Találatok a következő kifejezésre: Szombaton reggel egy (16 db)

Pont ma van egy hete, hogy késik a menzeszem. Múlt7 szerdára vártam, de sehol semmit. Szombaton reggel csináltam tesztet, de negatív lett. Azóta sem jött még meg. Beágyazódás után hány napig érdemes még megcsinálni a tesztet?

A párommal május 26.a óta próbálkozunk a babával,viszont nem veszek úgy észre magamon terhességi tünetet.A h?m 36.2 és 36.6 között van.Pont ma egy hete voltam házidokinál,mert nagyon fájt a torkom,és írt fel antibiotikumot,Maripent.Lehetséges,hogy amiatt késik ilyen sokat??Másnak is késett ett?l a gyógyszert?l?Már 9 éves menstruálok,SOHA nem maradt még ki!!Egyetlen egyszer fordult el? 9 év alatt,hogy késett 2 hetet,de kimaradni soha nem maradt ki 1 hónapot sem!!3-4 nap késés el? szokott fordulni,de ma már 1 hete késik.

Legjobb válasz: Szia! Én is pont most tettem fel ilyen kérdést... Hasonló a helyzet. 6 napja késik, és negatívot teszteltem tegnap is, ma is. Múlt hónapban volt két pozitív tesztem, de utána megjött... Nem volt beágyazódás. Most meg nem jön meg, de teszt nem jelzi. Még az a reményem, hogy a "Jónás napomra" hivatkozom, ami a mensi elõtt egy héttel volt. Állítólag akkor is meg tud foganni a pici. Az alapján meg lehet, hogy még nem jelez a teszt. Az elsõ hozzászólónak köszi a jó hírt! Hogy akár két hétig is "titkolózhaz" a pocaklakó a teszteken. Drukkolok neked is! Meg mindenkinek, aki annyira vágyik rá, mint Mi....

Szia! Én is pont most tettem fel ilyen kérdést... Hasonló a helyzet. 6 napja késik, és negatívot teszteltem tegnap is, ma is. Múlt hónapban volt két pozitív tesztem, de utána megjött... Nem volt beágyazódás. Most meg nem jön meg, de teszt nem jelzi. Még az a reményem, hogy a "Jónás napomra" hivatkozom, ami a mensi elõtt egy héttel volt. Állítólag akkor is meg tud foganni a pici. Az alapján meg lehet, hogy még nem jelez a teszt. Az elsõ hozzászólónak köszi a jó hírt! Hogy akár két hétig is "titkolózhaz" a pocaklakó a teszteken. Drukkolok neked is! Meg mindenkinek, aki annyira vágyik rá, mint Mi....
Nekem 2 hét késés után lett csak pozi a tesztem. :)
Szia!Én a helyedben csinálnék még egy tesztet!De sajnos a hõd nem elég magas ha nem jön meg irány a doki õ többet tud mondani!Azért szurkolok!De ne keseredj ha most mégsem vagy az minden hónap egy új próbálkozás új remény!
Szia! Nem szeretnélek elkeseríteni, de én is így jártam nem régen. Antibiotikumot szedtem, stresszeltem, és kimaradt egy ciklusom. De azért drukkolok, hogy baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát és bíztatását, de sajnos kb 1 órája megjött :( :'( Nincs babám :( Biztos csak az antibiotikumtól késett pont 1 hetet.
Ha csak egy pötty akkor beágyazódás!!!!! Szorítok!
Igen, lehetett beágyazódás is! :) Pont esedékes ha a ciklusod rendben van :)
A kérdező hozzászólása: Remélem igazatok lesz :) Nem bánnám, már nagyon szeretnék végre teherbe esni!
Szerintem igen, a pozitív teszt nem téved, csak a negatív. Gratulálok
Bizti! Gratula!!!!
Szia! A csík az csík! Teljesen mindegy, hogy halvány vagy erõs! Bizony várandós vagy!!!! Vigyázz magadra és jelentkezz be a nõgyógyászodhoz, amolyan tudományos, kézzelfoghatóbb esetleg hallható megerõsítésre! Jó babavárást!
Gratula, te babát vársz :) Irány a doki ;) (Nálam hasonló volt a helyzet) 16. hetes kismama

Szombaton bevettem egy esemény utáni tablettát és csütörtök reggel megjött, de még nem kellett volna. Miért van ez? Ezek szerint nem lettem terhes?

Legjobb válasz: A 72 órás tabletta után gyakori a vérzés, ez a tabletta hatásával függ össze. De azért ha van lehetöséged, menj el orvoshoz, hogy megnyugtasson. Az elsönek meg: az nem igaz, hogy aki terhes, az nem vérezhet - sokaknak majdnem szülésig megvan rendszeresen.

A 72 órás tabletta után gyakori a vérzés, ez a tabletta hatásával függ össze. De azért ha van lehetöséged, menj el orvoshoz, hogy megnyugtasson. Az elsönek meg: az nem igaz, hogy aki terhes, az nem vérezhet - sokaknak majdnem szülésig megvan rendszeresen.
hát nem tudom mért jött meg neked hamarabb.... de elvileg terhesen nem jön meg senkinek.... :D
Cáfolom az elsõt. Van aki végig a terhessége alatt is menstruál. Valószínûleg összezavarta a hormon rendszered. Menj el nõgyógyászhoz
Örülj neki, hogy megjött, majd helyre áll a hormonháztartásod, ismerõs helyzet. Semmi baj nincs ezzel, elolvastad a tájékoztatót is?
A 72 órás tabletta így hat.Bevétel után leválasztja a méh nyálkahártyáját, hogy ha történt megtermékenyítés, akkor ne tudjon beágyazódni.86%-ban hatásos, ami azt jelenti, hogy még így is van esély a teherbeesésre.Ha nem válik le teljesen a nyálkahártya, akkor elvileg van hol megtapadnia a megtermékenyített petesejtnek.Ezért nem lehet teljesen biztosan kijelenteni, hogy nem leszel terhes.Csinálj majd tesztet és minden kiderül.Ezután a rendes menstruációd késhet pár napot, de kb. egy hétnél többet nem.Ha többet késne menj orvoshoz. A tesztet pedig ne felejtsd el az együttléttõl számítva két hét után megcsinálni.
én is cáfolom az elsöt növérem is amikor terhes lett még 5honapig menstruált:D

Szombatra nem várom. Ha péntek reggel kipróbálnék egy x-epil tesztet mutatnia kellene már valami pozitívumot?

Legjobb válasz: Szia, nem tudom az x-epil hanyas érzékenységû, nekem a 10-es csak nemvárt napján lett extra halvány pozitív, tudom hogy nehéz de szerintem érdemes megvárni a szombatot!

Szia, nem tudom az x-epil hanyas érzékenységû, nekem a 10-es csak nemvárt napján lett extra halvány pozitív, tudom hogy nehéz de szerintem érdemes megvárni a szombatot!
Az a baj, hogy hiába van ráírva, hogy 10-es, vagy hogy 25-ös érzékenységû, gyakran inkább márkafüggõ. Van akinél egy 25-ös hamarább kimutatja, mint egy 10-es. Az x-epil tudtommal 25-ös, és sokaknál olvastam itt, hogy nemvárt elõtt 1-2 nappal már pozitív lett. Ettõl függetlenül én is azt mondom, hogy jobb lenne ha megvárnád a szombatot, esetleg még 1-2 nap késést is, mert aztán lehet hogy amúgy is megjön a nap folyamán, aztán csak feleslegesen teszteltél. De ha nagyon izgulsz már, akkor péntek reggel is van esélyed, hogy kimutatja.
Nekem a Pregimax mutatta ki, pedig az is 20-as, menzi elõtt 2 nappal, halványan.Szerintem próbáld meg, d ne keseredj el ha nem pozi, majd megismételed pár nap múlva.
Nekem nega volt az x epil, viszont ugyanakkor a gabriel és a facelle már erõs.
Barátnõmnek az x-epil csak a menses kimaradása utáni 15. napon mutatta ki.
Mennyi idõ telt el az együttlétetek óta?
Nekem az x-epil kimutatta egy nappal elõtte is, de annyira halványan, hogy nem is hittük.
A kérdező hozzászólása: Hát igazatok van! Akkor várok, hátha nem jön meg! :)
en varnek a helyedben vasarnap reggelig
A kérdező hozzászólása: 25-ös
A kérdező hozzászólása: éppen 14 napja este éreztem erõs ovufájdalmat, gondolom akkor hajnalban lehetett a tüszõrepedés és persze akkor együtt is voltunk. De szerintem ebbõl holnap mensi lesz mert már fáj a hasam. :( Akkor viszont csapó kettõ! :)

Szombatra nem várom, szerintetek korai lenne már holnap reggel csinálni egy tesztet?

Legjobb válasz: holnap még biztos korai de cs-p szombaton már nem!

holnap még biztos korai de cs-p szombaton már nem!
jajj, te lány! még mindig csak szerda van! kár szombat elõtt tesztelni! na!
A kérdező hozzászólása: nem bírtam ki :( csináltam tesztet...nga lett, de ez még semmit se jelent.... (remélem)
Nagyon sajnálom! Remélem most minden úgy alakul ahogy azt szeretnéd! Egyébként már én is letettem róla, csak egy hete (pont a 7.napon) voltam dokinál és megjegyezte, hogy nagyon vastag a nyálkahártyám, és nem akar még bíztatni, de lehet h ez terhesség lesz, 1 hét múlva csináljak egy tesztet. Addig eszembe sem jutott, hogy terhes lennék, de ezek után nem tudtam nem beleélni magam.
Nahat, kedves utolso! Mintha csak en irtam volna. En is ugyanigy vagyok most. Ma , 10. napon negat teszteltem, csutortokre nem varom, de en sem tesztelek mar addig. Foleg azert, mert sztem remenytelen. Mikor terhes lettem (sajnos elment) a 13. napon mar pozi volt.
A kérdező hozzászólása: én is szorítok nektek :)
Én ovutól számított 10. napon teszteltem, de negatív lett. Csütörtökre nem várom, addig nem merek többet tesztelni. Szorítok!
szerintem meg csak vasárnap csináld meg a tesztet.. Egyrészt, simán elõfordulhat, hogy mégis megjön a mensid, de ha nem jön meg, akkor meg bizakodhatsz, hátha.. na meg a nyaralást sem tenné tönkre, ha véletlen nega.
A kérdező hozzászólása: épp ez az....hogy nem szeretném hogy észre vegyék, mivel ha meg ne adj isten - lesz, akkor meg nem akarom hogy vigasztaljanak meg stb. meg nekem kényelmetlen másnál csinálni:S
És, ha sugaras tesztet veszel, akkor tégely sem kell:) Bárhol el lehet végezni, akár egy nyilvános mosdóban is, senki nem veszi észre.
Egy ilyen tesztet bárhol el lehet végezni, hisz nem kell hozzá semmi, csak egy kis tégely (akár egy dezodorkupak is elég). Szerintem csináld meg nyugodtan akkor! :) én tuti türelmetlen lennék! :) Szorítok!!! ++++
Én nagyon türelmetlenül elkezdtem csinálni már az ovuláció utáni 7-8. naptól kezdve, de negatív volt, olyan 10. napon volt elõször pozitív, de csak 1-2 fajta teszt mutatta ki, más nem.
Igaza van az utanam szolonak. Viszont azt nem ertem, hogy miert nem tudod megcsinalni ott a tesztet ahova mesz. Ott nincs wc? :-) Sok szerencset egyebkent!
A kérdező hozzászólása: rendben :) köszi szépen. és mindenknéppen megírom :)
szia! ha szombatra nem várod akkor pont jó hogy elutazol mert így legalább késõbbre tudod tenni a tesztelést és talán nem is fogsz csalódni ha azt mutatja amit szeretnél! mindenki türelmetlen(persze érthetõ)de a türelem rózsát teremt. szorítunk és sok sikert! hétfõn írd meg mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: csináltam szombat reggel is már tesztet de sajna az nega lett:S
A kérdező hozzászólása: olyan türelmetlen vagyo :S ráadásul csütrötök este felé elutazunk, és csak vasárnap jövünk haza...de viszont ahova megyünk ott nem tudnám megcsinálni a tesztet:S szóval vagy az lez, hogy megcsinálom csütörtökön, vagy pedig az hogy vasárnap este (ha nem jön meg) megcsinálom...vagy hétfõn reggel
Szia! En csut.-pentekre nem varom. Penteken csinaltam tesztet, de sajnos negativ lett. Mondjuk az meg nem jelent semmit, mert csak 7 nappal az ovu utan volt. Sztem esetedben is meg kicsit korai. Par nap mulva mar adhat pozit, ha van baba. Persze hallottam mar olyat, hogy van aki a 10. napon (ovutol) tesztelt pozit. Sosem lehet tudni, de lehet csak felesleges penzkidobas lenne.
A kérdező hozzászólása: háát:) igy jártam :D de szombaton is teszt....

Folyamatos vagy három műszakos munkarend, ha egy kereskedelmi áruház szombaton és vasárnap is reggel 6-tól 24 óráig tart nyitva, és az azonos munkakörben dolgozók (pénztárosok, árufeltöltők) váltják egymást? Milyen pótlékok illetik meg őket?

Legjobb válasz: Csak kb-ra tudom megmondani,hogy reggel 6-tól délután 3-ig nincs semmilyen pótlék.3-tól este 10-ig van a délutános pótlék és utánna az éjszakai pótlék reggel 6-ig.Valahogy így van.

Csak kb-ra tudom megmondani, hogy reggel 6-tól délután 3-ig nincs semmilyen pótlék.3-tól este 10-ig van a délutános pótlék és utánna az éjszakai pótlék reggel 6-ig.Valahogy így van.

Szombatra vagyok kiirva és ma reggel volt egy kis vérzésem, de abba is maradt. Várható hogy holnap beindul a szülés?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem elkezdetél tágulni, nem biztos, hogy megszülsz holnap, de nem lehet tudni, készülj össze, ha esetleg este menni kell, akkor útra készen állj! Én májusban péntek reggel észleltem vérzést és hétfõ hajnali 2 óra 20 percre született meg a lányom! Sok sikert, és mielõbbi könnyû szülést kíván neked 4 és fél hónapos anyuka!

Szia! Szerintem elkezdetél tágulni, nem biztos, hogy megszülsz holnap, de nem lehet tudni, készülj össze, ha esetleg este menni kell, akkor útra készen állj! Én májusban péntek reggel észleltem vérzést és hétfõ hajnali 2 óra 20 percre született meg a lányom! Sok sikert, és mielõbbi könnyû szülést kíván neked 4 és fél hónapos anyuka!
Várható, én péntek reggel kezdtem el vérezni és szombat délben született meg a babám (4 hete). Könnyû szülést neked!!! :)
hat elofordul en pl hetfon delutan kezdtem el verezni es majd csak szombat reggel fel 6 kor szultetett meg a lanyom, ja es mindennap volt addig egy kis verzes aztan elmult! sok sikert es konnyu szulest kivanok neked!
Szia! Ilynkor már bármi lehet. Én reggel 7 kor kezdtem vérezni, és 11.35-re már megszületett a kisfiam. Judy
szombat van :) naaaa? Egyben vagy még, Kismami?

Szombaton kellett volna megjönnie, folyamtosan hányingerem van (tegnap hánytam is), fáj ill. szurkál a hasam, kb. 3-4 napja álmatlanságban szenvedek. Ma reggel csináltam egy tesztet de sajna negatív lett. Azért lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szió!Lehetséges.Ha ma sem jön meg holnap reggel csinálj új tesztet./másfajtát,ma már sokfélét lehet kapni/Sajna nem mindegyik megbízható.De azt is lehet,hogy a neten megkeresed a terhességi naptárt,és ott kiszámolja neked az uccsó mensid óta hány hetes lehetsz.És utána szerintem konzultálj a dokiddal.4 hetes terhességet már kimutat az ultrahang.Drukkolok!

Szió!Lehetséges.Ha ma sem jön meg holnap reggel csinálj új tesztet./másfajtát, ma már sokfélét lehet kapni/Sajna nem mindegyik megbízható.De azt is lehet, hogy a neten megkeresed a terhességi naptárt, és ott kiszámolja neked az uccsó mensid óta hány hetes lehetsz.És utána szerintem konzultálj a dokiddal.4 hetes terhességet már kimutat az ultrahang.Drukkolok!
Szia. Igen lehetsz babás.csinálj holnap kora reggel elsö vizeletböl me´g egy tesztet.A terhességre inkább az álmossa´g, aluszékonyság jellemzö. Ha nem jön meg, és a teszted negatív, várj egy hetet, csinálj még egy tesztet.Addigra ki kellene, hogy mutassa.Vagy konzulta´lj az orvosoddal. 39hetes kismama.
Nekem is szombaton kellett volna megjönnie.de már pénteken dután csináltam tesztet, és + lett.Szombat reggel is és az két csikos lett.De nekem semmi hányinger, csak mell feszülés.Lehet nálad késõbb mutatja a teszt.Szoritok!
Szia!Nekem 5 napot késett, de mégsem vagyok babás, pedig eddig mindig napra pontos volt.Attól függetlenül még lehetsz az nagyon is, mondjuk én még várnék a teszttel egy hetet, mert lehet hogy kevés a HCG a szervezetedben.De persze az is lehet, hogy egyszerûen elkaptad a hányásos-hasmenéses influenzát.attól függetlenül szorítok:Egy öreg róka

Ma reggel teszteltem egyet kíváncsiságból péntekre vagy szombatra nem várom. A teszten a tesztablakban alul nagyon halványan látszik a csík alja ez most átverés vagy kezd pozitiv lenni a tesztem?

Legjobb válasz: na kivárjuk mi lesz az eredmény..:)de még majdnem egy hét van a nemvártig, bár ha korai pé d volt...én is ma fogok tsztelni

na kivárjuk mi lesz az eredmény..:) de még majdnem egy hét van a nemvártig, bár ha korai pé d volt...én is ma fogok tsztelni
A kérdező hozzászólása: nem jössz fel msn-re?
skypom van
A kérdező hozzászólása: hu az nekem nincsen
akkor privi max na megyek, izgulok ezerrel
A kérdező hozzászólása: ird meg mi volt
Szia! Én szeptemberben voltam ugyanígy, már elég korán kimutatta a terhességet, nemvárt elõtt 5 nappal... Nekem is csak halványan az elején, aztán egyre erõsebben. Mikor lehetett péd?
A kérdező hozzászólása: elméletileg 14.-én
Elõzõ vagyok. Nekem akkor elméletileg szeptember 25-én kellet volna pémnek lenni, de hamarább volt, ez tuti, nekem azért mutatta ki a teszt is hamarább. Én sem akartam elõször hinni a szememnek, azt hittem, hogy csak beképzelem magamnak a csíkot, mivel akartuk, és azt sem akartam elhinni, hogy elsõre sikerült, menzi után két nappal. Aztán még kétnaponta csináltam a teszteket, de a 3. után mát tuti volt a csík. Szóval elég bonyolult volt a helyzet, remélem, érthetõ voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!