Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás alatt lehet (736 db)

Anyukák! Szoptatás alatt lehet szűztea+cla max-ot szedni?

hugom most szoptat, ? kérdezte, és nem tudtam neki tanácsot adni, mert az én id?mben még nem volt ilyen...egyébként ? is mozog rendszeresen, diéta értelemszer?en a szoptatás miatt nem.

Legjobb válasz: most diétázik, meg fogyasztó szereket szed??Mert az nem jó. Egy ismerõsöm sok vízhajtó teát ivott szopi alatt, és a baba is rengeteget pisilt tõle. Szoptatás alatt max diéta, DE NEM FOGYASZTÓ szerek!!!!eleve kell a szoptatáshoz a plusz kiló. Ráér fogyózni ha már nem szoptat. Most az a dolga, hogy a baba egészséges legyen, nem a saját maga szépsége. Egészségesen lehet étkezni, de ne akarjon fogyni. Az étrend-kiegészítõ nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.-ezt az adott FOGYASZTÓ SZER vásárlói tájékoztatójából másoltam ide.

most diétázik, meg fogyasztó szereket szed??Mert az nem jó. Egy ismerõsöm sok vízhajtó teát ivott szopi alatt, és a baba is rengeteget pisilt tõle. Szoptatás alatt max diéta, DE NEM FOGYASZTÓ szerek!!!!eleve kell a szoptatáshoz a plusz kiló. Ráér fogyózni ha már nem szoptat. Most az a dolga, hogy a baba egészséges legyen, nem a saját maga szépsége. Egészségesen lehet étkezni, de ne akarjon fogyni. Az étrend-kiegészítõ nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.-ezt az adott FOGYASZTÓ SZER vásárlói tájékoztatójából másoltam ide.
a szûztea roncsolja a májat, és meggátolja a tápanyag felszívódását. ha szoptat én nem javasolnám. a másikat nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: én anno gyorsan visszafogytam, de õ sajnos kevésbé szerencsés alkat, és ez nagyon zavarja, folyton feszült emiatt. én olyan teát ittam, ami gyógynövényes volt, és az étvágyat csökkentette (nekem mondjuk telljesen elvette), és csak annyival többet és azt ettem, amit a védõnõ javasolt, hogy kell a babának. ezt németországból hozattam, nem emlékszem a nevére, de biztos van már itthon is hasonló. az tuti nem ment át a tejbe, a lányom étvágya nem csökkent tõle. talán ilyesmit tudtok javasolni ami most kapható, vagy bármi mást, ami nem káros a babára?
Szerintem ne szedjen semmit, és ne igyon ilyen teákat. A tejbe minden átmegy. Próbálkozzon zöldség-gyümölcs-fehérje diétával, tehát csökkentse a szénhidrát bevitelt a kötelezõ minimumra. Ha mondjuk babakocsiznak még, akkor sétáljon be a városba busz helyett, vagy amikor alszik a pici akkor babakocsival sétáljanak. Mindkettõjüknek jót tesz a friss levegõ. Én is így fogytam le.

Szoptatás alatt lehet kardiózni?

Természetesen a 6 hét letelte után. Nem fognak a méreganyagok a tejbe átmenni, ahogy fogyok?

Legjobb válasz: Szoptatás alatt TILOS cardio edzésre járni, mert a méreganyag átjut a tejbe, de akár el is apaszthatja a tejet. Szoptatás alatt a baba-mama torna javasolt.

Szoptatás alatt TILOS cardio edzésre járni, mert a méreganyag átjut a tejbe, de akár el is apaszthatja a tejet. Szoptatás alatt a baba-mama torna javasolt.
Szoptatás alatt tilos fogyókúrázni.Elég ha figyelsz a megfelelõ folyadék bevitelre, nem eszel sok cukros és zsíros étel.A szoptatás rengeteg kalóriát igényel és lassan elindul majd a fogyás, amikor a szervezeted hozzányúl a terh. alatt felhalmozot készleteihez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!


Lehet sportolni szoptatás alatt? Lehet fogyni szoptatás alatt?

f?ként a hasamról szeretném ledolgozni a zsírt, de van bennem egy félsz, ha túlzottan meger?ltetem magam elapad a tejem egy id? után. kevés ez a napi 30 perc torna úgy látom, annyit érek csak el vele hogy nem hízom tovább. koplalni meg nem merek nyílván.

Legjobb válasz: Én már több mint 2 hónapja 1 órát sportolok naponta és hogy mozogni lehet azt alá tudom támasztani, mert nem csökkent a tejem, és semmi baja vele a lányomnak (6hós) mióta sportolok. De hogy fogyni hogyan lehet az számomra is rejtély. A szokott bevált diétámat nem tudom tartani mivel akkor drasztikusan lecsökken a tejem. Így én jelenleg várakozó állásponton vagyok és irigykedek akinek csak úgy lemegy szopi alatt a felesleg:)

Én már több mint 2 hónapja 1 órát sportolok naponta és hogy mozogni lehet azt alá tudom támasztani, mert nem csökkent a tejem, és semmi baja vele a lányomnak (6hós) mióta sportolok. De hogy fogyni hogyan lehet az számomra is rejtély. A szokott bevált diétámat nem tudom tartani mivel akkor drasztikusan lecsökken a tejem. Így én jelenleg várakozó állásponton vagyok és irigykedek akinek csak úgy lemegy szopi alatt a felesleg:)
Szoptatás alatt olyat sportot nem szabad "ûzni" amiben megizzadsz, mert a méreganyagok kiválasztódnak a tejben! Én is küszködöm a fogyással! Mondjuk nekem nincs napi egy órám a tornára!

Szoptatás alatt lehet tetováltatni?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, nálam legalább is tervbe van véve. Nem nagyon szeretnék még fél évet várni. Terhesség alatt azért nem lehet, mert a gyerek is beszínezõdik (ez komoly, elõször én is azt hittem, hogy vicc, de igaz), viszont a szoptatás alatt már nem hiszem, hogy gond lenne, csak a fertõzésveszély miatt ilyenkor sem nagyon ajánlatos, szóval megbízható helyen kell csinálni. Én mondjuk body piercer vagyok, tetoválni nem tudok, de nekem úgy rémlik, hogy a szalonunkban csináltak már tetoválást szoptatós kismamának. De megkérdezem majd...

Szerintem lehet, nálam legalább is tervbe van véve. Nem nagyon szeretnék még fél évet várni. Terhesség alatt azért nem lehet, mert a gyerek is beszínezõdik (ez komoly, elõször én is azt hittem, hogy vicc, de igaz), viszont a szoptatás alatt már nem hiszem, hogy gond lenne, csak a fertõzésveszély miatt ilyenkor sem nagyon ajánlatos, szóval megbízható helyen kell csinálni. Én mondjuk body piercer vagyok, tetoválni nem tudok, de nekem úgy rémlik, hogy a szalonunkban csináltak már tetoválást szoptatós kismamának. De megkérdezem majd...
Kismamák! Miért kell kockáztatni???? Még akkor is ha esteleg nem okoz semmit a babánál!Használni nem fog az tuti! Szerintem mindenképpen várj vele!
Tényelg ennyire fontos lenne egy szaros tetoválás?
inteligens ember ilyet nem csinál, ezt csak feltünési viszketegségben szenvedõ aluliskolázott ember teszi meg
Sziasztok! Én úgy gondolom, ha valakinek ilyen vágya van, az a firkáltatás után sem fogja kielégítve érezni magát. Tehát máskol kell keresni a problémát. Ráadásul egy kicsi gyermek akkora ajándék, hogy inkább ki kell élvezni minden pillanatot. Tényleg fontos ez??? Jó babázást! Egy 24 hetes kismama
Én sem értem a kérdést. Ha annyira fontos is az a tetoválás, nem lehet várni vele pár hónapot? A kisbabád ki van szolgáltatva neked, ne élj vissza ezzel a helyzettel!
Inkább várj egy kicsit! Én terhesség alatt tetováltattam (akkor még nem tudtam hogy babám lesz), És semmilyen színe nem lett a kicsinek! Tökéletes egészséges pici baba! Tetoválásnál a fertõzésektõl kell tertani, azért nem javasolt.Ezt maga a tetkósom mondta, és nekem ez már nem az elsõ! Úgyhogy türelem!De tökéletesen meg tudlak érteni!
Nem tetováltatnék, az biztos. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy mitõl színezõdne el a baba :)
Szerintem várni kellene vele mert nem feltétlenül tesz jót. De a legjobb egy szakmeber tanácsát ki kérni.

Szoptatás alatt lehet béres cseppet szedni? És ha igen hány cseppet/nap?

Legjobb válasz: A tájékoztatójában ez szerepel: Mit kell megfontolni várandósság és szoptatás ideje alatt? A várandósság és szoptatás alatti alkalmazás módjáról és annak biztonságosságáról nem áll elegendõ adat rendelkezésre. Ezért várandós és szoptató anyák ne szedjék a készítményt! Ezen kívül konzultáld meg orvossal vagy tégy belátásod szerint.

A tájékoztatójában ez szerepel: Mit kell megfontolni várandósság és szoptatás ideje alatt? A várandósság és szoptatás alatti alkalmazás módjáról és annak biztonságosságáról nem áll elegendõ adat rendelkezésre. Ezért várandós és szoptató anyák ne szedjék a készítményt! Ezen kívül konzultáld meg orvossal vagy tégy belátásod szerint.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! A tájékoztatója nincs meg, és a doboza sincs, egyik családtagom vette 4 es kiszerelésbe, és a doboza, stb nála maradt, én csak egy üveggel vettem át tõle! Köszi mégegyszer!!

Szoptatás alatt lehet inni nescafe 3 in 1-t? A terhesség alatt végig ittam. Nem lesz tőle élénkebb a baba?

Legjobb válasz: Szia. Én a terhességem alatt,és most szoptatás alatt is azt iszom.Nem veszem észre hogy élénkebb a lányom,sõtt átalussza az éjszakát.

Szia. Én a terhességem alatt, és most szoptatás alatt is azt iszom.Nem veszem észre hogy élénkebb a lányom, sõtt átalussza az éjszakát.
Én iszom, szintén. Babukámnak jó az alvókája, már 5 hós, de még mindig jó nagyokat szundít :-)))
Nyugodtan. Én fõzött kávét is iszom néha, és semmi változás nincs a babám alvásában, ha többet iszom, akkor sem.
Én renszeressen kávézok semmi gond!
Igyál nyugodtan!Én reggel iszom egyet meg van h délután is, sõt volt h este 6kor ittam mégis aludt a babám.
Napi egyet nyugodtan. Bár én inkább jó sok tejjel kávét csinálok, mert abban kevesebb az adalék, meg a szintetikus trutyi. Sajna muszáj, mert én késõn kelõ típus vagyok, de a lányom miatt csak reggel van 1 szabad órám korán, így muszáj kelnem. Viszont kávé nélkül nem nagyon indulok be...

Szoptatás alatt lehet hüvelygyürűt hazsnálni?

Legjobb válasz: http://www.50plusz.hu/gyogyszerek/termek/NUVARING_0120_mg_00.. Szoptatás A NuvaRing használatát általában nem javasolják szoptatás ideje alatt. Ha mégis alkalmazni szeretné a NuvaRinget, kérje ki orvosa tanácsát!

http://www.50plusz.hu/gyogyszerek/termek/NUVARING_0120_mg_00.. Szoptatás A NuvaRing használatát általában nem javasolják szoptatás ideje alatt. Ha mégis alkalmazni szeretné a NuvaRinget, kérje ki orvosa tanácsát!

Szoptatás alatt lehet-e 1kis vörösbort inni?

Legjobb válasz: Épp úgy, ahogy terhesség alatt is javasolják kis mennyiségben (néha az ebéd mellé egy deci), szoptatás alatt is lehet. Jót tesz a vérképzõdésnek:-) De persze mértékkel, és biztos lesz, aki ellenezni fogja. Dönts belátásod és lelkiismeretd szerint.

Épp úgy, ahogy terhesség alatt is javasolják kis mennyiségben (néha az ebéd mellé egy deci), szoptatás alatt is lehet. Jót tesz a vérképzõdésnek:-) De persze mértékkel, és biztos lesz, aki ellenezni fogja. Dönts belátásod és lelkiismeretd szerint.
Valahol azt olvastam hogy lehet , de kis mennyiségben és közvetlenül szoptatás után. Semmiképpen ne legyen szopiztatás elött.
Én ittam szoptatás alatt, de olyankor, amikor már aludta a pici és nem ébredt éjszaka. Olyankor megittunk egy-egy pohár bort néha, vagy sört, azt is szeretjük:)

Szoptatás alatt lehet enni hagymás májat? Azt tudom, hogy terhesség alatt nem lehetett.

Legjobb válasz: Miért nem lehetett? Én simán ettem májat és egy gyönyörû, egészséges, most 7 hónapos lányom van. Ja, és anyatejes és szoptatás alatt is ettem májat, semmi baja nem volt. Amúgy az, hogy a babának mitõl fáj a hasa, nem mindenkinél egyforma. Én mindent ehettem, szerencsére nem volt hasfájós a Bébikém.

Miért nem lehetett? Én simán ettem májat és egy gyönyörû, egészséges, most 7 hónapos lányom van. Ja, és anyatejes és szoptatás alatt is ettem májat, semmi baja nem volt. Amúgy az, hogy a babának mitõl fáj a hasa, nem mindenkinél egyforma. Én mindent ehettem, szerencsére nem volt hasfájós a Bébikém.
Ez akkora hülyeség, lehet, nem lehet, mit lehet... Egyél mindent, ami jólesik, a terhességet nem befolyásolja. Alkoholt ha lehet ne sokat (1-1 pohár bor belefér), de nincs más tiltólistás. Szoptatás alatt csak akkor kell kicsit odafigyelni, ha hasfájásra hajlamos a picur. Ekkor is csak az elsõ 3 hónapban és csak a karfiolra, káposztára, hasonló puffasztó ételekre.
Én a terhesség és a szoptatás alatt is ettem. Nem tudok olyanról, hogy miért ne ehetnél.
én is ettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!