Találatok a következő kifejezésre: Szombaton megyünk esküvőre, a (6 db)

Most szombaton megyek esküvőre és nem találok 1 fodrászt sem 2 is lemondta mert nem dolgoznak szombaton. Most mi a francot csináljak?

Hova menjek el egyáltalán? Kis városban élek... 5 nap lehetetlen hogy találok egy fodrászt... mindenem meg vanruha, smink... erre ez a gáz...:((( Köszönöm a válaszokat!18L

Legjobb válasz: most nem azért, de 18 évesen nem tudsz magadnak csinálni egy szép kontyot? Vagy anyud vagy bárki barátnõ?

menj át a legközelebbi településre és ott keres fodrászt
Most azért lettem lepontozva, mert azt tanácsoltam, hogy csináld meg magadnak, vagy bnõd vagy anyud csinálja és ne rohnagálj fodrász után? Érdekes...
Szerintem az elõzõ kérdés feltevõje segíteni szeretne, ha válaszolnál neki!!!
most nem azért, de 18 évesen nem tudsz magadnak csinálni egy szép kontyot? Vagy anyud vagy bárki barátnõ?
és még azt mondják válság van, és megengedik maguknak az emberek fodrászként h szombaton nem dolgoznak...... furcsa. nekem a fodrász ismerõseim végig dolgozzák a hétvégét. és hétköznap tartanak pihenõnapot, mert olyankor azért kevesebb a forgalom járd azért még végig õket még1x.. van idõd még addig. érdeklõdj a többi vendégtõl, h õk hova mennek, hátha beférsz még valahova
Csináld meg a frizurád magadnak. Naponta kell gyakorolnod, nyilván tudod mi a jó neked.Ha magadnak megfelelsz nap mint nap, ne akarj más lenni másnak az ünnepén sem.Légy hû önmagadhoz, csak kicsit ünnepibbé tedd a külsõd. Nem kell másként kinézned mint amilyen vagy.
Anyuka, barátnõ, násznép tagjai közül? Az, aki a menyasszonynak csinálja?
Ha nincs más megoldás, csak vasald ki a hajad és tûzz bele egy szép csatot oldalra.
Hol laksz?
http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120531-hogyan-legyek-j.. Elég alkalmi, és gyorsan meglehet csinálni. Próbálgasd. Egyébként nézz szét itt, sok jó ötletet találhatsz.
A kérdező hozzászólása: Hát nekem nem vmi jó a kéz ügyességem, meg a másik senki nem akar dolgozni szombaton..://
Olyan nincs hogy nincs fodrász!!!Mindet járd végig!!!!
A kérdező hozzászólása: Nem. de én vagyok a koszorúslány.:(
Menj pénteken fodrászhoz! Gondolom nem te vagy a menyasszony.
a stílusod miatt lettél lepontozva

Szombaton megyünk párommal esküvőre, a menyasszonynak vagyok a főnöke. Mennyi pénzt adjak esküvőre?

Lehet bunkón hangzik, de amit adok azt soha nem kapom én meg.

Legjobb válasz: Miért pont pénzt akarsz adni? Nincs ajándék ötlet, vagy kifejezetten kérték? Ha mindenképpen pénzt akarsz adni, légy bõkezû! Mégis csak a fõnöke vagy! :-) Majd levonod a karácsonyi pénzébõl! :-D

Miért pont pénzt akarsz adni? Nincs ajándék ötlet, vagy kifejezetten kérték? Ha mindenképpen pénzt akarsz adni, légy bõkezû! Mégis csak a fõnöke vagy! :-) Majd levonod a karácsonyi pénzébõl! :-D
Ha nem akarsz sokat költeni rá, akkor vegyél valami háztartási eszközt, ami nem túl drága és hasznos. Azzal ne foglalkozz, hogy biztos kap olyat, mert ez tuti így lesz. Máshol is így van... dehát melyik háztatásban nincs szükésg 5 gõzölõs vasalóra és 8 tányérkészletre :-D
Mi lenne, ha üdülési csekket adnál neki? Ez azért jobb mint egy gõzölõs vasaló. Én a fõnökömtõl egy szabad hetet kaptam egyszer ajádnékba ( amit nem vont le se a fizumból, se a szabadság napjaimból)
ez attol függ milyen fönöke vagy. tietek a cég és egy alkalmazott megy férjhez? vagy egy nagy cégnél egy beosztottad? mert ugye ez nem mindegy. ha más kolléga is megy akkor együtt a legegyszerübb, ajándékot, vagy pénzt is adni. de ha a saját cégednek egy alkalmazottja és ráadásul azért jó munka erö is akkor illik kitenni magatokért, mert tuti elhangoztatja mennyit kapott, vagy hogy jól vagy rosszul kapott. nem árt ha az alkalmazottak azt gondolják nagyvonalu a fönök. ha csak egy beosztottad, akkor mint egy normál kolléga.
Azért az érdekes kijelentés volt, hogy nem kapod vissza soha, amit majd adni fogsz! És az esküvõ szted ingyen volt nekik? Minimum egy fincsi vacsorát kapsz, meg csomó tortát ehetsz! Kb. 1 ember meghívása össze-vissza 10 e Ft (kaja, helyfoglalás, zene... leosztva) ha ennyit visszaad az ember, csak nem vágja földhöz!!! Pláne azért mégiscsak esküvõrõl van szó, és nincs minden nap!
Ha úgy fogod fel, hogy soha nem kapod vissza az ajándék pénzt, ne menj el.Találj kifogást.Ha pedig elszeretnél menni, nem lehetsz skót.Biztosan voltál már pl.szilveszteri bulin, tudod mennyi a beugró vacsival, piával.Egy esküvõ, lakodalom azért mégis más.Gondolom nem vág földhöz egy 20-as.Esetleg tényleg vehetsz valamilyen háztartási gépet.És mi lenne, ha megkérdeznéd mit vegyél?Ma már az sem ciki.Arra is gndolj talán viszel partnert is magaddal és akkor közösen is kitalálhattok valamit.
Szerintem kérdezd meg mikre van szükségük, és ahogy a pénztárcád engedi úgy válassz.Én is hasonló cipõben voltam.Én rattan ülõgarnitúrát vettem.Igaz nem a beosztottamnak hanem a brátnõmnek.35.000bõl megúsztam.Nem gondolom hogy sok lenne, hiszen a párommal és a lányommal voltam, és mint már elõttem írták illik kb annyit adni amennyibe "nekik voltál".Kb 10.000/fõ
Ne sajnáld a pénzt.Adjál annyit, amennyit te szertnél, ha fordított helyzetbe várnál.

30 hetes terhesen estére mindig bedagad a bokám. Valami praktika ellene? Szombaton esküvőre megyünk és félek, hogy egy szandál/cipő sem jön majd a lábamra.

Legjobb válasz: A vérnyomásod jó? Polcold fel és pihenj az esküvõ napján indulásig, de vízhajtót ne vegyél be.

A vérnyomásod jó? Polcold fel és pihenj az esküvõ napján indulásig, de vízhajtót ne vegyél be.
A kérdező hozzászólása: A vérnyomásom teljesen jó, a terhesség elõtti maradt, gyakorlatilag semmit nem változott. Közérzetem is, csak dagad a bokám, a védõnõ szerint ártalmatlan, a terhesség velejárója. De nem tudott semmit mondani, hogy mit tegyek ellene. Amúgy nem zavar, mert nem vészes, és tényleg kirobbanó formában vagyok egyébként, csak hát csinos cipõt tényleg nem tudok este felvenni. De pihentetetm aznap, az biztos, köszönöm.
Hát akkor menj kevésbé csinos cipõben. Egy 30 hetes terhes nõnek elnézik az ilyesmit... :)


Esküvőre megyünk szombaton, a két éves fiamat mibe érdemes öltöztetni?

Legjobb válasz: vászonnadrág fehér ing csokornyakkendõ

vászonnadrág fehér ing csokornyakkendõ
Kényelmes, de csinos ruhába. Nem hiszem, hogy öltöny kellene neki. Olyan rua, amit nem sajnálsz, mert ekkora gyerek javában az asztal alatt fog bujkálni, autókázni, illetve a többi kisgyerekkel szaladgálni. Én a helyedben egy kényelmes halásznadrágot, illetve egy csinos pólót adnák rá. Bár hozzáteszem, hogy én a gyerekeimet inkább praktikusan, mint elegánsan öltöztetem!
Vászonnadrág, fehér rövidujjú ing, esetleg nyakkendõ, alá fehér trikó v. trikó felsejû body, vékony sötét zokni, félcipõ v. szép kisszandál. Vinnék magammal hozzá kiskardigánt v. szép mellénykét is.
Akárhány esküvõn voltam, a kisgyerekek délutánra már úgy néztek ki a bújócskától és a fogócskától mint egy kismalac. :-) Mi augusztusban megyünk tesóm esküvõjére, bársonynadrág és valami helyes kis ing lesz a fiunkon. Nyakkendõ ilyen kicsi fiún nevetséges.
ingpóló, valami sötétebb kis kényelmes vászonnaci. estére pulcsi. nyugi, estére tiszta kosz lesz :D
Azért ne játszósban vidd .) Ha megkíméli, ha széttépi, úgyse veszi fel a következõ esküvõjén:) Mindegy mennyire teszi tönkre, úgyis kinövi, csak szép legyen! És ne legyen melege! Ne szúrjon, ne vágjon!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Sztem elmehetsz. Az unokatesóm felesége 38 hetesen szüreti fesztiválon volt. Pár napra rá szült meg. Csak addig maradj, amíg jól esik.
Én mindenképp mennék!!!!45-50km egy háromnegyed óra csigatempóban, a mentõ pedig nem úgy közlekedik.Úyghogy bátran kapcsolódj ki, mert utána nem sok idõd lesz:) )).
én is 37 hetesen voltam lagziba.betettük az autóba a csomagomat, ha menni kéne legyen ott.még jól meg is táncoltattam a fiamat a hasamba.a lényeg hogy a cuccodat tedd be az autóba, elfér az a csomagtartóba, és igy kéznél lesz ha szükség lenne rá. szerintem nyugodtan menj el. könnyû szülést és jó bulizást(élvezd ki sokáig ez lesz az utolsó)és persze sok boldogságot az ifjú párnak is.
ja az lemaradt hogy rá 4 hétre szültem.
Nehogy kihagyd, fantasztikus lesz, jó mulatást!!!
Szerintem se hagyd ki:) Én ennyi idõsen margitszigeti szabadtéri színpadon voltam Pesten:) Nagyon élveztem, és hosszú idõre ez volt az utolsó kikapcsolódás:)
En siman elmennek. Vidd magaddal a cuccokat. Ha belegondolok: mi bo egy oranyi utra voltunk a korhaztol a masodik szulesnel ugy, hogy kozben a nagyobbik gyereket meg utkozben be kellett adnunk a nagyzulokhoz. Es en villamszulo vagyok (az elso baba mindennel egyutt 3 ora alatt lett meg), de igy sem ellenezte az orvos. Ilyen messze laktunk, ez van. Ettol karcosabb helyzetben nem leszel, sot. Nalunk sem volt semmi gond, igy is beertunk.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat , akkor megyünk :)
Én is elmennék. Elõtte pihenj napközben, hogy ne legyél fáradt!

Esküvőre megyek szombaton, és én nem itteni vagyok, nem tudom mi a szokás! Kötelező menyasszonytáncot táncolni? És ott borítékban adják a pénzt, vagy mindenki látja hogy mennyit dobsz be?

Legjobb válasz: Még annyit, hogy a közeli hozzátartozók általában 10-20 ezresekkel szoktak táncolni, de ha csak ismerõs vagy, akkor 2000-rel, 5000-rel, de akár még 1000-sel is táncolhatsz. Bár ez utóbbi már kimegy a divatból.

Még annyit, hogy a közeli hozzátartozók általában 10-20 ezresekkel szoktak táncolni, de ha csak ismerõs vagy, akkor 2000-rel, 5000-rel, de akár még 1000-sel is táncolhatsz. Bár ez utóbbi már kimegy a divatból.
Elsõ: talán külföldrõl, te értelmi fogyatékos. Hogy lehet ilyen bunkón válaszolni??
mi az, h nem itteni??honnan jöttél az antarktiszról??
Nem kötelezõ, de szerintem illõ. Mindenki látja, hogy mennyit dobsz be! Ilyenkor annyit szokás általában, mint amennyit az egyik rokonod(mondjuk apud vagy anyud, esetleg a csajod/pasid) Meg mondjuk azt is vedd figyelembe, ki vagy az adott menyasszonynak/võlegénynek-Milyen rokonságban álltok!?
Nálunk borítékba dobták be a tánchoz. Mivel errefelé az a szokás, hogy nem mindig pénzt, hanem sorsjegyeket is adnak, azt a borítékba szokás tenni, mint egy nagy adag sorsjegyet belehajítani a "kalapba".
A kérdező hozzászólása: igen, a menyasszony is sorsjegyet kért tõlem!!!! akkor ezt adjam a menyasszonytáncnál a borítékba?
Én is esküvõre vagyok a hétvégén hivatalos. Felénk az a szokás, hogy egy nagy tál áll az asztalon s ebbe dobja be a pénzt az, aki táncolni szeretne a menyasszonnyal. Rajtad múlik, hogy mennyit dobsz. Mi a võlegény részérõl leszünk hivatalosak, de nem vagyunk rokonok, csak a võlegény anyukája és anyukám barátnõk, a családok is jó barátságban vannak. Még nem beszéltük meg, hogy mennyivel táncolunk a menyasszonnyal. Ha õ kifejezetten sorsjegyet kért, akkor azt teheted borítékba, de úgy is beledobhatod a tálba. Szerintem örülni fognak neki. Sõt, így akár többször is táncolhatsz, ha van több sorsjegyed.
;><


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!