Találatok a következő kifejezésre: Szombaton leszek hetes, (22 db)

Szombaton leszek 13 hetes terhes. Mikor fog, mikor kezd el nőni a hasim? Eddig egy picike dudor van ott, de észre sem lehet venni. Nem hiztam semmit, peddig sokat eszem. Lehet ilyen alkat vagyok?

Legjobb válasz: Szia!Én is beparáztam 12-13 hetesen,mert alig látszott,és én sem hiztam semmit.De most 18 hetesen már igen jol látszik,csak a hasira hiztam,lehet másnak nagyobb,de ahogy minden terhesség más minden pocak is más.Vki azt mondja jéé mekkora,vki h másnak ennyi idõsen nagyobb,de már nem aggodok ezen,az a lényeg h a baba jol van és szépen fejlõdik.Ami kell neki ugy is elveszi:-))Az egyik ismerõsöm 8 hetes és jol látszk már neki,de 5 kg hizott,lehet azért.Jo babavárást!!!18 hetes kismama

Szia!Én is beparáztam 12-13 hetesen, mert alig látszott, és én sem hiztam semmit.De most 18 hetesen már igen jol látszik, csak a hasira hiztam, lehet másnak nagyobb, de ahogy minden terhesség más minden pocak is más.Vki azt mondja jéé mekkora, vki h másnak ennyi idõsen nagyobb, de már nem aggodok ezen, az a lényeg h a baba jol van és szépen fejlõdik.Ami kell neki ugy is elveszi:-))Az egyik ismerõsöm 8 hetes és jol látszk már neki, de 5 kg hizott, lehet azért.Jo babavárást!!!18 hetes kismama
Nekem 17-18 hetesen kezdett látszani, de ez teljesen alkatfüggõ. Ne aggódj! 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Nagyon szép baba várást kivánok nektek!
En 17 hetes vagyok, alig latszik valami, senki nem veszi eszre, en viszon igen mert a regi nadragaimat nem tudom begombolni, pedig meg csak 3 kgt hiztam, viszont azt a masodik honapban.
Az elsõ genetikait 12 hetesen csinálják, az a tarkóredõ mérés. A 18. héten pedig átnézik a babót tetõl-talpig.

Szombaton leszek 19 hetes kismami és még nem érzem a babámat. A méhlepény a mellső falon tapadt meg, jó helyen. Lehetséges, hogy ezért nem érzem még?

Legjobb válasz: Szia! 19 hetesek "vagyunk mi" is. Én érzem, sõt tegnap óta tudom, hogy nekem is a mellsõ falon tapad. Állítólag ez egyéni is, illetve függ attól, mennyire erõsek a hasizmaid és mennyire vagy vékony. 58 kilóról indultam, de mivel Karácsony után "indultunk" (akkor tudtam meg), általában 55 voltam. Most 60 körül mozog (az elején lévõ rosszullétek miatt). A doki biztos mondta, hogy jól van, ne csüggedj, sokan csak jóval késõbb érzik, én szorítok! Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni? Én szeptember 9-re és Sote I. :-)

Szia! 19 hetesek "vagyunk mi" is. Én érzem, sõt tegnap óta tudom, hogy nekem is a mellsõ falon tapad. Állítólag ez egyéni is, illetve függ attól, mennyire erõsek a hasizmaid és mennyire vagy vékony. 58 kilóról indultam, de mivel Karácsony után "indultunk" (akkor tudtam meg), általában 55 voltam. Most 60 körül mozog (az elején lévõ rosszullétek miatt). A doki biztos mondta, hogy jól van, ne csüggedj, sokan csak jóval késõbb érzik, én szorítok! Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni? Én szeptember 9-re és Sote I. :-)
Szia! Ne aggódj, én csak a 20-21. hét körül éreztem elõször a babát és nekem is mellsõ fali lepényem van. A barátnõm szintén kismama, szintén mellsõ fali lepénnyel és neki is kb a 20. hét körül volt érezhetõ a mozgás! Azt nem tudom, hogy köze van-e a mellsõ fali lepénynek ehhez, azt viszont igen, hogy nem vagy elkésve semmivel! Kitartás, hamarosan te is érezni fogod!
Szia! Igen, valószínû a méhlepény tompítja a mozgásokat. 1-2 hét és már érezni fogod. Nekem is hasonló volt a helyzet. Azt hittem második babát hamarabb fogom érezni, de két héttel késõbb éreztem, mint az elsõt. (mert a méhlepény nekem is most a mellsõ falon volt). Orvosom mondta, hogy a méhlepény tompítja a baba mozgását. Sõt, nekem olyan furcsa volt, hogy az elején nem is minden nap éreztem, csak kétnaponta pl., aztán eltelt egy hét is, mire rendszeres, napi babamozgást éreztem. Szóval nyugi, hamarosan érezni fogod a pici babát. :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Megnyugodtam! Én a várandósságom elõtt keményen tornáztam, a hasfalam valószínû jó vastag és erõs lett, lehet ettõl sem érzem még olyan intenzíven a babát. De hétfõn minden kiderül, mert megyünk uh-ra, ott biztosan fogják mondani, hogy minden ok! :) Én 59-rõl kezdtem és most 62 kiló körül vagyok. Lehet már több :) Szeptember 12-re vagyok kiírva (pont a névnapom).
Szia! Ne aggódj bizti hamarosan megérzed, én is 19 hetet töltöttem és már én is érzem de vékony is vagyok és második baba is, lehet ezért van. 51 kg-ról indultam és 53 vagyok most és csak egy nagy elõredudorodó pocim van:-) Tudod már hogy fiú vagy lány lesz? Nekünk fiú! Az elsõ válaszolónak üzenném ha visszatér még hogy én is szept.8-9.-re vagyok kiírva és én is a SOTE I.-en fogok szülni. Te kinél? Boldog babavárást mindenkinek!
:-) Szeptember 9, bár UH nekem is mutatott már szept 6-ot is... Ujházy Andrásnál :-)))

Most leszek szombaton 11 hetes terhes. Van- valaki igy mind én? Már nem fájnak, vagy is nem annyira érzékenyek a melleim, mind a terhesség elején, és nincs se hasszúrka, se fájdalom semmi. Jó igy? Vagy szúrkálást kellene érzenem?

Eleinte hányigerem volt minden nap,most már pár napja csak akkor van ha nem eszek reggel.

Legjobb válasz: Semmi gond,ne izgulj,nekem is elmúlt idõvel a mell feszülés és a szúrkálás. Boldog babavárást! 36 hetes kismama

Semmi gond, ne izgulj, nekem is elmúlt idõvel a mell feszülés és a szúrkálás. Boldog babavárást! 36 hetes kismama
Ne aggódj, akkor lenne baj, ha véreznél vagy görcsölnél. Az csak jó, ha minél elõbb túlvagy a hányingeres szakaszon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Nagyon aranyosak vagytok!Gratulálok pocak lakóhoz, és könnyû szülést kivánok nektek.
Ugyan ezt a kerdest feltettem anno En is, mert olvastam itt, ha a tunetek megszunnek akkor vmi baj is lehet.DE NEM, nekem is elmult minden ami addig volt ugy kb 10 hetesen /iszonyu mellfajas, a mindjart megjon erzes/ es semmi baj sincsen azota sem. Kerdeztem az orvost, h nem baj e, es O mondta, h csak oruljek neki, h az addig kellemetlen tunetek elmultak, es hidd el, lesz amikor megint fogod erezni, jh feazul a melled, vagy fajdogal a pocakod kicsit. Hidd el minden rendben van, es nem torvenyszeru, h a 9 honap alatt vegig szenvedjunk. Nagyon boldog babavarast kivanok neked. 17 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a nyugtató szavakat!Én is itt olvastam, hogy ha meg szünek a tüntek akkor baj van:(De hát akkor még sem:) Holnap délután megyek orvoshoz ultrahang stb.Akkor már többet tudok.Amúgy is nagyon jól viselem, hogy meg babásodtam, mindenki mondta nagyon szerencsés vagyok, hogy nem hányok stb.Köszönöm még egyszer, és kivánom neked, és pócaklakó babádnak a legjobbakat!!!!
Szia! Nekem nem volt tünetem semmi, csak mellfeszülés (kicsit), és ugye a terebélyesedés. Viszon most kezd szurkálni a hasam, és fájni a csípõm. pedig 16 hetes vagyok. Nyugodj meg semmi baj, ahogy a többiek irták, akkor lenne baj, ha erõsen görcsölnél, és véreznél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, boldog pócaklakó várást!Nagyon sokat segitetettek!

Szombaton leszek 20 hetes, s nem nagyon érzem a Baba mozgását! Néha azt gondolom Õ volt, aztán elbizonytalanodom. Sokat sportoltam, elég izmos a hasfalam, befolyásolhatja ez is?

Nagyon izgulok!

Legjobb válasz: Volt, aki még 22 hetesen sem érezte, ne igzulj, nincs semmi baj!! nemrég voltál uhon, gondolom ott minden redben volt.-) IGen, a sportolástól is lehet, hogy erõsebb a szervezeted, de más oka is lehet. Ne félj, ne lesd annyira, én is ebbe a hibába estem. Ha érzel már valamit, az biztos az:-) Idõvel sûrûbben érzed és erõsebben is.-) Nyugi:-)

Volt, aki még 22 hetesen sem érezte, ne igzulj, nincs semmi baj!! nemrég voltál uhon, gondolom ott minden redben volt.-) IGen, a sportolástól is lehet, hogy erõsebb a szervezeted, de más oka is lehet. Ne félj, ne lesd annyira, én is ebbe a hibába estem. Ha érzel már valamit, az biztos az:-) Idõvel sûrûbben érzed és erõsebben is.-) Nyugi:-)
A kérdező hozzászólása: Igen, múlt héten minden rendben volt az Uh-on! Köszönöm a bíztatást, szükségem van rá!
Szia! Biztos õt érzed, ne aggódj, szép lassan egyre erõsebben jelentkezik majd.Hosz tudod nem vagyunk egyformák, és õk sem:-)Ne félj, fog õ még focizni a hugyhólyagoddal:-)) Boldog babavárást!
Szia! A barátnõm a 23. hétben érezte elõször a picit, ne aggódj, ahogy a pici hétrõl-hétre erõsödni fog, Te egyre jobban fogod érezni a kis rugásait. De az is lehet, hogy úgy fekszik, hogy éppen a belsõ szerveidet rugdossa, amit nem érzel, vagy éjszaka mozog amikor alszol. Boldog babavárást! 30. hetes kismama

Szombaton lesz egy hetes a köldök piercingem, nem gennyezik de a ki és bemenetelénél piros. Ez normális?

Kenem rendesen naponta 2x betadinnal,körömvirág krémmel és borogatom kamillával is..szerintetek el fog múlni és normális h ilyenkor még piros?

Legjobb válasz: Szia! A páromnak volt régebben köldök piercingje, neki gennyezett is sokáig,de a körömvirágkrém és kammilla kivonattól rendbe jött viszonylag hamar (kb.2-3 hét). Sokáig piros volt neki is a ki és bemenetnél,de az is el múlt. 33/f

Szia! A páromnak volt régebben köldök piercingje, neki gennyezett is sokáig, de a körömvirágkrém és kammilla kivonattól rendbe jött viszonylag hamar (kb.2-3 hét). Sokáig piros volt neki is a ki és bemenetnél, de az is el múlt. 33/f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, remélem akkor tényleg elmúlik majd :)
biztos elfog múlni

Barátom msn-en miért írta ezt? Igaz, hogy szombaton leszünk egy hetesek, de akkor is, ez csak nekem furcsa?

(23:40) ?: basszus

Legjobb válasz: Ez mi, most komolyan? Én sem értem. Mi ez a "aszongya"?

Ez mi, most komolyan? Én sem értem. Mi ez a "aszongya"?
Szerintem elsõ és legfontosabb: vegyetek pár nyelvtan órát. Ha mégegyszer leírod rendesen talán érteni fogjuk mit akartál ezzel tudatni velünk. aztmonya, mongya xD XD
ezt most érthetõen, lécci :S
Hát aki ezt érti az elõtt megemelem a kalapom :D "aztmonya de ÓÓÓ mondom mondom de komolyan aztmonya ja" :DDDD
LOL Micsoda gyöngyszem ez a kérdés... :D
Szerintem inkább írd le rendesen, ne azt másold be amit msn-en alkottatok.
Hát mégis ki akarja, hogy segítsünk a problémáján? Akkor fordíts.
A kérdező hozzászólása: Arról nem én tehetek, hogy nem tud helyesen írni :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, csak a napózottam össze-vissza írja az idõt!
Hmm... az nem jó... Valószínûleg azért írta, mert abban reménykedett, hogy így kétszeresen is jut neki a jóból: - te majd elnézed neki, hogy lefekszik egy másik lánnyal, persze ez csak 1 alkalom lenne - de közben téged is kúrogatna De te gondolom nem akarsz másodhegedûs lenni. Azt viszont vedd figyelembe, hogy milyen õszinte volt. Ezt megtehette volna úgy is, hogy a hátad mögött lefekszik a csajjal és te mit sem sejtesz, de õ leírta neked. Kevés ilyen fiú van ám! Beszéljétek meg a dolgot.
te, írd már le magyarul légy szíves, egy árva szót sem értek. mi az, hogy: "mongya" és "aztmonya"
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:10 Szerintem nem tud...
Nos, nézd. A f a sz olyan, hogy azt az utat választja amelyiken a legkönnyebben és leggyorsabban ér be a p i n á ba. Most az a kérdés, hogy a te barátod olyan aki tud parancsolni a f a sz á n a k, avagy sem?
Kicsit érthetetlen ez az egész. Vagy én vagyok már öreg:$ Az jött le, hogy van egy párod pár napja. De a párod beszélt egy másik lánnyal aki küld neki képet arról ahogy fürdik? Innentõl nem értem. A pasi örült neki, hogy a csaj képet küld vagy nem? Mert ha nem akkor a csaj tehet bármit a pasidat nem nyúlja le semmi pénzért. Ha örült neki akkor inkább most keres más pasit, mert nem lesz a hûség mintaképe a párod. 22/l
Húúúúúú lányom, ezt tök nem értem:S Leírnád érthetõbben? Ja és hány éves vagy?
Az én eszem "aztmongya", hogy keress egy másik fickót!

Szombaton leszünk 3 hetesek, szopiztatok, lehet enni pattogatott kukoricát?

És amúgy mi az ami nagyon jó és mi az amit kerüljek messzir?l??a krumplit tudom hogy lehet enni minden mennyiségben...

Legjobb válasz: Szerintem egyél mindenbõl, a tejet , tejtermékekbõl eleinte keveset, vagy ne. Figyeld a babád, mi az, amitõl fájhat a pocija. Az én lányomnak nem lett semmitõl sem baja.

Szerintem egyél mindenbõl, a tejet , tejtermékekbõl eleinte keveset, vagy ne. Figyeld a babád, mi az, amitõl fájhat a pocija. Az én lányomnak nem lett semmitõl sem baja.
Szia, nekem a gyermekorvos azt mondta hogy kenyéren és vizen nem lehet élni, nem lehet belõle szoptatni úgyhogy egyek mindent és kitapasztalom hogy mit nem szabad. Így is van, karalábét nem ehetek de karfiolt igen. 3 hós baba anyukája.
A popcorntól rengeteg tejem lett, minden nap este egy zacsival megettem:) burgonya, tészták, húsok, Tök burgonya fõzelék, lecsó, paprika paradicsom, felvágottak, péksütik, ezek nem puffasztanak, nem lesz gázos a baba, de ki kell tapasztalni a brokkolit karfiolt borsót, zöldbabot, lehet nem bántja a baba pociját!
A kérdező hozzászólása: komolyan több tejed lett a pattogatott kukoricától???huhhh, akkor tuti eszek:) amúgy is eléggé kívánom:) és rántott husi, bundás kenyér, tejeskávé??ezekrõl mi a véleményetek?
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: kössziiii:) )))

Szombaton leszek 36. hetes. Elkezdhetem már most inni a málnalevél teát? Vasárnaptól szedhetem a homeós golyókat?

Legjobb válasz: Szia!Én Vasárnap töltöm be a 36.-hetet,és hétfõn már én is iszom.Szerintem ha te is betöltöd akkor nyugodtan ihatod a teát! Könnyû szülést!

Szia!Én Vasárnap töltöm be a 36.-hetet, és hétfõn már én is iszom.Szerintem ha te is betöltöd akkor nyugodtan ihatod a teát! Könnyû szülést!
Nyugodtan ihatod, én a 35. héttõl ittam.
A kérdező hozzászólása: köszi csajok!! Nektek is könnyû szülést kívánok:) és Ti milyen arányban isszátok a teát? és hogyan készítitek el?
Szió.Én is szombaton töltöm a 36hetet és szintén kezdem a teát és a homeós bogyikat.Akkor Te is dec 6-án szûlsz:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát!! igen, mikulásra vagyok kiírva:) bár egy jó ideje veszélyeztetett vagyok és ez is csoda, h kihúztam idáig. azért szeretném minél elõbb elkezdeni inni a teát és szedni a golyókat, h legyen idejük hatni a szervezetemre, meg az agyamra:) mindenkinek könnyebb szülést kívánok, mint amilyenre számít:)
Én a 35. héttõl ittam, a szülésznõm azt mondta, hogy nyugodtan elkezdhetem a homeós bogyókkal együtt. Én naponta két csészével iszom, összessen ez 5-6 decit jelent. Egy csészéhez (kb 2, 5-3 deci) egy evõkanálnyi málnalevelet teszek. A 38-39. héttõl növelhetem az adagot. Egyébként két hete iszom, tehát most vagyok a 37. hétben és én annyi változást vettem észre, hogy az anyagcserém felgyorsult tõle.
Jól írtad, a 36. héttõl szeheted a bogyókat, a 35. héttõl lehet a teát, én is így csinálom.

Ha a babám szombaton lesz 6 hetes, 50 cm-rel született és most 56-os ruhákat hordunk, az jó?

Legjobb válasz: Nem, hordjatok 74-est... Miért ne lenne jó? Lányom 4 hós, de még van 56-os ruha, ami jó neki.

Nem, hordjatok 74-est... Miért ne lenne jó? Lányom 4 hós, de még van 56-os ruha, ami jó neki.
Persze, hogy jó-és örülök, hogy nincs mi másért aggódnod, hogy ilyeneket kérdezel! Fogtok ti még 104-eset is hordani!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!