Találatok a következő kifejezésre: Szombaton volt hete, hogy (11 db)

Szombaton lesz 1 hete hogy voltam leszivatni a hajam. Feketére volt festve, de a természetes hajszínem szőke. 1 hét eltelte után mehetek ismét?

A szivatás után vöröses, barnás lett(foltos).

Legjobb válasz: Ezt a fodrasznak kell megallapitani a hajad allapotatol fuggoen, de egy jo fodrasz nem enged ki a szekebol foltos, voroses hajjal!!!!

Ezt a fodrasznak kell megallapitani a hajad allapotatol fuggoen, de egy jo fodrasz nem enged ki a szekebol foltos, voroses hajjal!!!!
Furcsa, hogy elvállalta a fodrászod a teljes leszívást. Az enyém elõre megmondta, hogy nem lehet 1 lépésben megcsinálni. Elõször barna melírcsíkokat tett be többször, míg végül barna lett az egész. Utána jött a barnába szõke melír. Kb. fél év volt. Szerintem ha nem akarod roncsolni a hajad, így érdemes megcsináltatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Igen, azt tudom, . hogy nem lett volna szabad h így hagyja a hajam. De naon rossz, hogy ilyennek látom, és hétfõn ráadásúl suli, és szeretném, ha v.mi jobb színe lenne, mert félek, hogy kinevetnek a többiek.És nekem sem tetszik így ahogy most van.
Baseball sapi megengedett a suliban? Mert azzal egy darabig el tudnád takargatni. Vagy jó széles fejpánt?
A kérdező hozzászólása: Megengedett mindkettõ. De nem igazán vagyok hozzászokva. Mert ritkán, szinte soha nem szoktam hordani egyiket sem. 1 hét eltelte után mehetnék újra?
elvileg minimum 4 hett kell várni még két festés között is, nem hogy szivatásnál.... nekem december elején lett leszívva a fekete hajam, én is foltos lettem, vörösesbarna, utána otthon 3x festettem át 1-1 hét különbséggel hogy legyen értelmes színe. Most már nem foltos viszont tönkre is ment a hajam a festegetéstõl, száraz , törik és fénytelen , pedig full egészséges volt elõtte. Én nem javaslom ilyen rövid idõn belül, szerintem színezd be otthon egy világosbarnával, talán befedi annyira hogy ne legyél foltos, de semmiképp se fesd. Aztán 4 -5 hét múlva szívattasd és vegyél (akolást 8gliss kur)Saját példámból okulva mondom jóindulatból....
Én fodrász vagyok, és nem vállaltam volna el, teljes szõkítést.Én is voltam fekete, 1 év mire szõkésbarna lettem, pedig eredetileg nekem is szõke hajam van.Ezt csak fokozatosan lehet. Egyszer jött hozzám egy fekete hajú nõ, szõkét akart, derékig érõ haja volt, nem csináltuk meg neki. Elment máshova, ott bár megcsinálták neki az egybõl platina szõkét, hozzánk legközelebb hajhosszabbításra jött, kb. 5 cm-es hajjal. Ne hari, de biztos nem a város legjobb fodrászához jársz...ilyen esetekben pedig jobb lenne nem az árat nézni, hanem azt, h kire bízod rá a hajad.

Üdv! Szombaton volt 1 kis kaladunk a barátnőmmel, de nem volt gumi és mondták, hogy ezt pár hétig tablettával lehet orvosolni, tudtok erről infót adni?

Persze félúton kivettem, és igazából egyikünknek se volt orgazmusa aznap, de barátn?m mondta, h nem csak úgy lehet terhes és azóta is ezen idegeskedünk. De haverom mondta, hogy pár hétig van erre tabletta ami megoldja ezt a gondot, err?l kérnék meger?sítést.

Legjobb válasz: 72 órás tabletta van erre a gondra...

72 órás tabletta van erre a gondra...
Eseményutáni tabletta létezik, de aktus után legfeljebb 72 órával be kell venni! Ti errõl már lekéstetek. Másfajta tabletta nincs (vagyis van, abortusztabletta a neve, de Magyarországon illegális, nem kapható!).
"nõgyógyásznál, vagy hol""De haverom mondta, hogy pár hétig van erre tabletta" Azért te is érzed, hogy nem úgy kezelitek a dolgot, ahogyan kellene.Ez nagy felelõsséggel jár, jó lenne, ha eljutna a csöppnyi agyatokig!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szal az a baj, ha télleg terhes, nagyon kicsi az esély, hogy szerzek ilyen tablettát, ergo abortusz, ami ilyen 30 rugó, ahhoz el kell mennem keresni melót, de mire azt találok, meg fizut kapok kb elmegy a 12 hét, szal akkor viszont a szülõkhöz kell fordulni:/!
Nyugtatgassátok egymást :) Az a leghatásosabb :D amúgy egyik barátnõmbe a barátja 3-szor egymás után rendesen beleengedte és nem lett terhes...:) szóval emberfüggõ - az iylen esetek vigasztaljanak :)
de tudodmit, ha azért mert bedugtad a a csajodnak, és nem mentél el abortusztablettát adsz neki, és ö meg beveszi, akk megérdemlitek egymást ! A "kihozom idöben" módszert k.sokan használták, és még használják most is, gond nélkül évekig, van minimális esély a gyerekre, de annyira minimális, mint arra, hogy elüssön a lovaskocsi kb.
Mindenképp kell beszélni a szülõkkel...az abrotuszt nem lehet eltitkolni, 1., hogy szülõi engedély kell és küldenek levelet, az orvos biztos, hogy akar beszélni LEGALÁBB telefonon a szülõkkel Ezért nagy hiba, hogy illegális...így is be tudják szerezni és így viszont biztos hogy házilag oldja meg, aki beveszi...és miért van az, hogy minden kib*ott dolog csak magyarországon illegális?Miért a maygar orvosokra mondják, hogy szart se tud egyik se, de fõleg nem gyógyítani...igen, ért a munkájához az, aki kint van amerikában, avgy akárhol külföldön..(általábanm persez tisztelet a kivételnek) De logikus, ha legális lenne, és mondjuk fiatalon is szülõ nélkül meg lehetne oldani ezt a dolgot, akkr alap, hogy mindenki orvoshoz fordulna...
A kérdező hozzászólása: Köszi:D, azzal is próbálom nyugtatni magam, mert olvastam, h a kövér nõk nehezebben esnek teherbe, õ meg nem kövér de van súlya picit:) . Abortusztablettát meg nem adok biztos, mondtam, h másnap nézzen ilyen gyógyszert mert én nem tudtam, de nemtudta, h hol, ha meg terhes lesz az alap, h szólok szülõknek.
Az abortusztablettát felejtsd el! Ha ne adj isten, terhes lesz, és nem akarjátok megtartani a babát, menjetek rendes abortuszra, ne a tablettát vegyétek meg, mert ha nincs orvosi felügyelet alatt, simán elvérezhet tõle!
A kérdező hozzászólása: Hát arra nagyon minimális az esély, hogy olyat szerze, pláne amennyibe kerül, meg azt se tudom mondjuk mennyire vagyok termékenyxd, sok dolog közre játszik ebben az a baj.
Esemény utánit meg az ügyeleten is felírnak, nemcsak a magán nõgyógyásznál. Tehát akár szombat este is bemehettetek volna, ha van a városotokban ügyelet, és ki tudtátok volna váltani az ügyeletes patikában. Legalább legközelebb tudni fogjátok, hogy mûködik.
A kérdező hozzászólása: Ja, hát köszi a válaszokat, imádkozom a legjobbakért!
Remélem, nem lesz terhes a barátnõd. Elég felelõtlenek vagytok, de gondolom úgyis tudod. Tanulj ebbõl a dologból, csak akkor ne védekezz, ha gyereket szeretnél. Van esély sajnos a terhességre, ahogy az elõttem szólók mondták, vegyetek tesztet (patikában, drogériában). Ha nem szeretnétek megtartani, akkor nem szeretem írni, de csak az abortusz a megoldás. De ez is következményekkel járhat. Majd írd meg, hogy mi lett, én szurkolok...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen ciki, vagy nem, én addig abban a hitben voltam, hogy ha kiveszem, nincs mitõl terhes legyen, ezvan.
A kérdező hozzászólása: Meg tudod amikor ott vagytok, h lehetne, tudtam, h nincs gumi, de akkor kicsit másképp gondolkozik az ember!
Az abortusztabletta meg azért illegális, mert elég sokan beledöglöttek már, azok közül akik otthon "házilag" akarták megoldani az ilyesmit
A kérdező hozzászólása: Ez nem az én kérdésem:D, persze õ is parázik, de mondja, h ne idegeskedjek!
Hát igen, drága...mivel Magyarországon illegális...:S
Akkor megszívtátok... Már nem tehettek semmit, ha terhes.
A kérdező hozzászólása: Értem, na meg az is, hogy elveg ilyen hamar a teszt se mutatja ki nem? Szal csak nõgyógyásznál, vagy hol lehet ezt megvizsgálni.
Pár nap elteltével még a nõgyógyász sem tudja megállapítani a terhességet. Várjatok még 2 hetet, és utána csináljon a barátnõd egy terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: Értem, én egy ilyen tablettát találtam, azt írja, ha jól olvastam, hogy 9 hétnél korábbiak bevehetik, vagy mi.
A kérdező hozzászólása: Bocs itt a link http://orvos.zug.hu/hir/nem-kivant-terhesseget-megszakito-ta.. Képzeld szombat óta ezzel basz az ideg, elhiheted, hogy komolyan veszem, nem azon mutatkozik ez ki, hogy hogy írok!
az esemény utáni(lásd 72órás tabletta), na errõl már lekéstetek, mert szombat óta eltelt már 5 nap... Más megoldás nincs. A terhességi teszt, pedig az aktustól számított kb 14.napon tud valós eredményt mutatni.Szóval jövõ hét szombaton vegyetek tesztet.Ha véletlenül pozitív, akkor sem kell kétségbe esni, hanem azonnal(akármi is az eredmény)elmenni a nõgyóyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Értem, de mondom egyikünknek se volt orgazmusa, tudom ez nem jelent semmit, de így csak kevesebb rá az esély nem?
lehetett elõváladékod, szal megszívhatjátok .. Amúgy hány éves vagytok ?
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a válaszokat, ha nem baj legyen elég annyi, hogy egy gyerekhez még nem állunk készen.
Dettó ugyanez a gondom volt..de szombat reggel..és én csaj vagyok :D hétfõn estefelé mentem el nõgyógyászhoz - feliratni az esemény utáni tablettát - és lebaszott a doki, hogy miért csak hétfõn mentem el -.-" meg ilyen beszólása volt, hogy: ha ez tényleg egy komoly kapcsolat, akkor ideje lenne elkezdeni szedni valami normális fogamzásgátlót... ebben mondjuk igaza volt..nyugodtan szedhetne a barátnõd is! Amúgy erre az az egy megoldás van, hogy van 24, 48 és 72 órás esemény utáni tabletta, aminek az ára 5 és 7 ezer forint között forog...ha ezt beveszi, akkor ez 84%-osan biztosítja, hogy nem lesz terhes, persze ahhoz a megadott idõn belül kell bevennie a tablettát. Mivel ez már letelt, ezért várjatok kb. 2 hetet, csináljon tesztet, ha pozitív lesz menjen el nõgyógyászhoz (ugyanis osztálytársamnak is pozitív lett és kiderült hogy nem terhes, csak uyge ezek a tesztek nem mindig mutatnak jó eredményt), aztán ha tényleg az, és mondjuk semmiképp nem tudhatják meg a szülei(így nem lehet abortusza), akkor létezik olyan, hogy abortusztabletta[az elsõ 9 hétben lehet alkalmazni, és szó szerint kipisilik tõle a gyereket(mint amikor elvetél)], ami Magyarországon nincs forgalomban, de pénzért be lehet szerezni, mint mindent :D bár ehhez jó lenne kikérni egy szakember segítségét, mert elég veszélyes gyógyszer...csak a szakemberrel meg az a baj, hogy nem tehet semmit, mert illegális ez a tabletta...:D
A kérdező hozzászólása: Köszi, pont az a helyzet, hogy jövõ hónapban megy nõgyógyászhoz, mert szokott fájni a hasa, már rég, és lehet erre kap fogamzásgátlót. Ez az abortusz tabletta viszont rohadt drága ahogy néztem, az a baj.
ja és nõgyógyász se tudja még megmondani, a tesztek csak oylan 2 hét után mutatják ki...de mivel csak 7-8 nap múlva van peteérés, ezért addig a nõgyógyász se tudja megmondani...16 évesen csak azért vagyok má ilyen tájékozott, mert én is paráztam már nem egyszer ilyenen és hát tényleg elég rossz érzés. Barátnõdnek gondolom kb. a fejében dobog a szíve ha tényleg parázik..:\
Most komolyan, ha vki ennyire idióta, és ennyire nincsen képben, akkor mi a büdös szarért szexel? 15 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem, mégis volt eszem arra, hogy NORMÁLISAN védekezzek. Azzal is tisztában voltam, hogy mit kell tenni, ha esetleg kiszakad az óvszer. Minek kell tök felelõtlenül agyba-fõbe dugni? Azt hiszed menõ vagy? Miért lenne olyan k.rva nehéz utánaolvasni a dolgoknak, mielõtt beleteszed a f.szod? De a lecseszés után tisztázzunk pár dolgot: 1. Abortusztabletta Mo.-n NINCS! Külföldön van, de ott is csak KÓRHÁZBAN alkalmazzák, és ált. kaparás a vége, mert nem elég hatékony. Nem tartom kizártnak, hogy be lehet szerezni itt is 8persze illegálisan), de aki olyan hülye, hogy képes megvenni, az meg is érdemelné, hogy baja legyen tõle. Honnan tudod, mit adnak el? Mit csinálsz, ha nem úgy hat, ahogy kellene neki? Ne legyetek már fogyatékosak. Az egyik nagyon okos leányzó meg azt írta, hogy "kipisili" a gyereket. Hát ezen nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek. Tudod te drága hogy a nõknek HÁROM lyukuk van alul, és nem kettõ? Tudod te i a különbség a húgyhólyag és a méh között? Talán dugás helyett bioszra kellett volna bejárni. 2. Olyan tabletta van, amit az aktus után 72 óráig lehet bevenni. Illetve olyan, amit 120 óráig! De minél késõbb veszi b az ember, annál kevesebb az esélye, hogy hat. És közel sem 100%-os. Nem mellékesen 6 ezer forint körül van (csak összehasonlításképp, a legdrágább gumik közül is 3 db kerül 700 forintba!!!!). Arról nem is beszélve, hogy nem cukorka, hanem igen magas hormontartalmú gyógyszer, ami nagyon szépen szét tudja cseszni a leányka hormonháztartását, fõleg akkor, ha fiatal. Márpedig gondolom, hogy az. 3. Állatnak tartod magad? Ha nem, akkor viselkedj is úgy. Az embernek uralkodni kellene az ösztönein. Arra, hogy nincs koton, nem az a megoldás, hogy akkor csinálod nélküle. Oldd meg kézzel, szájjal, vagy menjél helyette moziba. Talán gondold végig, hogy mi is a tétje a dolognak. Egyrészt egy ember élete. Másrészt 30 ezer forint (ezt azért írom, mert sajnos sok embert ez jobban meghat, minthogy megöli a saját gyerekét). Harmadrészt a barátnõd testi és lelki egészsége. Szálljál magadba, és amíg nem vagy felkészülve a dolgokra, addig NE DUGJÁL!!!!!

Szombaton lesz 2 héte, hogy a párommal együtt voltam. Dec.15-én jött meg utoljára. Aljas módon lehúzta a gumit és belém élvezett. Lehetek terhes? Hétfőn tesztelem, de akkor még negatív volt.

Tudom, hogy korán teszteltem. :S mikor mutatna valós eredményt?

Legjobb válasz: Szia! Igen, lehetsz terhes. Remélem a kis barnás folt a mensid kezdete, de egyáltalán nem biztos. Megvárnám a helyedben a késés elsõ napját és akkor reggeli vizeletbõl csinálnék egy érzékeny tesztet. A történeted pedig enyhén szólva "érdekes", maradjunk ennyiben. Az, hogy "aljas módon lehúzta a gumit és belém élvezett"... ezt inkább hagyjuk. Ha ott voltál és nem vetted észre, azt nehezen hiszem el, mert állati nagy különbség van gumis pénisz és meztelen pénisz között. Ha pedig tudtad, akkor nem kell egy az egyben rá hárítani a felelõsséget, mert ehhez is két ember kellett. Elõre ilyet kitervelõ pasi pedig szerintem nincs. Inkább menekülnek a felelõsségtõl, nem aljas módon teherbe ejtenek "ártatlan" lányokat. Megértem már iszonyat sok dolgot, de ez nekem sántít, sajnálom. Remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd.

Szia! Igen, lehetsz terhes. Remélem a kis barnás folt a mensid kezdete, de egyáltalán nem biztos. Megvárnám a helyedben a késés elsõ napját és akkor reggeli vizeletbõl csinálnék egy érzékeny tesztet. A történeted pedig enyhén szólva "érdekes", maradjunk ennyiben. Az, hogy "aljas módon lehúzta a gumit és belém élvezett"... ezt inkább hagyjuk. Ha ott voltál és nem vetted észre, azt nehezen hiszem el, mert állati nagy különbség van gumis pénisz és meztelen pénisz között. Ha pedig tudtad, akkor nem kell egy az egyben rá hárítani a felelõsséget, mert ehhez is két ember kellett. Elõre ilyet kitervelõ pasi pedig szerintem nincs. Inkább menekülnek a felelõsségtõl, nem aljas módon teherbe ejtenek "ártatlan" lányokat. Megértem már iszonyat sok dolgot, de ez nekem sántít, sajnálom. Remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: A teszt elmaradt, mert reggel óta vérzek...(ez már rendes piros vér) Még így is lehetek babás?
szia!mi újság?teszteltél?vagy a barnázásból menszi lett?
Ha pont akkor volt peteérésed, akkor rá 2 hétre, vagyis most szombaton reggel, ki kell, hogy mutassa a teszt (ha már elég HCG-t tartalmaz a szervezeted). Bár ha ez a mai egy beágyazódásos vérzés volt, akkor lehet, hogy kellenne várnod hétfõig, ha negatív a teszt és addig nem jön meg. Azért remélem, hogy nem jött össze, ha nem akarod!!!
Mikorra várod a menzit?
remélem a pasidat meg már kirúgtad, hogy lehet ekkora paraszt valaki ??????
Sajnos igen. Reggel teszt! Még bármi lehet...
A kérdező hozzászólása: 28 napos a ciklusom, már meg kellett volna jönnie. :S Kezdhetek megijdeni?
Csak azért, mert ha szabályos a ciklusod -pl.28 napos, - akkor már meg kellett volna jönnie. Holnap reggel elsõ vizeletbõl ismételd meg a tesztet. Remélhetõleg ez a barnás cucc a menzit jelzi és nem beágyazódás volt.
Szerintem menstruálsz, de azért a biztonság kedvéért lõdd el azt a tesztet!

Szombaton lesz 2 héte, hogy a párommal együtt voltam. Dec.25-én jött meg utoljára. Aljas módon lehúzta a gumit és belém élvezett. Lehetek terhes? Hétfőn tesztelem, de akkor még negatív volt.

Tudom, hogy korán teszteltem. :S mikor mutatna való eredményt?

Legjobb válasz: Szia! Elvileg a jó minõségû tesztek 10 napos terhességet is kimutatnak,de azt hiszem vannak olyanok is amik még korábban. Különben mi ez,hogy aljas módon lehúzta?Te is akartad? Vagy ezt nem értem...

Szia! Elvileg a jó minõségû tesztek 10 napos terhességet is kimutatnak, de azt hiszem vannak olyanok is amik még korábban. Különben mi ez, hogy aljas módon lehúzta?Te is akartad? Vagy ezt nem értem...
Csinálj egy TESZTET!
A kérdező hozzászólása: Új fejlemény. Reggel észre vettem, hogy egy nagyon pici barnás, "pici darabos" jön ki....Tettem be betét. Most értem haza, és a betéten csak egy kb.2 centis holt van...de ungyanolyan barnás mint reggel. Ez most mi?
mi értelme volt annak h direkt beléd élvezett ha utána meg parázik???hány éves a párod??16??
Ma is megcsinálhatod!Ha hazaérsz, egybõl cisnáld meg, és irj mi lett az erdmény!!
A reggeli pisit elteheted egy üvegben és késõbb is elvégezheted vele a tesztetet, de reggelibõl tesztelj! ha ez így nem megy, várj másnap reggelig!
azóta már biztos kiderült...én a helyedben egyébként dobnám azt az infantilis idiótát aki ilyesmire képes...
Elég gyerekes a barátod.Bõven lehetsz terhes!És mit akar?Abortuszra küld?!Ne haragudj, de nem teljesen normális az embered.
A kérdező hozzászólása: Nem tud normális indokot mondani, hogy miért csinálta. amióta kiderüét mindennap vita, kiabálás. Ez nem normális! :((
A kérdező hozzászólása: Igen, normál 20 naposak. Én sem értem magam, hogy nem vettemm észre. :(( REggel elsõ vizeletbõl nem tudok tresztelni, mert még elkell robognom egy tesztért! Várjak péntek reggelig vagy megcsinálhatom akkor is ha hazaértem? (kb.12 körül)
Ha még azonnal elmentél volna zuhizni, akkor is lehetne baj. Hány éves vagy, ha megkérdezhetem? Én nem tudom, de ha én érzem, hogy lehúzza, márpedig azt eléggé érezni lehet, akkor szólok neki, vagy nem hagyom, hogy belém hatoljon!Ezt nem beszéltétek meg?Vagy csak úgy heccbõl csinálta?
Lehetsz terhes.Tényleg jó fej a párod:) ) de én mindig észreveszem, ha bennem megy el az emberkém:) )))))
Ha dec 15, akkor csinálj holnap új tesztet reggeli vizeletbõl, elvileg már ki kell mutatnia. Normál 28 napos ciklusaid vannak? AZaz tegnap kellett volna megjönnie?
A kérdező hozzászólása: Elírtam! NEm dec. 25. hanem dec.15-én jött meg utoljára....vettem észre, hsajna nem ogy lehúzta! Mosr meg már õ is parázik. Nem mondta meg csak pár napja(addig azt mondta, hogy nem élvezett el. pedig még csodálkoztam is, hogy nem hagy felkelni. Jött törölgetett stb. :() ÉS így csak reggel mentem el zuhizni, akkor meg már nem folyt ki semmi.....
De jó fej párod van! Ha jól számolom, akkor a mensi után 8 nappal voltatok együtt, ami azt jelenti, hogy ha hamarabb volt peteérésed, akkor lehetsz terhes, de szerintem nem valószínû, hogy az vagy. Ha kimarad a vérzésed, tesztelj újra.
attól a pici barnától még lehetsz terhes! tesztelj mielõbb! És vond felelõségre a barátodat, hogyha pozi a teszt, akkor mit kíván tenni? Remélem annyi azért lesz benne, hogy vállalja a következményeket! Remélem nem vagytok nagyon fiatalok, és jöhet a baba! KÉszüljetek fel mindenre!

Múlt héten szombaton volt a peteérésem. Ma reggel észre vettem hogy egy kicsit pecsételek, de mostanra teljesen elmúlt! Mi lehet ez, talán beágyazódás?

Legjobb válasz: Vannak rendkívüli peteérések is!Akár ez is lehetett!Azt javaslom ha meg kéne jönnie csinálj egy tesztet!Addig várj,mert hidd el hiába tesztelsz negatív lesz!

sajnálom tényleg, nekem még most sem jött enyhén barnás 3 napja a folyásom, nem volt ilyen sem soha, ugyanis mensi elött sincs barnazasom legfennebb 1 órát.Szóval nem tudom mire gondoljak ma teszteltem du. vizeletbõl természetesen negativ de nem tör le mig nem latom a piroskát.Ne add fel te sem hátha a következõ hónapban összejön.
Vannak rendkívüli peteérések is!Akár ez is lehetett!Azt javaslom ha meg kéne jönnie csinálj egy tesztet!Addig várj, mert hidd el hiába tesztelsz negatív lesz!
Simán lehet beágyazódás, mert idõben ott van. Remélem neked sikerül!!!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel megjött a mensim:(((
Szia. Hát nem mérem már rég a hõmet de ma mégis megmértem mert kiváncsi voltam(van viszonyitási alapom mert 6 hónapig mértem és kb tudom mennyi szokott lenni) és 37, 1 a pecsételésem 1 nap volt és egy csöppnyi csupán, aztán rá 4 napra újra picit több kb 2 csepp.Mindenképp ird meg mi lesz én is megirom. Puszi
A kérdező hozzászólása: de jó lenne ha most sikerült volna. De én is annyit reménykedtem már a másfél év alatt:( Aztán mindig jött a "hidegzuhany". Még szerencse, hogy nekünk van már egy 3 éves lányunk. A kistesóra meg jó sokat kell várni.
Szia. Lehet beágyazódás, de a teszttel várj még hisz a beágyazódás több napig tart, kb a menzi napjáig. Így várd meg hogy késik és akkor tesztelj. Elõtte lehet nega lesz és csak csalódott leszel pedig esetleg ott a baba. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: útolsó válaszolónak: És neked, hány napig tartott a pecsételés? Esetleg mérsz hõt?
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a bíztatást. Nem hinném, hogy peteérésem lenne. Mert voltam uh és látta a doki volt tüszõm de már megrepedt. Szóval az uh pont a tüszõrepedésem után volt. Nekem is szúrkál a pocim, neked is nagyon szorítok, hogy babás legyél. Láttom ti is már jó rég óta próbálkoztok. Te mikor tesztelsz??? Figyi, ha ez beágyazódás akkor már a 3. napon ki kéne hogy mutassa a teszt nem?
Szia.Velem is hasonló történt és mikor feltettem a kérdést mindenki petérést jósolt.Én nem adom fel jövõ hét szombaton lenne a köv. mensi és bizom benne hogy ezuttal nem jön meg.Már csak azért is mert én ezelõtt soha nem barnáztam, és azóta szurkál a hasam alatt is.Ha te sem pecsételtél ezelõtt még soha szerintem esélyed van. Én reménykedem, másfél év próbálkozás után most érzem elõször hogy itt az idõ. Lehet csalódom de nem baj túléem. Ird meg légyszi mi lett. Szoritok magunknak.
A kérdező hozzászólása: sziasztok Hát, nagyon remélem tényleg beágyazódás. A hõm ma feljebb is ment:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnénk a babának, már másfél éve várunk rá. Szerintem mensinek még nagyon korai lenne. Mert a luteális szakaszom álltalában 14-16 nap szokott lenni. De nem értem mi lehetett ez a pé után 6-7 nappal.

Szombaton volt 1 hete, hogy együtt voltam a barátommal, védekeztünk de furán éreztem magam, és 1 napja késik. barnás pecsétem van 2 napja reggel. lehetek terhes?

ha baba van, akkor nagy gondba vagyok, nem tudom hogy mondhatnám el a szüleimnek, hiszen még fiatal vagyok...de nem lenne szivem elvetetni :(:(

Legjobb válasz: mivel védekeztetek? sztem meg fog jönni ha már barnás.. reméljük.

mivel védekeztetek? sztem meg fog jönni ha már barnás.. reméljük.
Lehetsz terhes, de a leírtakból nem lehet megállapítani. Próbálj tesztelni, és ha negatív lesz, de egy hét múlva se jön meg, akkor teszt még egyszer.
A kérdező hozzászólása: gumival védekeztünk, de õ nem biztos benne hogy nem lyukadt ki...
Ha barnás pecséted van, szerintem ne izgulj.
szex végén miért nem nézitek meg a gumit? ..
Szerintem tesztelj egyet mert a barnázás lehet pl. beágyazódás jele is!Az óvszert pedig nem árt megnézni utána...

Lehetett beágyazódás? Múlt hét szombaton voltam együtt a párommal és elvileg tegnap volt peteérésem. Amikor egy wc után megtöröltem magam, láttam, hogy az ilyenkor szokásos folyásban kb.1 csepp vér volt.

Legjobb válasz: Van beágyazódási vérzés is, de ez most tuti nem az volt, ha elõzõ nap volt peteérésed. Mint ahogy az elsõ is írta, a beágyazódás a megtermékenyülést követõ kb. 7-10 napon következik be, semmiképp sem másnap. Lehet, hogy az a kis vérzés inkább a peteérés jele volt.

Van beágyazódási vérzés is, de ez most tuti nem az volt, ha elõzõ nap volt peteérésed. Mint ahogy az elsõ is írta, a beágyazódás a megtermékenyülést követõ kb. 7-10 napon következik be, semmiképp sem másnap. Lehet, hogy az a kis vérzés inkább a peteérés jele volt.
A beágyazódás a peteérés, tehát a megtermékenyülés utáni 7.-10. nap környékén van. Peteéréskor is elõfordul ún. középidõs vérzés, ez esetleg lehetett. Vagy ezer más dolog is, de beágyazódás tuti nem.
Dehogyisnem! Van beágyazódásos vérzés. http://terhesseg.blogspot.com/2008/09/ki-mit-rzett-begyazdsk.. "Nekem beágyazódásnál pecsételõ vérzésem volt. De érezni én sem éreztem semmit." "A késõbbi uh alapján számoltam utána, hogy kb mikor eshettem teherbe. Rá 8 napja volt pecsételõ vérzésem. Olvastam is, és az orvosom is mondta hogy ez beágyazódásnál gyakran elõfordul." "Nem mindig észrevehetõek a jelei. Èn nem vettem észre. Azt mondja´k lehet enyhe barna folyás, hasfájás." "Igen, van aki megérzi. Van aki ovuláció után 4-5 nappal már mensis érzésrõl beszél. Én is így voltam anno." "Én iszonyatosan görcsöltem, szinte olyan mint amikor menstruálok. Nagyon gáz volt, kb egy hétig tartott. Azt hittem meg fog jönni, de nagyon durván, azért fáj ennyire, de babóca lett belõle :) )))" "Nekem akkor kezdett el fájni a mellem, amikor már meg kellett volna jönnie. Amúgy nekem mindig is jelezte a mensit a melle, de akkor mikor babás lettem nagyon fájt, nem is tudtam hason aludni, annyira fájt.Aztán nem jött meg és én türelmesen vártam, mikor már 7 hetes voltam akkor derült ki.Sok sikert 39 hetes kismama" ""a beágyazódás folyamata körülbelül az elsõ kimaradt menstruáció kezdetének idõpontjára fejezõdik be..." Ezt mondja a kisokosom. nekem minden alkalommal fájt a mellem, mielõtt megjött. Ez legutóbb is így volt, vártam a vérzést, aztán nem jött, a tesztem meg pozitív lett. :) Szóval a válasz határozott igen. Ja és a könyvet nõgyógyászok írták." "Éppen az imént teszteltem pozitívat. Én éreztem a beágyazódást, mintha késsel szúrkálták volna az alhasam, és kisugárzott a hüvelyembe. De azért nem olyan erõsen! Furcsa volt, mert már soron következõ mensi elõtt 7 nappal éreztem és most hétvégén volt a csúcs. Amúgy sosem fájt! Most puffadt volt az alhasam is közben." A beágyazódás "7-10 nap, de nem mindig van tünete. Nekem sem volt. Csak a mellem fájt a 4. hét után.." "Saját tapasztalatból, mivel már ez a második terhességem, és most vagyok 7 hetes, szóval én megéreztem! Sõt nálam nem egy napig tartott! Menstruációs görcsökként azonosítottam, de nem az volt!:) Szerintem megérzi az ember!" "Nálam a "maszatolás" két napig tartott, de gondolom ez egyénenként változó. Nekem a 20-21. napon volt pár csepp barna váladékom, és már a nem várt mensi napján kiderült a terhesség." "Nem, nem mindig jár csekély vérzéssel a beágyazódás! Nekem sosem volt, sem folyas.18 hetes kismama" "Nekem beágyazódásnál pecsételõ vérzésem volt. De érezni én sem éreztem semmit." "Én semmit nem észleletem." "Nekem pár napos enyhe vérzéssel indult. Azt hittem megjött, de egy héttel elõbb jött, barnás volt, és 3 nap múlva el is múlt. Késõbb olvastam, hogy ez a beágyazódásnál elõfordul." "Szia!Az esetek 99, 9%-ában nem érezhetõ a beágyazódás, hiszen akkor pontosan megtudnánk mondani az orvosnak, hogy mikor fogantunk meg.De ne figyeld ennyire magad, az nem tesz jót.Egy(24 éves)öreg róka" "beágyazódást kísérheti barna folyás. Nekem a 20-21. napon volt barna folyásom és aztán abban a hónapban kimaradt a mensim, terhes lettem."
DE beágyazódás a peteérés után 7-10 nap!!!
De lehetett már elõtte is peteérése (mondjuk lehet egy ciklusban kettõ is) és az most ágyazódhat be. Nekem is a 10. nap környékén szokott lenni.
Kedves Kérdezõ!Megírnád hogy sikerült e a baba?:)
nekem 2 hetet késett az elsõ szex után. ha izgulsz, vegyél tesztet.
volt már három hetes késés is meg ciklus kimaradás is bnõmnél. Elhiteted hogy rágtuk a körmünk, + persze itt a tabi játszott szerepet, de a hormonok rafinált kis manók. Nem kell félni, még akkor se ha kimaradt, ha normális védekezés volt minden oké lesz.
A kérdező hozzászólása: Ha holnap veszek egy tesztet, akkor mar ki mutatja hogy terhes vagyok vagy nem?
rávan írva menyi idõ a szaroknál 3 óra max
Nekem hónapokig rendszertelen volt, a görcseim szintje meg az adott havi aktivitásunktól függött. Nem hiszem, hogy para lenne, csak újra be kell állnia.
Az elsõ szeretkezést követõ menstruáció mindig késik. Azért, mert a hormonháztartás felborul. Nekem 1 hetet késett, azóta rendszeresen beállt, hasfájós lettem, de keményen. Eddig rendszertelen volt, de az elsõ szex után most már mindig pontosan megjön! Ne legyetek idegesek, ha nem élvezett beléd, akkor semmi para sincs!:)

Terhességem 7. hetében múlt szombaton bevéreztem, tegnap missed. Ab-om volt.2 kutyát, és 1 macskát tartok. Elképzelhető, hogy toxoplazmózis okozta a vetélést? Az orvos annyit mondott csak, hogy nem volt életképes a petesejt.

Legjobb válasz: Szia! Nem tartom valószínûnek, szerintem ilyen korán inkább beágyazódási probléma az oka a vetélésnek, vagy sárgatest probléma okoz korai vetélést. Nekem a terhesség elõtt kórokozó szûrést is végzett a doki ami még okozhat korai vetélést.

Szia! Nem tartom valószínûnek, szerintem ilyen korán inkább beágyazódási probléma az oka a vetélésnek, vagy sárgatest probléma okoz korai vetélést. Nekem a terhesség elõtt kórokozó szûrést is végzett a doki ami még okozhat korai vetélést.
Szia! Elõször is sajnálom, én is átéltem már ezt az érzést. Valószínû nem volt életképes a sejt, vagy nem megfelelõen ágyazódott be, esetleg a kromoszómákkal lehetett gond.Ilyenkor csak találgatni lehet.A toxoplazma vizsgálatot megcsináltathatod, beszéld meg az orvosoddal, egy vérvétel az egész, és kiderül, hogy ez is közrejátszott e. Nagyon sok erõt kívánok a lábra álláshoz, és a folytatáshoz! 11 hetes km.
Nem tartom valószínûnek, annak megfázáshoz hasonló tünetei vannak, sztem észrevetted volna. Gondolom már régóta vannak háziállataid, lehet, hogy már évekkel ezelõtt átestél a toxoplazmózison, ebben az esetben már védett vagy, nem kaphatod el újra. Viszont az is igaz, hogy ha kint (is) tartod az állataid, bármikor megfertõzõdhetnek, és te is bármikor elkaphatod, ha eddig még nem történt meg. Néhány fontos higiéniai szabály betartásával kivédhetõ a fertõzés (simi után kézmosás, almot ne te takarítsd, ne aludj együtt velük, ne puszilgasd), illetve úgy tudom, terhesség alatt lehet kérni erre vizsgálatot, és talán még az állataidat is meg lehet vizsgáltatni. Nagyon sajnálom, ami veled történt, én is átestem ezen 9 hetesen :( Nálunk genetikai rendellenesség volt az ok, azzal vigasztaltak, hogy jobb ez, mint egy súlyosan beteg baba... Egyébként nekem is volt akkor egy öreg cicám, de õ nem tehetett semmirõl...
Mióta tartasz kutyát, macskát? Ha nem pár hónapja kezted akkor valószínübb hogy már rég túlestél rajta és védett vagy! Amúgy tényleg csak egy vérvétel az egész. Szerintem valószínübb a bágyazódási és/vagy kromoszóma rendellenesség. Nekem 2 egészséges gyerek után volt missed Ab.-m a 10. héten. Gyerek korom óta tartunk macskát.Most is van kettõ.Eszembe sem jutott hogy miattuk lehetett.
Szia! Sajnálom ami történt, nekem novemnerben volt missed abom.Sajnos aszövettanbol nem negyon fogsz megtudni semmit mert az orvosok ha nem genetikai okot látnak nem mondanak semmit. Én ugy tudtam meg a szövettan eredményét hogy egy ápolónö rokonommal leforditattam amiböl nekem kiderült hogy valami gyulladás okozta a vetélést.ezt persze az orvos nem mondta.az a gond hogy egy vetélésel nem nagyon foglalkoznak mivel azt mondják hogy egy bár kivel megeshet.sok sikert a következöhöz és próbálj türelmesnek lenni.tudom hogy nehéz
Nagyon sajnálom, sajnos mi is átestünk ezen. Nem hinném, hogy ez a kutya-macska dolog miatt lett volna, ilyenkor általában valamilyen genetikai eltérés miatt mennek el. Szívhangotok volt már? Ha nem, akkor szinte biztosan ez a gond, ha volt, akkor inkább a nyálkahártya, méh stb, vaamiért tökéletlen volt a beágyazódás vagy a sejtosztódás.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a gyors választ, kicsit jobb a lelkemnek, hogy talán nem a kedvenceim miatt történt. Jövõ pénteken talán a szövettanból többet tudok.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ! Évek óta megvannak a kedvenceim, van kertünk, de bejárnak a lakásba. Azért merült fel ez a gondolat, mert keresem az okokat.. 35 éves vagyok, és 1. babó lett volna..
A kérdező hozzászólása: A szívhangig el sem jutottunk, már a 6. héten elhalt, azon a héten épp nem voltam orvosnál. a 7.en kezdett kilökõdni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!