Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás alatt kávézni (2 db)

Lehet kávézni szoptatás alatt? Mi az a mennyiség ami még belefér? Energiaital kizárva? Mi jut át a tejbe?

Legjobb válasz: Minden atjut a tejbe. Lehet kavezni, de lehetoleg ne legyen egynel tobb naponta. Energiaital pedig kizart.

Minden atjut a tejbe. Lehet kavezni, de lehetoleg ne legyen egynel tobb naponta. Energiaital pedig kizart.
A kérdező hozzászólása: van valami trükkötök amitõl éberebbek vagytok és nem árthat a babának? vizsgaidõszakra jól jönne valami túlélõ praktika :)
elvileg átjut minden. akkor igyad a kávét amikor szoptatsz, mert abban nem lesz benne, és a következõben tejciadagban sem :-) csak tejeskávé legyen :- )
Inkább akkor zöld teát igyál, az jobban hat, mint a kávé és egészségesebb:)
Én kávéztam. Reggel iszom egy tejeskávét 16 éves korom óta, orvosi javaslatra. A lányomnak nem ártott. Egy kávétól nem lesz semmi baja :)
Egy kávétól semmi baja nem lesz a babának.Igyál 3 in 1 kávét kevesebb benne a koffein. Én is ezt iszom reggel szopi után és nem éberebb tõle a babám.
Nem az éberség miatt nem javasolt, hanem a koffein káros hatásai miatt. De nyugodtan lehet egy kávét inni naponta, én is iszom néha. Néha pótolom koffeinmentessel. Néha fekete vagy zöld teázom. Így nem mindig koffeinezek:) De az energiaitalt hagyd ki inkább tényleg, ha tudod, az nagyon káros.
Napi egy kávétól nem lesz baja a picinek. Az orvosok is engedik (persze csak napi egyet) ellenben az alkoholt és a dohányzást nálunk szigorúan tiltják szoptatás alatt (is)
Egy kávé nem tartalmaz annyi káros anyagot, hogy abból ártalmas mennyiség kerüljön a tejbe. Azért jól néznénk ki, ha a tej 1:1-ben azt tartalmazná amit megeszünk és megiszunk. A szoptatásnak nem is lenne értelme. Szûri a szervezetünk, hogy mit ad a babának.

Szoptatás alatt szabad kávézni?

Legjobb válasz: Nem ajánlott, mert a koffein átmegy a tejbe, nyûgös és álmatlan lesz tõle a baba. Tapasztalatom szerint még a koffeinmentes kávé sem megbízható nagyobb mennyiségben. Ha nagyon kívánod a kávét, igyál nagyon híg menteset (egy bögrébe fél-egy kiskanálnyi).

Nem ajánlott, mert a koffein átmegy a tejbe, nyûgös és álmatlan lesz tõle a baba. Tapasztalatom szerint még a koffeinmentes kávé sem megbízható nagyobb mennyiségben. Ha nagyon kívánod a kávét, igyál nagyon híg menteset (egy bögrébe fél-egy kiskanálnyi).
Én ittam kávét és semmilyen negativ hatása nem volt egyik babámra sem! 1 max.2 volt a napi adag és nem méreg erõs.
Én szoptatás alatt is megittam a reggeli kávémat, de csak azt és nem többet. Sosem volt nyûgösebb, vagy élénkebb a fiam.
Szabad kávézni, de csak keveset, és azt is lehetõleg tejjel cukorral.Illetve ezeket a por szarokat nem ajánlom, mert teli van olyan anyagal, ami nem biztos, h jó a babának...és itt nem pont a koffeinre gondolok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!