Találatok a következő kifejezésre: Szombathelyen a mennyibe kerül (18 db)

Dr Varga Kornél Szombathelyi orvos, mennyit kér most a terhesgondozásért? Szülésre? Alapos orvos? Elégedettek vagytok vele?

Legjobb válasz: Szia!Én hozzá járok terhesgondozásra,eddig 8000 Ft-ot kért mindig(vizsgálat és uh).Véleményem szerint egy türelmes és alapos orvos,bármi kérdésem volt mindig válaszolt rá.Én nagyon szeretnék majd nála szülni!Arról,h mennyit kér a szülésért sajna nem tudok válaszolni.(az még engem is érdekel) Én örülök,hogy õt választottam.Remélem egy kicsit tudtam segíteni!

Szia!Én hozzá járok terhesgondozásra, eddig 8000 Ft-ot kért mindig(vizsgálat és uh).Véleményem szerint egy türelmes és alapos orvos, bármi kérdésem volt mindig válaszolt rá.Én nagyon szeretnék majd nála szülni!Arról, h mennyit kér a szülésért sajna nem tudok válaszolni.(az még engem is érdekel) Én örülök, hogy õt választottam.Remélem egy kicsit tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: persze, köszönöm. bejelentkeztem hozzá, majd meglátjuk mennyit kér. és örülök az elégedettségednek is. boldog babavárást! 18 hetes km
Remélem nem fogsz csalódni!:) Viszont kívánok boldog babavárást!19h km

Mikor van nyitva a zalaegerszegi és szombathelyi jégcsarnok, mennyibe kerül a belépő és korcsolyabérlés?

A szombathelyi j.cs.-ot merre találom meg?

Legjobb válasz: A szombathelyi koripálya már nyitva van, a csónakázótó mellett található a Haladás-pálya mellett.A korcsolyabérlés azt hiszem 300ft volt,de ez nem biztos

A szombathelyi koripálya már nyitva van, a csónakázótó mellett található a Haladás-pálya mellett.A korcsolyabérlés azt hiszem 300ft volt, de ez nem biztos
Ezek tavalyi adatok, de szerintem annyira sokat nem változtak az árak. http://www.alon.hu/index.php/article/articleview/5876/1/11/
A kérdező hozzászólása: De mitõl meddig, hány órától van nyitva? És mennyibe kerül a korcsolyabérlésen kívül a belépõ?
Az pénzbe kerül? :O
Komolyan fizetni kell az EDA-ért is??? Na jó nekem ezek újak :D
Pedig igaz sajnos!!elég szomorú hogy itt tartunk!
A kérdező hozzászólása: Na, a kórházban 2500, -, a kõszegi utcában a gyógyászatiban az L-es 2300, -, az XL-es 2400, -. Úgyhogy tökmindegy. :S Még nem szültem, csak informálódtam. :)
Na akkor nem tévedtem sokat :) akkor ezek szerint a segédeszköz boltban sem olcsobb jól van köszi hogy írtál!! Hogy vagy amúgy?
A kérdező hozzászólása: Ennél jobban nem is lehetnék. :) Bár már lerendeztem a nagytakarítást, de ma megint neki lendültem. :) Egyedül az ablakot nem tudom megpucolni a hülye idõ miatt. Ma voltam nst-n, legközelebb a kiírt napon, szerdán kell mennem. Aztán akkor majd eldöntik mikor "vonuljak be". :) Ha a szülésem is ilyen pikk-pakk lesz, akkor már jöhet is a következõ baba. :)
A kérdező hozzászólása: Új infò! A király utcában a gyógyászatiban 1500, - a ruha, ma vettem meg. 2 maszk, cipõvédõ, sapi, nadrág, ing.Gyereknek még nincs híre, túl aktív, higy kibújjon. Ha nem születik meg hétfõig, akkor patológia.
Köszi szépen :) A héten mi is megvesszük akkor.. Kitartás már nagyon a végén vagy.Problémamentes szülés kívánok!! Majd írd ám meg hogy mi merre meddig volt!!:) 28hkm :)
Új infó:) automata van kihelyezve a folyosón a lifteknél ott is lehet ruhát venni. Az ára 2500ft maradt. Hogy vagytok kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Még mindig egyben. :( Hétfõn a patológián csináltak nst-t meg uh-t, és mivel minden frankó volt, hazaküldtek. Ma kellett visszamenni, a betöltött 41. héten. Azt mondtàk hétfõn, attól függ, hogy ma felvesznek-e, hogy mit mutat az nst és hogy mennyien lesznek az osztàlyon. Ugyanaz volt mint hétfõn, az osztály pedig fullon volt. Holnap viszont mindenképp bekell feküdnöm. Kapok oxitocin-t, aztán valahogy csak kivarázsolják a fiamat. Panaszom még mindig semmi. Írok, ha van fejlemény, köszi az érdeklõdést! :)
Jajj igen csak jól érzi magát a picurkád!! :) Igen tudom hogy tele van tegnap egy egész napot ott töltöttem mert sajna nem lett jó a cukrom és vércukor profilt kellett csinálni. Hát kész voltam nap végére. Holnap megint mehetek mert a déli nem lett jó ( Sajna kórházi kosztot kellett ennem mert mire ellengettek már nem tudtam hazajönni az ebédért így ráb.szt.m egy kicsit mert spenót fõzelék volt burgonyapürével és 2 szem pörkölt húsi.Nesze neked szénhidrát diéta krumplit nem is ehettem volna a leves meg tele volt grízgombóccal az sem valami túl diétás. Így 7, 2 lett. Jó tanács vigyél magaddal kanalat poharat mert semmi nincs. Nekem a nõvér adott kiskanalat hogy azzal ebédeljek hát kiröhögtem mondta is talán nem fog beesteledni. Neked kitartás. Probléma mentes szülést kívánok. :)
A kérdező hozzászólása: Csak röviden, aztán majd kifejtem. 06. 04-én a betöltött 42. hét napján megszületett a kisfiam természetes úton. 3990 gramm és 54 cm. Boldogság! :)
A kérdező hozzászólása: 60 000 Ft?!? Jézusom!! Lassan a levegõért is fizetni kell... :(
Tényleg fizetni kell ez van sajnos még az Eda sincsen ingyen annak akinek nem indolkolt az is ha jól tudom 60ezer ft körûl mozog!!
Ne már bakker, ezért komolyan fizetni kell??? Besza, behu...
2000-3000 között van az ár azthiszem!! Olcsobb ha orvosi segédeszköz boltban veszitek meg mi is ott fogjuk olcsobb úgy!
Most néztem meg hogy 2012 ben 1500 ft volt a ruha szóval tuti dràgább lett!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Most jutott eszembe, hogy be kéne szerezni, mert jövõ héten már aktuális lesz valószínû. A kórház honlapján csak annyit találtam, hogy munkaidõben lehet megvenni, de ár nem volt. És mondjuk furi, ha valakinek eszébe sem jut és éjjel van szülés, akkor apuka nem jöhet be emiatt? :/ Várom még a válaszokat, hátha van aktuális infó. :)
Õ ez úgy mükõdik hogy kiadjàk a ruhát éjjel is de utólag távozáskor kell fizetni!! Probléma mentes szülést kivànok!! Majd írd meg mi volt milyen most a kórázi ellàtàs!.Én majd augusztus elején szülök!!Kitartás neked
A kérdező hozzászólása: Kedves vagy, köszönöm! :) Majd írok!
Kisfiú, kislàny, izgulsz már? Elsõ baba?
A kérdező hozzászólása: Elsõ baba, kisfiú, jövõ szerdára vagyunk kiírva. A "szülésparán" már azt hiszem túl vagyok, szeretném már a kezemben tartani. :) Apuka szerintem jobban izgul nálam. Éjjel felébresztett, hogy elfolyt a magzatvíz. Megkérdeztem, hogy " A tiéd? Mert az enyém még biztos nem!" :) Úgy aludtunk el este, hogy mondtam, ma egy kicsit másképp görcsölök, mint szoktam. Szerintem ez kattoghatott benne tudat alatt. Képes volt "arrébb gurgatni", hogy megnézze tényleg száraz-e alattam minden. :) :)
Jajj de jót nevedtem kedves kérdezõ!!! :D áá nem birom abbahagyni a röhögést!!! Amúgy gratulálok a fiúcskàhoz!!!én nagyon be vagyok szarva nálunk is elsõ baba ràadás nem bírom a fájdalmat. :( ki a dokid? Lesz fogadott szülésznõd?
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy okoztam pár vidám percet! :) Nem fogadtam szülésznõt, remélem nem bánom meg utólag. A Varga Kornélhoz járok egyébként, de az sztk-ba. Nagyon megvagyok vele elégedve. Jó lenne, ha pont õ lenne ügyeletben. Én is tele voltam aggodalommal, de már inkább várom a szülést. A fájdalom küszöböm nem igazán veri az eget nekem sem, de gyerek pocakban még nem maradt és eddig akárkivel beszéltem, mindenki azt mondta, hogy amint kint lesz a baba, olyan, mintha a fájdalmat elvágták volna. Ebben bízom. :) Te kihez jársz? Fiút vagy lányt vártok?
Kislány várunk a Nedeczkyhez járok.Nagyon meg vagyok vele elégedve nem piszkál feleslegesen kedves figyelmes. Nekem lesz szülésznõm ajánlották és jobb ha normàlis ember van mellettem mert én aztán nem a csendben hallgatok tipus vagyok értem ezalatt ha bunkók velem akkor nem hagyon szó nélkül!! Igaza van az ismerõseidnek nekem is ezt mondják meg én is igyekszem elhesegetni a rossz gondolatokat. Hàla a vérvételnél már nem vagyok falfehér. Remélem hamar elmegy az idõ és túl leszek rajta. Apás szülés nàlunk is. 😊
Lesz az kimaradt a végérõl!!😊
Tiszta szîvbõl gratulálok!!!Sok boldogságot jó egészséget kívánom a kis családnak!!! 8


Mennyibe kerül, - mennyit kér Szombathelyen - Dr. Német Leventénél a szülés?

Megmondja elõre, vagy meg kell kérdezni, vagy esetleg amennyit gondolsz?

Legjobb válasz: Babavállalás elõtt állok, és ezért érdekelne, hogy ha hozzá járnék a terhesség alatt is, mire számítsak.

A kérdező hozzászólása: Babavállalás elõtt állok, és ezért érdekelne, hogy ha hozzá járnék a terhesség alatt is, mire számítsak.

Szombathelyen mennyibe kerül egy polgári esküvő? és mennyi idő alatt lehet elintézni? Kismama vagyok ilyenkor mit vegyen fel a menyasszony? KÉRLEK SEGÍTSETEK! KÖSZI

Legjobb válasz: a bejelentést követõen minimum egy hónap elteltével adnak idõpontot, mint bárhol máshol.

a bejelentést követõen minimum egy hónap elteltével adnak idõpontot, mint bárhol máshol.
Szerintem nem muszáj, hogy legyen gyûrû, vagy mindkét félnek legyen. Nekem 2 hét múlva lesz az esküvõm, amikor voltunk bejelentkezni, az anyakönyvvezetõ megkérdezte, akarunk-e gyûrûhúzást. Én ebbõl arra következtettem, hogy manapság nem feltétlenül van. sok kismama kérdezte már meg itt, hogy mit vegyen fel, olvasd el azokat válaszokat, hátha találsz valami jó ötletet. Önmagában az, hogy kismama vagy ne tartson vissza attól, hogy menyasszonyi ruhában legyél, ha abban szeretnél és az a vágyad. Nekünk sem kell fizetni a polgári esküvõért, de olvastam olyan helyekrõl is, ahol adnak egy csekket. Ezt az anyakönyvvezetõnél érdeklõdjétek meg. nekünk lesz pezsgõzés a családdal , a pezsgõt nekünk kell vinni. Egyszer elmentek bejelentkezni, akkor felveszik a jegyzõkönyvet, vigyetek személyi és lakcímkártya fénymásolatot, születési anyakönyvi kivonatot, a tanúk szig. és lakcímk. másolata is kell. Aztán már csak a harminc napot kell kivárni :)
azt viszont nem tudom, hogy akkor mit húzz az ujjára :-(
A kérdező hozzászólása: én is teljesen így gondolkozok.csak nekünk otthon lesz a vacsi a szülõkkel :) a gyûrû még nem tudom hogy lesz, mert én hordok csak gyûrût és nekem van egy eljegyzési gyûrûm ami méreg drága volt és nem szeretnénk 50-100 ezreket kiadni újra, ráadásul a párom nem is hordaná.a köves eljegyzési gyûrûmet is felhuzhatja az ujjamra?de hogy én neki mit azt még nem tudom.fogalmam sincs...
igen, nincs terembérlés akkor kell terembérletet fizetni, ha az anyakönyvi hivatalon kivüli helyszínen akarjátok tartani . De ha az önkormányzatnál vagyis anyakönyvi hivatalnál tartjátok az anyakönyvvezetõvel akkor nem kell fizetni. Nekünk sem lesz semmi, szinte csak aláírni megyünk. Barátnõmék így esküdtek a nyáron. Hétfõn volt egy aláírás 2 tanuval, kb 5 perc aztán csütörtökön megszült :-) Mi az aláírás után elmegyünk a 2 tanuval egy étterembe vacsorázni és ennyi. a gyûrûk is ezüstbõl lesznek, a különbözetet meg inkább a gyerekekre költöm :-) Na meg én nem hordok aranyat, mert nem szeretem, csak ezüst ékszereim vannak
A kérdező hozzászólása: bocsi elírtam 24 hetes
A kérdező hozzászólása: 14 hetes kismama vagyok.és nekünk is csak a 2 tanú lenne ott meg a párom 10 éves kislánya.akkor ez azt jelenti hogy a terembérlés ingyenes?csak a pezsgõt, virágot, zenét.....kell fizetni?-kérdezem a 3.-astól
maga a szertartás ingyenes, ha nem kérsz hozzá semmi pluszt. Gondolok itt, vers, dal, madár, pezsgõ, pohár, gyûrûpárna . . . stb. a 3. voltam
30 nap a várakozási idõ, de a jegyzõ ad ez alól felmentést, ha kismama vagy. Hány hetes vagy? Én 25 hetes vagyok és zalaegerszegi, mi még be sem jelentkeztünk idõpontért. A ruhát még nem tudom milyen lesz. Valami elegánsat veszek fel, de csak mi leszünk ketten meg a 2 tanu, meg talán a 8 éves kisfiam.
Én is kismama vagyok. De nem szombathelyi, így nem tudom. Ami biztos, hogy 30 nap a minimális várakozási idõ. Hívd fel az önkormányzatot és kérdezd meg. Hamarabb választ kapsz. Hogy mit vegyél fel? Hát amit szeretnél. Van aki ragaszkodik a fehér habos ruhához, és fel is veszi, nincs is ezzel semmi gond. De én inkább valami szolidabb ruhát választanék. Alkalmi ruhaüzletekben szét kell nézni vagy varrónõvel beszélni.
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyosak vagytok!köszönöm szépen :) remélem a valóságban is ilyen egyszerû lesz..
de milyen jármûvel, te szerencsétlen?
elõször is a helyesírási szótár olvasása után tudok válaszolni magyarországról németországba
Ha riksával mész akkor 17923 Ft. Nálam kell fizetni. Írjam a számlaszámot?
Menj gyalog, úgy a legolcsóbb. Közben unalomûzésként (meg, mert jó okod is van rá...) olvasgathatsz nyelvtankönyveket.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!