Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás után büfiztetni kell, (2 db)

Szoptatás után mindig büfiztetni kell, de mivan akkor ha nem büfizik?

úgy félek, hogy nehogy baja legyen.

Legjobb válasz: Elõfordul, hogy nincs büfi,ha nem nyel levegõt, de mindig kell büfiztetni 15-20 percet minimum. Esetleg ha hasra teszed le, ha nagyon bealudt evés közben, de akkor meg figyelni kell, nehogy bukjon. Elõször az édeskömény tea evés elõtt, 1-2 kanállal, ha kevés akkor vannak jó készítmények babáknak. Én infacolt használtam kezdetben, minden evés elõtt kapott, késõbb és most is már nem fáj a poci csak néha, akkor pedig espumisant, azt bármikor oda lehet adni és 5 perc alatt elmulasztja a pocifájást nálunk.

Elõfordul, hogy nincs büfi, ha nem nyel levegõt, de mindig kell büfiztetni 15-20 percet minimum. Esetleg ha hasra teszed le, ha nagyon bealudt evés közben, de akkor meg figyelni kell, nehogy bukjon. Elõször az édeskömény tea evés elõtt, 1-2 kanállal, ha kevés akkor vannak jó készítmények babáknak. Én infacolt használtam kezdetben, minden evés elõtt kapott, késõbb és most is már nem fáj a poci csak néha, akkor pedig espumisant, azt bármikor oda lehet adni és 5 perc alatt elmulasztja a pocifájást nálunk.
szia én babám se büfizik mindig és a hasfájásra szoptatás elõtt egy párkorty babamosoly teát adok neki és az segit neki .Nekünk ez vált be!!
Nekem a védõnõ ajánlotta, elég durvának hangzik, de bejött.Ahogy biztosan tartod a karodban, óvatosan változtass a testhelyzetén.Lábacskái legyenek magasabban mint a feje.Semmi baja nem lesz ha óvatosan csinálod, nem kell mindenfélével megetetni és ingyen van.Tuti, hogy megjön a büfi.
Nem baj, ha nincs büfi minden evés után. Azért próbáld meg, de ha pár perc után semmi nem kell erõltetni! a hasfájásra nálunk nem volt semmi jó, csak az idõ segített.4 hónapos korára teljesen elmúlt, de addig sokat szenvedtünk, se az infkol, se a grappe water, se a teák nem sokat segítettek. Ezt túl kell élni. Viszont amijó tud lenni, fektesd a karodra, arccal a föld felé. és ringasd. Ez némiképp enyhítette a pocakpanaszt nálunk.

Szoptatás után mennyi ideig kell büfiztetni?

Lehet, hogy túlzásba viszem, de elég sokáig büfiztetem 1 hónapos kisfiam. Gyakori, hogy elalszik szopi alatt/végén, akkor pedig hiába is várom, hogy legyen eredmény. Ha elalszik, akkor rosszabb esetben 5-10 percenként felkelti a liftez? büfi, ekkor persze felveszem ?t segíteni azt. Ha mondjuk 10-15 percig szopizik, utána kb. mennyi ideig büfiztessem? Persze, azért fel tudom mérni, hogy mennyi leveg?t nyelt és mennyinek kell kijönnie...

Legjobb válasz: Addig büfiztesd, amíg ki nem jön, aminek ki kell. Ezt nem lehet percben megadni, minden babánál más.

Addig büfiztesd, amíg ki nem jön, aminek ki kell. Ezt nem lehet percben megadni, minden babánál más.
Ha bealszik szopi közbe, akkor próbáld meg azt, hogy sétálsz vele , még akkor is, ha alszik, nálunk alvás közben is kijött a büfi, és nyugodtan mehetett szunyálni.
én úgy olvastam valahol, hogy 10-15 percig érdemes próbálkozni.
Én ma voltam a babámmal 1 hónapos státuszvizsgálaton, doki azt mondta fél óráig büfiztessem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat, általában én is fél órácskát próbálkozom
PRóbáltad hason altatnio/fektetni? Egy szopi utáni böfiztetés nálunk is fél órán át tart, de van, hogy egy órával késõbb is jön a levegõ. HA hason alszik akkor már fel sem ébred a böfire.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nagyon nem szeret hason feküdni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!