Találatok a következő kifejezésre: Szombathelyen a mennyibe (37 db)

Mikor van nyitva a zalaegerszegi és szombathelyi jégcsarnok, mennyibe kerül a belépő és korcsolyabérlés?

A szombathelyi j.cs.-ot merre találom meg?

Legjobb válasz: A szombathelyi koripálya már nyitva van, a csónakázótó mellett található a Haladás-pálya mellett.A korcsolyabérlés azt hiszem 300ft volt,de ez nem biztos

A szombathelyi koripálya már nyitva van, a csónakázótó mellett található a Haladás-pálya mellett.A korcsolyabérlés azt hiszem 300ft volt, de ez nem biztos
Ezek tavalyi adatok, de szerintem annyira sokat nem változtak az árak. http://www.alon.hu/index.php/article/articleview/5876/1/11/
A kérdező hozzászólása: De mitõl meddig, hány órától van nyitva? És mennyibe kerül a korcsolyabérlésen kívül a belépõ?

Dr Varga Kornél Szombathelyi orvos, mennyit kér most a terhesgondozásért? Szülésre? Alapos orvos? Elégedettek vagytok vele?

Legjobb válasz: Szia!Én hozzá járok terhesgondozásra,eddig 8000 Ft-ot kért mindig(vizsgálat és uh).Véleményem szerint egy türelmes és alapos orvos,bármi kérdésem volt mindig válaszolt rá.Én nagyon szeretnék majd nála szülni!Arról,h mennyit kér a szülésért sajna nem tudok válaszolni.(az még engem is érdekel) Én örülök,hogy õt választottam.Remélem egy kicsit tudtam segíteni!

Szia!Én hozzá járok terhesgondozásra, eddig 8000 Ft-ot kért mindig(vizsgálat és uh).Véleményem szerint egy türelmes és alapos orvos, bármi kérdésem volt mindig válaszolt rá.Én nagyon szeretnék majd nála szülni!Arról, h mennyit kér a szülésért sajna nem tudok válaszolni.(az még engem is érdekel) Én örülök, hogy õt választottam.Remélem egy kicsit tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: persze, köszönöm. bejelentkeztem hozzá, majd meglátjuk mennyit kér. és örülök az elégedettségednek is. boldog babavárást! 18 hetes km
Remélem nem fogsz csalódni!:) Viszont kívánok boldog babavárást!19h km


Budapest-Szombathely, kb. mennyi a jegy IC-n diákkal?

Mennyire számítsak? Nagyon sok?

Legjobb válasz: Ha minden igaz az elõbb is én segítettem, szóval mikor szeretnél utazni, mert bizonyos napokon buszos vonatpótlást látok és így már nem biztos hogy jobb az IC.

Ha minden igaz az elõbb is én segítettem, szóval mikor szeretnél utazni, mert bizonyos napokon buszos vonatpótlást látok és így már nem biztos hogy jobb az IC.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, de kösz a segítséget :D 17. oda-vissza
http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/uf Elõször próbáld meg itt megnézni, majd megmondom utána én mennyit látok. Nem olyan nehéz Elvirával elboldogulni.
A kérdező hozzászólása: Egyszerre több kedvezmény is lehet kapni?
Tudtommal csak egy kedvezményt lehet használni.
Az pénzbe kerül? :O
Komolyan fizetni kell az EDA-ért is??? Na jó nekem ezek újak :D
Pedig igaz sajnos!!elég szomorú hogy itt tartunk!
A kérdező hozzászólása: Na, a kórházban 2500, -, a kõszegi utcában a gyógyászatiban az L-es 2300, -, az XL-es 2400, -. Úgyhogy tökmindegy. :S Még nem szültem, csak informálódtam. :)
Na akkor nem tévedtem sokat :) akkor ezek szerint a segédeszköz boltban sem olcsobb jól van köszi hogy írtál!! Hogy vagy amúgy?
A kérdező hozzászólása: Ennél jobban nem is lehetnék. :) Bár már lerendeztem a nagytakarítást, de ma megint neki lendültem. :) Egyedül az ablakot nem tudom megpucolni a hülye idõ miatt. Ma voltam nst-n, legközelebb a kiírt napon, szerdán kell mennem. Aztán akkor majd eldöntik mikor "vonuljak be". :) Ha a szülésem is ilyen pikk-pakk lesz, akkor már jöhet is a következõ baba. :)
A kérdező hozzászólása: Új infò! A király utcában a gyógyászatiban 1500, - a ruha, ma vettem meg. 2 maszk, cipõvédõ, sapi, nadrág, ing.Gyereknek még nincs híre, túl aktív, higy kibújjon. Ha nem születik meg hétfõig, akkor patológia.
Köszi szépen :) A héten mi is megvesszük akkor.. Kitartás már nagyon a végén vagy.Problémamentes szülés kívánok!! Majd írd ám meg hogy mi merre meddig volt!!:) 28hkm :)
Új infó:) automata van kihelyezve a folyosón a lifteknél ott is lehet ruhát venni. Az ára 2500ft maradt. Hogy vagytok kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Még mindig egyben. :( Hétfõn a patológián csináltak nst-t meg uh-t, és mivel minden frankó volt, hazaküldtek. Ma kellett visszamenni, a betöltött 41. héten. Azt mondtàk hétfõn, attól függ, hogy ma felvesznek-e, hogy mit mutat az nst és hogy mennyien lesznek az osztàlyon. Ugyanaz volt mint hétfõn, az osztály pedig fullon volt. Holnap viszont mindenképp bekell feküdnöm. Kapok oxitocin-t, aztán valahogy csak kivarázsolják a fiamat. Panaszom még mindig semmi. Írok, ha van fejlemény, köszi az érdeklõdést! :)
Jajj igen csak jól érzi magát a picurkád!! :) Igen tudom hogy tele van tegnap egy egész napot ott töltöttem mert sajna nem lett jó a cukrom és vércukor profilt kellett csinálni. Hát kész voltam nap végére. Holnap megint mehetek mert a déli nem lett jó ( Sajna kórházi kosztot kellett ennem mert mire ellengettek már nem tudtam hazajönni az ebédért így ráb.szt.m egy kicsit mert spenót fõzelék volt burgonyapürével és 2 szem pörkölt húsi.Nesze neked szénhidrát diéta krumplit nem is ehettem volna a leves meg tele volt grízgombóccal az sem valami túl diétás. Így 7, 2 lett. Jó tanács vigyél magaddal kanalat poharat mert semmi nincs. Nekem a nõvér adott kiskanalat hogy azzal ebédeljek hát kiröhögtem mondta is talán nem fog beesteledni. Neked kitartás. Probléma mentes szülést kívánok. :)
A kérdező hozzászólása: Csak röviden, aztán majd kifejtem. 06. 04-én a betöltött 42. hét napján megszületett a kisfiam természetes úton. 3990 gramm és 54 cm. Boldogság! :)
A kérdező hozzászólása: 60 000 Ft?!? Jézusom!! Lassan a levegõért is fizetni kell... :(
Tényleg fizetni kell ez van sajnos még az Eda sincsen ingyen annak akinek nem indolkolt az is ha jól tudom 60ezer ft körûl mozog!!
Ne már bakker, ezért komolyan fizetni kell??? Besza, behu...
2000-3000 között van az ár azthiszem!! Olcsobb ha orvosi segédeszköz boltban veszitek meg mi is ott fogjuk olcsobb úgy!
Most néztem meg hogy 2012 ben 1500 ft volt a ruha szóval tuti dràgább lett!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Most jutott eszembe, hogy be kéne szerezni, mert jövõ héten már aktuális lesz valószínû. A kórház honlapján csak annyit találtam, hogy munkaidõben lehet megvenni, de ár nem volt. És mondjuk furi, ha valakinek eszébe sem jut és éjjel van szülés, akkor apuka nem jöhet be emiatt? :/ Várom még a válaszokat, hátha van aktuális infó. :)
Õ ez úgy mükõdik hogy kiadjàk a ruhát éjjel is de utólag távozáskor kell fizetni!! Probléma mentes szülést kivànok!! Majd írd meg mi volt milyen most a kórázi ellàtàs!.Én majd augusztus elején szülök!!Kitartás neked
A kérdező hozzászólása: Kedves vagy, köszönöm! :) Majd írok!
Kisfiú, kislàny, izgulsz már? Elsõ baba?
A kérdező hozzászólása: Elsõ baba, kisfiú, jövõ szerdára vagyunk kiírva. A "szülésparán" már azt hiszem túl vagyok, szeretném már a kezemben tartani. :) Apuka szerintem jobban izgul nálam. Éjjel felébresztett, hogy elfolyt a magzatvíz. Megkérdeztem, hogy " A tiéd? Mert az enyém még biztos nem!" :) Úgy aludtunk el este, hogy mondtam, ma egy kicsit másképp görcsölök, mint szoktam. Szerintem ez kattoghatott benne tudat alatt. Képes volt "arrébb gurgatni", hogy megnézze tényleg száraz-e alattam minden. :) :)
Jajj de jót nevedtem kedves kérdezõ!!! :D áá nem birom abbahagyni a röhögést!!! Amúgy gratulálok a fiúcskàhoz!!!én nagyon be vagyok szarva nálunk is elsõ baba ràadás nem bírom a fájdalmat. :( ki a dokid? Lesz fogadott szülésznõd?
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy okoztam pár vidám percet! :) Nem fogadtam szülésznõt, remélem nem bánom meg utólag. A Varga Kornélhoz járok egyébként, de az sztk-ba. Nagyon megvagyok vele elégedve. Jó lenne, ha pont õ lenne ügyeletben. Én is tele voltam aggodalommal, de már inkább várom a szülést. A fájdalom küszöböm nem igazán veri az eget nekem sem, de gyerek pocakban még nem maradt és eddig akárkivel beszéltem, mindenki azt mondta, hogy amint kint lesz a baba, olyan, mintha a fájdalmat elvágták volna. Ebben bízom. :) Te kihez jársz? Fiút vagy lányt vártok?
Kislány várunk a Nedeczkyhez járok.Nagyon meg vagyok vele elégedve nem piszkál feleslegesen kedves figyelmes. Nekem lesz szülésznõm ajánlották és jobb ha normàlis ember van mellettem mert én aztán nem a csendben hallgatok tipus vagyok értem ezalatt ha bunkók velem akkor nem hagyon szó nélkül!! Igaza van az ismerõseidnek nekem is ezt mondják meg én is igyekszem elhesegetni a rossz gondolatokat. Hàla a vérvételnél már nem vagyok falfehér. Remélem hamar elmegy az idõ és túl leszek rajta. Apás szülés nàlunk is. 😊
Lesz az kimaradt a végérõl!!😊
Tiszta szîvbõl gratulálok!!!Sok boldogságot jó egészséget kívánom a kis családnak!!! 8

Szombathelyen a Madentkoba mennyibe kerül a 4D UH?

Felhivtam öket és mondta az illetö h 3 fokozat van az anyagi attól függ melyiket kérem. NEm tudom mire számitsak ha volt vki és tudja irja meg az összeget és h az mit takar.

Legjobb válasz: Mi is készülünk de majd csak késõbb. Itt tudod megnézni:www.4dbabamozi.hu

Mi is készülünk de majd csak késõbb. Itt tudod megnézni:www.4dbabamozi.hu
Szia.Én holnap megyek így tudom.Az árkategória attól függ hogy hány perces babamozit kérsz . 1.Mini-Vita:9500Ft 10 perc ultrahang a baba nemének meghatározása (igény szerint) 1 db színes fotó videofelvétel a teljes ultrahangról (hozott kazettára) 2.Dolce-Vita:12000Ft 15 perc ultrahang 2 db színes ultrahang fotó 3 db színes 9*13-as fotó (postán küldve) videófelvétel a teljes ultahangról (hozott kazettára) CD/DVD a teljes felvételrõl a baba nemének meghatározása (igény szerint) 3. Ár: 14 000 FtMaxi-Vita 20 perc ultrahang 2 db színes ultrahang fotó videófelvétel a teljes ultahangról (hozott kazettára) CD és DVD a teljes felvételrõl a baba nemének meghatározása (igény szerint) Remélem tudtam segíteni.További szép napot
Megírjátok majd, hogy milyen volt? Kíváncsi vagyok, és eddig nem sok jót hallottam róla!Köszi!
Szia! Csodálatos élmény volt, ne hagyd ki. én 26 hetesen és 4 naposan voltam pénteken.Nagyon kedves volt a hölgy aki csinálta az ultrahangot.Nagyképernyõn láthattam, a dvd-t és 2 képet azonnal megkaptam és még postán küldenek képet.Kérésemre megnézte szakmailag is hogy minden rendben van-e. Én csak jót tudok róla mondani.

Szombathelyen a szülészeten mennyibe kerülnek most a Vip szobák?

Legjobb válasz: 10000 ft az biztos múgy megtudodod nézni a kórház honlapján!

10000 ft az biztos múgy megtudodod nézni a kórház honlapján!
15, 12 és 10 ezer forint
Nagyon ciki, hisz a 2.terhességem, de mi az a vip szoba??Az elsõnél fent voltam az osztályon, pedig nem volt rég, 10 hónapja.De miért jobb a vip szoba??Vagy miért szeretne valaki vip szobát???Kérlek, írjátok meg, mert lehet, ha jó, és pozitívak a tapasztalatok, akkor én is abba szeretnék feküdni.:) Egyébként 10.000 ft naponta??Vagy a 3 nap annyi??Nem lehet hazajönni onnan a 3.napon?Lehet olyat, hogy csak 1 napot vagy vip szobán, utánna az osztályon??Bocsi a tudatlanságomért.:)
10 ezer a legkisebb, és igazából semmi különleges nincs benne, saját tv, hûtõ, meg hogy az ágyon nem a fehér kórházi huzat van hanem egy színes, meg az ágy sem az a learcolt kórházi. általában azért szokták ezeket kibérelni mert itt egyedül vannak, külön a többiektõl, és itt tovább szokott bentmaradni a hozátartozó\látogató. egyébként 10 ezer naponta, de nem biztos hogy 3 nap után hazaengednek (baba miatt, vagy terheskori magasvérnyomás, cukorbetegség stb). azt meg hogy egy napot vipben, a többit az osztályon, azt nem tudom, de ha úgy veszük semmi értelme nincs, végülis miért is lennél egy napig külön? +ellátás nem jár a szobához vagy ilyesmi, csak az egyedüllét miatt bérlik.
#elõzõ vagyok. mármint plusz vagy különleges\speciális ellátást nem tartalmaz ez a "vip" szoba


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!