Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás alatt tornagyakorlatokat lehet végezni, (4 db)

Milyen tornagyakorlatokat lehet végezni szoptatás alatt amitől nem fog csökkeni a tejem? Már csak 3-szor szoptatok és 7 hós múlt a fiam.

Legjobb válasz: bármilyet, csak figyelj a folyadékpótlásra és inkább szoptatás után tornázz mint elõtte. Az én fiam 3,5 hós és 2 hós kora óta tornázok, nem csökkent a tejem, még mindig csak anyatejes :)

bármilyet, csak figyelj a folyadékpótlásra és inkább szoptatás után tornázz mint elõtte. Az én fiam 3, 5 hós és 2 hós kora óta tornázok, nem csökkent a tejem, még mindig csak anyatejes :)
Ki kell próbálni hogy csökken-e a tejed attól a tornától amit csinálni szeretnél. Én spinningre járok a fiam 6 és fél hónapos kora óta, és edzés után mindig több a tejem. Igaz hogy közben és utána megiszok másfél liter vizet.

Szoptatás alatt milyen tornagyakorlatokat lehet végezni, hogy ne menjen el a tejem?

Legjobb válasz: Nem értem, hogy a tejtermelést akarod fokozni, vagy csak tornázni akarsz, hogy csinos legyél de ne árts a babucinak? GYógytornász anyuka

Nem értem, hogy a tejtermelést akarod fokozni, vagy csak tornázni akarsz, hogy csinos legyél de ne árts a babucinak? GYógytornász anyuka
Elõzõ válaszolónak: milyen tejtermelõ tornagyakorlát létezik???? Kérdezõnek: Bármit, ami kedvedre van és amit szeretnél, végezheted. Nyilván mellmegeröltetõ (pl futás, futópad, ugrálás..) kilõve, vagy enyhített formában. Elõnyben részesítem a termi ellipszis trénert, vagy a sétát. Baba-mama torna? A tej nem megy el a tornától, ha vigyázol a cicire :) puszi
Az utolsó válaszolónak: semmilyen ezért nem értettem...
A kérdező hozzászólása: Igen , Bocsi, nem írtam, h fogyni szeretnék!!!
Én azt tapasztaltam, hogy ha egy kicsit tornázom, persze nagyon óvatosan még a tejem is több lesz. Lehet, hogy csak azért mert egy kicsit kikapcsolódom akkor, és jobban érzem magam:)
Egyébként valahol olvastam, hogy a tej íze változik meg a torna végett, kevesebb nem lesz. (második válaszoló) Jaa, és ha fogyni szeretnél, akkor jó sokáig szoptass, és csak cicit adj a babának, és naponta sokszor egyél keveset, értékeset, igyál sok vizet és édességeket kerüld. Mindezt az egykistorna mellett :) Tuti fogyás!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kedves második válaszoló!!! :D

Szoptatás alatt fogyni? Hogyan? Milyen tornagyakorlatokat lhet végezni? Menyit? És szülés után mennyi idővel lehet elkezdeni mozogni?

combról, csíp?r?l és vádliból szeretnék fogyni, mert nagyon sok jött fel a terhesség alatt,és hát itt a nyár, mem takargathatom magam 40°ba...:( Kérlek segítsetek!!!

Legjobb válasz: Hüvelyi szülés után 6, császár után 8 héttel lehet elkezdeni tornázni.lábemelgetés, loábujjhegyre állás,guggolás, négykézláb végezhetõ farizom gyakorlatok.

Hüvelyi szülés után 6, császár után 8 héttel lehet elkezdeni tornázni.lábemelgetés, loábujjhegyre állás, guggolás, négykézláb végezhetõ farizom gyakorlatok.
Kislányom 11 hetes, hétfõtõl tornázok. Császárral szültem. Elkezdtem hasizmozni, meg a popsira gyúrok. Nem sokat tornázok, minden nap 20 percet, de nagyon jól esik.


Lehet erőteljes tornagyakorlatokat, hasizomgyakorlatokat végezni 10 hónappal a szülés (császár) után, szoptatás alatt?

Befolyásolja-e a hormontermel?dést és ezáltal a tejtermel?dést?

Legjobb válasz: Én szülés után 6 héttel elkezdtem tornázni és rengeteg tejem van. 8 hónapos a babám, szinte csak szopik, én meg majdnem minden nap tornázok. Ez valami tévhit, hogy elmegy a tej a tornától. Ennyi erõvel elmegy a takarítástól is. Izzadni meg nyáron is izzadunk. Vagy nem tudom, lehet hogy nem tévhit, mindenesetre ki kell próbálni, ha a babád ugyanúgy szopik és ugyanúgy van sok tejed, akkor tornázz nyugodtan. Ha negatív változást észlelsz, még mindig abbahagyhatod. Szia!

Én szülés után 6 héttel elkezdtem tornázni és rengeteg tejem van. 8 hónapos a babám, szinte csak szopik, én meg majdnem minden nap tornázok. Ez valami tévhit, hogy elmegy a tej a tornától. Ennyi erõvel elmegy a takarítástól is. Izzadni meg nyáron is izzadunk. Vagy nem tudom, lehet hogy nem tévhit, mindenesetre ki kell próbálni, ha a babád ugyanúgy szopik és ugyanúgy van sok tejed, akkor tornázz nyugodtan. Ha negatív változást észlelsz, még mindig abbahagyhatod. Szia!
Ha fokozatosan csinálod nem árt :) Azt hiszem csak az izomlázas állapot nem jó a tejnek, valamiért. Én is tornáztam szoptatás alatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!