Találatok a következő kifejezésre: Szombaton szeretkeztünk párommal (5 db)

Szombaton szeretkeztünk a párommal (14 nap), de szerintem sajnos tegnapra esett a pé-m (hasszurkálás, nyálkás folyás, illetve ma lett a hőm 37, 2). Akkor most elrontottuk, és ebben a hónapban sem lesz baba?

Legjobb válasz: A spermiumok elvileg még élnek néhány napig odabent. Szerintem ne add fel a reményt teljesen. Középidõben legyetek együtt kétnaponta, hogy le ne késsétek a megfelelõ idõt.

A spermiumok elvileg még élnek néhány napig odabent. Szerintem ne add fel a reményt teljesen. Középidõben legyetek együtt kétnaponta, hogy le ne késsétek a megfelelõ idõt.
Két napig életképesek.
Nem késtetek el semmit. Így igaz 2napig élnek odabent, mint hal a vízben...

Aggódhatok? ! Szombaton kellett volna megjönni. Mindig pontosan szokott megjönni. Pénteken a párommal szeretkeztünk. Nem védekeztünk, és én sem szedek gyógyszert. Hát megtörtént, elélvezett bennem. Szombaton persze megjött, de ilyenkor mivan?

Aggódhatok? Sok olyan embert ismerek akik nem is tudták h terhesek és csak a harmadik hónapban tudták meg, de uye mindig megjött nekik, én is így születtem.

Legjobb válasz: hogy? "Szombaton kellett volna megjönni. ugyanakkor: Szombaton persze megjött"

hogy? "Szombaton kellett volna megjönni. ugyanakkor: Szombaton persze megjött"
Ha megjött, akkor minek aggódsz?????
most mi a kérdés?hogy megjött e?
Nem vagy terhes, az biztos.

Van esélyem teherbeesni? Tegnapelőtt szeretkeztünk csak vagyis 1-szer, mivel párom külföldön dolgozott végig. A mensim szombaton esedékes.

Ha estleg igen akkor megjön?Nem túl kevés az id? a megtermékenyülésre?

Legjobb válasz: szia azt mondják hogy a mensi elött és után 2 héttel lehet teherbe esni ,de az én páromis külföldön dolgozik és mikor hazajött akkor mult el a mensim és rögtön elsõre terhes lettem ugyhogy szurkolok nekedis 2 hét mulva csinálj egy tesztet üdv

szia azt mondják hogy a mensi elött és után 2 héttel lehet teherbe esni , de az én páromis külföldön dolgozik és mikor hazajött akkor mult el a mensim és rögtön elsõre terhes lettem ugyhogy szurkolok nekedis 2 hét mulva csinálj egy tesztet üdv
A kérdező hozzászólása: Ez jó hír, de a mensim szombaton esedékes, ilyenkor is megjön?mert gondolom 5-6 nap kevés a megtermékenyülésre.
Addigra a fogamzásgátló már rég felszívódott, ne aggódj. Petranova
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Terhes lehetek ha a gyogyszert szombaton hagytam abba és a párommal hétfön szeretkeztem? A mesimnek most kellene megjönnie szerdán. Már három honapja szedem a gyogyszert.

Legjobb válasz: valószínüleg nem.Lehet ,hogy felborult kicsit a hormonházutartásod,mivel abbahagytad...mármint a gyógyszert

valószínüleg nem.Lehet , hogy felborult kicsit a hormonházutartásod, mivel abbahagytad...mármint a gyógyszert
A kérdező hozzászólása: köszike de akkor megnyugodhatok?
meg:)
Nem lehetsz terhes.
szia. én is 3hónpig szedtem. nem jött meg, elmentem dokihoz, aki azt mondta hogy felborult a hormonháztartásom, (jelzem hogy akkor már terhes voltam).majd 10hetesen egy rutin vizsgálatnál derült ki hogy babás vagyok.
A kérdező hozzászólása: De nekem most megjött és nemtudom hogy akkor mi is van remélem nem vagyok terhes mert még nagyon nem kellene.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!