Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás befejztével mell (1 db)

Szoptatás befejztével a mell valamelyest "regenerálódik"? Visszanyeri valamelyest az eredeti formáját?

Legjobb válasz: Kihangsúllyoznám a valamellyest ! Ha abbahagyod a szoptatást akkor lelapul a cicid , mivel nincs benne tej,aztán visszaalakul a régihez hasonlová , de már nem lesz olyan feszes mint tinikorodban.

Kihangsúllyoznám a valamellyest ! Ha abbahagyod a szoptatást akkor lelapul a cicid , mivel nincs benne tej, aztán visszaalakul a régihez hasonlová , de már nem lesz olyan feszes mint tinikorodban.
ha a szerncsések közé tartozol. Én pl nem, bár nekem "gyárilag " is nagy melleim vannak. A szoptatás végére csúnyán meglógósodtak szeretnémis megcsináltatni õket (majd ha a következõ is elválasztotta magát) Szóval ha kisebb a civid talán szerncsésebb vagy, bár láttm én már picicicit is csúnyán lógni. Gondolom fõleg alkati kérdés a dolog.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt olyan aki aki aktív szoptatás mellett esett teherbe?

Miből vette észre, hogy babás lett?

3

Nektek milyen volt szülés után az első menstruációtok?

Erős vagy gyenge+hány napig tartott?Szoptattatok még ekkor?

5

Más érzés fogas babát szoptatni?

Tudom,fura kérdés,de tényleg érdekel.

3

Lehet flabelos szoptatas alatt?

6

Anyukák! Bizonytalan vagyok, tudnátok segiteni?

10napos kislányom a szoptatások után nagyon nehezen akar elaludni. Nincs mérlegem, igy nem tudom mennyiket eszik, csak azt tudom, hogy egyszer fejtem, akkor 65 lejött egy mellemből, de egyébként nem tudok fejni, mert meg szokott enni mindent. Igény szerint szoptatom, és minden szoptatás legalább fél óra. Büfizik is, de aztán amikor beteszem a kiságyba, nyöszörög, nézelődik, és nem értem... nem elég tápláló a tejem? Szinte egész nap ébren van, és éjjel sem nagyon alszik el, és igy én sem tudok...:( van ötletetek?

8

Hogy tudom növelni a tejmennyiséget?

5 és fél hós a babám. Tudom sokat kell cicire tenni. Csak segíteni szeretnék, hátha valamitől több lesz.
Eddig 2 óránként evett kb 100ml-t, most van hogy óránként, másfél óránként kéri, biztos kevés neki ami benne van. Sose fejtem,be van állva a kereslet-kínálat.

4

2 hónapos kisfiam anyatejes és adódott gy kis probléma a szopival. Miért nem eszik a balból eleget?

A jobb ciciből rendesen eszik, jól lakik. Ilyenkor nem is kell a balhoz nyúlni. De ha a bal cici a soron következő akkor szenved, eszik belőle valamennyit de sosem eleget. Akkor a ballal folytatjuk. A balban így sokkal több termelődik és már nagyobbnak is látom mint az ellen oldalit. Mit tudnék tenni a probléma megoldására? Ötletek?

5

Bevettem egy Advilt, hány órán át nem szoptathatok?

Nem volt itthon más de szétrobban a fejem, már nem bírtam tovább.

5

Akiknek szoptatás alatt nem jött meg a vérzésük, szoptatás abbahagyása után hány napra jelentkezett az első menzesz?

0

Mikorra áll be a kereslet-kínálat?

1 hónapos a baba

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!