Találatok a következő kifejezésre: Szombaton jött a (55 db)

Nem hinném, hogy terhes vagy, de ha gondolog, vegyél tesztet.
Szia! Nem valószínû sajna. Egyébként a vérnek vasszaga van. Sok sikert a következõ hónapra!! :o)
Nem vagy terhes sajnos!

Nem jött meg a vérzésem, rá 4 napra barnás vmi, ami most 3 napja enyhébb vérzés-félévé változott. Néha van, néha semmi, nem görcsöl a hasam, inkább mintha húzódna.3hete csináltam tesztet, negatív lett, a most szombati és a mai pozitív. Mit jelenthet?

Most ez mit jelent?Ha terhes vagyok, akkor 1-2 hetes lehetek, ugye?Orvosom azt mondja, ez vagy beágyazódásos vérzés, vagy vetélés lesz, de akkor meg annyira korai, hogy nincs teend?.Valakinek hasonló tapasztalata?Elég, ha jöv? héten csinálok egy tesztet újra?Hüvelyi uh-n azt mondja az orvosom,ilyen kis terhesség még nem is látszana.S. O. S. ,nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Amit most csinálhatsz, hogy segíted a babádat: pihensz, pihensz, pihensz és fekszel.Nem emelgetsz, "takarékra" teszed magadat! Szedj MagneB6-ot (3x2) és C-vitmanint. Mindkettõ segíti a baba megtartását. Remélem nem lesz baj, és megerõsödik a babád a pocidban!!! A terhességtesztek az esetleges vetélés után még két hétig is pozitívat mutatnak, mert a HCG szint sokáig kimutatható a szervezetben. Ha nem jött meg a vérzésed, akkor minimum 4 hetes terhes vagy. Én a hatodik héten véreztem (innen a jótanács), addigra már volt szívhangunk is. Kaptam gyógyszert és kényszerpihenõt írtak elõ. Mostanra 20 hetes vagyok. Hasonló jó kimenetelt kívánok Neked!!

Amit most csinálhatsz, hogy segíted a babádat: pihensz, pihensz, pihensz és fekszel.Nem emelgetsz, "takarékra" teszed magadat! Szedj MagneB6-ot (3x2) és C-vitmanint. Mindkettõ segíti a baba megtartását. Remélem nem lesz baj, és megerõsödik a babád a pocidban!!! A terhességtesztek az esetleges vetélés után még két hétig is pozitívat mutatnak, mert a HCG szint sokáig kimutatható a szervezetben. Ha nem jött meg a vérzésed, akkor minimum 4 hetes terhes vagy. Én a hatodik héten véreztem (innen a jótanács), addigra már volt szívhangunk is. Kaptam gyógyszert és kényszerpihenõt írtak elõ. Mostanra 20 hetes vagyok. Hasonló jó kimenetelt kívánok Neked!!
A kérdező hozzászólása: Akkor hogy lehetett a 3 hete végzett teszt negatív? Ezért gondolom, hogy csak 1-2 hetes lehetek. Köszi a választ, megpróbálok mindent, nagyon szeretnénk babát.
Azért vagy min. négy hetes terhes mert a terhességet nem a fogantatástól hanem a mensi elsõ napjától számolják. Mensitõl mensiig jó esetben négy hét telik el. Ha nem jön meg akkor már négy hetesnek számítasz.Most már az ötödik hétben vagy. Három hete azért volt negatív a teszted, mert akkoriban még csak a peteérésed volt, tehát semmiképpen nem lehettél még terhes. A vérzés sajnos tényleg jelenthet vetélést, de nem feltétlenül.Az orvosodnak pedig igaza van , ez még nagyon korai terhesség, bár szerintem a petezsákot már lehet hogy látná. Pihenj sokat!
Valószínûleg terhes vagy. A teszt van, hogy csak késõbb lesz pozitív, hisz ahhoz elég HCG hormonnak kell felhalozódnia a szervezetedben. Ez elviekben a beágyazódáskor kezd el termelõdni, de mindenkinek más a hormonszintje. Van, akinek csak a 8. héten lett pozitív a tesztje. Hamarabb látta a kicsit UH-n és csak utána lett zebrás tesztje.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, közben voltam orvosnál, és hat hetes, méhen kívüli terhes voltam, azért véreztem. Haza sem engedett vizsgálat után, másnap reggel megoperáltak, mert akkor már életveszélyes volt, belül is vérezni kezdtem a hasüreg felé. Most itthon lábadozom és próbálok pozitívan gondolkodni. Köszönöm a segítséget, nagyon szép terhességet és babát kívánok. Anita

Lányok! Ti hogy vagytok ott lennt a menstruáció 5. napján? Barátnõmnek tegnap, szombaton jött meg, pont mielõtt átjött hozzám. Legközelebb csütörtökön tudunk együtt lenni, utána elutazok egy kis idõre.

Szóval érdekelne, hogy szerintetek ha szombaton jött meg, akkor csütörtökön mennyire látszik, érzõdik még a dolog?

Legjobb válasz: van akinek 5 nap alatt elmúlik, van akinek nem (de neki se erõs már)

van akinek 5 nap alatt elmúlik, van akinek nem (de neki se erõs már)
Nekem ötödik nap már nem is szokott lenni, max. este egy kis barnás pecsételgetés. Ha nem fog napközben vérezni, akkor szabad az út!
Kis butus(már bocsi). De ezt ne tõlünk kérdezd, hanem tõle. Minden lány más...Általában a lányoknál 4-5 nap...és vagy az elsõ napokban az intenzívebb a vérzés vagy az utolsókban...az elsõ eset a valószínûbb...ne hasonlítgasd más lányokhoz, mert lehet neki nem így van...nekem pl. 9 napig tart...elsõ 2-3 nap sok a mennyiség, a többiben meg kevesebb, de azért van...ne viszonyíts, hanem kérdezz rá! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Igen, tõle is megkérdeztem, azt mondta, akkor már nagyon enyhe, de nem kell becsókolnom ott alul. Nem csináltam még sosem menstruáció alatt, így ezért megkérdeztem itt, hogy mégis mit jelent az 5. napon a kis vérzés. Ha tényleg ilyen ritka pecsételgetõs, akkor az még belefér. Ez lesz az elsõ rendes aktusunk, így eléggé oda akarom tenni magamat, amihez hozzá tartozik az is, hogy szájjal is csinálom..
Ha ez lesz nektek az elsõ együttlét, akkor elhalasztanám, hogy ilyen dolgok miatt, mint a vérzése, ne legyen rosszabb, furább, mint amilyen alapból lehetne.
így, hogy az elsõ alkalom lesz nektek, hanyagold a menzesz alatt érzékenyebb lehet, lelkileg is, máshogy reagál..esetleg feszenghet amiatt, hogy ott lenn vérzik...
Drága szívem! Édesanyád mit csinál ilyenkor, hogy nem õt kéred meg, hogy segítsen?
A kérdező hozzászólása: Nincs anyukám :/ :"(
normális, ne aggódj ilyenkor az elején gyakran elõfordul ilyesmi, majd késõbb beáll és rendezõdik :) kitartás!
Ne aggódj, semmi gond nincs.
Hát az ilyen megesik, hogy erõs a menstruációja valakinek.Valakinek viszont elég gyenge.Te az erõsebbe tartozol, nincs semmi gond.
húúú ne aggódj nekem is volt pár ciki estem az átázással....azt javaslom hogy használj olyan betétet ami a legerõsebb vérzésre van mert az többet tud szívni:)

Mitől lehet az hogy egyáltalán nem fáj a hasam szombaton jött meg de semmi fájdalom. És már nincs is meg szinte?

Legjobb válasz: Stressz,terhesség,ciszta,.... csinálj egy tesztet aztán ha negatív menj dokihoz

Stressz, terhesség, ciszta, .... csinálj egy tesztet aztán ha negatív menj dokihoz
Vagy csak nem volt peteérésed. Én is így voltam. És mivel figyelem a hõm, innen tudom.
nekem 2 hetet késett az elsõ szex után. ha izgulsz, vegyél tesztet.
volt már három hetes késés is meg ciklus kimaradás is bnõmnél. Elhiteted hogy rágtuk a körmünk, + persze itt a tabi játszott szerepet, de a hormonok rafinált kis manók. Nem kell félni, még akkor se ha kimaradt, ha normális védekezés volt minden oké lesz.
A kérdező hozzászólása: Ha holnap veszek egy tesztet, akkor mar ki mutatja hogy terhes vagyok vagy nem?
rávan írva menyi idõ a szaroknál 3 óra max
Nekem hónapokig rendszertelen volt, a görcseim szintje meg az adott havi aktivitásunktól függött. Nem hiszem, hogy para lenne, csak újra be kell állnia.
Az elsõ szeretkezést követõ menstruáció mindig késik. Azért, mert a hormonháztartás felborul. Nekem 1 hetet késett, azóta rendszeresen beállt, hasfájós lettem, de keményen. Eddig rendszertelen volt, de az elsõ szex után most már mindig pontosan megjön! Ne legyetek idegesek, ha nem élvezett beléd, akkor semmi para sincs!:)

Múlt szombaton jött meg a mensim. Szerda körül mintha elmúlt volna, de azóta kevés barnás folyásom van és fáj (szúrkál ) a hasam. Mi lehet ez?

Áprilisban volt egy missed ab-om(elhalt a terhesség). Azóta 3 alkalommal volt mensim, de normális volt. Nyugtalanit ez a barnás váladék. Eddig is volt néha a mensi után, de talán egy napig, ha tartott. Menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: Menj el orvoshoz, mert ez elég sok mindent jelenthet.

Menj el orvoshoz, mert ez elég sok mindent jelenthet.
Olyan nadrágot vegyél, amin nem látszik át a betét.
Max. felfázol. Ilyen butaságot ne csinálj. Elmúlik az magától is minek gyorsítgatni.
dugjál fel egy tampont inkább :)
Én ilyenkor futni szoktam, az meginditja és nálam bevált, hamarabb elmúlt. De ugyanilyen hatást érhetsz el 1-2 pohár vörösborral is.
De egyébként ha tudod, hogy mikor fog megjönni és ugyérzed nemjó az idõzítés akkor egyél meg egy egész citromot cukor nélkül (tudom h fos) és attól 10-12 napot csúszik. Bár ez abszolut nem egészséges, de nekem még nem volt semmiféle negatívum miatta.
A kérdező hozzászólása: április 1. körül kellett volna, hogy megjöjjön.. csináltam már a citromosat, az be is vált :) ) az lesz, hogy mozgok sokat és hátha enyhül szombat estére :) )

Ma írta fel a doki a Milligest tablettát. Azt mondta ma kezdhetem szedni és nem baj, hogy szombaton jött meg. Vajon nem baj?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is Milligest tablettát írt fel az orvosom(2hete) és azt mondta h a mensen elsõ vagy ötödik napján kell elkezdeni...mivel az elsõn már túlvagy várd meg az ötödiket! :)

Szia! Nekem is Milligest tablettát írt fel az orvosom(2hete) és azt mondta h a mensen elsõ vagy ötödik napján kell elkezdeni...mivel az elsõn már túlvagy várd meg az ötödiket! :)
kiegészítõ védekezés mindenképpen szükséges a második levél elkezdéséig, akkor is ha a mensi elsõ napján kezdted el szedni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi!:) Elkezdtem szedni, de tudom h.most nem 100%-os a védettség.
Szia! Nekem egy nagyon távoli rokonom nõgyógyás és megkérdeztem tõle, és mondta hogy nyugodtan szedheted vagy az 1. naptól vagy az 5. naptól! Csak az a lényeg hogy akkor kell elkezdeni amikor megvan a mensesed! :)
Magyarul, akkor hiába szednéd, nem lennél védett, azonban ha megvárod a köv. mensid elsõ napját, és akkor szednéd be, rögtön védett lennél!
A kérdező hozzászólása: Konkrétan azt mondta, hogy szedjem mától de a hatására várjak 1 hónapot.Szóval kiegészítõ védekezést ajánlott...
Hali, én is Milligestet szedek, 8 hónapja. nekem határozottan azt mondta a doki, hogy a menses elsõ napján kell elkezdeni szedni. meg minden más ismerõsömnek is így kellett. fura, hogy a tiéd ezt mondta, jó ok orvos, fehér köpenyes isten meg minden, de õk is tudnak baromságokat beszélni, hajaj.. sztem várd ki inkább a mensesed elsõ napját.
De ha a tájékoztató szerint szedné be akkor most kéne várjon még egy hónapot h el tudja kezdeni a gyógyszer szedését...ezért mondta nekem is a nõgyógyás h az 5. napon is elkezdhetem szedni a tablettát csak akkor kiegészítõ védekezés kell amíg el nem fogy az elsõ levél! :) Dotti
Én a tájékoztató szerint szedném. Ha nem az 1. napon veszed be, késõbb alakul ki a hatása.
A kérdező hozzászólása: Szia.20 éves.Te?
Am. hány éves vagy? Elsõ válaszoló Dotti :)
ja és sajnos énis lecsúsztam 1 hónapja a mensim elsõ napjáról (akkor tudtam volna elkezdeni szedni) és csak most tudtam elkezdeni. Én azt mondom jobb a béke, várd meg azt az egy hónapot, nem dõl össze a világ:-) elõzõ válaszoló

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!