Találatok a következő kifejezésre: Szombatom lefeküdtem barátommal (15 db)

Szombaton lefeküdtem barátommal óveszer nélkül! Nem ment el bennem de előváladék került belém. Lehetek terhes? ! és ennyi idő után lehetnek tüneteim? !

Köszi szépen!:)

Legjobb válasz: Te vagy az 1000. h*lye pic*a aki ezt kérdezi. A válasz a 1000. alkalommal is az, hogy igen lehetséges. Kicsi az esélye, de megtörténhet.

Te vagy az 1000. h*lye pic*a aki ezt kérdezi. A válasz a 1000. alkalommal is az, hogy igen lehetséges. Kicsi az esélye, de megtörténhet.
Dugni már tudsz, de a biosz 6.-os anyagot még nem?
Igen lehetsz terhes az elõváladéktól.És a tünetek 2 hét után szoktak jelentkezni.
Az ilyenek szaporodnak - a normális emberek meg nem mernek gyereket vállalni.
az elõváladék elég a szaporodashoz. nem kell 1 egész adag sperma.
Igen lehetsz terhes, a barátnõm így lett terhes. De elvetélt.
lehetsz terhes. tod, ha nem védekeztek, akkor ennek mindenképpen fennáll a lehetõsége. még akkor is, ha védekeztek. tovabbi kérdés?
Ha szombaton feküdtetek le akkor nem. Szombaton senki sem védekezik.
Kis hülye ! azt mondtam nem lehet terhes akkor nem lehet terhes ! a 2 barátnõd meg valószinü nem elõváladéktól eset teherbe hanem a párja nem huzta ki idõben .. meg elég értelmesek ha abortuszra mentek.. annyi eszük van mintt neked.
A kérdező hozzászólása: az igen..fajin ez a kis összecsapás ! csak így tovább értelmesek(Y)!
nem tom, h ki a kis hülye :) vicces vagy ám :DD te csak csinald, felelõtlenül. gratulalok. a barátnõimet meg ne oszd. tuti, h vmi kis 15 éves vagy, aki pornón nõtt fel. nos, csak elárulom, a pornósok is tabit szednek. de azt nem mutathatja a kamera.
Lehetsz terhes , mivel én 100% -ig biztos vagyok abban , hogy így lettem terhes. 10 éve csináltuk így a férjemmel és láss csodát besikerült. A sok tini és néhány okoskodó nagyon tud itt mindent. Csak arra nem gondolnak míg õk meguszták addig a másiknak nem biztos , hogy sikerül. Nagyon fontos a védekezés fõleg akik nem biztos párkapcsolatban élnek. Nekem ez a babám szíve elsem kezdett dobogni, így egy missed lett a vége. Higyjétek el nem szabad tiniként felelõtlennek lenni, mert egy életre elvághatjátok magatokat. Itt én senkit sem akarok meggyõzni vagy kioktatni , de itt vagyok én példának, hogy igenis van életképes sperma az elõváladékban.Legetek nagyon óvatosak és akkor nem kell félnetek egy nemkívánt terhességtõl.Remélem senkit sem bántottam meg.
utolsó, én amellett " okoskodok " mindig, h ez nem védekezés. és mindig leszolnak. pedig tuti, h igy is teherbe lehet esni. :S
10.19 vagyok. Bocs ha félreértettem. Mindenhova leírom a történetemet , de többször is csak kifiguráztak , de nem értik meg a dolog lényegét. Ez már egy rendes kampányolás, de lehet , hogy felesleges, mert süket fülekre talál.Mi azért remélem van akit meggyõzünk. Kitartás és remélem meghallja valaki amit mondunk.
IGEN! terhes lehetsz.. és mit örülsz magadnak? védekezzél....
IGEN! terhes lehetsz.. és mit örülsz magadnak? védezzél....
ja, és tod mit? nem is akarok " ügyeskedni ", ez nem olyan dolog, h aki nem ügyes, az teherbeesik. te meg olyan ügyetlen vagy, h még védekezni se tudsz.
marpedig de. nem is tom, ki a nagyokos. figyeld csak ezt, ha nekem nem hiszel. :) http://www.hazipatika.com/services/faq/question_view/299GqsW.. sõt, linkelhetek még 1 csomó oldalt. amugy nekem 2 baratnomnek elõváladék miatt kellett abortuszra mennie. te csak kockáztass. én nem fogok.
Lehetsz. Ha máod van akkor nem de ha nincs akkor orvos abortusz(bocs ha rosszul írtam le). De szentem nem de lehet igen de ha nem jön meg akkor...
Kicsi az esélye, mivel ha az elõváladék elég lenne a szaporodáshoz, nem kellene a többi.
Igen!Mi lesz a neve a babának?
most komolyan, hány pontosan ugyanilyen kérdést dobott fel a rendszer mikor te feltetted ezt?
Tüneteid nem lehetnek és mindig felhozom példának hogy egy ismerõsömnek pasija csak betette majd a lány kiparancsolta magából, és rögtön gumiztak. De a bekerült elõváladék kikerült, csak épp 9 hónap késéssel, mára már öt éves a kis elõváladék és nagyon virgonc. Szerinted van okod félni???
Nem lehetsz! a többi elõttem válaszolóval ne foglakozz! Nem lehetsz és pontt! Kérdezd meg orvost õ is ezt fogja miondani!
utolsó, na ne mondd? mitõl szoktak terhesek lenni, ha nem védekezés nélküli szextõl? ekkora baromságot már ne mondj. ja, amugy orvos mondta, még mielõtt össze - vissza elkezdenél filozofálni.
megszólalt egy nagyokos!! a védekezés nélküli szex azt takarja , foglaja magába hogy : védekezés nélül 40% ateherbe esés ez magyarra forditva 100 ból 40 pár olyan hülye mintt te és nem elég ügyesek ahoz hogty idõben kihuzza vagy nem ügyel oda és sperma kerül be de a ELÕVÁLADÁLKTÓL NEM LESZEL TERHES!!!!!!
Az elõváladék is tartalmazhat hímivarsejteket.Ne aggódj!Nincs min!50-50%csak az esély rá.:) ))

Lehetek terhes? Szombaton lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk. Vasárnap kellet volna megjönnie vagy hétfőn és még nem jött meg. :/ nagyon félek hogy terhes lehetek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember,mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?

Sehogyan sem védekeztetek? Megszakítás sem volt? Csak hogy egy kicsit megnyugodj, menstruáció elõtt nem olyan fogékony az ember, mint a ciklus közepén, viszont ez nem jelenti azt, hogy ilyenkor nem lehetsz terhes. Kevesebb ugyan az esélye, de sajnos nem lehetetlen. Én azért drukkolok, hogy semmi gond ne legyen és csak a stressztõl késsen. Elsõ alkalom volt egyébként? Mennyire pontos a ciklusod?
Most tudom hogy le fogtok pontozni: tessék, rajta, lehet kezdeni!!! De akkor is elmondom a véleményem: Mi a fa..ommért nem lehet védekezni ha nem akarsz tizen x évesen egy kölköt magad mellé akinek az édesanyád lesz az anyja. Hát sok sikert elõre is annak az "ebihalnak" ami a hasadban növekszik a túléléshez az életben! Amúgy a születendõ gyermeked érdekében REMÉLEM nem vagy terhes... Ja és egy-két [email protected] jó tanács, amit neked és a korodbeli(gondolom) [email protected]'knak nem ártana megfogadni: 1. HASZNÁLJATOK GUMIT!!!! 2. HA AZ ELSÕ ELMARAD RENDSZERESEN AKKOR SZEDJ TABIT!!! 3. HA VÉLETLEN BALESET MIATT NEM VOLT VÉDEKEZÉS AKKOR ESEMÉNY UTÁNI!!! 4. ÉS HA MINDEZEK EGYIKÉT SEM FOGADOD MEG ÉS MÉG A MENZID SEM JÖN MEG AKKOR NE ITT ÍROGASSÁTOK KI [email protected] KÉRDÉSEKBE HOGY: "terhes vagyok?", MERT MI NEM TUDHATJUK, HA KIMARADT A MENZID HÚZZ EL PATIKÁBA VAGY DROGÉRIÁBA TERHESSÉGI TESZTÉR!!!! [A megjegyzés egy 17 éves szexuálisan NEM aktív(és eddig nem is volt aktív) lánytól származnak]
lehetsz terhes simán. hisz nem védekeztetek.
Ha mindig szokott késni, akkor még azt javaslom ne pánikolj. Majd ha 1 hét múlva sem jön meg akkor kezdhetsz aggódni és további 1 hét után terhességi teszt. Azért sokat jelent, hogy volt megszakítás, így sokkal kevesebb az esélye a dolognak. Persze most sem esélytelen, de a 99% amit fentebb rebesgettek, egyértelmû baromság.
Az 50 is baromság.
Ha stresszelsz, attól is késhet a menstruációd... Ítélkezni nem ítélkezek, mivel én is voltam hasonló helyzetben, sõt. Lehet, hogy majd én is kapom a kommenteket, hogy milyen felelõtlen voltam, de leírom, hátha kicsit megnyugtat: az exemmel mi több, mint egy hónapig védekezés nélkül (megszakítással) szeretkeztünk, és nem estem teherbe, pedig néha nagyon közel volt ahhoz, hogy belém élvezzen. Ezt persze nem azért írtam le, hogy rólam vegyél példát, tényleg csak megnyugtatásképp. És legközelebb tessék védekezni! :P 23L
A sok okos, aki azt mondja, hogy nem mutat ki a teszt semmit két héten belül, az téved. Pár napja még én is ebben a tudatban éltem, de a gyógyszertárban felvilágosítottak, hogy van olyan teszt is, ami pár nap után már végezhetõ. Nem akarok hülyeséget mondani, h hány nap, de talán 2? volt. Nem tudom pontosan.
Utolsónak: A teszt a HCG hormonra reagál, a 2 napos tesztek pedig BEÁGYAZÓDÁS UTÁN 2-3 nappal mutatnak eredményt. Az aktus utáni 3 napban még meg lehet elõzni a terhességet esemény utáni tablettával. Ja és beágyazódás kb. 8 nap. 8+3=11 Ekkor fog legkorábban mutatni valamit egy érzékeny teszt, de még az is könnyen lehet fals negatív.
nyugi nem vagy terhes.
Pár nap után vegyél egy terheségi tesztet...... Ha kiderül hogy terhes vagy és nem szeretnél még babát akkor vetesd el.
Én menstruáció alatt lettem terhes, na ehez mit szólsz aranyom? Védekezz!
A kérdező hozzászólása: 20.35: én is 17 vagyok és nem rég kezdtem el szexuális életet élni.
A kérdező hozzászólása: 20.33: mindig 2-3 napot késik havonta. és volt megszakitás.
17 évesen neked itt sem kellene lenned, a terhességi teszt pedig nem mutat ki egy pár napja történt aktust. Errõl ennyit, a többiben igazad van, de ezt meg lehet fogalmazni úgy is, ahogyan az egy embertõl (fõleg lánytól) elvárható.
Szerintem is terhes vagy! Szedsz tablettát vagy ilyesmit?
Nem védekeztetek, tehát igen, lehetsz terhes. Esetleg vegyél terhességi tesztet, mert az, hogy itt mit írnak teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmit
akkor 99 százalék...
A kérdező hozzászólása: :/
A kérdező hozzászólása: ilyenkor már van valami jelei?
Ilyenkor még semmi jele nincs, és a legérzékenyebb tesztek se mutatják ki, ha tényleg terhes vagy. Várj pár napot a teszteléssel, de inkább egy hetet, és ha terhes vagy, kimutatja, ha nem, addig meg is jöhet.
utolsó vagyok: kedves kérdés író! Amennyiben Te nem tartozol a fent említettek közé elnézést, ez nem (csak) Rád vonatkozik, csak most lett elegem az ilyen kérdésekbõl. Üdv. :)
Én megszakítással lettem terhes:)

Mért lehet az, h szombaton megjött. Mára teljesen elmúlt. Lefeküdtünk barátommal (gumival) és nagyon elkezdtem vérezni?

Legjobb válasz: Mert nem múlt el teljesen, csak egy ideig nem folyt... ez elõfordul...

Mert nem múlt el teljesen, csak egy ideig nem folyt... ez elõfordul...
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: jah azt elfelejtettem h azért kellett a 72 órás mert kiszakadt az óvszer
az ilyen tablettak hormonbombak. teljesen normalis ha bezavar a menzeszedbe. felteve ha most korul kene megjonnie. ha nem, akkor doki.
A kérdező hozzászólása: de ez ugye nem lehet annak a jele h terhes vagyok?
Nem, a terhesség elsõ tünetei a közösülés után 2 héttel jelentkeznek, és mivel bevetted a 72 órásat, nem is lehetsz terhes. A kisebb vérzések pedig azzal magyarázhatóak, hogy a tabi egy nagy adag hormont tartalmaz, ami összezavarta a hormonháztartásod. Majd minden helyre áll, nyugodj meg. :)
utolsoval kicsit kötekednek, ugyanis a 72 oras tabletta nem a megtermekenyülest akadalyozza meg, hanem a beagyazodast.
Kezdjük ott, hogy minél késõbb veszed be a tabit, annál jobban fennáll az eshetõség, hogy nem mûködik. A másik, hogy attól, hogy még bevetted a tabit akkor is abban az idõben kéne megjönnie a menzidnek, amikorra egyébként is számítottál rá. De megeshet, hogy a sok hormon miatt bezavar, arra inkább a menzid után számíts mert lehet, h utána kimarad egy vérzésed. (velem is ez volt)
Úgy néz ki nem használt és terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:)

Szedtem Ospamoxot, szombaton lefeküdtem a barátommal, de nm használtunk kieg. Fog. Gátlást. Van esélye, h teherbe estem?

Múlthéten szerdán reggel, este és csütörtök reggel szedtem Ospamoxot, szombaton lefeküdtem a barátommal, de nm használtunk kieg. Fog. Gátlást. Mst rá1hétre barnás folyásom van, és fáj az alhasam, mint amikor +jön, pedig csak 1 hét múlva kellene. Van esélye, h teherbe estem? Yasminellet szedek már másfél éve!

Szombaton lefeküdtünk a barátommal, sajnos nem védekeztünk. Terhes lehetnék? (részletek lennt)

Miután kivette, pont akkor ment el.. szerintetek van rá esély ? Nem élvezett rám, sem belém.. Gondolom a teszt a legbiztosabb, szerintetek hány nap után csináljak ? ( amugy pont szerdán mult el a menstruációm, ha ez számít)

Legjobb válasz: Csak gratulálni tudok. Miért nem elõtte gondolkodtatok? És igen lehetsz terhes. Az elõváladéktól is. Hát igen a teszt a legpontosabb, addig meg marad az idegeskedés. Legközelebb pedig ne másnap gondolkodj.

72 órán belül a tini ambulancia tud segíteni. Holnap spuri és akkor nem kell aggódnod a nem kívánt terhesség miatt. Viszont máskor tényleg védekezzetek! Hiába, a szexhez nemcsak testileg kell felnõni...
Csak gratulálni tudok. Miért nem elõtte gondolkodtatok? És igen lehetsz terhes. Az elõváladéktól is. Hát igen a teszt a legpontosabb, addig meg marad az idegeskedés. Legközelebb pedig ne másnap gondolkodj.
hát elõször is egy nagy lecseszés. Másrészt a tesztre rávan írva, h ha késik a mens, akkor a mens elsõ napjától számítva 1 hétre rá kell csinálni! Addig meg megérdemlitek, hogy idegesek legyetek!! 17/L
Amúgy igaz, amit írtál! De akkor is...
Van esély, esély mindig van elõváladéktól is teherbe lehet esni. Várd meg a övi mensid ha nem jön akkor teszt. Okos vagy te is õ is, csak gratulálni tudok...érett, megbízható tinik vagytok és nehogy még neked álljon feljebb.
NEM...tudod más mennyit megadna egy kisbabáért, te meg felelõtlenek vagytok és ha most jönne mi lenne? Más megvédekezik és úgy esik teherbe....pedig nem szakadt ki a gumi de mégis itt van a lányom.
Ha beléd élvez, akkor is 5% az esélye, hogy terhes lehetsz. Viszonyíts! :) Nem olyan könnyû teherbe esni, mint azzal riogatni szokás.
3 éve élek nemi életet és sosem védekeztem, csak igy hogy kivette a barátom mielõt elment volna és nem lettem terhes soha. Szal nyugi nincs sok esély rá;)
A kérdező hozzászólása: utolsónak: és te terhes lettél amugy ?:O
nem :)
Én nem tollak le. Ha már aggódsz, akkor az jó lecke lesz számpdra. De! Ha most szerdán múlt el a mensid, akkor nem hiszem, hogy terhes lehetsz. Viszont az elõváladék tartalmazhat spermiumot, amitõl viszont igen. Legközelebb pedig védekezés...
A kérdező hozzászólása: Halottam még olyat, h ha hónap végén gumi nélkül csinálják.. akkor kisebb az esélye annak h teherbe lehet esni. Ez igaz ?:O
igen kisebb az esélye hónap végén és menzeszkor, de nem 0. sohasem nulla. mindig, akármikor teherbe eshetsz. nálad sem lehet semmitsem mondnai, vanrá esély h ígyis teherbe estél. 2 hét múlva csinálj tesztet
amikor nekem is volt nyáron egy ilyesféle ügyem, egy csomo mindennek utána jártam..amugy a dolog után minimum 8. nap után hat a teszt.. de ezt gyoccertárostól is megkérdezheted. amugy a ciklusod közpén eshetsz teherbe a legjobban.. az elõnedvtõl is lehet terhes valaki.. mert ugye abban is vannak spermák..remélem nem lesz semmi baj, tudom milyen érzés ilyenkor ezen gondolkodni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat .. rendesek vagytok. :)
el se hiszem hogy valaki ajánlja a megszakítást. Igen nekem is volt egy barátnõm akik így nem védekeztek, és egy év probléma nélkül egyszer csak mehettek abortuszra. Te felelõsséged, úgy nem védekezel ahogy akarsz de biztass mást is erre. Kérdezõ, valószínûleg tényleg kicsi az esély a teherbe esésre, fõleg hogy szerdán múlt el. De sosem lehet kizárni. Remélem minden rendben lesz!
22:19 nek meg annyit hogy lehet a 7 dolog közûl ami miatt nem lett terhes valamelyik megvan benne és ezért van ilyen hatalmas szerencséje hogy nem lett terhes és ezért még nem kéne ennyire biztosra mondani (remélem nem ajánlja senkinek ezt a védekezést). Ezt most találtam neki: http://www.videoklinika.hu/video/dr._czeizel_a_babaert_meg_k..
Utolsónak, szerintem az a hozzászóló arra gondolt hogy mielött felhúzták volna a gumit elötte gumi nélkûl kezdték el a sexet és talán úgy mert ilyet már olvastam itt, másképp én se tudom elképzelni, hogy gumi van rajta és úgy esik teherbe XD. Amúgy meg a kérdésre válaszoljak. Igen elõfordulhat. Amúgy kicsit olvass utána ezeknek a dolgoknak mielött belekezdesz jobban jársz, tudod mit veszithetsz mondjuk egy abortusszal ha netán szükség van (mondjuk hogy nem lehet többé gyereked) Tudom ajánlani doktorinfo.hu ahol a egy normáls mensturációs ciklusnak tudsz utána olvasni ahol leirják hogy elvileg 13 napon van petteérés ha pontosan 28 napos a ciklusod, de ez csak a normál lenne, peteérés lehet elöbb vagy késöbb is közvetlenûl mensturáció után is akár párnappal vagy elötte. Plussz ott a videoklinika.hu ahol elmondják létezik egy olyan is hogy extrém peteérés mikor a normális peteérés mellett egy másik peteérés is bekövetkezhet akár mensturációs idõszakban is mikor épp menstruálsz. Meg vannak még ilyen oldalak ahol irják hogy a fiuknak létezik olyan hogy a spermium elöbb elkezd kifolyni mielött a normális elélvezés lenne, lényeg nézz utána biztos forrásokból. :)
gumival szex, nem szakadt ki és mégis teherbe estél? azt meg hogyan? megszállt a szentlélek?? (vmelyik elõzõnek szól)
A kérdező hozzászólása: nem áll feljebb.. csak megkérdeztem. már azt sem szabad ?:O és tudom h teljesen jogos most a lecseszés.. de ha terhes is leszek nincs mit tennem, szoval nem idegeskedek, mert akkor is csak késni fog.
és mégis, miért nem védekeztetek? ha tudod magadrol, h olyan vagy, akit könnyebben elkap a hév, akkor legyen nalad mindig gumi. ha meg nem, akkor sirhatsz minden honapban. vagy mehetsz abortuszra. remélem, tudod, h az milyen.
Nem lehetsz terhes. De nem védekeztetek?????
A kérdező hozzászólása: De igen, csakhát ki tudja. Köszi a választ amúgy.

Szombaton lefeküdtem a barátommal és nem védekeztűnk...orális szexnél éreztem a sós ízt(előváladék) és nem ment belém...és a peteéréem elött 2-3 nappal volt ez...mennyi az esélye, lehetek terhes?

nagyon fiatal vagyok és félek!

Legjobb válasz: Csatlakozom, a többiek válaszához még toldanék annyit, hogy a tehességi tesztet az együttlét után 12-13 nappal érdemes megcsinálni, ismételten pedig 20 nap után mutat megbizható eredményt... a papolás részét most kihagyom...

Csatlakozom, a többiek válaszához még toldanék annyit, hogy a tehességi tesztet az együttlét után 12-13 nappal érdemes megcsinálni, ismételten pedig 20 nap után mutat megbizható eredményt... a papolás részét most kihagyom...
Teljesen egyetértek a többiekkel ki se találd , hogy még egyszer ilyet csinálsz. De, az elõváladékot az orális szex alatt érezte , tehát nem jutott a hüvelybe, és kihúzta az orgazmus elõtt a párod, ezért csökken az esély, viszont peteérés elõtt egy-két nappal elég bátor dolog ilyet csinálni, úgyh van rá esélyed, hogy terhes legyél. '3 nap múlva terhességi teszt stb.... a többiek már leírták. Ja és pont az ilyen cselekedetek miatt mondják , hogy a szex nem gyerekeknek való.
Mivel az elõváladékban is lehet sperma és peteérés elõtt voltál, megvan az esély egy babucira. Az, hogy lenyaltad az elõváladékot, semmit sem jelent, mivel késõbb ugyanúgy lehetett, amikor már behatolt a péniszével. A 72 órás tabiról lecsúsztál (tudod egyáltalán, hogy mi az???), úh. marad a terhességi teszt és az esetleges terhesség következményeinek viselése a párocskáddal együtt. Gratulálok, egy újabb szexre érett tini párocska :S És még felháborodva reklamáltok, ha le vagytok hurrogva, ha azt mondják a felnõttek, hogy a szexet nem 13-15 éves kor környékén kell kezdeni... Ha felnõtt, felelõsségteljes, szexre érett nõ lennél, védekeztél volna. Majd ha felnõsz agyilag is, nem lesz ilyen problémád, nem kell rettegned, mert lesz annyi eszed, hogy védekezz.
Elõzõnek: 72 órást már hiába vesz a kérdezõ, már lejárt a 72 óra, már fölösleges. Két hét múlva vegyél tesztet...
Menstruáció elõtt már nincs peteérés, de attól függetlenül lehetsz terhes. Vegyél egy tesztet, h megnyugodj.
Nem látom, hogy itt szó esne menstruációról. Peteérés elõtt alatt és néhány nappal utána még a naptármódszert használók se szeretkeznek. Az, hogy nem ment el benned enyhítõ körülmény, és az elõváladéktól kicsi az esélye hogy teherbe ess, de bármi lehetséges. Ráadásul kissé késõn jutott ez eszedbe, mert korábban 72 órás tabit vehettél volna be, ha úgy érzed. Most már csak imádkozhatsz. Pár nap múlva csinálj terhességi tesztet, hogy megnyugodhass.
Ostoba liba. Ez a maximum amit bárkitõl is kapsz, mivel már mindenki belefáradt. Ne szexelj védekezés nélkül, legyen már eszed. Lehetsz terhes, vegyél 72-eset, és csinálj tesztet.
sok az esely, tudnam , minek jossz erre az oldalra, ha ugysem tanulsz a korabbi hibakbol. Sok ember feltesz ilyen kerdest itt, le is van szidva erte es megsem valtozik semmi. Igen, lehetsz terhes..nagyon fiatal vagy??akkor vedekezz..
Elnézést, idõpontot nem olvastam. Akkor szívás, gratulálok.
terhességi teszt az együttlét után 10-02 nappal mutat eredményt, még biztosabb ismételten a 20. nap után csinálni. ha ekkor is negativ lesz, szerencséd van, nem vagy terhes...

Szombaton lefeküdtem a barátommal, pharmatex tablettával védekeztünk, úgy használtam, ahogy le volt írva. Most használtuk ezt először, ugye teljesen biztonságos?

Picit félek, volt már vki, aki pharmatex használata mellett esett teherbe? Tegnap kúppal védekeztünk, kés?bb nem teljesen folyékony állagban jött ki, ez ugye nem baj? Betartottuk az id?t, amíg felolvad... El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: az elõzõ is én voltam, de ezt még bele akartam írni: feltétlenül nézd meg: www.pharmatex.hu megtalálod ott, hogy mennyire biztonságos, mennyi a pearl- indexe. Óvszer mellett többen estek teherbe, mint akik így védekeztek. Olvasgass :)

az elõzõ is én voltam, de ezt még bele akartam írni: feltétlenül nézd meg: http://www.pharmatex.hu megtalálod ott, hogy mennyire biztonságos, mennyi a pearl- indexe. Óvszer mellett többen estek teherbe, mint akik így védekeztek. Olvasgass :)
ha mindent betartottál, akkor biztonságban vagy. bakik mindenhol elõfordulnak, volt már rá példa, hogy valaki fogamzásgátló mellett esett teherbe, sõt még olyan is, hogy hurokkal! de ezeknek nagyon kicsi maz esélye. szóval nyugi:) ha meg kimarad a mensid, akkor utána tesztelj. de szerintem biztos, hogy nem vagy terhes. viszont ne idegeskedj emiatt, mert az tüneteket okozhat... nálam pl az volt.
A kérdező hozzászólása: A szombati volt az elsõ, szóval amúgyis várható egykét hét késés, így nem tudok nem félni:-( Ha esetleg mégis teherbe estem, és nem vettem be a 72 órásat, akkor tudok még vmit tenni?
hát, úgy mmár nem nagyon, de tényleg nyugi!! ha idegeskedsz, csak rosszabb lesz. nnekem másfél hetet késett, mert azon görcsöltem, terhes vagyok e (pedig semmiképp nem lehettem volna). teljesen átalakultak a ciklusaim egyik alkalomról a másikra, azért ijedtem meg, és nem tudtam, mi van. neked is hasonló lehet, ha újonnan szedsz fogamzásgátlót. ne stresszelj ezen! nyugi. és még azon is múlik, hogy épp akkor volt e peteérésed. ne aggódj, ennyire azért nem könnyû!:)
Csak osztani tudom az elõttem szóló véleményét. Én azt mondom, hogy ha ennyire félsz, akkor védekezzetek legközelebb két dologgal is! (Pl. Pharmatex és óvszer, .. ártani nem árthat)
nyugi már:) minden rendben
Ha betartottatok mindent ELVILEG nem lehet baj!Az biztos, hogy feleannyira sem biztonságos, mint a fogamzásgátló tabletta!
Hogy feleannyira sem biztonságos, mint a fogamzásgátló tabletta, az hülyeség. El ne hidd!!! Tudod, a tuti csak az, ha nem szexelsz, dehát azért mégis... nyugi, nem lesz baj. Mindig figylej oda, hogy szappannal ne mosakodj és várjátok ki az elõírt idõt!!! És NYUGI, mert tényleg a stressztõl fog késni. Mondjuk én hallottam már olyanról, hogy vki teherbe esett ilyesmi mellett, de olyan is van akit az óvszere hagy cserben, sõt, az unokatesóm fogamzásgátló tabi mellett esett teherbe... olyan ismerõsöm is van, aki 72 órás tabletta után is terhes maradt- most várja a babát. Szóval tuti biztos nincs, de mindent megtettél azért hogy ne legyen baj. Amúgy is teherbe esni aért nem olyan könnyû ám általában, nem abból az elenyészõ számú nõbõl kell kiindulni, akik attól is terhesek lesznek ha egy csepp sperma beléjük kerül. Azért a többség nem így mûködik. NYUGI!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ma megjött, eddig még sohasem örültem ennyire neki:-))) Egyébként hallotam olyanról, hogy valaki teherbe esett és még egyszer vagy kétszer menstruált utána, ezért késõn vette észre... Ez hülyeség vagy tényleg lehetséges? Mostmár nem félek, csak érdeklõdöm:-)

Szombatom lefeküdtem a barátommal (ő volt az első), és azóta fáj mikor pisilek és ma már vér is volt a vizeletembe. Mitől lehet ez? Talán valamit elrontottunk?

Lehet köze ahhoz hogy szeretkeztem?

Legjobb válasz: Ha nem a hüvelyedbõl folyik, hanem a vizelettel távozik a vér, akkor semmi köze a szexhez. De urológust nagyon sürgõsen keress fel, mert komoly bajra utalhat a vérzés. Kezeltesd gyorsan magad!! Addig mellõzzétek a szexet, de utána lehet megint nemi életet élni, ne félj, nem attól van.-) A dokinál kérdezz rá-bár általában mondani is szokták,hogy a parntert is kezelni kell-e, mert vannak fertõzések, mikor a férfit is kezelni kell!!

Ha nem a hüvelyedbõl folyik, hanem a vizelettel távozik a vér, akkor semmi köze a szexhez. De urológust nagyon sürgõsen keress fel, mert komoly bajra utalhat a vérzés. Kezeltesd gyorsan magad!! Addig mellõzzétek a szexet, de utána lehet megint nemi életet élni, ne félj, nem attól van.-) A dokinál kérdezz rá-bár általában mondani is szokták, hogy a parntert is kezelni kell-e, mert vannak fertõzések, mikor a férfit is kezelni kell!!
Nekem is volt hasonló az elsõ együttlétünk után.Én egy komoly kis fertõzést kaptam, na nem a fiútól, hanem gyenge volt az immunrendszerem , és utána a szüzessség elvesztése után már nem volt olyan a védelem.A vizeletemben volt vér, és baci, ill.a hüvelyben gyulladás.Kaptam rá gyszereket, és rendben volt minden.Ha nem mész el, komoly következményei lehetnek, mivel nem tudod pontosan mi a bajdo.Nehogy az anyaságodba kerüljön, ne játsz vele. Én nõdokihoz mentem, és a vizeletemet is redbe tette, ha gond lenne téged is tovább küld, épp ezért ha bizonytalan vagy kezd a nõdokival, és õ tudja mit kell tenni.Mielõbbbi jobbulást!
Nem hiszem, h a vizeleted véres, mert az annyira de annyira fájna, h tudnád h az onnan jön.. ( tapasztalat..:S Ö) Sztem csak a hüvelyedböl jön, ha nem mulik el akk menj el mindenképpen nögyogyászhoz. Ha mégis a pisid akk meg urulogus.( bár én ezt kétlem, mert olyankor minden egyes pisicseppnél könny hullana a szemedböl:S)
Ha a vizeleted véres, akkor a veséd a hunyó. Az pedig ha nem kezelteted ki, nagy bajokat okozhat. Járhatsz majd rendszeresen mûvese-kezelésre. Sõt ha végképp kinyiffan, akkor várhatsz vese átültetésre. Ennél már az urológus vizsgálata is jobb. Nem szokott mostanában a derekad fájni??
a második hozzászólónak szeretném én is üzenni, hogy tévedésben van. igenis urológushoz kell menni húgyúti fertõzéssel, felfázással, stb.
sicc az orvoshoz, mondd el anyukádnak nyugodtan, a szexhez semmi köze, ne félj nem fogsz lebukni, az orvos nem fog beárulni /orvosi kötelessége/ de kezelni kell szövödményei lehetnek, antibiotikum és elmúlik, ha pedig nincs kezelve meddõség a vége és lehet utána sirni, na nem egy ilyen eset után, de többszöri ilyen elnemmegyekorvoshoz félelem már vonhat maga után komly bajokat! hajrá! nem lesz semmi baj!! magától nem fog elmúlni!!! teccik érteni?
A nõk akkor menjenek nõgyógyászhoz, ha nõgyógyászati problémájuk van. Ha húgyuti probléma van akkor urológushoz kell menni, mert neki az a szakterülete. Az urológus nem "férfigyógyász" :-D De menj el mindenesetre valamelyikhez, és majd elküld máshová, ha nem az õ területe a baj. Rengeteg rossz következménye is lehet, ha nem mész el orvoshoz, szeritnem ne kockáztass.
Ha rám hallgatsz, akkor inkább egy nõgyógyászt keresel fel, mert a nõk oda szoktak járni! :D De ha a vizeleteddel jön csak vér, az azt jelentheti inkább, hogy felfáztál! Azt is orvosolni kéne, de gyorsan! Nem urológusnál! Oda inkább a barátod járjon!
A kérdező hozzászólása: Már tudom hogy semmi köze hozzá mert, csak egy kis 3 keresztes vese gyulladásom van.
Mielõbbi jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köszi! =)
biztos, hogy van egy olyan barátnõd, aki szívesen elkísér! én is a héten elkísértem az egyik barátnõmet, mert problémái voltak. valakinek sürgõsen mondd el, és menj el minél hamarabb nõgyógyászhoz!!!!
Ne törödj az ilyen megjegyzésekkel! Elmondom az életem: az elsö férfi az életemben a férjem volt-1év után feküdtem csak le vele-házasságban kiderült hogy félig impotens mert zugivó.Késö bánat volt.Évekig nem volt kapcsolatom, aztán akadt egy kedves férfi-15 hónap után a felyemhez vágta hogy nem vagyok elég tapasztalt! Sokkolva voltam.Leegyszerüsítve: ha sok pasid van , megtanulsz szeretkezni és nem vágják a fejedhez amit nekem, viszont ribancnak nézhetnek.Ha nics sok pasid, és vársz az igazira-akkor meg tapasztalatlan vagy.Inkább érzed jól magad a börödbe, tégy ami az erkölcsi normáiddal egyezik és ne törödj az itélkeznö férfiakra!!!Könyen elitélik a nöt, egyebet sem tudnak.Tisztelet a kivételnek!
lehet, h csak megsérült vmid. ha nem múlik el pár napon belül, irány a doki!
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszönöm szépen a segitséget rendesek vagytok.
Nem az a baj, ha túl fiatal vagy, hanem hogy ez a probléma mielõbb kezelve legyen, hidd el segíteni akarunk. Figyelj majd oda, ha nõgyógyilag is van valami bajod, hogy a párod is kezelve legyen, úgy addig ne feküdj le vele.
A kérdező hozzászólása: Hát elég kevés.De ez fontos?
Szia! Nyugodtan menj el egy nõgyógyászhoz. Akár a barátodat kérd meg hogy kísérjen el. Ez azért lehet, mert valami baci került a szervezetedbe, amit a háziorvosok antibiotikummal kezelnek. Az antibiotikummal az a baj, hogy azt a bacit is kiírtja, ami meggátolja, hogy ez a probléma többször visszatérjen. A nõgyógyász majd ad olyan gyógyszereke, esetleg inekciót ami kiírtja a bacilust a szervezetedbõl. Ezt azért muszály, mert különben visszatérõ probléma lehet.
hát az e legbiztosabb ha elmész orvoshoz meny páldául a pasiddal :) amugy meg kérdezhetném hogy hány éves vagy??
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
A háziorvos antibiotikumot ir fel, senki nem fogja tudni h nem vagy szüz.
A kérdező hozzászólása: Hát eléggé rossz már szinte sírni tudnék mikor pisilek mert annyira fáj.Értem hogy orvoshoz kell menni, de kivel mennyek mert anyumnak nem akarom elmonmdani hogy elvesztettem a szüzességem mert, idegbeteg lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat! De ha nem megyek el mi lesz?
hát akor ne mond el anyucinak, de azt sztem el lehet mondnani h véreset pisilsz mivel ennek semi köze a szexhez. majd ott bent a dokinál a dokinak elmondhatod azt is oda ugyse meg be anyukád. amugy sztem csak attól félsz h nõgyógyhoz kell meni. de ne félj sztem meg se fog vizsgálni. de ha ennyire félsz akkor menj el sián házidokihoz ö s fel tud irni gyógyszert felfázásra (sztem ez az).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!