Találatok a következő kifejezésre: Szoptatós melltartót kell a kórházba (2 db)

Szoptatós melltartót vinni kell a kórházba?

Legjobb válasz: Nem kell, de nem árt. Hiszen a saját kényelmedet szolgálja. Bár mikor én szültem és megindult a tejem, nekem nem volt jó a melltartó, mert pelust kellett odatennem. És még az is átázott.

Nem kell, de nem árt. Hiszen a saját kényelmedet szolgálja. Bár mikor én szültem és megindult a tejem, nekem nem volt jó a melltartó, mert pelust kellett odatennem. És még az is átázott.
énem kell, de jó szerintem . én is veszek majd+bele melltartóbetétet a tejszivárgás esetére.
a melltartóbetétet nehogy otthon elejsd!:) én síma jól tartó egyszerû pamut kényelmes sportmelltartót/toppot viszek, mivel a méretet nagyon nehéz elõre kiszámolni. Valakinek alig nõ a tejbelöbellés után a melle, másoknak meg 2-3szorosára nõ. Ezért érdemes utána venni szoptatósat. Minden jót!!!! :)
Ne vigyél, mert a tejbelövellés idején megnyomhatja a tejcsatornákat! Nekem sajnos emiatt teljesen elzáródott az egyik mellemben a tejcsatorna, 3 napig kínok kínját éltem meg, mire sikerült kifejni belõle valamennyit!!!
nem kell (bocsi elírtam) :-)
inkább vigyél egy laza toppot melltartót, ami csak azt a célt szolgálja, hogy ott tartsa a betétet én sosem használtam szoptatós melltartót, a simából is ki lehet venni a cicit, vagy ki lehet bújni belõle fõleg itthon vagy kórházban

Készítgetem össze a szüléshez kellő dolgokat (kórházi csomag) és mindenhol fel van sorolva a szoptatós melltartó és a hasszorító ezek feltétlenül kellenek?

Legjobb válasz: 4-dik! Ki mondta hogy ez verseny???? A kérdésre válaszoltam, azt azért írtam mellé hogy meddig szoptattam, hogy ne gondolja senki azt hogy azért nem csöpögött, mert nem volt tejem. Úristen....

4-dik! Ki mondta hogy ez verseny???? A kérdésre válaszoltam, azt azért írtam mellé hogy meddig szoptattam, hogy ne gondolja senki azt hogy azért nem csöpögött, mert nem volt tejem. Úristen....
Második, most ez nem verseny h kinek mennyire csöpögött a melle és h mennyi ideig szoptatott. Nem errõl volt szó hanem h érdemes-e vinni.
Én nem vittem szoptatós melltartót, és megbántam. Ha nem volt rajtam melltartó szétázott minden a tejtõl, hálóing, ágynemû... Ha volt rajtam akkor is kellett bele a melltartóbetét, de azt is sûrûn kellett cserélgetni. Viszont így az egészet le kellett vennem szoptatáshoz, mert ha csak kihúztam a cicim akkor nyomta, kényelmetlen volt, ha meg levettem ugye amelyikbõl nem szoptattam dõlt a tej, utáltam. Másodszorra biztosan viszek be, na meg mellszívót is. Hasszorítót vittem, de sajnos nem használt semmit.
Én egy szoptatós mellcsit viszek, és sportmelltartóim vannak, azokat. Szoptatós betét nem árt, ha van, nekem jól jött, végig kellett, kórház után is, különben eláztam. Hasszorító a te döntésed, nekem anélkül is gyorsan visszament a hasam.
Nem feltétlenül kell egyik sem. Nekem pl hasszorítóm nem volt, de szerintem akinek óriás pocakja volt, annak jól jöhet, viszont nem mindenki bírja elviselni magán. Szoptatós melltartód azért jó ha van, de lehet élni nélküle. Én itthon soha nem hordtam, meg amúgy is keveset, vagy normál, kevésbé szivacsos melltartóban szoptattam, vagy ilyen trikó fazonú, de mell alá érõ pántos topokban. Abba belefért a melltartóbetét, és kényelmes is volt. Nem tudom, hogy érted-e, hogy mire gondolok pontosan. Olyan, mint a sport melltartók, csak kevésbé drága...
Az csak arra jó h rögtön szülés után visszahúzódik a pocakod könnyebben de nem feltétlenül jön be mindig. :)
A kérdező hozzászólása: akkor beszerzek kettõt szerintem a szopis melltartóból, és az még érdekelne hogy minek a hasleszorító? köszönöm
Nem büntetnek meg ha nem viszed. :) De ha megindul a tejed akkor érdemes a betét miatt. Én szerettem a szopis melltartót. Nagyon kényelmes volt és csak le kellett pattintanom h szoptassak. A sima melltartók merevítõsek de ez nagyon kényelmes volt. Nem bántam meg. Rengeteg tejem volt 2-3 dl még leszívtam mellszívóval miután megetettem a lányomat. Hasszorítót én nem vittem nagy hasznát nem is vettem volna mert az utolsó pillanatban császáros lettem és biztos h nem tettem volna így a hasamra. Ezek a dolgok nem kötelezõek de némelyik jó ha veled van. :)
Nekem egyikre sem volt szükségem. Mondjuk nekem amúgy sem csöpögött szerencsére, ennek ellenére 2 éves koráig szoptattam a fiam.
Én vittem szoptatós melltartót, jó hogy ott volt, de nem lételem. Hasszorítót nem vittem, amúgy is császárral szültem, de így is nagyon gyorsan visszament a hasam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!