Találatok a következő kifejezésre: Szombaton volt 12 (7 db)

Szombaton volt az a bizonyos 12. napom lehetett ovulaciom? A menzeszem napjatol szamolva holnap lessz a 14. napom! Nagy eselyem van hogy holnap sikeruljon a baba? Vagy a 12. napon is megfogamhat?

Legjobb válasz: szia,nekem csak 26 naposak a ciklusaim és amikor el mentem a dokihoz pé.nézni akkor derült ki hogy a 15.nap körül van ovum.azóta vettem ovulációs tesztet és az is úgy mutatja.De ettöl függetlenül neked sikerülhet a 12.napon is:)

szia, nekem csak 26 naposak a ciklusaim és amikor el mentem a dokihoz pé.nézni akkor derült ki hogy a 15.nap körül van ovum.azóta vettem ovulációs tesztet és az is úgy mutatja.De ettöl függetlenül neked sikerülhet a 12.napon is:)
Ha picit figyeled magad, lehet, hogy erzed az ovulaciot. Fajo derek, fajo alhas, esetleg nyomas a petefeszkeknel, amikor lepsz. De nem mindenki erzi. En javaslom a PG 53 mikorszkopot vagy az ovu tesztet, azzal jobban be tudod loni, hogy mikor van az ovulacio.

7-diken Szombaton volt a 14-dik napom, mikor sinalhatok minnel hamarabb tesztet? Volt sex mar hamarbb is mint a 14-dik napon! Volt a 12-dik napon is! Nemtudom mikor volt ovulacio! Ateszt mar mutatna holnap reggel valamit?

Legjobb válasz: Leghamarabb az esedékes mensi elsõ napján tesztelj, de jobb, ha megvárod a mensi kimaradását, elõtte nem érdemes, egyik teszt sem mutatja ki a megtermékenyítéskor. Amin az áll, hogy a beágyazódás után 3nappal kimutatja, az is a mensi idejére esik, mivel a megtermékenyítés után még legalább egy hét a beágyazódás. Szóval nem érdemes még tesztelned, majd 2hét múlva!

Leghamarabb az esedékes mensi elsõ napján tesztelj, de jobb, ha megvárod a mensi kimaradását, elõtte nem érdemes, egyik teszt sem mutatja ki a megtermékenyítéskor. Amin az áll, hogy a beágyazódás után 3nappal kimutatja, az is a mensi idejére esik, mivel a megtermékenyítés után még legalább egy hét a beágyazódás. Szóval nem érdemes még tesztelned, majd 2hét múlva!

Szombaton volt a 12. napom-eggyuttvoltam a parommal! Hetfon volt a 14. napom-akkoris volt sex! A 15. napon is volt sex! Mikor csinalhatok terhessegi tesztet?

Legjobb válasz: majd ha kimarad a havid. a tesztek csak a beágyazódás után kb. egy héttel kezdenek mutatni valamit.

majd ha kimarad a havid. a tesztek csak a beágyazódás után kb. egy héttel kezdenek mutatni valamit.
Én nagyon szorítok neked, de várd meg amíg kimarad a mensid! Egyébként nem törvényszerû, hogy a 12-15 napon van peteérés! Ez mindig a ciklus hosszától függ! De én mindenesetre drukkolok, hogy összejöjjön!


Akik szombaton (04.12) vizsgáztak Telc német középszintbõl! Mennyire volt nehéz? Hogyan éltétek meg?

Én is most vizsgáztam, és érdekelne a véleményetek, esetleg 1-2 feladatról megbeszélhetnénk a tapasztalatainkat!

Legjobb válasz: Úgy volt, hogy akkor vizsgázok, de az utolsó pillanatban visszamondtam, mert "felvilágosodtam"... Rájöttem, hogy a TELC egy nagyon gáz nyelvvizsga, és ahogyan azt több fórumon is írták, nagyon sok helyen nem fogadják el. Jó tanulópénz volt, legközelebb szétnézek mielõtt jelentkezek.

Úgy volt, hogy akkor vizsgázok, de az utolsó pillanatban visszamondtam, mert "felvilágosodtam"... Rájöttem, hogy a TELC egy nagyon gáz nyelvvizsga, és ahogyan azt több fórumon is írták, nagyon sok helyen nem fogadják el. Jó tanulópénz volt, legközelebb szétnézek mielõtt jelentkezek.
Gondolom már megvan az eredmény! Hogy sikerült? Május 31én megyek, és vannak félelmeim... Miben voltak másabb a feladatok, mint a gyakorlókönyvben?
lyen lett?
Milyen lett?

Szombaton volt 3 hós a kislányom. Már olyan szépen be volt állva, hogy napközben 5, 8, 12, 3, 6 és fürcsi után 8-kor evett, és átaludta az éjszakát. És most?

Vasárnaptól éjszaka 2 körül felkel és éhes, ezután felkel 5 körül és óránként kéri a cicit 9-ig, utánna meg alszik 5- 5,5 órát. Miért van ez, nincs elég tejem?

Legjobb válasz: Lehet,megnõtt az igénye,és most állítja át a tejtermelésed a saját igényéhez.Az enyémek ezt 2* is megcsinálták.kb.6-8 hetesen aztán 5-6 hósan.Néhány nap alatt túl voltunk rajta. Ha egy hét alatt nem rendezõdik,beszélj a gyerekorvossal.

Lehet, megnõtt az igénye, és most állítja át a tejtermelésed a saját igényéhez.Az enyémek ezt 2* is megcsinálták.kb.6-8 hetesen aztán 5-6 hósan.Néhány nap alatt túl voltunk rajta. Ha egy hét alatt nem rendezõdik, beszélj a gyerekorvossal.
Lehet, hogy nem elég neki a tejed. Nem biztos, hogy be fog állni. Ezzel csak áltatják magukat az anyukák.
kedves utolsó, jobb lett volna ha nem válaszolsz inkább... de igen, fejlõdési ugrás, és nem arról van szó, hogy nem elég a tejed. az enyémnél is volt iylen, és nem adtam neki mást, csak anyatejet, 6 hós koráig, meg utána is sokáig, és nem csak áltattam magam. meg még sokan meg tudnak ebben sztem erõsíteni....
Nyugi, valószínûleg csak a fejlõdési ugrásról van szó. Ezzel éri el, hogy több tej termelõdjön. Pár nap és újra beáll a dolog:)

Mit jelent az ha eloszor ket napig feher suru folyasom volt de a harmadik nap mar sarga! Mavan az a harmadik nap. Szombaton lessz a 12-dik napom a menzesz lso napjatol szamolva. Mikor erdemes eggyuttlenni a babaert?

Legjobb válasz: Hány naposak a ciklusaid? A 12. napon van PÉ-d? Akkor ma mindenképpen, meg utána is, kb. 2 nap múlva, és azután. Nem biztos hogy pont akkor van, ezért szerintem "lõjétek körbe" biztos, ami biztos! :))

Hány naposak a ciklusaid? A 12. napon van PÉ-d? Akkor ma mindenképpen, meg utána is, kb. 2 nap múlva, és azután. Nem biztos hogy pont akkor van, ezért szerintem "lõjétek körbe" biztos, ami biztos! :) )

Lehet Baba? A ciklusaim 28-32 naposak. Az utolsó menzim első napja aug.12. volt. Szept.6-án együtt voltunk a párommal. Nem jött meg a menzim. Múlt héten magas, 37 körül volt a hőm. Most nem mértem. Szombaton csináltam tesztet (Gabriel), - lett.

Néha rámjön egy rosszullét pár másodpercig, de lehet, hogy csak beképzelem. Folyásom egyáltalán semmi sincs. A mellem fájdogál, de nem feszül vagy ilyesmi. Néha olyan, mintha meg akarna jönni, de mégsem.

Legjobb válasz: Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.

Várj egy hetet, ha akkor sem jön meg, akkor tesztelj még egyszer.
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap este megjött...:-(( Sokat segített ez a honlap a kétségek között! Jó, hogy van. Boldog babavárást, ill. kitartást mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!