Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás után büfiztetni (3 db)

Szoptatás után mindig büfiztetni kell, de mivan akkor ha nem büfizik?

úgy félek, hogy nehogy baja legyen.

Legjobb válasz: Elõfordul, hogy nincs büfi,ha nem nyel levegõt, de mindig kell büfiztetni 15-20 percet minimum. Esetleg ha hasra teszed le, ha nagyon bealudt evés közben, de akkor meg figyelni kell, nehogy bukjon. Elõször az édeskömény tea evés elõtt, 1-2 kanállal, ha kevés akkor vannak jó készítmények babáknak. Én infacolt használtam kezdetben, minden evés elõtt kapott, késõbb és most is már nem fáj a poci csak néha, akkor pedig espumisant, azt bármikor oda lehet adni és 5 perc alatt elmulasztja a pocifájást nálunk.

Elõfordul, hogy nincs büfi, ha nem nyel levegõt, de mindig kell büfiztetni 15-20 percet minimum. Esetleg ha hasra teszed le, ha nagyon bealudt evés közben, de akkor meg figyelni kell, nehogy bukjon. Elõször az édeskömény tea evés elõtt, 1-2 kanállal, ha kevés akkor vannak jó készítmények babáknak. Én infacolt használtam kezdetben, minden evés elõtt kapott, késõbb és most is már nem fáj a poci csak néha, akkor pedig espumisant, azt bármikor oda lehet adni és 5 perc alatt elmulasztja a pocifájást nálunk.
szia én babám se büfizik mindig és a hasfájásra szoptatás elõtt egy párkorty babamosoly teát adok neki és az segit neki .Nekünk ez vált be!!
Nekem a védõnõ ajánlotta, elég durvának hangzik, de bejött.Ahogy biztosan tartod a karodban, óvatosan változtass a testhelyzetén.Lábacskái legyenek magasabban mint a feje.Semmi baja nem lesz ha óvatosan csinálod, nem kell mindenfélével megetetni és ingyen van.Tuti, hogy megjön a büfi.
Nem baj, ha nincs büfi minden evés után. Azért próbáld meg, de ha pár perc után semmi nem kell erõltetni! a hasfájásra nálunk nem volt semmi jó, csak az idõ segített.4 hónapos korára teljesen elmúlt, de addig sokat szenvedtünk, se az infkol, se a grappe water, se a teák nem sokat segítettek. Ezt túl kell élni. Viszont amijó tud lenni, fektesd a karodra, arccal a föld felé. és ringasd. Ez némiképp enyhítette a pocakpanaszt nálunk.

Muszáj büfiztetni a babát szoptatás után?

6hetes a kislányom, úgy vettem észre h els?sorban akkor bukik, ha büfiztetve van....büfi nélkül is jön vissza néha tej, de nem olyan sok...szerintetek?

Legjobb válasz: nem muszáj... csak megfulladhat ha nem büfizteted, felnyomja a kaját a bent maradt büfi és... :S megéri kockáztatni? szopi után 20 percig legyen a válladon, közben finoman ütögesd a hátát

nem muszáj... csak megfulladhat ha nem büfizteted, felnyomja a kaját a bent maradt büfi és... :S megéri kockáztatni? szopi után 20 percig legyen a válladon, közben finoman ütögesd a hátát
Ha nem büfiztetsz és nem jön ki a levegõ, amit evés közben lenyelt, akkor fájhat a pocakja. Büfiztetni nem muszáj, de szerintem szükséges.
Nálunk az esti szopi után mindig elmaradt a büfiztetés, mert lényom nagyon mélyen bealudt. De ettõl függetlenül azért kell a büfiztetés, mert õk még maguktól nem tudnak felülni, hogy egy jót büfizzenek, és gondolj csak bele, ha egész nap nem jöhetne ki neked sem a levegõ...hát lenne ott hatalmas hasfájás és szenvedés.
Pontosan akkor bukik, amikor büfizteted, vagy utána x idõvel?
Mi is bufiztetunk, kivéve az esti etetésnél nem, mert abba mindig belealszik. Eleinte bufiztettuk ekkor is, de csak felébredt és sírt, nehezen aludt vissza. Úgyhogy hagytuk aludni. Még semmi gond nem volt a 4 hónap alatt, ha pedig mégis zavarta a bofi, úgyis felébredt és "szólt".
A kérdező hozzászólása: rendben, fogom bufiztetni ezutan is, eddig is bufiztettem es nem hiszem h rosszul tartom kedves utolso...a vallamra fektetem es a karjai hatra lognak...(bar ujabban mar inkabb feltamaszkodik a kis konyokevel es tartja a fejet hetyken :) ) koszi megegyszer mindenkinek...
Ha büfiztetés közben bukik, akkor rosszul tartod, rosszul büfizteted!
teljesen normális, hogy büfi közben bukik, a levegõ nyomja fel a tejet. így pláne azt mondom, hogy igen, kell büfiztetni!
A kérdező hozzászólása: nem hasfajos kislany, ha nem bufiztetem, akkor tavozik a levego pukival, hasfajas nelkul... kedves elso, igen, pontosan bufi utan/kozben bukik... amikor nem bufiztetem nagyon jol elvan... persze egyetertek, h nem eri meg kockaztatni h megfulladjon, csak tudni szerettem volna a velemenyeteket, h mas is van-e igy ill. h mindannyian bufiztettek-e...koszi a valaszokat...
Hogy szoktátok tartani a babát, hogy büfizés közben ne bukjon?

Szoptatás után mennyi ideig kell büfiztetni?

Lehet, hogy túlzásba viszem, de elég sokáig büfiztetem 1 hónapos kisfiam. Gyakori, hogy elalszik szopi alatt/végén, akkor pedig hiába is várom, hogy legyen eredmény. Ha elalszik, akkor rosszabb esetben 5-10 percenként felkelti a liftez? büfi, ekkor persze felveszem ?t segíteni azt. Ha mondjuk 10-15 percig szopizik, utána kb. mennyi ideig büfiztessem? Persze, azért fel tudom mérni, hogy mennyi leveg?t nyelt és mennyinek kell kijönnie...

Legjobb válasz: Addig büfiztesd, amíg ki nem jön, aminek ki kell. Ezt nem lehet percben megadni, minden babánál más.

Addig büfiztesd, amíg ki nem jön, aminek ki kell. Ezt nem lehet percben megadni, minden babánál más.
Ha bealszik szopi közbe, akkor próbáld meg azt, hogy sétálsz vele , még akkor is, ha alszik, nálunk alvás közben is kijött a büfi, és nyugodtan mehetett szunyálni.
én úgy olvastam valahol, hogy 10-15 percig érdemes próbálkozni.
Én ma voltam a babámmal 1 hónapos státuszvizsgálaton, doki azt mondta fél óráig büfiztessem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat, általában én is fél órácskát próbálkozom
PRóbáltad hason altatnio/fektetni? Egy szopi utáni böfiztetés nálunk is fél órán át tart, de van, hogy egy órával késõbb is jön a levegõ. HA hason alszik akkor már fel sem ébred a böfire.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nagyon nem szeret hason feküdni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!