Találatok a következő kifejezésre: Szombaton kell a hom. Ha (2 db)

Szombaton kell megjonnie, 37.2 a hom. Ha a menstr. Jonne akkor már leesett volna a hom? Nem birom már szombatig.

Kb.4 napja iszonyuan fàjt a cicim.Most mintha megenyhult volna.Vagy csak hozzàszoktam?:)

Legjobb válasz: vegyél egy clearblue tesztet nekem is kimutatta a mensi elõtt 5 nappal a babát a hõmérõzésbe bele fogsz õrülni

vegyél egy clearblue tesztet nekem is kimutatta a mensi elõtt 5 nappal a babát a hõmérõzésbe bele fogsz õrülni
Ha baba, akkor fent marad a hõd, ha nem, menszesz elõtt 1-2 nappal el kezd esni. De ez sem törvényszerû, mert pl. nekem mindig a menszesz 2. napjától kezd menni lefele. Már csak 2 nap. ezt már várd ki:)
A hõ leeshet akár csak a mensi napján is, ezért ez nem igazán mérvadó. de szerintem már tesztelhetsz holnap reggel. Én is éppen várakozó fázisban vagyok, de még van több mint egy hetem. Nekem sokszor húz a hasam alja. Írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ez kulfoldon is kaphato? (Torinoban èlek)Vagy kèrjem kulon agyogyszerèszt, hogy adjon olyat ami kimutatja a mens.elott?
A Qupido a legérzékenyebb teszt.
Én Hollandiában élek, és itt is van clearblue, nagyon elterjedt, biztos van nálatok is drogériában, vagy gyógyszertárban, nálunk még a közértben is kapható.
A kérdező hozzászólása: Koszonok minden vàlaszt.Most vacilàlgatok magamban egy kicsit, hogy vegyek e vagy vàrjak!
Eddig 5 hónapban teszteltem negatívat menzi elõtt 1-2 nappal és valóban nem voltam terhes. Mindannyiszor éreztem is a szívem mélyén, hogy nem sikerült a baba, de egyetlen tesztet sem bánok, mert engem igazolt és tudtam, hogy meg fog jönni, nem reménykedtem tovább. Ha úgy érzed, tudsz még várni, akkor bírd ki szombatig, ha úgy érzed tesztelned kell, tedd meg. Egy teszt árán semmi sem múlik!!
Hahó! Mi újság? Teszteltél?
Szerintem erre így nehéz választ adni, NE HARAGUDJ...vannak tüneteid???
A kérdező hozzászólása: sajna nincsenek tüneteim 2 napja barnás folyásom van ez mondjuk minden hónapba van mensi elõtt annyi hogy most kevesebb, és talán annyi hogy jobban megduzzadt a mellem de nem fáj tudom hogy meg fog jönni:-( csak úgy szeretnék már babás lenni
Szia, jajj de aranyos vagy, csak tudod az ide írogatók többsége ezzel a "problémával" kûzd hosszú ideje, többek közt én is sajnos, és hát Te is :( Ehez sok türelem kell, és kiartás, nekem most 12 napja késik és nem merek tesztelni, mert félek az újabb csalódástól :(((
A kérdező hozzászólása: ú én annyi napot biztos nem várnék megölne a kíváncsiság, de remélem, hogy babás vagy sok sikert kívánok:-)
Köszönöm szépen, de sajna volt már ilyen, és ahogy megcsináltam a teszte(ke)t másnap, vagy azután 1-2 nappal hoy felfogtam itt bizony nem lesz bébi elmúltak és meg is jött. Én is drukkolok Neked :)
szia!erree én is kíváncsi lennék, mert nemkem sem megy soha 36, 8 fölé.....soha...és ha baba van sztem akkor sem neked, sem nekem nem megy feljebb, max 1, 2 tizedet még, de az is lehet, hog ymarad 36, 8-36, 7 és nem esik le... az a lényeg, hogy maradjon meg a 36, 8 körül és aha nem esik le akkor lehet baba átlaghõd mennyi?ciklus elsõ felében mennyi szokott lenni?
A kérdező hozzászólása: megmondom õszintén most kezdtem a hmérõzést és nem néztem meg pontosan hogy hogy is kell csinálni és hónapljba mértem akkor 36, 5 körül volt. szerintem most se lettem terhes mert két napja esik a hõm 36, 8 36, 7és fél 36, 7 és szombaton kell megjönnie három napja meg sárgás barna folyásom van ugyhogy jöhet még egy hónap.... csak félek hogy egyáltalán van-e peteérésem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!