Találatok a következő kifejezésre: Szombaton kell a (100 db)

Ha az első levél fogamzásgátló tablettát szombati napon kezdtem el szedni, miután végig beszedtem és vártam 7 napot, akkor a következő levélen is a szombatit kell bevenni? Mikor kell elkezdeni a következő levelet?

vagy minden levélen más napra jön ki a 7. nap?

Legjobb válasz: Minden levelet uazon a napon kell elkezdeni. A szünet 7 nap és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Igy minden levélre uaz a kezdés kell kijöjjön. Én mindig csütörtökön kezdem el szedni. Szerdára esik a 21. nap, majd 7 nap szünet és megint csütörtökön elölrõl.

Minden levelet uazon a napon kell elkezdeni. A szünet 7 nap és a 8. napon kell elkezdeni a köv. levelet. Igy minden levélre uaz a kezdés kell kijöjjön. Én mindig csütörtökön kezdem el szedni. Szerdára esik a 21. nap, majd 7 nap szünet és megint csütörtökön elölrõl.

Szombaton kell megjonnie, 37.2 a hom. Ha a menstr. Jonne akkor már leesett volna a hom? Nem birom már szombatig.

Kb.4 napja iszonyuan fàjt a cicim.Most mintha megenyhult volna.Vagy csak hozzàszoktam?:)

Legjobb válasz: vegyél egy clearblue tesztet nekem is kimutatta a mensi elõtt 5 nappal a babát a hõmérõzésbe bele fogsz õrülni

vegyél egy clearblue tesztet nekem is kimutatta a mensi elõtt 5 nappal a babát a hõmérõzésbe bele fogsz õrülni
Ha baba, akkor fent marad a hõd, ha nem, menszesz elõtt 1-2 nappal el kezd esni. De ez sem törvényszerû, mert pl. nekem mindig a menszesz 2. napjától kezd menni lefele. Már csak 2 nap. ezt már várd ki:)
A hõ leeshet akár csak a mensi napján is, ezért ez nem igazán mérvadó. de szerintem már tesztelhetsz holnap reggel. Én is éppen várakozó fázisban vagyok, de még van több mint egy hetem. Nekem sokszor húz a hasam alja. Írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ez kulfoldon is kaphato? (Torinoban èlek)Vagy kèrjem kulon agyogyszerèszt, hogy adjon olyat ami kimutatja a mens.elott?
A Qupido a legérzékenyebb teszt.
Én Hollandiában élek, és itt is van clearblue, nagyon elterjedt, biztos van nálatok is drogériában, vagy gyógyszertárban, nálunk még a közértben is kapható.
A kérdező hozzászólása: Koszonok minden vàlaszt.Most vacilàlgatok magamban egy kicsit, hogy vegyek e vagy vàrjak!
Eddig 5 hónapban teszteltem negatívat menzi elõtt 1-2 nappal és valóban nem voltam terhes. Mindannyiszor éreztem is a szívem mélyén, hogy nem sikerült a baba, de egyetlen tesztet sem bánok, mert engem igazolt és tudtam, hogy meg fog jönni, nem reménykedtem tovább. Ha úgy érzed, tudsz még várni, akkor bírd ki szombatig, ha úgy érzed tesztelned kell, tedd meg. Egy teszt árán semmi sem múlik!!
Hahó! Mi újság? Teszteltél?
Ott kell hagynod, hiszen abba csiszolják bele méretre a lencsét. Legalábbis így tudom
Igen !!
Szerintem ne! Susd a lapokat is pénteken , az nem sok idõ!
A kérdező hozzászólása: Hát hat lapot sütni azért elég sok..
Nyugodtan megcsinálhatod csütörtökön. Nekem se volt rá máshogyan idõm múlthéten, így én is csütörtökön kezdtem el a szombati tortát. Semmi baja nem lett.
Csütörtökön nyugodtam megcsinálhatod, semmi baja sem lesz. Ha nagyon száraz nálatok a levegö, akkor a teljes kihülés után csomagold folpakba egyenként öket.
2. Vagyok Sehol nem volt oda írva hogy 6 lapot akarsz külön sütni, az valóban hosszadalmasabb. Kb 2 óra.

Leírnátok nekem hogy kell vezetni a terhességi kiskönyv végén vezetni a magzat mozgást? Én mindig szombaton töltöm a heteket. De már most a 35. ik hetit írni kell. És itt meg a 35. ik hét szombatnál már 36 leszek.

Előre is köszönöm :)

Legjobb válasz: Azt kell vezetni??? :))) Nekem ez már a második terhességem, de senki nem mondta, hogy azt vezetni kellene.... Szerintem biztos nem kötelezõ.

Azt kell vezetni??? :) )) Nekem ez már a második terhességem, de senki nem mondta, hogy azt vezetni kellene.... Szerintem biztos nem kötelezõ.
A kérdező hozzászólása: Nekem is 2.ik és az elsõvel én sem vezettem csak 36-ik héttõl de azt is külön papíron.
ma szombat, holnap-holnapután vasárnap.

Szombaton kell megjönnie, de azon kívül hogy fel vagyok puffadva (eléggé nagy a hasam) nem észlelek mást. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Puffadás van akinél mensi elõtt is jelentkezik, nálad nem tudom, hogy szokott-e. Ettõl még nem biztos, hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy igen. Várj mindenképp és ha késne pár napot, akkor csinálj egy tesztet. Az nem derült ki, hogy szeretnéd hogy megjöjjön vagy nem...

Puffadás van akinél mensi elõtt is jelentkezik, nálad nem tudom, hogy szokott-e. Ettõl még nem biztos, hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy igen. Várj mindenképp és ha késne pár napot, akkor csinálj egy tesztet. Az nem derült ki, hogy szeretnéd hogy megjöjjön vagy nem...
Én is vagyok, nagyon puffadok, de mensi elött is szoktam.Nekem is szombaton kell megjönnie.Hát...kiváncsi leszek.Drukkolok neked is !
Mensi is lehet, baba is.Mensi után egy héttel a teszt elég bizti!Akkor is ha megjött a mikid, lehetsz terhes!Azért figyelj oda magadra!
Szerintem erre így nehéz választ adni, NE HARAGUDJ...vannak tüneteid???
A kérdező hozzászólása: sajna nincsenek tüneteim 2 napja barnás folyásom van ez mondjuk minden hónapba van mensi elõtt annyi hogy most kevesebb, és talán annyi hogy jobban megduzzadt a mellem de nem fáj tudom hogy meg fog jönni:-( csak úgy szeretnék már babás lenni
Szia, jajj de aranyos vagy, csak tudod az ide írogatók többsége ezzel a "problémával" kûzd hosszú ideje, többek közt én is sajnos, és hát Te is :( Ehez sok türelem kell, és kiartás, nekem most 12 napja késik és nem merek tesztelni, mert félek az újabb csalódástól :(((
A kérdező hozzászólása: ú én annyi napot biztos nem várnék megölne a kíváncsiság, de remélem, hogy babás vagy sok sikert kívánok:-)
Köszönöm szépen, de sajna volt már ilyen, és ahogy megcsináltam a teszte(ke)t másnap, vagy azután 1-2 nappal hoy felfogtam itt bizony nem lesz bébi elmúltak és meg is jött. Én is drukkolok Neked :)
szia!erree én is kíváncsi lennék, mert nemkem sem megy soha 36, 8 fölé.....soha...és ha baba van sztem akkor sem neked, sem nekem nem megy feljebb, max 1, 2 tizedet még, de az is lehet, hog ymarad 36, 8-36, 7 és nem esik le... az a lényeg, hogy maradjon meg a 36, 8 körül és aha nem esik le akkor lehet baba átlaghõd mennyi?ciklus elsõ felében mennyi szokott lenni?
A kérdező hozzászólása: megmondom õszintén most kezdtem a hmérõzést és nem néztem meg pontosan hogy hogy is kell csinálni és hónapljba mértem akkor 36, 5 körül volt. szerintem most se lettem terhes mert két napja esik a hõm 36, 8 36, 7és fél 36, 7 és szombaton kell megjönnie három napja meg sárgás barna folyásom van ugyhogy jöhet még egy hónap.... csak félek hogy egyáltalán van-e peteérésem
Minek kérdezni? Persze hogy LEHET. -.-
A terhesseg miatt nem fog szurni:) ) amugy meg keshet ennyit ez nem veszes de ha rastresszelsz akkor tenyleg nem fog megjonni..csak nyugi
az agyam elhagyom, ha szûr miért lennél az nem vagy az N
50-50, good luck
Sétálj el egy drogériába és vegyél egy tesztet, kimutatja ha terhes vagy és nem kell tovább tipródnod.

Szülés után 6. hétben járok, a dokihoz kontrollra szombaton kell mennem, most már lehet-e szexelni?

Legjobb válasz: elvileg igen, de én megvárnám a kontrollt, biztos minden oké-e

elvileg igen, de én megvárnám a kontrollt, biztos minden oké-e
Mi 4 hétig bírtuk, utána asszony se bírt magával. Szerencsére semmi baja nem lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!