Találatok a következő kifejezésre: Szombatra nem a (351 db)

Szombatra nem varom. Ha sikerult teherbeesni akkor most milyen allagu kell legyen a huvelyi nyak?

nekem szinte semmilyen nincs

Legjobb válasz: Én sem várom szombatra, s nekem sincs semmilyen folyásom sem, szinte teljesen száraz vagyok. Azt olvastam, hogy így is kell lennie, ezért nagyon reménykedem. Drukk neked is, szombaton minden kiderül:-)

Én sem várom szombatra, s nekem sincs semmilyen folyásom sem, szinte teljesen száraz vagyok. Azt olvastam, hogy így is kell lennie, ezért nagyon reménykedem. Drukk neked is, szombaton minden kiderül:-)
Drukkolok lányok mert én is csont száraz voltam mikor pozi lett a teszt. Egyébként meg bõ folyásom volt mensi elött. Szombaton írjatok! 18 hetes km.

Fehér-sárgás folyás, 37, 1 a hom! Szombatra nem várom! A digitalis Gabrielt mikor probáljam?

Legjobb válasz: szerintem várj szombatig. (Tudom könnyû mondani) ha nem esik le a hõd, pénteken vagy szombaton, akkor elképzelhetõ, hogy terhes vagy

szerintem várj szombatig. (Tudom könnyû mondani) ha nem esik le a hõd, pénteken vagy szombaton, akkor elképzelhetõ, hogy terhes vagy
A kérdező hozzászólása: Semmi kulonoset nem èrzek azon kivul, hogy a melleim feszulnek.és az alhasam felvan puffadva

Hogy van hogy sok itteni "keresztény" a szombatot szenteli meg nem a vasárnapot? Eléggé kifordult magából a világ! Milyen vallásúak azok a "keresztények"akik a szombatot tartják ünnepnapnak?

Legjobb válasz: Na, ezt jól megkaptad, így hajnalban.:D Én sem látom semmi okát a felháborodásodnak, nem ezen áll, vagy bukik a hitünk. Tegyen mindenki hite és belátása szerint, akinek ez fontos, tartsa meg. Talán az Adventisták a legnagyobb gyülekezet nálunk akik a szombatot tartják ünnepnek, õk is keresztények.

Na, ezt jól megkaptad, így hajnalban.:D Én sem látom semmi okát a felháborodásodnak, nem ezen áll, vagy bukik a hitünk. Tegyen mindenki hite és belátása szerint, akinek ez fontos, tartsa meg. Talán az Adventisták a legnagyobb gyülekezet nálunk akik a szombatot tartják ünnepnek, õk is keresztények.
Valójában te kérdezõ vagy tájékozatlan: Isten hat napon teremtette a világot és hetedikben megnyugodott és... azt mondta az embernek, õ is szentelje meg a hetedik napot és pihenjen meg minden munkájától. A hetedik nap van az emberért, nem az ember a hetedik napért. Ezen gondolkodj el! Másik aspektus, hogy a zsidóktól jött ez a "sabbath"- szombati megnyugvás, ami péntek napnyugtától kezdõdik szombat napnyugtáig. Miért mégis a szombat? Egyszerû: ugyanis a szombat a hét utolsó napja náluk, a vasárnap pedig a hét elsõ napja. Igaz ugyan, hogy európában, magyarországon ez eggyel csúszik, de aki eredetileg akarja tartani, náluk a szombat(sabbath) az szombaton van :D
Még mindig nem locsoltad meg szegény virágaidat? Na igen, az nagyon kemény munka.
"Eléggé kifordult magából a világ!" Ó, jaj katasztrófa...A világvége jelei. Nem tök mindegy melyik napot imádod? Bálványimádás mindkettõ és slusz. Isten, a szeretet, az emberek számítanak és nem a napok, meg a szektás fogalmak. A lelked, szíved tisztasága a lényeg. Mivel a Bibliát zsidók írták, így az õ szavuk számít ez ügyben, bármennyire nem emészhetõ ez sokaknak. Igaz kereszténynek egyébként is mindig Isten tudatában, szeretetében kell élnie. Jó éjszakát! És ne aggódj, nem fogsz meghalni, ha vasárnap csinálod azt, amit utálsz. Ha meg szeretettel teszed, nem mindegy mikor? Hangsúlyzom, hogy nem te vagy a szombatért... Ha neked ezen múlik a kereszténység, akkor jól teszed, hogy virrasztol, csak inkább imádkozz...
"Eléggé kifordult magából a világ! ... szombatot tartják ünnepnapnak" Igen, igazad van. Háborúk, népirtás, éhínség, nyomor, járványok, büntetlenül megúszott gyilkosságok, sikkasztások, kizsákmányolás, rabszolgaság körülöttünk. De ez mind kutyaf*sza a vasárnap fõzött ebéd, virágöntözés és szombaton való pihenés mellett. Lehet még ennél is rosszabb? Pl. ha valaki még a kutyát is megetetné vasárnap? Nincs mese, ez az apokalipszis!!!
A kérdező hozzászólása: milyen vallásúak vagytok?
Nincs vallásom.
Kedves kérdezõ! Te milyen vallású vagy, és szerinted milyen, illetve ki az igaz keresztény? Miben nyilvánul meg szerinted? Bocs az offért!

Ha én táppénzen voltam hétfőn, akkor szombaton nem kell bemennem dolgozni? Elvileg a hétfőt kell ledolgozni ugye? Az meg nekem ugye táppénz!?

Legjobb válasz: Ha szombaton már nem vagy táppénzen, akkor be kell menni dolgozni. Munkanap lesz, miért maradhatnál otthon????

Ha szombaton már nem vagy táppénzen, akkor be kell menni dolgozni. Munkanap lesz, miért maradhatnál otthon????
A kettõnek semmi köze egymáshoz. A szombati, 19-i napot nem tudod igazolni egy 14-i táppénzes papírral.
Ha keresõképtelenség hétfõn (dátum fontos) jár le, magyarul kedden (dátum fontos) vagy munkaképes, akkor is le kell dolgoznod a "megelõlegezett szabad szombatot". Magyarázat az, hogy egészségi állapodod a mérvadó, nem pedig a munkaidõ szabályozás. Ez pech, de köteles vagy dolgozni, ha munkabért akarsz kapni. Logikus.
Erre én is kíváncsi vagyok mert férjem is itthon van táppénzen. De õ még a héten sem megy.Ma megy vissza a dokihoz és kér beutalót a tüdõgondozóba.
" Munkanap lesz, miért maradhatnál otthon????" Mert a hétfõt dolgozzák le!Aki hétfõn táppénzes volt az mit dolgozna le?
Mit jelent az, hogy: kellene ?
Hát ez jó kérdés...ha azt mondták, hogy akkor menj, akkor esetleg nézd meg, hátha bent lesznek.Amúgy sok sikert hozzá, én elbuktam a cukorterhelésen:) legalább a szurit megúsztam:)

Szolnok és Jászberény környékén milyen diszkók vannak, amik nem csak szombaton várják a szorakozni vágyókat és legalább a 25-öt meghaladja az átlag életkor?

Legjobb válasz: Szia, berényben az oster ott vannak idõsebbek is, szombaton van ott élet :) lámpáknál van, nem tudom, hogy tudod e az hol van :)

Szia, berényben az oster ott vannak idõsebbek is, szombaton van ott élet :) lámpáknál van, nem tudom, hogy tudod e az hol van :)

Ez mi lehetett? Az első Closti-s hónapom volt, és szombaton voltam a 17. ciklusnapon. Szombaton és vasárnap a bugyimon olyan fehr folt volt. Nekem nem szokott ilyen lenni. Ez vajon tüszőrepedés volt?

És ez a folyás mikor van, el?tte, vagy utána? Mert mi csütörtökön voltunk együtt, pont akkor, mikor a folyás volt, nem. Lehetek így terhes?

Legjobb válasz: Szia! A folyás lehet bármi,nem feltétlen tüszõrepedés... Attól még simán lehetsz terhes:-)))

Szia! A folyás lehet bármi, nem feltétlen tüszõrepedés... Attól még simán lehetsz terhes:-)))

Szombatra nem várom a menzim. Testápolószerű fehérfolyásom van és a melleimben is kicsit feszítő érzésem van. Lehet babó? Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Szerintem legkorábban szombaton érdemes tesztelned, bár van arra is példa, hogy már elõtte 3 nappal is kimutatja a teszt. Légy türelemmel! :)

Szerintem legkorábban szombaton érdemes tesztelned, bár van arra is példa, hogy már elõtte 3 nappal is kimutatja a teszt. Légy türelemmel! :)

Szombatra nem várom a mensim, hiszen baba projekt van! Múlt hét szombaton és tegnap barnáztam egy kicsit. Ez mitől lehetett?

Nagyon megijedtem! Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Lehetett a beágyazodás jele is. Nálam legalábbis igy volt. Nekem 26 naposak a ciklusaim és a 20-21. napon volt barnázásom. Abban a hónapban már nem jött meg terhes lettem.

Szia! Lehetett a beágyazodás jele is. Nálam legalábbis igy volt. Nekem 26 naposak a ciklusaim és a 20-21. napon volt barnázásom. Abban a hónapban már nem jött meg terhes lettem.
Szia!A barnázás nálam a beágyazodást jelentette:) Lehet, hogy Neked is, bizzunk benne!Én is nagyon megijedtem, és elkeseredtem, de egy hete tudom, h baba lesz:) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat! De ma nem bírtam tovább és vettem egy tesztet és pozitív pedig szombatra nem vártam! De az aggaszt hogy azóta van még barna igaz nem sok és halvány színû!
A kérdező hozzászólása: Kicsit új a dolog de nagyon boldog vagyok a párommal alig akarjuk elhinni! Azért várok egy kicsit aztán irány a doki!

Férjemmel pár hónapja külön élünk és van egy 17 hónapos kisfiúnk, akit van, hogy hetekig nem látogat és most így 2 hét nem látogatás után bejelentette, hogy szombatra elviszi a fiúnkat! Ezt megteheti?

Én ennek nagyon nem örülök, m szerintem nem így m?ködik, h havonta vagy 2-3 hetente eszébe jut a gyereke és akkor elviszi 1 napra! Ráadásul lenne programom a fiammal, ahova nem vihetem el a fiamat, m a férjem ezen teljesen kiakadt! Van joga elvinni? Hamarosan talán elválunk!

Legjobb válasz: Nem tudom biztosan, de ugy emlékszem, hogy három év alatt nem.

Nem tudom biztosan, de ugy emlékszem, hogy három év alatt nem.
Mivel még nem váltatok el, ezért nem rendeztétek a láthatást sem, így elvileg elviheti, úgy mint amikor még együtt éltetek. Egyébként általában 2 hetente 1-2 napot szoktak ítélni. És nyáron, a szünetben 2 hetet. (Ha nincs megegyezésetek) 3 éves kor alatt éjszakát nem, de egész napos programot megítélnek. Szerintem üljetek le és egyezetek meg, nem hiszem, hogy az lenne a legjobb megoldás, ha a bíróság döntését kéne végrehajtanotok. Biztos találtok egy kompromisszumot, ami mindkettõtöknek megfelel.
Szerintem gond nélkül elviheti. Egyébként valóban, a láthatásra sem szoktak sokkal több idõt meghatározni, persze ez rajtatok múlik, csak úgy mondom. Értem a problémádat, de mégiscsak a gyerek apjáról van szó. És tekintve, hogy állandóan Veled van, egy kicsit nevetséges indok az, hogy most szombatra pont programot terveztél. Elmondásod szerint heteid vannak amikor bármely más napra átrakhatod. Ráadásul teljesen idõben szólt Neked, erre szavad nem lehet. Joga van látni a gyerekét, és ami még fontosabb, a gyerekednek is joga van az apjával lenni. Komolyan értem a problémádat, de ne hangold a gyereket az apja ellen, vigye csak amikor akarja, fog még Neki nagyon hiányozni az apja.
Mivel hivatalosan nem vagytok elválva, elviheti. A bírósági gyakorlat szerint, 3 éves kor alatt az anyja nélkül nem mehet sehová. Azon felül 2 hetente, szombat 10-tõl vasárnap 18-ig. Nyári szünetben 3 hét, meg lehet beszélni, hogy havonta 1-1-1 hetet legyen. A téli, tavaszi, õszi szünet fele is az apát illeti meg. Ezen felül a páros ünnepek második napja is az apáé. Sõt! Mivel jogilag házasok vagytok, nincs még gyermekelhelyezés, az apa is olyan jogokkal rendelkezik, mint te. Tehát akár vele is élhetne. A bíróság ítélete ellen, bármelyik fél 2 év múlva felebezhet csak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!