Találatok a következő kifejezésre: Szombatom lefeküdtem barátommal ő volt az (2 db)

Szombatom lefeküdtem a barátommal (ő volt az első), és azóta fáj mikor pisilek és ma már vér is volt a vizeletembe. Mitől lehet ez? Talán valamit elrontottunk?

Lehet köze ahhoz hogy szeretkeztem?

Legjobb válasz: Ha nem a hüvelyedbõl folyik, hanem a vizelettel távozik a vér, akkor semmi köze a szexhez. De urológust nagyon sürgõsen keress fel, mert komoly bajra utalhat a vérzés. Kezeltesd gyorsan magad!! Addig mellõzzétek a szexet, de utána lehet megint nemi életet élni, ne félj, nem attól van.-) A dokinál kérdezz rá-bár általában mondani is szokták,hogy a parntert is kezelni kell-e, mert vannak fertõzések, mikor a férfit is kezelni kell!!

Ha nem a hüvelyedbõl folyik, hanem a vizelettel távozik a vér, akkor semmi köze a szexhez. De urológust nagyon sürgõsen keress fel, mert komoly bajra utalhat a vérzés. Kezeltesd gyorsan magad!! Addig mellõzzétek a szexet, de utána lehet megint nemi életet élni, ne félj, nem attól van.-) A dokinál kérdezz rá-bár általában mondani is szokták, hogy a parntert is kezelni kell-e, mert vannak fertõzések, mikor a férfit is kezelni kell!!
Nekem is volt hasonló az elsõ együttlétünk után.Én egy komoly kis fertõzést kaptam, na nem a fiútól, hanem gyenge volt az immunrendszerem , és utána a szüzessség elvesztése után már nem volt olyan a védelem.A vizeletemben volt vér, és baci, ill.a hüvelyben gyulladás.Kaptam rá gyszereket, és rendben volt minden.Ha nem mész el, komoly következményei lehetnek, mivel nem tudod pontosan mi a bajdo.Nehogy az anyaságodba kerüljön, ne játsz vele. Én nõdokihoz mentem, és a vizeletemet is redbe tette, ha gond lenne téged is tovább küld, épp ezért ha bizonytalan vagy kezd a nõdokival, és õ tudja mit kell tenni.Mielõbbbi jobbulást!
Nem hiszem, h a vizeleted véres, mert az annyira de annyira fájna, h tudnád h az onnan jön.. ( tapasztalat..:S Ö) Sztem csak a hüvelyedböl jön, ha nem mulik el akk menj el mindenképpen nögyogyászhoz. Ha mégis a pisid akk meg urulogus.( bár én ezt kétlem, mert olyankor minden egyes pisicseppnél könny hullana a szemedböl:S)
Ha a vizeleted véres, akkor a veséd a hunyó. Az pedig ha nem kezelteted ki, nagy bajokat okozhat. Járhatsz majd rendszeresen mûvese-kezelésre. Sõt ha végképp kinyiffan, akkor várhatsz vese átültetésre. Ennél már az urológus vizsgálata is jobb. Nem szokott mostanában a derekad fájni??
a második hozzászólónak szeretném én is üzenni, hogy tévedésben van. igenis urológushoz kell menni húgyúti fertõzéssel, felfázással, stb.
sicc az orvoshoz, mondd el anyukádnak nyugodtan, a szexhez semmi köze, ne félj nem fogsz lebukni, az orvos nem fog beárulni /orvosi kötelessége/ de kezelni kell szövödményei lehetnek, antibiotikum és elmúlik, ha pedig nincs kezelve meddõség a vége és lehet utána sirni, na nem egy ilyen eset után, de többszöri ilyen elnemmegyekorvoshoz félelem már vonhat maga után komly bajokat! hajrá! nem lesz semmi baj!! magától nem fog elmúlni!!! teccik érteni?
A nõk akkor menjenek nõgyógyászhoz, ha nõgyógyászati problémájuk van. Ha húgyuti probléma van akkor urológushoz kell menni, mert neki az a szakterülete. Az urológus nem "férfigyógyász" :-D De menj el mindenesetre valamelyikhez, és majd elküld máshová, ha nem az õ területe a baj. Rengeteg rossz következménye is lehet, ha nem mész el orvoshoz, szeritnem ne kockáztass.
Ha rám hallgatsz, akkor inkább egy nõgyógyászt keresel fel, mert a nõk oda szoktak járni! :D De ha a vizeleteddel jön csak vér, az azt jelentheti inkább, hogy felfáztál! Azt is orvosolni kéne, de gyorsan! Nem urológusnál! Oda inkább a barátod járjon!
A kérdező hozzászólása: Már tudom hogy semmi köze hozzá mert, csak egy kis 3 keresztes vese gyulladásom van.
Mielõbbi jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszi! =)
biztos, hogy van egy olyan barátnõd, aki szívesen elkísér! én is a héten elkísértem az egyik barátnõmet, mert problémái voltak. valakinek sürgõsen mondd el, és menj el minél hamarabb nõgyógyászhoz!!!!
Ne törödj az ilyen megjegyzésekkel! Elmondom az életem: az elsö férfi az életemben a férjem volt-1év után feküdtem csak le vele-házasságban kiderült hogy félig impotens mert zugivó.Késö bánat volt.Évekig nem volt kapcsolatom, aztán akadt egy kedves férfi-15 hónap után a felyemhez vágta hogy nem vagyok elég tapasztalt! Sokkolva voltam.Leegyszerüsítve: ha sok pasid van , megtanulsz szeretkezni és nem vágják a fejedhez amit nekem, viszont ribancnak nézhetnek.Ha nics sok pasid, és vársz az igazira-akkor meg tapasztalatlan vagy.Inkább érzed jól magad a börödbe, tégy ami az erkölcsi normáiddal egyezik és ne törödj az itélkeznö férfiakra!!!Könyen elitélik a nöt, egyebet sem tudnak.Tisztelet a kivételnek!
lehet, h csak megsérült vmid. ha nem múlik el pár napon belül, irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm szépen a segitséget rendesek vagytok.
Nem az a baj, ha túl fiatal vagy, hanem hogy ez a probléma mielõbb kezelve legyen, hidd el segíteni akarunk. Figyelj majd oda, ha nõgyógyilag is van valami bajod, hogy a párod is kezelve legyen, úgy addig ne feküdj le vele.
A kérdező hozzászólása: Hát elég kevés.De ez fontos?
Szia! Nyugodtan menj el egy nõgyógyászhoz. Akár a barátodat kérd meg hogy kísérjen el. Ez azért lehet, mert valami baci került a szervezetedbe, amit a háziorvosok antibiotikummal kezelnek. Az antibiotikummal az a baj, hogy azt a bacit is kiírtja, ami meggátolja, hogy ez a probléma többször visszatérjen. A nõgyógyász majd ad olyan gyógyszereke, esetleg inekciót ami kiírtja a bacilust a szervezetedbõl. Ezt azért muszály, mert különben visszatérõ probléma lehet.
hát az e legbiztosabb ha elmész orvoshoz meny páldául a pasiddal :) amugy meg kérdezhetném hogy hány éves vagy??
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
A háziorvos antibiotikumot ir fel, senki nem fogja tudni h nem vagy szüz.
A kérdező hozzászólása: Hát eléggé rossz már szinte sírni tudnék mikor pisilek mert annyira fáj.Értem hogy orvoshoz kell menni, de kivel mennyek mert anyumnak nem akarom elmonmdani hogy elvesztettem a szüzességem mert, idegbeteg lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat! De ha nem megyek el mi lesz?
hát akor ne mond el anyucinak, de azt sztem el lehet mondnani h véreset pisilsz mivel ennek semi köze a szexhez. majd ott bent a dokinál a dokinak elmondhatod azt is oda ugyse meg be anyukád. amugy sztem csak attól félsz h nõgyógyhoz kell meni. de ne félj sztem meg se fog vizsgálni. de ha ennyire félsz akkor menj el sián házidokihoz ö s fel tud irni gyógyszert felfázásra (sztem ez az).
Nem lehetsz terhes. De nem védekeztetek?????
A kérdező hozzászólása: De igen, csakhát ki tudja. Köszi a választ amúgy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!