Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás előtt kell mosni (2 db)

Szoptatás előtt le kell mosni a mellbimbómról a bepanthen krémet?

Legjobb válasz: A garmastan szerintem az egyetlen amit nem kell. Nincs jól mellre téve a babád, ha kisebesedik. Húzd közelebb. Rengeteg oldal van, ahol megnézheted, éjjel nekem is sebes lesz:(

A garmastan szerintem az egyetlen amit nem kell. Nincs jól mellre téve a babád, ha kisebesedik. Húzd közelebb. Rengeteg oldal van, ahol megnézheted, éjjel nekem is sebes lesz:(
A kérdező hozzászólása: Szia! Én pont a garmastanról olvastam, hogy le kell mosni! Nekem a fejestõl sebesedett ki mert olyan erõvel szívja a kézifejõ.
Ha szárazon letörlöd, az is elég. Minden olyan szert, ami a kisbabának a szájába kerülhet, csak akkor engednek forgalomba, ha teljesen biztonságos. Ennek ellenére én mindig lemostam...
Én is lemosom, de nem kell. Természetes anyagok vannak benne. Nem kell fejni, attól csak még több lesz és sosincs vége. Csak, hogy legyen mit lenullázni...:)
A bepanthent nem kell lemosni. Annak idején a védõnõ is mondta. A garmastant viszont igen.
A bepantent nem kell lemosni!!!És így nekem még a melbimbõvédõm is jobban rátapadt.:)
Szia.Én minden szopiztatás elõtt letöröltem a cicim bórvízzel.Soha nem volt sem szájpenésze sem semmi más baja a lányomnak.És szerintem annyi minden kerülheta cicire 3 óra alatt.A melltartóból mosópor maradvány stb.Egy mozdulat letörölni.Én nembiztos hogy szívesen bekapnám ha krém van rajta.Csak gondolj bele.
A Bepanthent nem kell lemosni. Próbáld meg hanyagolni azt a kézi szívót, ha nagyon szükséges kézzel fejd ki a tejcsit, az nem veszi igénybe a mellbimbót. Sok sikert!

Aloe vera spray jó kisebesedett mellre? Le kell mosni szoptatás előtt?

Kisebesedett a mellem, ezt ajánlották. Körömvirágot is használok rá, de elég lassan gyógyul. Ez a kedvenc "cici", jó lenne minél el?bb meggyógyulna. Mit ajánlatok még?

Legjobb válasz: Aloe first a legjobb.Semmiképp ne használj aloe levelébõl nyert gélt,vannak aloe fajták amelyek egyenesen mérgezõek.

Aloe first a legjobb.Semmiképp ne használj aloe levelébõl nyert gélt, vannak aloe fajták amelyek egyenesen mérgezõek.
Igenm, jó rá és használható is, ugyanígy a sima aloé vera növény nedve is (letöröd a növényrõl, kinyomod a levét és kész, töredékébe kerül, mint a gél). Le kell mosni, mert iszonyúan keserû! Különben ha szétkensz néhány csepp tejet a melleden és hagyod rászáradni, az is nagyon jó.
Utolsó vagyok, kijavítom magam, nem a kérdésre válaszoltam, elnézést.Tehát, minden fajta aloe alkalmazható külsõleg, de a Barbadensis Millerben van benne az a több mint 200 aktív elem, ami olyan jó hatással van az emberi szervezetre.Ami a firstet illeti, nem tiszta aloe, van benne még más 10 gyógynövény kivonat is, melyek nagyon jók sebgyógyításra.Én használtam, meg voltam elégedve vele.
Ha bemész egy virágboltba, épp ezt a fajtát food ott is alálni... nem kell emiatt Amerikába utazni :) . Nem kötözködni akarok, csak foglalkozom gyógynövényekkel :D
A valódi aloe nálunk nem terem meg.Tudtad, hogy több mint 200 fajtája van az aloénak?Ha ezek közül a Barbadensis Millert használod, akkor semmi gond.Nekem van itthon cserépben, Amerikából kaptam.
http://shop.builder.hu/enciklopedia_reszletes.htm4?id=80 Ha nagy mennyiségben fogyasztjuk, akkor lehetnek káros hatáai. De itt nem arról van szó, hogy a babának adnád közvetlenül, hanem , hogy a melledre kened, majd szoptatás elõtt alaposan lemosod. Így a kicsi szervezetébe nem keül az aloéból semmi... Különben el se fogadná a melledet, ha maradna az aloé levébõl csak egy kevés is a bõrödön, mert annyira keserû.
Persze, vedd csak meg a first-öt, a valódi aloé az káros.. ekkora h.lyeséget! Ami a kereskedelemben kapható kis hazánkban, az nem mérgezõ..
Érdemes lemosni. Én a lanolinos krémet is lemostam.
Én 1 mellbõl szoptattam, és mikor sebes lett, Neogranormon kenõccsel kezeltem. Minden szoptatás elõtt le kell mosni nedves vattával, és utána újra bekentem, de nagyon hamar helyrehozta. Addig meg olyan pózban szoptattam, hogy az éppen növõ foga ne érjen bele újra a sebbe szoptatás alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már lassan, de gyógyulgat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!