Találatok a következő kifejezésre: Szombaton volt hete, (29 db)

Ha két hete szombaton volt pozitív az ovutesztem (vasárnap már nega), akkor ma kell megjönnie elvileg?

Legjobb válasz: igen, az ovuláció a következõ menstruációtól visszaszámolva a 14. napon történik. persze itt is lehet 1-2 nap csúszás, milyen hosszúak a ciklusaid, mikor volt meg legutóbb? rendszeres ciklusok? tesztet csináltál már?

igen, az ovuláció a következõ menstruációtól visszaszámolva a 14. napon történik. persze itt is lehet 1-2 nap csúszás, milyen hosszúak a ciklusaid, mikor volt meg legutóbb? rendszeres ciklusok? tesztet csináltál már?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Pont 4 hete szombaton jött meg utoljára (mostanában 28 naposak), ma csináltam tesztet, és negatív...
Semmi jele a mensidnek? Talan 2 nap mulva probalj meg megegy tesztet! :-)
A kérdező hozzászólása: Eddig még nem jött meg, sárga folyásom van, és néha mensis görcs, de ezek lehet hogy mensi elõtt máskor is szoktak lenni, csak nem figyeltem :) Valószínû meg fog jönni, mivel a mai tesztem is negatív. KÖszönöm..

Üdv! Szombaton volt 1 kis kaladunk a barátnőmmel, de nem volt gumi és mondták, hogy ezt pár hétig tablettával lehet orvosolni, tudtok erről infót adni?

Persze félúton kivettem, és igazából egyikünknek se volt orgazmusa aznap, de barátn?m mondta, h nem csak úgy lehet terhes és azóta is ezen idegeskedünk. De haverom mondta, hogy pár hétig van erre tabletta ami megoldja ezt a gondot, err?l kérnék meger?sítést.

Legjobb válasz: 72 órás tabletta van erre a gondra...

72 órás tabletta van erre a gondra...
Eseményutáni tabletta létezik, de aktus után legfeljebb 72 órával be kell venni! Ti errõl már lekéstetek. Másfajta tabletta nincs (vagyis van, abortusztabletta a neve, de Magyarországon illegális, nem kapható!).
"nõgyógyásznál, vagy hol""De haverom mondta, hogy pár hétig van erre tabletta" Azért te is érzed, hogy nem úgy kezelitek a dolgot, ahogyan kellene.Ez nagy felelõsséggel jár, jó lenne, ha eljutna a csöppnyi agyatokig!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Szal az a baj, ha télleg terhes, nagyon kicsi az esély, hogy szerzek ilyen tablettát, ergo abortusz, ami ilyen 30 rugó, ahhoz el kell mennem keresni melót, de mire azt találok, meg fizut kapok kb elmegy a 12 hét, szal akkor viszont a szülõkhöz kell fordulni:/!
Nyugtatgassátok egymást :) Az a leghatásosabb :D amúgy egyik barátnõmbe a barátja 3-szor egymás után rendesen beleengedte és nem lett terhes...:) szóval emberfüggõ - az iylen esetek vigasztaljanak :)
de tudodmit, ha azért mert bedugtad a a csajodnak, és nem mentél el abortusztablettát adsz neki, és ö meg beveszi, akk megérdemlitek egymást ! A "kihozom idöben" módszert k.sokan használták, és még használják most is, gond nélkül évekig, van minimális esély a gyerekre, de annyira minimális, mint arra, hogy elüssön a lovaskocsi kb.
Mindenképp kell beszélni a szülõkkel...az abrotuszt nem lehet eltitkolni, 1., hogy szülõi engedély kell és küldenek levelet, az orvos biztos, hogy akar beszélni LEGALÁBB telefonon a szülõkkel Ezért nagy hiba, hogy illegális...így is be tudják szerezni és így viszont biztos hogy házilag oldja meg, aki beveszi...és miért van az, hogy minden kib*ott dolog csak magyarországon illegális?Miért a maygar orvosokra mondják, hogy szart se tud egyik se, de fõleg nem gyógyítani...igen, ért a munkájához az, aki kint van amerikában, avgy akárhol külföldön..(általábanm persez tisztelet a kivételnek) De logikus, ha legális lenne, és mondjuk fiatalon is szülõ nélkül meg lehetne oldani ezt a dolgot, akkr alap, hogy mindenki orvoshoz fordulna...
A kérdező hozzászólása: Köszi:D, azzal is próbálom nyugtatni magam, mert olvastam, h a kövér nõk nehezebben esnek teherbe, õ meg nem kövér de van súlya picit:) . Abortusztablettát meg nem adok biztos, mondtam, h másnap nézzen ilyen gyógyszert mert én nem tudtam, de nemtudta, h hol, ha meg terhes lesz az alap, h szólok szülõknek.
Az abortusztablettát felejtsd el! Ha ne adj isten, terhes lesz, és nem akarjátok megtartani a babát, menjetek rendes abortuszra, ne a tablettát vegyétek meg, mert ha nincs orvosi felügyelet alatt, simán elvérezhet tõle!
A kérdező hozzászólása: Hát arra nagyon minimális az esély, hogy olyat szerze, pláne amennyibe kerül, meg azt se tudom mondjuk mennyire vagyok termékenyxd, sok dolog közre játszik ebben az a baj.
Esemény utánit meg az ügyeleten is felírnak, nemcsak a magán nõgyógyásznál. Tehát akár szombat este is bemehettetek volna, ha van a városotokban ügyelet, és ki tudtátok volna váltani az ügyeletes patikában. Legalább legközelebb tudni fogjátok, hogy mûködik.
A kérdező hozzászólása: Ja, hát köszi a válaszokat, imádkozom a legjobbakért!
Remélem, nem lesz terhes a barátnõd. Elég felelõtlenek vagytok, de gondolom úgyis tudod. Tanulj ebbõl a dologból, csak akkor ne védekezz, ha gyereket szeretnél. Van esély sajnos a terhességre, ahogy az elõttem szólók mondták, vegyetek tesztet (patikában, drogériában). Ha nem szeretnétek megtartani, akkor nem szeretem írni, de csak az abortusz a megoldás. De ez is következményekkel járhat. Majd írd meg, hogy mi lett, én szurkolok...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen ciki, vagy nem, én addig abban a hitben voltam, hogy ha kiveszem, nincs mitõl terhes legyen, ezvan.
A kérdező hozzászólása: Meg tudod amikor ott vagytok, h lehetne, tudtam, h nincs gumi, de akkor kicsit másképp gondolkozik az ember!
Az abortusztabletta meg azért illegális, mert elég sokan beledöglöttek már, azok közül akik otthon "házilag" akarták megoldani az ilyesmit
A kérdező hozzászólása: Ez nem az én kérdésem:D, persze õ is parázik, de mondja, h ne idegeskedjek!
Hát igen, drága...mivel Magyarországon illegális...:S
Akkor megszívtátok... Már nem tehettek semmit, ha terhes.
A kérdező hozzászólása: Értem, na meg az is, hogy elveg ilyen hamar a teszt se mutatja ki nem? Szal csak nõgyógyásznál, vagy hol lehet ezt megvizsgálni.
Pár nap elteltével még a nõgyógyász sem tudja megállapítani a terhességet. Várjatok még 2 hetet, és utána csináljon a barátnõd egy terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: Értem, én egy ilyen tablettát találtam, azt írja, ha jól olvastam, hogy 9 hétnél korábbiak bevehetik, vagy mi.
A kérdező hozzászólása: Bocs itt a link http://orvos.zug.hu/hir/nem-kivant-terhesseget-megszakito-ta.. Képzeld szombat óta ezzel basz az ideg, elhiheted, hogy komolyan veszem, nem azon mutatkozik ez ki, hogy hogy írok!
az esemény utáni(lásd 72órás tabletta), na errõl már lekéstetek, mert szombat óta eltelt már 5 nap... Más megoldás nincs. A terhességi teszt, pedig az aktustól számított kb 14.napon tud valós eredményt mutatni.Szóval jövõ hét szombaton vegyetek tesztet.Ha véletlenül pozitív, akkor sem kell kétségbe esni, hanem azonnal(akármi is az eredmény)elmenni a nõgyóyászhoz.
A kérdező hozzászólása: Értem, de mondom egyikünknek se volt orgazmusa, tudom ez nem jelent semmit, de így csak kevesebb rá az esély nem?
lehetett elõváladékod, szal megszívhatjátok .. Amúgy hány éves vagytok ?
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi a válaszokat, ha nem baj legyen elég annyi, hogy egy gyerekhez még nem állunk készen.
Dettó ugyanez a gondom volt..de szombat reggel..és én csaj vagyok :D hétfõn estefelé mentem el nõgyógyászhoz - feliratni az esemény utáni tablettát - és lebaszott a doki, hogy miért csak hétfõn mentem el -.-" meg ilyen beszólása volt, hogy: ha ez tényleg egy komoly kapcsolat, akkor ideje lenne elkezdeni szedni valami normális fogamzásgátlót... ebben mondjuk igaza volt..nyugodtan szedhetne a barátnõd is! Amúgy erre az az egy megoldás van, hogy van 24, 48 és 72 órás esemény utáni tabletta, aminek az ára 5 és 7 ezer forint között forog...ha ezt beveszi, akkor ez 84%-osan biztosítja, hogy nem lesz terhes, persze ahhoz a megadott idõn belül kell bevennie a tablettát. Mivel ez már letelt, ezért várjatok kb. 2 hetet, csináljon tesztet, ha pozitív lesz menjen el nõgyógyászhoz (ugyanis osztálytársamnak is pozitív lett és kiderült hogy nem terhes, csak uyge ezek a tesztek nem mindig mutatnak jó eredményt), aztán ha tényleg az, és mondjuk semmiképp nem tudhatják meg a szülei(így nem lehet abortusza), akkor létezik olyan, hogy abortusztabletta[az elsõ 9 hétben lehet alkalmazni, és szó szerint kipisilik tõle a gyereket(mint amikor elvetél)], ami Magyarországon nincs forgalomban, de pénzért be lehet szerezni, mint mindent :D bár ehhez jó lenne kikérni egy szakember segítségét, mert elég veszélyes gyógyszer...csak a szakemberrel meg az a baj, hogy nem tehet semmit, mert illegális ez a tabletta...:D
A kérdező hozzászólása: Köszi, pont az a helyzet, hogy jövõ hónapban megy nõgyógyászhoz, mert szokott fájni a hasa, már rég, és lehet erre kap fogamzásgátlót. Ez az abortusz tabletta viszont rohadt drága ahogy néztem, az a baj.
ja és nõgyógyász se tudja még megmondani, a tesztek csak oylan 2 hét után mutatják ki...de mivel csak 7-8 nap múlva van peteérés, ezért addig a nõgyógyász se tudja megmondani...16 évesen csak azért vagyok má ilyen tájékozott, mert én is paráztam már nem egyszer ilyenen és hát tényleg elég rossz érzés. Barátnõdnek gondolom kb. a fejében dobog a szíve ha tényleg parázik..:\
Most komolyan, ha vki ennyire idióta, és ennyire nincsen képben, akkor mi a büdös szarért szexel? 15 voltam, mikor elvesztettem a szüzességem, mégis volt eszem arra, hogy NORMÁLISAN védekezzek. Azzal is tisztában voltam, hogy mit kell tenni, ha esetleg kiszakad az óvszer. Minek kell tök felelõtlenül agyba-fõbe dugni? Azt hiszed menõ vagy? Miért lenne olyan k.rva nehéz utánaolvasni a dolgoknak, mielõtt beleteszed a f.szod? De a lecseszés után tisztázzunk pár dolgot: 1. Abortusztabletta Mo.-n NINCS! Külföldön van, de ott is csak KÓRHÁZBAN alkalmazzák, és ált. kaparás a vége, mert nem elég hatékony. Nem tartom kizártnak, hogy be lehet szerezni itt is 8persze illegálisan), de aki olyan hülye, hogy képes megvenni, az meg is érdemelné, hogy baja legyen tõle. Honnan tudod, mit adnak el? Mit csinálsz, ha nem úgy hat, ahogy kellene neki? Ne legyetek már fogyatékosak. Az egyik nagyon okos leányzó meg azt írta, hogy "kipisili" a gyereket. Hát ezen nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek. Tudod te drága hogy a nõknek HÁROM lyukuk van alul, és nem kettõ? Tudod te i a különbség a húgyhólyag és a méh között? Talán dugás helyett bioszra kellett volna bejárni. 2. Olyan tabletta van, amit az aktus után 72 óráig lehet bevenni. Illetve olyan, amit 120 óráig! De minél késõbb veszi b az ember, annál kevesebb az esélye, hogy hat. És közel sem 100%-os. Nem mellékesen 6 ezer forint körül van (csak összehasonlításképp, a legdrágább gumik közül is 3 db kerül 700 forintba!!!!). Arról nem is beszélve, hogy nem cukorka, hanem igen magas hormontartalmú gyógyszer, ami nagyon szépen szét tudja cseszni a leányka hormonháztartását, fõleg akkor, ha fiatal. Márpedig gondolom, hogy az. 3. Állatnak tartod magad? Ha nem, akkor viselkedj is úgy. Az embernek uralkodni kellene az ösztönein. Arra, hogy nincs koton, nem az a megoldás, hogy akkor csinálod nélküle. Oldd meg kézzel, szájjal, vagy menjél helyette moziba. Talán gondold végig, hogy mi is a tétje a dolognak. Egyrészt egy ember élete. Másrészt 30 ezer forint (ezt azért írom, mert sajnos sok embert ez jobban meghat, minthogy megöli a saját gyerekét). Harmadrészt a barátnõd testi és lelki egészsége. Szálljál magadba, és amíg nem vagy felkészülve a dolgokra, addig NE DUGJÁL!!!!!
Összejöhet.
2-3 napig életképesek a spermák, úgyhogy van rá esélyed:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon izgulok. Jövõhét csüt.-re nem várom. Második napja nagyon sûrûn pisilek és ma reggel kissé görcsölt az alhasam. Tisztában vagyok vele ez korai lenne tünetnek, de ha van efféle tapasztalatotok szivesen meghallgatnám.. Ezt nem tudom bebeszélni mert ezt éreztem, tehát?! Vagy felfázás lehet!?
Ovuláció elõtt 2-3 nappal érdemes együtt lenni, mert annyi kell, hogy a spermiumok a helyükre jussanak.

Mennyi ideig képes elállni a vodka-narancs? 2hetes lesz szombaton 1 hétig hűtés nélkül volt azóta hűtve, minimálisan lett fogyasztva!

Legjobb válasz: Ha rostos narancslével van, az szerintem ugyanúgy megromlik vodkàval is egy idõ utàn, úgy mint egymagában felbontàs utàn. Ha megkóstolod lehet érezni rajta, hogy már rosszl a narancs benne. Max kiköpöd.:)

Ha rostos narancslével van, az szerintem ugyanúgy megromlik vodkàval is egy idõ utàn, úgy mint egymagában felbontàs utàn. Ha megkóstolod lehet érezni rajta, hogy már rosszl a narancs benne. Max kiköpöd.:)
Megromlani nem fog hûtve, csak az alkohol lesz benne fokozatosan egyre kevesebb.
Nagyon utálom, ha valaki csak azért válaszolgat, hogy írjon valamit. Én akkor válaszolok meg egy kérdést, ha értek hozzá, vagy gyakorlati tapasztalatom van benne. Tehát, elsõ: "csak az alkohol lesz benne fokozatosan egyre kevesebb." Miért lenne egy lezárt üvegben az alkoholtartalom egyre kevesebb? Hová lesz belõle? Nem lesz kevesebb. Akkor nem érne egy 10 éves pálinka annyit, amennyit ér. Második: Hogy romolhatna meg a rostos üdítõ alkoholos közegben? Milyen fermentációs folyamatok indulnak meg benne? Elárulom: semmilyen. Az alkohol jelenléte kizárja a további erjedés kialakulását jelen körülmények között. Nagyon utálom, ha félkézbõl kapott információkat kész tényként tálalunk a kérdezõnek, pláne úgy, hogy fingunk sincs a dolgokhoz. -élelmiszeripari mérnök vagyok-
Ha 1:2-nél nem keverted hígabbra, akkor a hûtõben eláll egy ideig, de az elsõ 1 hét alatt ugyanúgy elkezdhetett romlani, mint egy megbontott üveg bor. Ahhoz, hogy stabil legyen, legalább 1:1, 5 arány kellene (kb. 15% v/v). Ha a hûtõ elõtt még jó íze volt, akkor most is jó.

Múlt héten szombaton volt a peteérésem. Ma reggel észre vettem hogy egy kicsit pecsételek, de mostanra teljesen elmúlt! Mi lehet ez, talán beágyazódás?

Legjobb válasz: Vannak rendkívüli peteérések is!Akár ez is lehetett!Azt javaslom ha meg kéne jönnie csinálj egy tesztet!Addig várj,mert hidd el hiába tesztelsz negatív lesz!

sajnálom tényleg, nekem még most sem jött enyhén barnás 3 napja a folyásom, nem volt ilyen sem soha, ugyanis mensi elött sincs barnazasom legfennebb 1 órát.Szóval nem tudom mire gondoljak ma teszteltem du. vizeletbõl természetesen negativ de nem tör le mig nem latom a piroskát.Ne add fel te sem hátha a következõ hónapban összejön.
Vannak rendkívüli peteérések is!Akár ez is lehetett!Azt javaslom ha meg kéne jönnie csinálj egy tesztet!Addig várj, mert hidd el hiába tesztelsz negatív lesz!
Simán lehet beágyazódás, mert idõben ott van. Remélem neked sikerül!!!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel megjött a mensim:(((
Szia. Hát nem mérem már rég a hõmet de ma mégis megmértem mert kiváncsi voltam(van viszonyitási alapom mert 6 hónapig mértem és kb tudom mennyi szokott lenni) és 37, 1 a pecsételésem 1 nap volt és egy csöppnyi csupán, aztán rá 4 napra újra picit több kb 2 csepp.Mindenképp ird meg mi lesz én is megirom. Puszi
A kérdező hozzászólása: de jó lenne ha most sikerült volna. De én is annyit reménykedtem már a másfél év alatt:( Aztán mindig jött a "hidegzuhany". Még szerencse, hogy nekünk van már egy 3 éves lányunk. A kistesóra meg jó sokat kell várni.
Szia. Lehet beágyazódás, de a teszttel várj még hisz a beágyazódás több napig tart, kb a menzi napjáig. Így várd meg hogy késik és akkor tesztelj. Elõtte lehet nega lesz és csak csalódott leszel pedig esetleg ott a baba. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: útolsó válaszolónak: És neked, hány napig tartott a pecsételés? Esetleg mérsz hõt?
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a bíztatást. Nem hinném, hogy peteérésem lenne. Mert voltam uh és látta a doki volt tüszõm de már megrepedt. Szóval az uh pont a tüszõrepedésem után volt. Nekem is szúrkál a pocim, neked is nagyon szorítok, hogy babás legyél. Láttom ti is már jó rég óta próbálkoztok. Te mikor tesztelsz??? Figyi, ha ez beágyazódás akkor már a 3. napon ki kéne hogy mutassa a teszt nem?
Szia.Velem is hasonló történt és mikor feltettem a kérdést mindenki petérést jósolt.Én nem adom fel jövõ hét szombaton lenne a köv. mensi és bizom benne hogy ezuttal nem jön meg.Már csak azért is mert én ezelõtt soha nem barnáztam, és azóta szurkál a hasam alatt is.Ha te sem pecsételtél ezelõtt még soha szerintem esélyed van. Én reménykedem, másfél év próbálkozás után most érzem elõször hogy itt az idõ. Lehet csalódom de nem baj túléem. Ird meg légyszi mi lett. Szoritok magunknak.
A kérdező hozzászólása: sziasztok Hát, nagyon remélem tényleg beágyazódás. A hõm ma feljebb is ment:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnénk a babának, már másfél éve várunk rá. Szerintem mensinek még nagyon korai lenne. Mert a luteális szakaszom álltalában 14-16 nap szokott lenni. De nem értem mi lehetett ez a pé után 6-7 nappal.

Mit jelent a premenstruáció és premenstruációs tünet? Fáj a mellem 1 hete, barnáztam 2 napig enyhén a nem jött mensi napja után 2. és 3. napon, azóta semmi. Szombaton volt a 28. nap.

Legjobb válasz: A premenstruációs tünetek a mensi megjövetele elõtt jelentkezõ tünetek,pl. mellfeszülés, enyhe görcsölés stb.

A premenstruációs tünetek a mensi megjövetele elõtt jelentkezõ tünetek, pl. mellfeszülés, enyhe görcsölés stb.
A premenstruációs tünet a mensi elõtti tüneteket jelenti. Pre=elõtt, elõtte. Tehát azok a tünetek, melyek azt jelzik, hogy meg fog jönni a menstruáció. Szerintem érdemes lenne tesztelned egyet. Lehet, hogy baba?
Akkor eggyel több ok arra, hogy tesztelj! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem elõtte sose volt tünetem, és 37 fok a hõm már jó ideje.

Szombaton volt 1 hete, hogy együtt voltam a barátommal, védekeztünk de furán éreztem magam, és 1 napja késik. barnás pecsétem van 2 napja reggel. lehetek terhes?

ha baba van, akkor nagy gondba vagyok, nem tudom hogy mondhatnám el a szüleimnek, hiszen még fiatal vagyok...de nem lenne szivem elvetetni :(:(

Legjobb válasz: mivel védekeztetek? sztem meg fog jönni ha már barnás.. reméljük.

mivel védekeztetek? sztem meg fog jönni ha már barnás.. reméljük.
Lehetsz terhes, de a leírtakból nem lehet megállapítani. Próbálj tesztelni, és ha negatív lesz, de egy hét múlva se jön meg, akkor teszt még egyszer.
A kérdező hozzászólása: gumival védekeztünk, de õ nem biztos benne hogy nem lyukadt ki...
Ha barnás pecséted van, szerintem ne izgulj.
szex végén miért nem nézitek meg a gumit? ..
Szerintem tesztelj egyet mert a barnázás lehet pl. beágyazódás jele is!Az óvszert pedig nem árt megnézni utána...

Tegnap este fürdésnél megnyomtam a mellem és olyan tejszerü valami jött belőle és kb 2 óránként járok pisilni viszont a héten volt negativ tesztem. Szombatra nem várom lehetek terhes?

Legjobb válasz: Sajnos az ilyesmi inkább a terhesség 25. hete körül jelentkezik. Most arra gondolok ami nekem is volt. Ez galactorrhoea ha jól írom, ami azt jelenti, hogy sok a hormonod és az emlõk savas-tejszerû váladékot termelnek, ez jelezheti azt is hogy nincs peteérésed, ezzel mindenképp menj orvoshoz,fõleg ha nega volt a teszted, mert a tüneteid erre utalnak. Én sokámentem dokihoz, illetve mentem,csak a sokadik doki jött ráés 2 évkezelés után jöttem rendbe, aztán csomó gyógyszer és most itt a baba, tehát keseregni nem kell, de kivizsgálni igen! Oka lehet PCOs, vagy csak sima elsavasodás. Ezenkívül természetesen a terhesség sincs kizárva egy negateszttel!

Sajnos az ilyesmi inkább a terhesség 25. hete körül jelentkezik. Most arra gondolok ami nekem is volt. Ez galactorrhoea ha jól írom, ami azt jelenti, hogy sok a hormonod és az emlõk savas-tejszerû váladékot termelnek, ez jelezheti azt is hogy nincs peteérésed, ezzel mindenképp menj orvoshoz, fõleg ha nega volt a teszted, mert a tüneteid erre utalnak. Én sokámentem dokihoz, illetve mentem, csak a sokadik doki jött ráés 2 évkezelés után jöttem rendbe, aztán csomó gyógyszer és most itt a baba, tehát keseregni nem kell, de kivizsgálni igen! Oka lehet PCOs, vagy csak sima elsavasodás. Ezenkívül természetesen a terhesség sincs kizárva egy negateszttel!

Lehet Baba? A ciklusaim 28-32 naposak. Az utolsó menzim első napja aug.12. volt. Szept.6-án együtt voltunk a párommal. Nem jött meg a menzim. Múlt héten magas, 37 körül volt a hőm. Most nem mértem. Szombaton csináltam tesztet (Gabriel), - lett.

Néha rámjön egy rosszullét pár másodpercig, de lehet, hogy csak beképzelem. Folyásom egyáltalán semmi sincs. A mellem fájdogál, de nem feszül vagy ilyesmi. Néha olyan, mintha meg akarna jönni, de mégsem.

Legjobb válasz: Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.

Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este megjött...:-(( Sokat segített ez a honlap a kétségek között! Jó, hogy van. Boldog babavárást, ill. kitartást mindenkinek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!