Találatok a következő kifejezésre: Szombaton kell de (32 db)

Szombaton kell megjönnie, de azon kívül hogy fel vagyok puffadva (eléggé nagy a hasam) nem észlelek mást. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Puffadás van akinél mensi elõtt is jelentkezik, nálad nem tudom, hogy szokott-e. Ettõl még nem biztos, hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy igen. Várj mindenképp és ha késne pár napot, akkor csinálj egy tesztet. Az nem derült ki, hogy szeretnéd hogy megjöjjön vagy nem...

Puffadás van akinél mensi elõtt is jelentkezik, nálad nem tudom, hogy szokott-e. Ettõl még nem biztos, hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy igen. Várj mindenképp és ha késne pár napot, akkor csinálj egy tesztet. Az nem derült ki, hogy szeretnéd hogy megjöjjön vagy nem...
Én is vagyok, nagyon puffadok, de mensi elött is szoktam.Nekem is szombaton kell megjönnie.Hát...kiváncsi leszek.Drukkolok neked is !
Mensi is lehet, baba is.Mensi után egy héttel a teszt elég bizti!Akkor is ha megjött a mikid, lehetsz terhes!Azért figyelj oda magadra!

Szombaton fellépés! Piros, fehér vagy zöld elegáns felső kell. De milyet?

Szimfónikus zenekar kíséretében énekelünk, és vennem kell egy elegáns felsőt (tunika, blúz, bármi lehet). A fenti 3 színből lehet választani, de nem lehet mintás. Tudtok segíteni??

Legjobb válasz: Azért ez nem olyan nehéz. Ha nincs ilyen egyszínû felsõd, menj be bármelyik ruhaboltba és garantálom, hogy 2 perc alatt találsz. Pláne egyszínû fehéret. Azt a legkönnyebb.

Azért ez nem olyan nehéz. Ha nincs ilyen egyszínû felsõd, menj be bármelyik ruhaboltba és garantálom, hogy 2 perc alatt találsz. Pláne egyszínû fehéret. Azt a legkönnyebb.
A kérdező hozzászólása: Azért nem bánnám, ha nem egy hagyományos fehér blúzban lennék... Pl ezt néztem, de talán ennél egy kicsit szolidabb kellene: http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/noi_felsoruhazat/tun.. sima fekete nadrághoz...
Ez picit extrémnek tûnik. Nem sima fehér blúzra gondoltam, de egyszínû fehér felsõ tengernyi van bármely boltban...Ott meg scak könnyebb felpróbálni, kiválasztani.
Minek kérdezni? Persze hogy LEHET. -.-
A terhesseg miatt nem fog szurni:) ) amugy meg keshet ennyit ez nem veszes de ha rastresszelsz akkor tenyleg nem fog megjonni..csak nyugi
az agyam elhagyom, ha szûr miért lennél az nem vagy az N
50-50, good luck
Sétálj el egy drogériába és vegyél egy tesztet, kimutatja ha terhes vagy és nem kell tovább tipródnod.

A Dragon Ball gt nek hamarosan vége lesz az animaxon jövőhét szombaton (bocsi de kell a kérdőjel, mert scak uhy engedi kiirni) (? )

na és az lenne a kérdésem hogy szerintetek ujra fogják kezdeni?

Legjobb válasz: Miért nem szeded le netrõl? Legalább nemkell halgatnod azt a hulladék magyar szinkront.

Miért nem szeded le netrõl? Legalább nemkell halgatnod azt a hulladék magyar szinkront.
Már újrakezdték egyszer. :D Én az elsõ leadásnál végignéztem. Most adják másodszor.
a sok értelmetlen hülység helyett le kéne nyomni a DBZ-t, vagy a Yu-gi-oht----de azt végig!

Ha pénteken este szex után volt némi vérzésem, szombaton nem, de vasárnap reggeltől tegnapig igen, akkor honnantól kell számolni a mensi kezdetét?

A ciklus.hu-n ha pénteket adok meg els?nek, akkor 27-én van pé-m. De ha vasárnapot, akkor 30-án!

Legjobb válasz: Szerintem inkább vasárnaptól számold, hiszen akkor indult be rendesen.

Szerintem inkább vasárnaptól számold, hiszen akkor indult be rendesen.

Ha valahova felvesznek minimálbérért dolgozni, de hétvégén is kell, akkor csak vasárnapra fizetnek "ünnepi pénzt" vagy szombatra is? és mennyi ennek az átlagos összege?

Legjobb válasz: Elsõnek...akkor te munkahelyed nagyon jó..Mert ahol én eddig dolgoztam,és hétvégén túlóra volt mindig úgy fizettek,hogy szombatra 50% vasárnapra 100%,csak az ünnepnapokra kaptunk 200%-ot! De volt olyan munkahely ahol összegyûjthetted a napokat,és késõbb kivehetted "szabinak"!Vagyis rendesen kifizettek mintha dolgoztál volna de otthon voltál..

Elsõnek...akkor te munkahelyed nagyon jó..Mert ahol én eddig dolgoztam, és hétvégén túlóra volt mindig úgy fizettek, hogy szombatra 50% vasárnapra 100%, csak az ünnepnapokra kaptunk 200%-ot! De volt olyan munkahely ahol összegyûjthetted a napokat, és késõbb kivehetted "szabinak"!Vagyis rendesen kifizettek mintha dolgoztál volna de otthon voltál..
Köszi! Igen, jó kis munkahely.De jelenleg GYED-en vagyok és ha lejár a GYED-em, akkor sajnos már nem tudok oda visszamenni.Visszavennének õk, de elköltözött a cég és a pici miatt annyi utazást már nem tudnék vállalni!Pedig de jó lenne.Imádtam ott dolgozni!
A szombatért általában 200%-ot szoktak fizetni, a vasárnapért pedig 300%-ot.Legalábbis az én munkahelyemen.De arra is volt példa, hogy a hétvégi napokat nem számolták hozzá a fizunkhoz, hanem a mûszak végén kaptunk kajajegyet!Ez jobban megérte nekik is és nekünk is, mintha hozzávágták volna a fizuhoz, mert akkor az adó elvitte volna!

Leírnátok nekem hogy kell vezetni a terhességi kiskönyv végén vezetni a magzat mozgást? Én mindig szombaton töltöm a heteket. De már most a 35. ik hetit írni kell. És itt meg a 35. ik hét szombatnál már 36 leszek.

Előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Azt kell vezetni??? :))) Nekem ez már a második terhességem, de senki nem mondta, hogy azt vezetni kellene.... Szerintem biztos nem kötelezõ.

Azt kell vezetni??? :) )) Nekem ez már a második terhességem, de senki nem mondta, hogy azt vezetni kellene.... Szerintem biztos nem kötelezõ.
A kérdező hozzászólása: Nekem is 2.ik és az elsõvel én sem vezettem csak 36-ik héttõl de azt is külön papíron.

Szombaton 1 napos barnázásom volt, elég erős de azóta semmi! Azért elmenjek dokihoz vagy nem kell egyből orvoshoz rohanni?

Hétvégén nem tudtam orvoshoz menni, ma tudnék délután! Hasam nem görcsölt, inkább csak szúrkálgatott!

Legjobb válasz: Én a helyedben rögtön kimentem volna ügyletre. Sõt amikor nekem volt, és csak nagyon ici-pici kis barnázásom, ki is mentem. Szerencsére nem volt semmi baj, de így is befektettek (de az azért volt, mert kiderült ikrek, és így veszélyeztetett is vagyok), viszont - nem ijesztgetésképpen - minden vérzés, barnázgatás fenyegetõ vetélés jele. Azért írom, hogy köteles a doki megnézni, mert nekik így kell hozzá állniuk, (én tartottam, hogy majd kiröhögnek, hogy mit rohangálok egy pici barnázással ügyeletre, de nem!) Persze még számos oka lehet. De keresd fel minél elõbb a dokit. (amúgy nekem az elmaradt mensi miatt volt, mert aztán rá 4 hétre újra volt)

Én a helyedben rögtön kimentem volna ügyletre. Sõt amikor nekem volt, és csak nagyon ici-pici kis barnázásom, ki is mentem. Szerencsére nem volt semmi baj, de így is befektettek (de az azért volt, mert kiderült ikrek, és így veszélyeztetett is vagyok), viszont - nem ijesztgetésképpen - minden vérzés, barnázgatás fenyegetõ vetélés jele. Azért írom, hogy köteles a doki megnézni, mert nekik így kell hozzá állniuk, (én tartottam, hogy majd kiröhögnek, hogy mit rohangálok egy pici barnázással ügyeletre, de nem!) Persze még számos oka lehet. De keresd fel minél elõbb a dokit. (amúgy nekem az elmaradt mensi miatt volt, mert aztán rá 4 hétre újra volt)
Én már aznap mentem volna a dokihoz... Az ördög nem alszik!
A kérdező hozzászólása: Ja és 10 hetes vagyok!
Szia! Menj orvoshoz! Én pontosan így jártam, sajnos el is vesztettem a babát. Szorítok nektek!
Én sem mentem idõben, és aztán 3 nap nagyon gyenge barna folyás után elkezdtem vérezni pirosan! Minden görcs és szurka nélkül!!! Siettünk az ügyeletre, kaptam gyógyszert, és nem lett semmi baj! De ez az én példám, úgyhogy irány a doki!

Elkezdtem szedni a foganzásgátlót. Szombaton vettem be az utolsó szemet. Mikor kell hogy megjöjjön a menszeszem? A 8 napban? De hanyadik napon, vagy az mind1?

Legjobb válasz: Valamikor középütt, ugye egy hét a szünet. De ez nõtõl is függ. A hormonnak kell egy kis idõ, amíg kiürül (de elõtte, utána, akármikor lehet szexelni) :)

Valamikor középütt, ugye egy hét a szünet. De ez nõtõl is függ. A hormonnak kell egy kis idõ, amíg kiürül (de elõtte, utána, akármikor lehet szexelni) :)
Nem 8 nap, hanem 7 nap a szünet. Általában a 2.-4. napon. Szóval lassan számíthatsz rá. Ha mindig ugyanabban az idõban veszed be, akkor mindig azonos napon jön meg a szünetben és azonos napszakban.
Nekem a 4. napon jött meg az elsõ levél után, viszont a napszak nem ugyanaz volt. A betegtájékoztatóban elvileg benne kell legyen, mikorra várható, 2-4. nap szerintem a tied is.
A lényeg hogy megjöjjön a szünetben, nem számít melyik nap, és akkor is kezd el szedni a következõ levelet a szünet után ha még tart a menszid. Egy idõ után be fog állni hogy melyik nap jön meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. már tegnap meg jött hála:)

A 3. hétben a gyógyszert (yasminelle) péntek este bevettem, ugye az szombat estig hat, de a szombatit elfelejtettem és vasárnap reggel vettem be, viszont szombat reggel voltunk utoljára együtt. Kell-e mással védekezni emiatt?

Legjobb válasz: A gyógyszer betegtájékoztatójában elvileg ez is le van írva pontosan.(hogy hány óra kihagyás után kell mellé védekezni) Szerintem egy éjszaka nem nagy idõ, úgyhogy nem kell aggódnod!!

A gyógyszer betegtájékoztatójában elvileg ez is le van írva pontosan.(hogy hány óra kihagyás után kell mellé védekezni) Szerintem egy éjszaka nem nagy idõ, úgyhogy nem kell aggódnod!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!