Találatok a következő kifejezésre: Szombaton volt a (206 db)

Szombaton volt a 12. napom-eggyuttvoltam a parommal! Hetfon volt a 14. napom-akkoris volt sex! A 15. napon is volt sex! Mikor csinalhatok terhessegi tesztet?

Legjobb válasz: majd ha kimarad a havid. a tesztek csak a beágyazódás után kb. egy héttel kezdenek mutatni valamit.

majd ha kimarad a havid. a tesztek csak a beágyazódás után kb. egy héttel kezdenek mutatni valamit.
Én nagyon szorítok neked, de várd meg amíg kimarad a mensid! Egyébként nem törvényszerû, hogy a 12-15 napon van peteérés! Ez mindig a ciklus hosszától függ! De én mindenesetre drukkolok, hogy összejöjjön!

7-diken Szombaton volt a 14-dik napom, mikor sinalhatok minnel hamarabb tesztet? Volt sex mar hamarbb is mint a 14-dik napon! Volt a 12-dik napon is! Nemtudom mikor volt ovulacio! Ateszt mar mutatna holnap reggel valamit?

Legjobb válasz: Leghamarabb az esedékes mensi elsõ napján tesztelj, de jobb, ha megvárod a mensi kimaradását, elõtte nem érdemes, egyik teszt sem mutatja ki a megtermékenyítéskor. Amin az áll, hogy a beágyazódás után 3nappal kimutatja, az is a mensi idejére esik, mivel a megtermékenyítés után még legalább egy hét a beágyazódás. Szóval nem érdemes még tesztelned, majd 2hét múlva!

Leghamarabb az esedékes mensi elsõ napján tesztelj, de jobb, ha megvárod a mensi kimaradását, elõtte nem érdemes, egyik teszt sem mutatja ki a megtermékenyítéskor. Amin az áll, hogy a beágyazódás után 3nappal kimutatja, az is a mensi idejére esik, mivel a megtermékenyítés után még legalább egy hét a beágyazódás. Szóval nem érdemes még tesztelned, majd 2hét múlva!

Szombaton volt a szalagavatóm, jól éreztem magam, szépnek éreztem magam, de mikor megláttam magamat a videókon és a fotókon, akkor azt hittem, hogy az valami vicc?

Mindig mondják, hogy nagyon sovány vagyok, és most már én is belátom , hogy anorexiás vagyok , de súlyosan. Sajnos ha ennem kell, akkor kövérnek érzem magam . Szinte csak zöldséget eszek, ami tudom, hogy rossz, de egyedül nem tudok megváltozni , valaki segítsen, kérem.

Legjobb válasz: Ugyanez volt velem, csak az okt. 23-as mûsör kapcsán... néztem a suli honlapján a fotókat, mert mi adtuk a mûsört, hogy hol állok, de nem találtam magamat - aztán rájöttem, hogy ja, az a csontváz a szélén fehérben az én volnék... Próbáltál már szakemberrel beszélni? Vagy te esetleg gondolkodtál már rajta, mi az oka, hogy így látod magad? Megkérdezhetem, mennyi most a súlyod/magasságod? Egyébként én mióta szedek B vitamin-komplexet, kicsit jobb az étvágyam. Tolok még mellé aminosav-komplexet és vasat is, mindegyik term. étvágynövelõ :) Kitartás, kedves :)

Ugyanez volt velem, csak az okt. 23-as mûsör kapcsán... néztem a suli honlapján a fotókat, mert mi adtuk a mûsört, hogy hol állok, de nem találtam magamat - aztán rájöttem, hogy ja, az a csontváz a szélén fehérben az én volnék... Próbáltál már szakemberrel beszélni? Vagy te esetleg gondolkodtál már rajta, mi az oka, hogy így látod magad? Megkérdezhetem, mennyi most a súlyod/magasságod? Egyébként én mióta szedek B vitamin-komplexet, kicsit jobb az étvágyam. Tolok még mellé aminosav-komplexet és vasat is, mindegyik term. étvágynövelõ :) Kitartás, kedves :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszát/ válaszodat! A jelenlegi súlyom 49 kg és a magasságom 182 cm. Régebben jártam pszichiáterhez, de õt csak az érdekelte, hogy minél elõbb hízzak meg, nem érdekelte az , hogy élni sem volt kedvem.

Múlt héten szombaton volt a peteérésem. Ma reggel észre vettem hogy egy kicsit pecsételek, de mostanra teljesen elmúlt! Mi lehet ez, talán beágyazódás?

Legjobb válasz: Vannak rendkívüli peteérések is!Akár ez is lehetett!Azt javaslom ha meg kéne jönnie csinálj egy tesztet!Addig várj,mert hidd el hiába tesztelsz negatív lesz!

sajnálom tényleg, nekem még most sem jött enyhén barnás 3 napja a folyásom, nem volt ilyen sem soha, ugyanis mensi elött sincs barnazasom legfennebb 1 órát.Szóval nem tudom mire gondoljak ma teszteltem du. vizeletbõl természetesen negativ de nem tör le mig nem latom a piroskát.Ne add fel te sem hátha a következõ hónapban összejön.
Vannak rendkívüli peteérések is!Akár ez is lehetett!Azt javaslom ha meg kéne jönnie csinálj egy tesztet!Addig várj, mert hidd el hiába tesztelsz negatív lesz!
Simán lehet beágyazódás, mert idõben ott van. Remélem neked sikerül!!!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel megjött a mensim:(((
Szia. Hát nem mérem már rég a hõmet de ma mégis megmértem mert kiváncsi voltam(van viszonyitási alapom mert 6 hónapig mértem és kb tudom mennyi szokott lenni) és 37, 1 a pecsételésem 1 nap volt és egy csöppnyi csupán, aztán rá 4 napra újra picit több kb 2 csepp.Mindenképp ird meg mi lesz én is megirom. Puszi
A kérdező hozzászólása: de jó lenne ha most sikerült volna. De én is annyit reménykedtem már a másfél év alatt:( Aztán mindig jött a "hidegzuhany". Még szerencse, hogy nekünk van már egy 3 éves lányunk. A kistesóra meg jó sokat kell várni.
Szia. Lehet beágyazódás, de a teszttel várj még hisz a beágyazódás több napig tart, kb a menzi napjáig. Így várd meg hogy késik és akkor tesztelj. Elõtte lehet nega lesz és csak csalódott leszel pedig esetleg ott a baba. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: útolsó válaszolónak: És neked, hány napig tartott a pecsételés? Esetleg mérsz hõt?
A kérdező hozzászólása: KÖszönöm a bíztatást. Nem hinném, hogy peteérésem lenne. Mert voltam uh és látta a doki volt tüszõm de már megrepedt. Szóval az uh pont a tüszõrepedésem után volt. Nekem is szúrkál a pocim, neked is nagyon szorítok, hogy babás legyél. Láttom ti is már jó rég óta próbálkoztok. Te mikor tesztelsz??? Figyi, ha ez beágyazódás akkor már a 3. napon ki kéne hogy mutassa a teszt nem?
Szia.Velem is hasonló történt és mikor feltettem a kérdést mindenki petérést jósolt.Én nem adom fel jövõ hét szombaton lenne a köv. mensi és bizom benne hogy ezuttal nem jön meg.Már csak azért is mert én ezelõtt soha nem barnáztam, és azóta szurkál a hasam alatt is.Ha te sem pecsételtél ezelõtt még soha szerintem esélyed van. Én reménykedem, másfél év próbálkozás után most érzem elõször hogy itt az idõ. Lehet csalódom de nem baj túléem. Ird meg légyszi mi lett. Szoritok magunknak.
A kérdező hozzászólása: sziasztok Hát, nagyon remélem tényleg beágyazódás. A hõm ma feljebb is ment:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülnénk a babának, már másfél éve várunk rá. Szerintem mensinek még nagyon korai lenne. Mert a luteális szakaszom álltalában 14-16 nap szokott lenni. De nem értem mi lehetett ez a pé után 6-7 nappal.
Kérd meg faterod hívja el neked...
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Na ennyi hajrá aztán ügyesen:D
A kérdező hozzászólása: háát egy próbát végül is megér :D
Na akkor pont kifogtál vmi ribizlit sztem nyugodtan hivd el ezt a lányt ugy sincs vesztenivalód:D
A kérdező hozzászólása: köszi joker :D
A kérdező hozzászólása: hát PÁWA...az este elején beszélgettünk a vége felá már smároltunk.ráírtam hogy meghívhatom e valamire a válasz:van pasim.GO TO [email protected]?*&#
Boldog Születésnapot , mitt szeretnél elhívjam helyetted ?
Milyen nyari csaj?:Dvolt nyaron egy csaj akinel pofaraestel es most nincs akkora batorsagod ehhez a lanyhoz vagy mi?:D
Többet kellett volna innod, akkor most már máson agyalnál, hogy miért nem védekeztünk.

Ezek a menstruációs panaszok, mire utalhatnak? Szombaton volt a 2. napom. és reggel mikor felkeltem erős fájásaim voltak, levert a víz, ájulás közeli érzés, erős hányinger.

Kaptam vénásan injekciót azután csillapodott, de másnap is er?s fájdalmaim voltak, még a 6. napon is görcsöltem. Az ügyeletes orvos szerint nincs kizárva a ciszta. /Igaz 2hét múlva megyek n?gyógyászhoz, de szeretnék hasonló tapasztalatokkal rendelkez? embereket megkérdezni./

Legjobb válasz: Tényleg lehet ciszta, de lehet egy "sima" gyulladás is. Senki nem lát beléd. A helyedben keresnék egy (magán)dokit, aki azonnal fogad, nem 2 hét múlva. Legtöbben simán fogadnak azonnal, ha megmondod, hogy sügõs panaszaid vannak.

Tényleg lehet ciszta, de lehet egy "sima" gyulladás is. Senki nem lát beléd. A helyedben keresnék egy (magán)dokit, aki azonnal fogad, nem 2 hét múlva. Legtöbben simán fogadnak azonnal, ha megmondod, hogy sügõs panaszaid vannak.
Nekem alapból így teltek a menstruációm, amíg el nem kezdtem gyógyszert szedni, se ciszta, se semmi... havi két nap itthon lét volt minimum a rosszullét miatt. Ha ez viszonylag új (nem tudom hány éves vagy, és mióta menstruálsz), akkor én is azonnal rohannék a dokihoz, és nem 2 hét múlva, hanem amint elmúlt a menzeszem.
Nekem is alapból ilyen szokott lenni, gyógyszert nem szedek még. Sokat szenvedek ezektõl a dolgoktól...

Mit jelent a premenstruáció és premenstruációs tünet? Fáj a mellem 1 hete, barnáztam 2 napig enyhén a nem jött mensi napja után 2. és 3. napon, azóta semmi. Szombaton volt a 28. nap.

Legjobb válasz: A premenstruációs tünetek a mensi megjövetele elõtt jelentkezõ tünetek,pl. mellfeszülés, enyhe görcsölés stb.

A premenstruációs tünetek a mensi megjövetele elõtt jelentkezõ tünetek, pl. mellfeszülés, enyhe görcsölés stb.
A premenstruációs tünet a mensi elõtti tüneteket jelenti. Pre=elõtt, elõtte. Tehát azok a tünetek, melyek azt jelzik, hogy meg fog jönni a menstruáció. Szerintem érdemes lenne tesztelned egyet. Lehet, hogy baba?
Akkor eggyel több ok arra, hogy tesztelj! :)
A kérdező hozzászólása: Nekem elõtte sose volt tünetem, és 37 fok a hõm már jó ideje.

Ez mi lehetett? Az első Closti-s hónapom volt, és szombaton voltam a 17. ciklusnapon. Szombaton és vasárnap a bugyimon olyan fehr folt volt. Nekem nem szokott ilyen lenni. Ez vajon tüszőrepedés volt?

És ez a folyás mikor van, el?tte, vagy utána? Mert mi csütörtökön voltunk együtt, pont akkor, mikor a folyás volt, nem. Lehetek így terhes?

Legjobb válasz: Szia! A folyás lehet bármi,nem feltétlen tüszõrepedés... Attól még simán lehetsz terhes:-)))

Szia! A folyás lehet bármi, nem feltétlen tüszõrepedés... Attól még simán lehetsz terhes:-)))
Menszi elõjel, ne ijedj meg!
Ha nem nagyon jött meg, akkor lehetsz terhes.Vegyél tesztet, ha pozitiv, akkor gratulálok!:)
A kérdező hozzászólása: és mikor teszteljek?ha elm
A kérdező hozzászólása: és mikor teszteljek?ha elmúlt?még nincs meg nagyon, de lehet hogy holnapra jobban megjön.Reggel teszteljek, vagy mindegy mikor?
ez nekem is volt beágyazódáskor, reggel kell tesztelni, és még akkor sem 100%-ig biztos, hogy kimutatja a valós eredményt, drukkolok, pozitív tesztet kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!