Találatok a következő kifejezésre: Szombaton múlt a 3 (2 db)

Szombaton múlt el a 3 napos "menstruáció"! Tegnap ilyen rózsaszínes, de inkább hús színű pecsételésem volt. Mitől lehetett?

ma csináltam cervixel mikrószkópos "vizságlatot" és páfrányosat mutat.2 napja elviselhet?en szúrkálást érzek jobb oldalt. szerintetek peteérésem van?

Legjobb válasz: Nagyon pé-nek hangzik, látszik! :)

Nagyon pé-nek hangzik, látszik! :)
nemhiszem mert korai lenne még.másért is lehet szurkálás.a mikroszkop meg szerintem sz...sem ér
Furi. Hány naposak a ciklusaid? És mindig ilyen rövidek a mensieid?
A kérdező hozzászólása: Sajnos a ciklusom elég változó.de akkor mitõl mutat páfrányt?mert eddig alig mutatott 1x, 2x, most meg...nem értem

Mi lehet a kisbabám baja? 3 hónapos múlt szombaton. Ma egész nap sírdogál, könnyezik is.

Bármit csinálok vele, nem használ. Szerintem nem a hasa fáj, a h?mérséklet is a szokásos. Hiába veszem fel, akkor is folytatja. Kezdek kiborulni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy már a fogát érzi ennyire. Próbálj meg adni neki 1 ml Nuropfent, ez jó bármilyen fájdalomcsillapításra. És ha nem múlik, holnap vidd el a dokihoz. Ha ciciztek, az meg szokta nyugtatni õket:-)

Lehet, hogy már a fogát érzi ennyire. Próbálj meg adni neki 1 ml Nuropfent, ez jó bármilyen fájdalomcsillapításra. És ha nem múlik, holnap vidd el a dokihoz. Ha ciciztek, az meg szokta nyugtatni õket:-)
Nem vetted észre, hogy másképp veszi a levegõt, nem lehet eldugulva az orra, vagy fájhat a torka? Vagy nem tudom szopizik-e, akkor elég lehet a tejcid? Vagy nem jöhet a foga, szval sok lehetõség van, amit neked kell kizárni.De az is lehet csak spontán rossz napja van. Próbálj megnyugodni, és vedd végig sorba a lehetõségeket.Vagy nem bántja mégis szél? Mikor volt kaki?
Szia, fogzási tünetek még: kipirosodott fenék, hasmenés, hõemelkedés, nyáladzás.
Fehéredik az ínye, és folyton tömködne mindent a szájába, mindent rágna az ínyével, dörzsöli az ínyét egyfolytában, és közben nyöszörög, szval folyton a szájánál van a keze.A rengeteg nyál is jelzi, de az amúgy is megindul már korán, nem feltétlen annak a jele.Aztán ha közel a cél, vörös, duzzadt lesz az ínye.Lehet hogy kevesebbet eszik, és enyhe hasmenés is lehet, de az a vége felé már. 2. voltam
Ja és fehér, duzzadt íny.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: köszi. én is erre gondoltam, de nem láttam duzzadni az ínyét. milyen jele lehet még a fogzásnak?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.lehet, h ez lesz....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!