Találatok a következő kifejezésre: Szoptatás alatt ehetek és mi a (3 db)

Szoptatás alatt miket ehetek és mi a tilos?

Legjobb válasz: Már nagyon sok ilyen ke´rde´s volt.Ird be a keresöbe. A puffasztó ételek kerülendök,az aprómagvas gyümölcsök,tilos nincsen,mert nem mindenki reagál egyfomán.Van akinek a babájának semmi baja,ha babot eszik,van akinek meg sír a babája fe´l napot.Kerüld a káposztát,babot,lencse´t,paradicsomot.majd lassan kezdhetsz mindent ismét enni ahogyan a babád nagyobb lessz 4-5 hónapos.

Már nagyon sok ilyen ke´rde´s volt.Ird be a keresöbe. A puffasztó ételek kerülendök, az aprómagvas gyümölcsök, tilos nincsen, mert nem mindenki reagál egyfomán.Van akinek a babájának semmi baja, ha babot eszik, van akinek meg sír a babája fe´l napot.Kerüld a káposztát, babot, lencse´t, paradicsomot.majd lassan kezdhetsz mindent ismét enni ahogyan a babád nagyobb lessz 4-5 hónapos.

Szoptatás alatt miket ehetek és mit nem? Tudom a puffasztó dolgokat nem lehet és a K betűseket mit még ezeken kívül? A déli gyümölcsök közül mit lehet és mit nem?

Legjobb válasz: Szerintem figyeld a tested jelzéseit és a babád. Ha valamit megkívánsz, egyél nyugodtan, mégha elvileg "nem is szabad". Én szoktam enni káposztát is, meg szinte mindent. Sütiket kívánom a legjobban. Amit észrevettem, hogy pl. a szilvalekvár meghajtotta, de ez jól jött, amikor szorulása volt. Egyél mindent, csak mértékkel! Persze a nyers dolgokkal vigyázz. Boldog babázást!

Szerintem figyeld a tested jelzéseit és a babád. Ha valamit megkívánsz, egyél nyugodtan, mégha elvileg "nem is szabad". Én szoktam enni káposztát is, meg szinte mindent. Sütiket kívánom a legjobban. Amit észrevettem, hogy pl. a szilvalekvár meghajtotta, de ez jól jött, amikor szorulása volt. Egyél mindent, csak mértékkel! Persze a nyers dolgokkal vigyázz. Boldog babázást!
Szia! Az én babámnak a gomba, narancslé és a paprika nagyon tekerte a hasát, bár õ nagyon hasfájós is volt. Szerintem is figyeld meg mit bír és próbálkozz mindennel, amit szeretsz. Jó babázást!
Itt is igaz, hogy minden baba máshogyan reagál. A nagy fiamnál nagyon odafigyeltem, hogy mit eszek, mégis nagyon hasfájós volt. A kisebb gyerekeimnél már mindent ettem és figyeltem, hogyan reagálnak. Szerencsém volt, õk egyáltalán nem voltak hasfájósok. Tehát igazán neked kell kitapasztalnod, hogy mi az amit rosszul tolerál a babád.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek!

Hol találok olyan listát amin fel van tüntetve hogy szoptatás alatt mit ehetek és mit nem, ugy hogy a baba ne legyen hasfájós, vagy allergiás vagy bármi?

Legjobb válasz: Szia! Összességében mindent ehetsz, amit bír a baba pocakja. Ez abszolút egyénfüggõ. Én két pofára zabálhattam a töltöttkáposztát, más rá sem mert nézni. Célszerû az elsõ pár hétben nem kísérletezgetni, de utána fokozatosan ki lehet próbálni, hogy mit lehet. Természetesen, ha valamire te érzékeny vagy (ilyen nálam az alma, egyszerûen begörcsöl tõle a gyomrom), vagy allergiás rá pl. a férjed, akkor azokat célszerû minél késõbb. Nekem a kórházban az egyik csecsemõs leordította a fejemet, amikor látta, hogy szõlõt eszem, itt meg az ajánlott gyümölcsök között szerepel. Hmmm. Okos tanácsot majd úgyis a babád ad, csak figyelni kell rá.

Szia! Összességében mindent ehetsz, amit bír a baba pocakja. Ez abszolút egyénfüggõ. Én két pofára zabálhattam a töltöttkáposztát, más rá sem mert nézni. Célszerû az elsõ pár hétben nem kísérletezgetni, de utána fokozatosan ki lehet próbálni, hogy mit lehet. Természetesen, ha valamire te érzékeny vagy (ilyen nálam az alma, egyszerûen begörcsöl tõle a gyomrom), vagy allergiás rá pl. a férjed, akkor azokat célszerû minél késõbb. Nekem a kórházban az egyik csecsemõs leordította a fejemet, amikor látta, hogy szõlõt eszem, itt meg az ajánlott gyümölcsök között szerepel. Hmmm. Okos tanácsot majd úgyis a babád ad, csak figyelni kell rá.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!