:régi piac tér,Móci bababolt,régi buszvég.

Ázsia Kincse áruházban vannak szuper pamut szoptatós melltartók, 700-900 ft ért! Gondolom tudod merre van:régi piac tér, Móci bababolt, régi buszvég.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyszerû.

Hol lehet Veszprémben olcsó szoptatós melltartót venni?

Mindenhol azt olvasom hogy a kínaikban lehet kapni, de én eddig nem láttam sehol. Tud valaki segíteni?

Legjobb válasz: Semmi baj nagyon szivesen válaszolunk :-))) a sportmelltartó felsõ részét kicsit le lehet húzni és úgy is kényelmes. de! azt javaslom hogy olyat vegyél ami kicsit hossabb pl. spagettipántnál szélesebb de még vállra húzható pánttal rendelkezõ trikó!!! csak lehajtod a pántot és szoptathatsz a betétet is megtartja. ugyanott ugyanannyiért. én nem vettem elõre melltartót csak volt egy ilyen trikóm azt vittem be a kórházba és mivel bevállt utánna már rendes melltartókat hordtam meg sportmelltartókat. egy mérettel nagyobbat vegyél az aktuális méretednél.

Semmi baj nagyon szivesen válaszolunk :-))) a sportmelltartó felsõ részét kicsit le lehet húzni és úgy is kényelmes. de! azt javaslom hogy olyat vegyél ami kicsit hossabb pl. spagettipántnál szélesebb de még vállra húzható pánttal rendelkezõ trikó!!! csak lehajtod a pántot és szoptathatsz a betétet is megtartja. ugyanott ugyanannyiért. én nem vettem elõre melltartót csak volt egy ilyen trikóm azt vittem be a kórházba és mivel bevállt utánna már rendes melltartókat hordtam meg sportmelltartókat. egy mérettel nagyobbat vegyél az aktuális méretednél.
Nekem sima melltartoim vannak, amibol konnyen ki tudom venni a cicim anelkul, hogy a pantot lecsatolnam. A szoptatos nem volt kenyelmes.
éjszakára elég egy kinais sportmelltartó - egy ezres- nappalra is jó és kényelmes mert nincs benne csont / müanyag nem vágja a mellet nem az a lényeg benne hogy lepatentolható legyen hanem az hogy ne vágjon sehol a cicirésznél és a vállánál szélesebb pántja legyen ez a titok ez alapján keresgélj akár a kinaiban is. Kérdezd meg az eladókat mert biztos van nekik..
Tényleg lehet kínaiban kapni, én is vettem ott egyet, 700 ft volt 2 éve. Én skála emeletén vettem, de a Jutasi úti Spar mellett levõ kínaiban is láttam már.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Már azon is gondolkodom hogy a kórházba csak sima sportmelltartót, vagy top-ot viszek be. Az megtartja a melltartó betétet. Csak nem tudom hogy elég praktikus-e. Ugye nem túl bajlódós vele a szoptatás? Van valakinek tapasztalata? Meg az is nagy problémám még hogy elõre fogalmam sincs hogy mekkora melltartót vegyek, mekkora lesz a tejbelövellés után, így a sportmelltartó egyszerûbbnek tûnik.Csak kérdés hogy nem-e bénáznék vele a kórházban. Gondolom rájöttetek hogy elsõ baba lesz :)
Szia! Általában a piacokon a melltartósoknál szokott lenni, ha nincs következõ alkalomra hoznak és kb 500-600 Ft.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek a segítséget!

Hol lehet Bp. -en extra méretű akár szoptatós melltartót - de bármilyen jó - kapni? 75G, de inkább H-ra lenne szükségem. Vagy esetleg fehérnemű-varrónő....?

Legjobb válasz: Nézd meg ott ahol Anita márkájú fehérnemût tartanak. Nagyon jó a minõsége, van belõle választék, bár drága. Bár ha ekkor a melltartóra van szükséged akkor eddig sem olcsókat hordtál. Nekem is ekkora kell, úgyhogy átérzem a helyzeted. Én nem pesti vagyok, nálunk csak egyetlen helyen, egy gyógyszertárban lehet kapni, rendelésre. Brendonban árulnak ilyet, bár a méret miatt ott is gondban lehetsz, de sztem rendelnek neked ha kéred. Katalógusból ki lehet nézni milyet szeretnél.

Nézd meg ott ahol Anita márkájú fehérnemût tartanak. Nagyon jó a minõsége, van belõle választék, bár drága. Bár ha ekkor a melltartóra van szükséged akkor eddig sem olcsókat hordtál. Nekem is ekkora kell, úgyhogy átérzem a helyzeted. Én nem pesti vagyok, nálunk csak egyetlen helyen, egy gyógyszertárban lehet kapni, rendelésre. Brendonban árulnak ilyet, bár a méret miatt ott is gondban lehetsz, de sztem rendelnek neked ha kéred. Katalógusból ki lehet nézni milyet szeretnél.
Ja..fehérnemû varrónõtazért nem javaslom, mert tuti teleteszi varrással és az már nem lesz kényelmes...
Bp. 19. kerület, Europark, Második emelet, Aranypók. Külön részleg van, H kosárig. a másik Anita kismama-fehérnemû, 1123 Bp. Kékgolyó u. 22. szintén h kosárig van választék.
Ha nem csak szoptatós melltartó kell akkor a Bella fehérnemû üzletek is nagyon ók (75F simán van náluk, tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: Az F nem elég... Bella fehérnemû üzletet nem ismertem, arra még rákeresek, köszönöm. Az I-s melltartón kívül van még méret??:)
Hû, te jó isten... fénykép?
Szerintem I-nél nincs nagyobb, én úgy tudtam csak H-ig gyártanak, nézz körbe vagy megbízható varrónõ :S
Anitában van I-s is..egyébként nem tudom a 75-ösnél hová kell csatolnod a kapcsot, de ha esetleg középre, akkor megpróbálhatsz egy 80-asat az legkisebbe kapcsolni. Annak ugyebár az I kosara nagyobb, mint a 75-ösé és így jó lehet. Érdemes kipróbálni, hátha beválik.
A kérdező hozzászólása: Voltam Anitában, 75H-sat vettem, de kicsi. A 80-as körméret nagy, nem kényelmes, próbáltam (legszorosabb kapocs). 75I-s kell, ez már fix. Nem igaz, hogy csak õk gondolnak nagyméretûekre. Jó lenne, ha a nagyobb fehérbemûgyártók is gondolnának. Írtam nekik, hogy jó lenne I-set rendelni, én potenciális vevõ lennék:) Varrónõt tud vki esetleg? Köszönöm az eddigi válaszokat!

Hol lehet olcsó szoptatós melltartót kapni Budapesten? 34hkm

Legjobb válasz: A Brendonban pl. lehet, de én sosem hordtam végül, mert borzasztó csúnyácskák, és eleinte a mellemen lévõ sebek miatt semmit nem tudtam felvenni, majd a normál melltartó is OK volt. Szerintem nem fontos, persze ez csak az én álláspontom. :) Sok boldogságot!

A Brendonban pl. lehet, de én sosem hordtam végül, mert borzasztó csúnyácskák, és eleinte a mellemen lévõ sebek miatt semmit nem tudtam felvenni, majd a normál melltartó is OK volt. Szerintem nem fontos, persze ez csak az én álláspontom. :) Sok boldogságot!
Lemilla üzletben vettem Újpesten 800ft-ért!
Én egy kínai boltban vettem, 750 Ft volt, de ezt is felesleges volt, mert gyorsabb kibújtatni felül az egész cicit, mint kapcsolgatni :)
Vatera, teszvesz? Én is ott vettem újonnan. :)
Én baba boltban vettem mind kettõt!Melltartót 1950-ért bandázst 2000-ért viszont ha hasszorítót szeretnél szülés utánra azt 3000ft vettem a gyógyászati segédeszközös boltban. 39 hkm
Szoptatós melltartót interneten rendeltem (www.venuszfehernemu.hu) 990.-Ft volt darabja. Bandázst nem vettem. 37 hkm
Szoptatós melltartót kínaiban vettem.Olcsó volt, és teljesen jó.Egyik nap bandázst is láttam ott.
Bandázst a Brendonban vettem, szoptatós melltartót meg az Intersparban, talán 1500-ért (a Brendonban is volt, 7000-ért...)
Kínaiban vettem mindkettõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!