Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás alatt szabad inni sört (2 db)

Szoptatás alatt olykor-olykor szabad inni sört?

Na persze mértékkel gondoltam.

Legjobb válasz: Alkohol mentes?Stellának nagyon finom az alkoholmentese. Ez olyan kecske és káposzta esete,de én is nagyon szeretem a sört,és én sem találtam rá más megoldást.Terhesség alatt még heti 1-2 pohár nem ártalmas,de szoptatás az más téma.

Alkohol mentes?Stellának nagyon finom az alkoholmentese. Ez olyan kecske és káposzta esete, de én is nagyon szeretem a sört, és én sem találtam rá más megoldást.Terhesség alatt még heti 1-2 pohár nem ártalmas, de szoptatás az más téma.
Én nagyon szeretem a sört, de a terhesség alatt sem, és most szoptatás alatt sem iszom az alkoholos változatot. Bárki mondhat bármit. Alkoholmenteset viszont ihatsz, állítólag a tejtermelõdésre is jó hatással van.
Bármien alkoholról legyen szó, TILOS!!!Azt mondták régen segíti a tejtermelést.Ha ez a célod, vegyél inkább a herbáriában szopis teát, vagy csak komlót, és fõzz abból.Nekem bevált. 2 évig szpotattam.
Pont ma olvastam, hogy 1-2 egyseg hetente 1-2 alkalommal oke, ha hagysz jopar orat szoptatas elott, hogy kiuruljon a szervezetedbol, vagy elore lefejt tejet adsz a babanak. allitolag mas lesz a tej szaga ha nem urult ki a szesz a szervezetedbol es azt a baba megerzi. Emellett karosan hat a baba fejlodesere.
Szerintem igen, de csak alkoholmenteset!En is szoktam inni néha-néha, és a babának eddig semmi baja nem volt tõle.
Igen, az alkoholmentes kimondottan jó hatással van minden szempontból.Napi 1 pohár rengeteget javít a tejhozamon. Finom a Stella és a Szalon alkoholmentes söre is. Tehát nyugodtan igyad ha szereted.
Az alkohol kerülendõ, hisz bekerül a véráramba, így rontja a tej minõségét. Amíg szoptatsz, kerüld, mert a babánál a késõbbiekben ezért különbözõ allergia alakulhat ki.
Én viszont úgy hallottam, hogy rendkívül jó hatással van a tejtermelõdésre. Próbáld ki az alkoholmentes változatot. Nem tudok személyes tapasztalatról beszámolni, mert útálom a sört.

Szabad sort inni szoptatas alatt?

Nem feltetlenul a tejkepzodes miatt.

Legjobb válasz: Így van, ihatsz, senkinek semmi baja nem lesz. NEm kell átmenni sterilbe. Szerintem tudod hol a határ.

Így van, ihatsz, senkinek semmi baja nem lesz. NEm kell átmenni sterilbe. Szerintem tudod hol a határ.
Biztosan nem fog ártani, ha néha-néha megiszol 1-1 pohárral. A mérték a fontos, de ezt te is tudod.
1 pohárral engedélyezett csak, ha esetleg innál többet, akkor fejd le, és burítsd ki, és az a szoptatás kimarad, 8 óra után kimegy az alkohol, ha nem ittál túl sokat.
Egy pohárral ihatsz, nem lesz töle sekinek baja.
Nyugodtan ihatsz, nem lesz semmi baja se neked sem a picinek.
Szabad inni, de alkohol menteset!:)
persze, egy kisvilmossal... :D ne igyál már szoptatás alatt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!