Találatok a következő kifejezésre: Szombaton látogatóba a rokonaim (1 db)

Szombaton látogatóba jönnek a rokonaim (apa anya 15 éves fiú) én leszek a hostess, milyen programot szervezzek nekik?

valamivel le kell ?ket foglalnom mert nem akarom hogy unatkozzanak!

Legjobb válasz: Hát ez így elég nehéz kérdés. Egyáltalán hol laktok? Város, falu? Milyen az érdeklõdési körük? Mennyi idõre kellene lefoglalnod õket? Mennyi pénzt szánsz rá?

Hát ez így elég nehéz kérdés. Egyáltalán hol laktok? Város, falu? Milyen az érdeklõdési körük? Mennyi idõre kellene lefoglalnod õket? Mennyi pénzt szánsz rá?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet ilyen magot venni amiből ilyen kukorica kel ki?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

2

Xbox-ra pendrive?

Xbox-ra hogy lehet pendrivét kötni? Jelen pillanatba nem ismeri fel. Ebbe mit kell csinálni, pendrivét átalakítani, xbox-al csinálni valamit? Van lehetőség? Vagy ez fekete dolog? Pendrive memóriája függ?

0

Milyen cél''szerszámok'' (felszerelések) szükségesek autó tervezőknek?

Meglehet, hogy furcsának tűnik a kérdés, hogy milyen felszerelés szükséges, hogy autót tudjunk tervezni... Érdekel ez a dolog egy jópár ideje. Jelenleg Gimnáziumban tanuluk és szeretnék legalább egy mérnökit kitanulni egyetemen (amelyek az autó tervezőnek pl. Adrian Newey(F1ben) ) Milyen vonalzók meg nem tudom pontosan mik szükségesek, aki tudja az ehez szükséges dolgokat kérem segítsen :D Számitógépes programok is érdekelnek kiszeretném próbálni ezeket a dolgokat eddig csak szabad kézzel rajzoltam így szabad időmben szeretnék ilyenekkel foglalkozni eltellik vele az idő számomra egy jó időtöltés tanulgatni ehez hasonló dolgokat :D Szóval kérem aki tud az segítsen(baromságokat nem kérek :D )

0

Tudtok ehhez a videóhoz hasonlókat?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=GhxqIITtTtU

1

Hogyan vehetném rá? Ötlet?

A sulinkba indult az SzM-bálra keringő,és lehet jelentkezni,pároknak,akik keringőzni fognak.Gyönyörű szép ruhába lesznek.Én is jelentkeztem,de nincs kivel táncolnom.De van egy oszt.társam,akivel jól mutatnánk,de ő meg fél táncolni.Azt mondta hogy fél,meg öltönybe hülyén fog kinézni,meg nem akarja magát leégetni.-Középiskolába meg mindenkinek kötelező lesz,és neki is.Nem tudom hogy vegyem rá hogy velem táncoljon.Valami ötlet?

1

A Youtube- on miért nem lehet leve sztream- et indítanom?

Levan tiltva valamiért!

0

Ismertek olyan hasonló videókat, mint Nasz Daninak a chatroulett-es? Ha igen link légyszi

3

A "POLAROID IS 536" -os tipusu digitális fényképező gép milyen?

Részletesen arra lennék kíváncsi, hogy mennyire jó, megfelelő? Megvagytok e vele elégedve? vagy nem nagyon ajánljátok? Könnyen kezelhető? Videózni lehet vele? Hány MG/KB-os? Jó fajta márka a e?

0

Meg adja valaki a kvizpart.hu nevet, mert nem engedi, hogy regisztraljak?

1

Hogy lehet törölni csoportot a facebookon?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!