Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás alatt lehet kezdeni (4 db)

Szoptatás alatt el lehet kezdeni a 90 napos diétát?

Legjobb válasz: Nem. Szoptatás alatt törekedj arra, hogy minél tovább legyen tejed. Szvsz a 90 napos nem alkalmas erre.

Nem. Szoptatás alatt törekedj arra, hogy minél tovább legyen tejed. Szvsz a 90 napos nem alkalmas erre.
Nem!Csak ha már nem szoptatsz mert akkor kevés lesz a tejed!Egyél sok gyümölcsöt és vitamint!Ha már nem szoptatsz elkezdheted a diétádat!Hajrá
a szoptatás is fogyaszt.! Azt hallottam a tejtermelés annyi energiát von el a szervezettõl , hogy fogyasztó hatása is lehet. Minél tovább szoptatsz, annál jobb . Neked is a babának meg pláne :)
TILOS, nekem eszembe sem jutott hogy fogyjak amikor szoptattam, hova rohansz? fogyizni bármikor lehet, de ilyen boldogságot és kivételes idõszakot nem mindig él meg az ember használd ki, viszont tornázni kíméletesen szabad

Rendszertelen havi szoptatás alatt. Mit lehet vele kezdeni?

Fiam 13 hónapos és még szopik. Szerintem 5 percenként, legalábbis nekem ennyinek tűnik. Éjjel is, nappal is. Egyrészt kezdek kikészülni a sűrű szopi miatt, másrészt a havim is kicsinál. Tavaly szeptemberben jött meg először és nagyon rendszertelen. Január után 4 hónapot kimaradt, most 3 hetet késett és nagyon erős görcsök előzték meg. Elsősorban ősanyák és tanácsadók véleménye érdekelne, mert szoptatás párti vagyok, nem is első gyerek, de ez most a legnehezebb. Volt másnál is ilyen?

Legjobb válasz: Köszönöm a választ! :) Még ha éjjel szopna csak... éjszaka végül is alszik rendesen, ha felriad akkor szokta bekapni önnyugtatásnak, ez akkor jött jól, mikor pár napja hatalmas vihar volt éjjel és sírás helyett hozzámbújt és cicizett. Elsõsorban a biztonságérzet miatt engedem, mert a többieknél is ez nagyon hasznos volt. Nappal meg önkiszolgáló üzemmód van, ha ülök, akkor odajön, kicsomagol (most nyáron ez nem nehéz) és szív egy kicsit, majd tovább áll játszani a többiekkel. Viszont én sem vagyok már fiatal, a mellem hatalmas, amíg szoptatok, addig lefogyni sem tudok soha, márpedig 50 kiló a felesleg és ez durva. Valami kíméletes módszer kellene, hogy ne gyorsétteremnek használjon.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Még ha éjjel szopna csak... éjszaka végül is alszik rendesen, ha felriad akkor szokta bekapni önnyugtatásnak, ez akkor jött jól, mikor pár napja hatalmas vihar volt éjjel és sírás helyett hozzámbújt és cicizett. Elsõsorban a biztonságérzet miatt engedem, mert a többieknél is ez nagyon hasznos volt. Nappal meg önkiszolgáló üzemmód van, ha ülök, akkor odajön, kicsomagol (most nyáron ez nem nehéz) és szív egy kicsit, majd tovább áll játszani a többiekkel. Viszont én sem vagyok már fiatal, a mellem hatalmas, amíg szoptatok, addig lefogyni sem tudok soha, márpedig 50 kiló a felesleg és ez durva. Valami kíméletes módszer kellene, hogy ne gyorsétteremnek használjon.

Szoptatás alatt hajhullással mit lehet kezdeni?

Legjobb válasz: Ricinus olajat probaltad mar? Guglizz ra, lesz sok pro es kontra, de nekem bevallt. Egy probat szerintem meger.

Ricinus olajat probaltad mar? Guglizz ra, lesz sok pro es kontra, de nekem bevallt. Egy probat szerintem meger.


Szoptatás alatt el lehet kezdeni egy tartós szőrtelenítési eljárást?

Az írjon, aki biztosan tudja, köszi:)

Legjobb válasz: Lézerrel gondolod? Mennyi idõs a babád?

Lézerrel gondolod? Mennyi idõs a babád?
A kérdező hozzászólása: Szia! 7, 5 hónapos, még kb 4-szer szopizik. Szeretném nyárig rendben látni a "vonalaimat", és hát ipl vagy lézerrel. Még nem tudom. Azt sem sikerült kiderítenem, hogy lehet-e és azt sem, hogy melyik az eredményesebb. 4 szalont (a legjobbakat) hívtam már fel, és 2 állította, hogy nem 2, hogy igen. ..
én inkább nem tenném.... amúgy én terhesség elõtt jóval, villanófényesen voltam, hát semmit sem ért.... a bársony lézerklinika lézeres kezelése viszont jó.
Kérdezzek neked tanácsadókat? Hátha õk tudnak errõl valamit... Én passzolok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagggggyon megköszönném.. :)
Remélem, lesz válasz, ha igen, akkor szólok. :)
A kérdező hozzászólása: Koszi, aranyos Toled!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!