Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás alatt hajat festeni (11 db)

Szoptatás alatt ugyanúgy nem ajánlatos hajat festeni mint terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szerintem lehet festetni szoptatás alatt, de kérdezz meg egy szoptatási tanácsadót!(LLL.hu-n emilben válaszolnak a kérdésedre). Én melíroztattam terhesség alatt 3-4 havonta, és szoptatás alatt is kb. ilyen gyakran. A melír alkalmával alig érintkezik a festék a fejbõrrel. A lényeg, hogy jól szellõzõ helyen csináltasd, hogy a festéket, ami párolog ne szívd be! De ez igaz, az összes többi vegyszerre is.

Szerintem lehet festetni szoptatás alatt, de kérdezz meg egy szoptatási tanácsadót!(LLL.hu-n emilben válaszolnak a kérdésedre). Én melíroztattam terhesség alatt 3-4 havonta, és szoptatás alatt is kb. ilyen gyakran. A melír alkalmával alig érintkezik a festék a fejbõrrel. A lényeg, hogy jól szellõzõ helyen csináltasd, hogy a festéket, ami párolog ne szívd be! De ez igaz, az összes többi vegyszerre is.
Az egyik baba-mama oldalon egy nõdoki válaszolta erre a kérdésre, hogy ha nem lehetne állapotosan hajat festeni, fel kellene tüntetni a gyártóknak a festék dobozán!
Szia.Lehet hajat festeni mert a festék nem szívódik a bõrödbe, nem jut a vérkeringésbe.
Terhesség alatt is lehet festeni, csak az elsõ 12 hétben nem javasolják. De akkor sem azért, mert a szervezetbe kerül, mert kimutathatóan nem kerül, hanem csak beszívod a vegyszer szagát. Tehát szoptatás alatt lehet nyugodtan. Ilyenkor menj ki az udvarra-ha teheted, ott a szagot is elfújja a szél:-)
terhesség és szoptatás altt is lehet!

Lehet hajat festeni szoptatas alatt?

vagy inkabb ne?8 hetes anyuka

Legjobb válasz: Szia! A 6.hét után lehet már hajat festeni, csak arra figyelj hogy jól szellöszö helyen csináld, vagy ha a fodrász csinálja nyisa ki az ablakot. Jó szépülést! :)

Szia! A 6.hét után lehet már hajat festeni, csak arra figyelj hogy jól szellöszö helyen csináld, vagy ha a fodrász csinálja nyisa ki az ablakot. Jó szépülést! :)
Ha teheted használj hennát. Az egy növényi alapu hajfesték. Én is ezt szoktam ajánlani a várandós és szoptatós kismamáimnak!

Szoptatás alatt lehet hajat festeni? Ha igen mivel?

2 hónapos a kisbabám

Legjobb válasz: SOKAN MONDANAK IGENT SOKAN MEG NEMET.ÉN NEM FESTENÉM MERT NEM TUDHATJA SENKI,HOGY MILYEN KÁROS ANYAGOK VÁLASZTÓDNAK KI AZ ANYATEJBE ÉS ISSZA MEG A BABA.

SOKAN MONDANAK IGENT SOKAN MEG NEMET.ÉN NEM FESTENÉM MERT NEM TUDHATJA SENKI, HOGY MILYEN KÁROS ANYAGOK VÁLASZTÓDNAK KI AZ ANYATEJBE ÉS ISSZA MEG A BABA.
A hajfesték a hajba szívódik fel. Két gyerekem van terhesség alatt és szoptatás alatt is festettem a hajam.


Nem tudom, de én festettem, terhesség alatt is.
Lehet, fõleg ammóniamentes hajfestéket.
2 napja volt ugyanez akérdés- szinte. Igen, jól szellõzõ helyen lehet
A kérdező hozzászólása: én attól félek, hogy a bõrön keresztül bejuthat az anyatejbe, ezért kérdezem.
Mi köze ehhez a jól szellõzõ helynek? Az a legkevesebb, ha belélegzed. Bekerül a festék a bõrön keresztül a véráramba és az ammóniás és a mentes festék is lehet káros. De mindenki maga dönti el.
A kérdező hozzászólása: végül a menteset választottam, fodrászatban csinálták.

Terhesség illetve szoptatás alatt lehet hajat festeni/meliroztatni?

Legjobb válasz: Terhesség alatt igen, a dokim és a védõnõm is mondta, a mai festékekbõl nem szívódik fel olyan nagy mennyiség. Ha mégis tartasz tõle, ajánlom az ammóniamentes festéket. Én azt használtam eleinte.

Terhesség alatt igen, a dokim és a védõnõm is mondta, a mai festékekbõl nem szívódik fel olyan nagy mennyiség. Ha mégis tartasz tõle, ajánlom az ammóniamentes festéket. Én azt használtam eleinte.
Nyugodtan!Én is megkérdeztem.Bõrön keresztûl nem szívódik fel olyan mennyiség ami eljutna a babához.A lényeg, és ezt tartsd szem elõtt: mindíg jól szellõzõ helyen fesd/festesd.Belélegezni nem tanácsos.Ha fodrász festi ne szégyelj olyan idõpontot kérni mikor pl.nincs több festése, vagy dauer a tiéden kívûl.Az már lehet, h.sok lenne. kellemes szépülést!
Melírt végképp nyugodtan lehet, az még a fejbõrrel sem érintkezik.Szoptatás alatt is!Én is melíros vagyok:)
A kérdező hozzászólása: szoptatás alatt nem ajánlott még a melir se?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Igen, lehet, de próbáld meg minél ritkábban!

Ket hetes a picim. Szoptatas alatt lehet hajat festeni?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet, én is pár hete festettem, most 6 hetes a picim :-)

Persze, hogy lehet, én is pár hete festettem, most 6 hetes a picim :-)
A kérdező hozzászólása: Koszi!:) Te is rendes hajfesteket hasznalsz??Marmint en olyat vettem most amibe ammonia is van!A masik szinezok nem nagyon fogtak be!
Igen, rendes festéket :)
Igen, szabad!
A kérdező hozzászólása: Koszonom!:) )))
5 hetes és festem. A többivel is festettem. Viszont azt nem tudom, hogy szabad e, de még sosem szóltak rám miatta. Csak ebbõl tudok kiindulni.
Igen, csak a hajadra kend, ne a szádba :)

Anyatejleadó vagyok! Jelentenem kell, ha beszeretném festeni a hajamat? Ti festitek szoptatás alatt?

Anyatejleadó vagyok!Jelentenem kell,ha beszeretném festeni a hajamat?Ti festitek szoptatás alatt?

Legjobb válasz: Én festem. Semmi gond nincs, a doki azt mondta nyugodtan.

Én festem. Semmi gond nincs, a doki azt mondta nyugodtan.
én is festetem.semmi baj nincs , szerintem.
Nem kell jelentened, nem megy át a tejbe. Én nem festetem, de nem a szoptatás miatt. Egyébként se szoktam.
Én is anyatejleadó vagyok. Festetem a hajam, nincs vele gond. Nem meg át a tejbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat!
Én is festettem a hajam, nem mondták a gyûjtõben, hogy ez gond. A cigit, az alkohol, a receptköteles gyógyszereket említették, illetve, hogy ha nagyon fáj valamim, akkor napi max 2 algop.
Igen!!
Én festetem.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Szoptatás alatt lehet hajat festeni?

Legjobb válasz: Persze lehet, csak nem fogja be!!! Ami kicsi színes fénye lesz, az is lemegy egy hajmosás után.

Persze lehet, csak nem fogja be!!! Ami kicsi színes fénye lesz, az is lemegy egy hajmosás után.
Annyi ilyen kérde´s volt már.... Szerintem a gép min.10 et kidobott, mielött kiírtad volna a kérdésed. Igen, lehet festetni......
Persze, nyugodtan.:)
kedves elõzõ, lehet, hogy nálad így mûködik, de attól még ez nem egy általános dolog. nekem pl ugyanolyan mint elõtte. (meg valószínû sok más kismamának is)
Utolsó az utolsóelötti azért írta azt amit írt /nekem tettszett :) /mert tényleg annyi ugyanilyen kérde´s volt már.De szószerint......
remek poén volt, akkor vagy nekem nagyon szar a humorérzékem vagy nektek.

Szoptatás alatt lehet hajat festeni (Garnier Belle Color)?

Legjobb válasz: Megoszlanak a vélemények. Én két orvos véleményét olvastam a neten, nekem ez volt a mérvadó. Szerintük nyugodtan lehet. Én vártam a 12hétig (gyönyörû voltam addigra), de utána végig festve volt a hjam. Most van egy egészséges kétévesem.

Megoszlanak a vélemények. Én két orvos véleményét olvastam a neten, nekem ez volt a mérvadó. Szerintük nyugodtan lehet. Én vártam a 12hétig (gyönyörû voltam addigra), de utána végig festve volt a hjam. Most van egy egészséges kétévesem.
Szia!!!Lehet nyugodtan én szõke vagyok és festettem.Bármilyen festéket használhatsz.ÜDV!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!