Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás alatt kezd el (2 db)

5 hónapja szültem, 9 kg a babám. Iszonyatos derékfájással küszködöm, az emelgetéstől lehet? Sokat van kézben. Milyen vizsgálatokat lehet végezni szoptatás alatt? Akupunktúra, csontkovács? Ezektől nem megy el a tejem?

Legjobb válasz: Igen, az emelgetéstõl van. Átérzem:) Nem tudok nyilatkozni csontkovács-ügyben, de ha idõnként megmasszíroztatod, nem fog elmenni a tejed, az biztos. A legjobb, ha sportolsz. Tudom, hogy hulla fáradt vagy és így is leharcolod magad, de a gerincednek, a hátizmoknak ez a legjobb. Vagy legalább esténként nyújts, amint van egy szabad negyed órád.

Igen, az emelgetéstõl van. Átérzem:) Nem tudok nyilatkozni csontkovács-ügyben, de ha idõnként megmasszíroztatod, nem fog elmenni a tejed, az biztos. A legjobb, ha sportolsz. Tudom, hogy hulla fáradt vagy és így is leharcolod magad, de a gerincednek, a hátizmoknak ez a legjobb. Vagy legalább esténként nyújts, amint van egy szabad negyed órád.
5 hónaposan 9 kg?? Az enyém egyévesen 10 kg. Félévesen volt 8 kg. Nekem már ennyi súlytól fájt néha a derekam... Nem hiszem, hogy az általad leírtaktól elmenne a tejed, de a legjobb, ha e tekintetben szakembert kérdezel!
Én a gyógytornát javasolnám. Én jártam (5 alkalom), megtanultam a gyakorlatokat, és otthon csináltam, amennyit bírtam. Nem megerõltetõ, direkt a gerincre irányuló gyakorlatok, a tejtermelést nem fogj zavarni.A masszírozás is csodát tud tenni.
pilates torna, nekem bevált.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, megpróbálkozom a tornával...hátha...

Szoptatás alatt mikor kezd el hullani a haj?

Sokan panaszkodnak erre, de én még nem tapasztaltam. 5 hetes szültem.

Legjobb válasz: akkor örülj neki, nem törvényszerû, hogy mindenkinek hullik

akkor örülj neki, nem törvényszerû, hogy mindenkinek hullik
Szia! Nekem nem hullott, sem terhesség alatt, sem szoptatás alatt.Azóta igen.
Szia!Nekem kb 6 hónap szopi után kezdett el.De ne aggódj ha sok vitamint viszel be, megelõzheted.Én Sörélesztõ tablettát kezdtem szedni, mert 2évig ciciztettem, és helyrejött, sõtt a kislányom haja is szép fényes lett tõle.Neki is jót tett, és nyugodtan szedhetõ szpoizás alatt is, mert természetes.Herbáriában, reformboltban hozzájuthatsz 7-800ft-ért.Üdv babi
Szia! Az Én babám most 3 és fél hónapos és most kezdett el hullani! Én is vitaminokkal kezdek próbálkozni!
Nekem épp ma mondta a védõnõ, hogy a 4-5. hónap körül.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!