Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás közben, nagyon fáj a (2 db)

Nagyon fáj a mellem a szoptatás közben, mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia! A mellbimbód fáj? Mert ha igen, akkor kend be 2 szoptatás között anyatejjel, és hagyd szabadon. Ha nem jön be, akkor van krém, Garmastan a neve, vagy Bepanthennel is bekenheted, egyiket sem kell lemosni szopi elõtt. Idõ kell neki sajnos míg begyógyul. Bimbóvédõt használsz? Én ajánlom, nekem bejött, sokáig csak azzal tudtam szoptatni. Kitartás, szép lassan el fog múlni a fájdalom, ahogy gyógyul a cici!

Szia! A mellbimbód fáj? Mert ha igen, akkor kend be 2 szoptatás között anyatejjel, és hagyd szabadon. Ha nem jön be, akkor van krém, Garmastan a neve, vagy Bepanthennel is bekenheted, egyiket sem kell lemosni szopi elõtt. Idõ kell neki sajnos míg begyógyul. Bimbóvédõt használsz? Én ajánlom, nekem bejött, sokáig csak azzal tudtam szoptatni. Kitartás, szép lassan el fog múlni a fájdalom, ahogy gyógyul a cici!
Egyetértek az elõttem szólóval, de még hozzátenném, hogy váltott mellbõl szoptass, tehát egy alkalommal csak egyikbõl, következõ alkalommal meg a másikból, és a szoptatás ne tartson 15 percnél tovább! Kitartás! Nagyon jól szokott regenerálódni.
El fog, másnak is nehéz az elején, de majd alkalmazkodik a szervezeted. Valószínüleg még nem indult be rendesen a tejed, de úgy tûnik a babád nagyon akar, úgyhogy nem hiszem, hogy gond lesz
Nekem 3 hétig fájt a szoptatás, aztán elmúlt. Ne add fel!
Nekem az elso hetekben fajt nagyon a szoptatás, miután megszoktuk egymást a babával, elmúlt. Bimbovédovel szoptattam kb 4 hónapig, sokat segített, miután belejottunk, ment anélkul is. Esetleg szoptatás elott próbáld maszírozni, melegíteni, az is segíthet.
A kérdező hozzászólása: Fáj a bimbom is de az sokkal jobban fáj ahogy szívja nagyon kevés a tejem és azt javsolták akkor is tegyem mellre szopizni szopizik de nagyon fáj mikor szívja ez mért van el fog mulni?
Nekem 6-7 hétig fájt, majd most megint kezd fájni, de mostmár 3 hónaposak vagyunk, és jön az étvágyugrás, taláén azért. nyugi elmúlik, most kegyetlen fáj, de kitartás, gondolj a babára, én is azt tettem, pedig volt hogy már könnyeztem úgy fájt.
jahj én is ezzel szenvedek..õrülten fáj síírásig..és én is meg a baba is sirunk:D én sem tudom már kentem mindennel..de semmi..ha kifejem és pihen segít de sose tudom mikor eszik mert 2 Mit tegyek??

Szoptatás közben, után nagyon fáj a hátam, főleg ha a babó nem alszik el és még altatni is kell. Mit tegyek?

Gyakorlatok, krém, stb...?

Legjobb válasz: Szia. Erre is nagyon jó a szopi párna. Az egyik felét berakod a hátad mögé, a másik felét az öledbe fogod és arra teszed rá a babót, így nem te tartod a szopi alatt, mert igaz, hogy nem olyan nehezek Õk, de esetenként akár háromnegyed órán át is eltart a szopi, akkor meg már érzed a súlyát. Remélem segítettem.

Szia. Erre is nagyon jó a szopi párna. Az egyik felét berakod a hátad mögé, a másik felét az öledbe fogod és arra teszed rá a babót, így nem te tartod a szopi alatt, mert igaz, hogy nem olyan nehezek Õk, de esetenként akár háromnegyed órán át is eltart a szopi, akkor meg már érzed a súlyát. Remélem segítettem.
A szoptatós párnát én is nagyon tudom ajánlani, illetve egy jó, kényelmes karosszéket. Én mindig a számítógép székben szoptattam, mert annak karfája van és pont annyira tudok hátradõlni, amennyire kényelmes, és a lábad mindig tedd fel, én mindig a vincseszterre tettem a lábam, vagy odahúztam egy fotelt.
Én jártam emiatt gyógytornára, itt leírtam a gyakorlatokat: http://www.kereki.gportal.hu/gindex.php?pg=23395730 Egyébként tegyél a hátad/derekad mögé párnát, az is segíthet, a cipelésben pedig hordozókendõt javaslok, a mi elosztja a terhelést.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!