Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás alatt merevítös (3 db)

Miért nem szabad szoptatás alatt merevítős melltartót hordani?

Legjobb válasz: Könnyen nyomhatja valahol a mellet, és könnyebben okoz elzáródást-gyulladást.

Könnyen nyomhatja valahol a mellet, és könnyebben okoz elzáródást-gyulladást.
Én hordtam és semmi bajom nem lett tõle.Még anyatejleadó is voltam 16 hó-ig.
Ha megfelelõ méretet hordasz, akkor nem lesz baj. Lehetõleg ne a terhességed ellõtt hordott darabokat viseld. Szerintem nem gond egyáltalán. Bár én napközben itthon a szopis melltartót viselem/kényelem/, ha elmegyek, akkor bújok csini melltartóba!:)

Milyen meltartot hasznaltok terhesen. Es szules utan? Szivacsost vagy csak sima merevitost? Mire jo a meltarto betet? Es hasznaltok e szoptatas alatt?

Legjobb válasz: Én terhesen áttértem a sportmelltartóra, mert nekem csak az volt kényelmes. Most szülés után is ezt használom itthonra, mert úgy hozzászoktam, amúgy meg szivacsosat ha megyek valahova. A melltartóbetét annak kell akinek folyik, vagy csöpög a teje. Nekem nem volt rá szükségem sosem.

Én terhesen áttértem a sportmelltartóra, mert nekem csak az volt kényelmes. Most szülés után is ezt használom itthonra, mert úgy hozzászoktam, amúgy meg szivacsosat ha megyek valahova. A melltartóbetét annak kell akinek folyik, vagy csöpög a teje. Nekem nem volt rá szükségem sosem.
Én is sport melltartóra váltottam. Szülés után szoptatósat vettem. Illetve most vettem 2 csipkés merevítõset szivacs nélkül. Ekkora mellhez már nem akarok szivacsot. :) Max majd a szoptatás befejezése után. Melltartóbetét nekem csak estére kell, akkor folyik magától a tejem.
én merevítõs pamut melltartót viseltem, nem kosarast.A melltartóbetét, felfogja a szivárgó anyatejet.Van mosható és egyszer használatos is.A mosható tapasztalatom szerint semmit nem ér, átengedte a tejet.Amikor szoptattam, nekem a másik mellembõl ömlött a tej, így nem is volt akkor elég a melltartóbetét, textilpelenkát raktam oda.Napközben és éjszaka is kellett melltartóbetétet hordanom, mert szivárgott a tej.Dm-est használtam
Merevítõset nem nagyon tudtam használnia terhesség alatt, mert nyomott nagyon. Merevítõs nélkülit, vagy sport melltartót hordtam én is. Szülés után szoptatós melltartót hordtam, melltartóbetéttel, mert minden szopi közben folyt a másik mellembõl a tej, így azt felfogta a betét. Én Baby Bruin márkájút használtam, nekem az volt a legkényelmesebb, legpuhább.
Kis mellem volt, ezért szivacsos-kosarast hordtam mindig. A várandósság legelején át kellett térni a sportmelltartóra. Most a 26. héten már akkora lett, hogy átálltam a szoptatós melltartóra, amit nagyobb méretben már megvettem. Az tiszta pamut, és kényelmes, puha, nagy méret.

Szoptatás alatt lehet merevítös melltartót felvenni? Nem apassza el a tejet?

Persze csak pár órára...

Legjobb válasz: Én szoktam felvenni, ha megyek valahová. De igazán csak pár órára, mert iszonyú kényelmetlen. 3 hós kisfiú anyukája

Én szoktam felvenni, ha megyek valahová. De igazán csak pár órára, mert iszonyú kényelmetlen. 3 hós kisfiú anyukája
Nekem merevítõs a szoptatós melltartóm. Semmi baj a tejelválasztásommal :-). A szülsé óta csak ilyet hordok és a lányom 6 hónapos és csak anyatejes. Eszembe sem jutott hogy hatással lehet a tejcsire. Az a lényeg hogy kényelmes legyen és jól tartson.
Én 2 évig szopiztattam, és én is merevítõset hordtam végig.Elapadni még most sem akar, pedig fél éve nem szopiztatok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!