Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás alatt ehetek és mi a tilos (1 db)

Szoptatás alatt miket ehetek és mi a tilos?

Legjobb válasz: Már nagyon sok ilyen ke´rde´s volt.Ird be a keresöbe. A puffasztó ételek kerülendök,az aprómagvas gyümölcsök,tilos nincsen,mert nem mindenki reagál egyfomán.Van akinek a babájának semmi baja,ha babot eszik,van akinek meg sír a babája fe´l napot.Kerüld a káposztát,babot,lencse´t,paradicsomot.majd lassan kezdhetsz mindent ismét enni ahogyan a babád nagyobb lessz 4-5 hónapos.

Már nagyon sok ilyen ke´rde´s volt.Ird be a keresöbe. A puffasztó ételek kerülendök, az aprómagvas gyümölcsök, tilos nincsen, mert nem mindenki reagál egyfomán.Van akinek a babájának semmi baja, ha babot eszik, van akinek meg sír a babája fe´l napot.Kerüld a káposztát, babot, lencse´t, paradicsomot.majd lassan kezdhetsz mindent ismét enni ahogyan a babád nagyobb lessz 4-5 hónapos.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szoptatás alatt menszi kérdés. Akinek beállt a havivérzése, volt olyan, hogy egy idomulva késett vagy hamarabb jött?

7

Kolosztrum lehet vagy mi?

4 hónapja nem szoptatok. Amikor megnyomom a cicim, akkor sárgás, nagyon sűrű és zsíros tej jön belőle. Ez most megint kolosztrum vagy ez azért van, mert apad el? Illetve mikor fog teljesen elapadni a tejem?

2

Két napja megharapott a babám. Egyre jobban fáj, mit lehet tenni?

8

úgy ennék diós rétest? Szabad? Nem okoz hasfájást? 7 hetes a manom

2

Akik nem szoptattak: milyen tejapasztó gyógyszert kaptatok a dokitól? Mennyi idő alatt hatott? Volt valamilyen mellékhatása?

1

Mikortól ülhet a baba sport vagy esernyőre csukható babakocsiba ami nem teljesen függőleges?

3

Befelé forduló mellbimbók, esélytelen a szoptatás természetes úton. Milyen mellszívót próbáljak hogy legalább üvegből tudjon anyatejet enni?

7

Urticát és görögszéna kapszulát lehet együtt szedni tejnöveléshez?

2

Ki hány dl teát iszik meg? (mely fajta szoptatos teát? ) és hány filterrel késziti el,

3

Elapadt a tejem. Rossz anya vagyok?

2. hónap után egyszerűen elapadt. Addig is nagyon rossz volt, gyakran nem volt elég, de utána egyszerűen elapadt. Próbáltam sok mindent, állandóan ittam laktoherb teát, próbáltam azt, hogy akkor csak cicire teszem a babát, hátha megindul az, de sajnos nem (kitartóan próbálkoztam). Elmentem orvoshoz, de mint kiderült, lelki okai vannak. Most tápszeres a babám, de állandó jelleggel megkapom idegen emberektől, hogy biztos az én hibámból apadt el, miféle anya vagyok én. Miért miféle vagyok? Nem érzem magam hibásnak, nem tehetek róla.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!