Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás alatt foghúzást (3 db)

Szoptatás alatt foghúzás, fogpótlás fizetős?

Mármint olyan összegeket hallok, hogy egy pótlás 25000 ft. meg mégtöbb. Szerintetek igaz? Ráadásul fels? els? fog, amit már nem lehet tömni. Ennyi pénzem most fogra nincs, amikor itt a gyerek, de így meg csúnya:-(

Legjobb válasz: szoptatás alatt nem ingyenes. és az ilyenek szerintem a terhesség alatt sem.

szoptatás alatt nem ingyenes. és az ilyenek szerintem a terhesség alatt sem.
terhesség és szoptatás alatt sem ingyenes a fogpótlás, de még a tömés sem.A foghúzás -nem magándokiknál- ingyenes.
Nem ingyenes, én szoptatok, nem régen voltam tömésen.A férjemnek potólni kell és igen 25000ft-ot mondott pont a doki.Körzetihez menjél, valamivel olcsobb.Hallottam maszeknál egyszer egy néninek engedték a részlet fizetést.
Érdeklõdj utána!Mert nekem a magán fogdokim mondta, h szülés után 90 napig van valami kedvezmény fogpótlásra!Persze nem tudom mennyi idõs a babád?!De hátha segítettem...
Én is készülök fogpótlásra, még szoptatok. Nem tudom, hogy ilyenkor járna kedvezmény, szerintem nem. Én magánpraxisba megyek, de az biztos, hogy nem 25.000 lesz mert egyrészt kell egy csonkot is beültetni, na meg a porcelánfog, ami 25.000-tõl kezdõdik. Szerintem ezen nem szabad spórolni, mert ha jól megcsinálják, akkor örök életre szól!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A körzetishez nem fogok menni, mert gyalázat milyen munkát végez. A lányom 6 hónapos, tehát a 90 napos kedvezmény is lejárt. Valahogy kiköhögjük csak sajnos a férjem több havi fizuját nem fizette ki a cég stb... Egyébként felháborítónak tartom, hogy ekkora összegeket elkérnek:-(

Szoptatás alatt lehet foghúzásra menni?

nem apad el a tejci a "megrázkódtatás", vagy szuri miatt?

Legjobb válasz: Nem apad el, azért ez nem akkora megrázkódtatás!

Nem apad el, azért ez nem akkora megrázkódtatás!
nem apad el, bár esete válogatja, de azt kérdezd meg, h meddig nem szabad szoptatni a gyógyszer miatt
Persze, hogy mehetsz! Többet árt egy rossz fog, mint a foghúzás. A tej max. erõs lelki megrázkódtatástól csökkenhet, egy injekció, egy foghúzás nem hiszem, hogy az lenne :)
szia!nekem a szülés után a 6.héten húzták a bölcsesség fogamat!utána kaptam egy jó kis csonthártya gyulladást, és semmi gyógyszert!!!!!!homeopátiás golyókkal éltem túl, de a tejem nem apadt el!
Szia, nekem húzták a fogam mikor 8 hetesek voltunk. Nem lett semmi gond. Annyi, hogy ha kiment az érzéstelenítõ fejd ki a tejed és borítsd ki, nekem ennyit mondott. Szólj mindenképp a dokinak hogy szoptatsz. Nekem így egy kaját cumisüvegbõl kapta, a következõt meg már cicibõl és nem volt gond...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) nekem is bölcsesség fogat húznak... remélem minden ok lesz!

Szoptatás alatt lehet foghúzást végezni (érzéstelenítéssel)?

Az érzéstelenítö hatása miatt fel kell függeszteni a szoptatást?Ha igen,mennyi idöre?Van-e esetleg olyan érzéstelenítö,ami nem árt a babának?

Legjobb válasz: Én ma megyek fogdokihoz.Megírom,hogy mit mondott ugyanis én is szoptatok még és engem is érdekell.

Én ma megyek fogdokihoz.Megírom, hogy mit mondott ugyanis én is szoptatok még és engem is érdekell.
A dokim mondta, hogy nyugodta lehet használni érzéstelenítõt nem lesz semmi baja a babának.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszod!Kedves vagy!
Amikor anyukám terhesvolt velem14 éve akkor húzták ki neki a fogait merttönkre mentek miattam és kapott új mû fogakat.érzéstelenítõvel húzták enki ki a fogait. És láss csodát élek virulok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!