Találatok a következő kifejezésre: Szolnokon melyik válasszam (6 db)

Ki melyik kórházat ajánlaná, esetleg ellenezné? ! Kecskemét kontra Szolnok! Nem tudom melyiket válasszam!

Legjobb válasz: Szolnokot nem ismerem, Kecskemét szerintem elég gáz, én miután tájékozódtam, sikítva menekültem onnan. Alig van baba-mama szoba, a többi szobában 3 óránként viszik ki a babákat, éjszaka pedig egyáltalán nem, sõt tápszert adnak nekik. A babalátogatás 2x fél óra, óriási tömeg a folyosón, egy babát kb 20 másodpercig mutatnak üvegen keresztül. Szülés után nem lehetsz a saját hálóingedben, sõt még bugyit és betétet is csak látogatáskor használhatsz, a lepedõn figyelik meg a vérzésedet. Látogató nem mehet be a szobába, még császárral is ki kell ülni a folyosóra, ahol kb. 5 szék van.

Szolnokot nem ismerem, Kecskemét szerintem elég gáz, én miután tájékozódtam, sikítva menekültem onnan. Alig van baba-mama szoba, a többi szobában 3 óránként viszik ki a babákat, éjszaka pedig egyáltalán nem, sõt tápszert adnak nekik. A babalátogatás 2x fél óra, óriási tömeg a folyosón, egy babát kb 20 másodpercig mutatnak üvegen keresztül. Szülés után nem lehetsz a saját hálóingedben, sõt még bugyit és betétet is csak látogatáskor használhatsz, a lepedõn figyelik meg a vérzésedet. Látogató nem mehet be a szobába, még császárral is ki kell ülni a folyosóra, ahol kb. 5 szék van.
Szolnokon valamelyik doki a nõvéremnek ikreket látott, pedig csak egy abba volt odabent. Ez nagyon durva4 Így Szenetesen szülte a többit.
Szólhatsz elõre a dokinak, vagy jelezheted szüléskor, de Kecskeméten nagyon kevés a hely, lutri, hogy lesz-e éppen üres ágy. Általában nem szokott lenni.
Én Kméti vagyok, harmadszorra kismama, de most is Pesten szándékozok szülni. Én csak rosszat hallottam a kméti kórházról- de ahogy már többen is írták, mindenkinek van negatív és pozitív tapasztalata egy-egy intézményrõl- orvosról. Mindenesetre én nem bántam meg pestet egyszer sem. BOldog babavárást, és könnyû szülést neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Viszont kívánom a legjobbakat!
Én is Kecskeméten szültem három hónapja. Császáros voltam, de kerülhettem volna baba-mama szobába, de nem mertem végül, pedig eredetileg úgy terveztem. Akkor úgy éreztem, szükségem van egy kis pihenésre, és egyáltalán nem bántam meg. Nem egy luxusszálló, de abszolút kibírható. Nekem egyszer sem szóltak, hogy a saját hálóingemben voltam (már másnap és vizitkor is), és szülés után pár órával már bugyit és betétet is használhattunk.Szerintem nagyon segítõkészek és kedvesek voltak az ott dolgozók. A másodikat is mindenképpen itt szülném.
nincs szülõszoba, meg csecsemõs osztály látogatás ezekben a kórházakban?én a helyedben bemennék, akkor már látod, hogyan állnak hozzád és hogy szimpatikus-e a hely.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!
Szia. Nem tudom ki vagy, de én is Kécskei vagyok. Kétszer szültem Kecsón, ha lesz harmadik akkor is ott fogok szülni. Kicsit lepusztult, de semmi negatív tapasztalatom sincs. Írj privit, ha gondolod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kimerítõ választ, amely elég részletekbe menõ volt! Sok Boldogságot, és egészséget kívánok nektek!
A kérdező hozzászólása: Baba-mama szobát gondolom igényelni kell?! Hogyan tehetem meg és mikor?
Én is Kecskeméten szültem, baba-mamás szobában voltam.Amikor már beindult a tejem éjszaka is lehozták szoptatni, csak kérni kellett.Ami nem tetszett, az a csecsemõsök viselkedése.Komolyan, mintha fájt volna nekik egy jó szót szólni, tisztelet a kivételnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Szerintem akkor maradok Kecskemét mellett, ha viszont valakinek tényleg komoly ellen érzete lenne a kórházzal kapcsolatban, kérem írjon! Köszönöm
OFF:Szentesen azt mondták feküdjek be, mert órákon belül megszületik a baba. Kikönyörögtem, hogy engedjen át szegedre. 1, 5 hét múlva született. Szegeden kiröhögték a dokit, hogy lehet így benézni. Pedig szentesen már a beöntésre készültek. Kecskeméten egyszer voltam, nagyon alaposak voltak. Szolnokról rosszat hallottam. Szerintem mindenkinek más kórház jön be és másról van rossz tapasztalata.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nem tudok sajnos dönteni, pedig itt lenne az ideje, valaki azt mondja Szolnokon baba barátabbak, és többet lehetnék a kis csöppséggel, mások azt mondják, h lehet jobb ha egy kicsit pihenni is hagynak és csak akkor látom, amikor kell. Szerintem csak nem mindegy hol szül egy anyuka!
hova valósi vagy?
A kérdező hozzászólása: Tiszakécske, pont a kettõ között! :)
Szerintem az pont jó, ha látogató nem mehet be a szobába, agybuggyot is kaptam volna ha ott lézengenek a látogatók. Ráadásul az is jó ha szülés után nem a saját hálóingedet vérzed össze, hanem adnak, ne nekem kelljen már mosogatni.Szegeden ezeket szerettem. Persze ott baba mama szobák vannak. Bár az elsõ éjszaka örültem volna ha õk vigyáznak a babára, elég fáradt voltam. Írogasd le magadnak melyik kórházban mit nyújtanak, talán úgy könnyebb a választás. De én azt mondom a legfõbb szempont az orvosi felszereltég, jó orvosok, megfelelõ mûszerek. A többi már csak részletkérdés, azt a 3-4 napot ki lehet bírni féllábon is a lényeg, hogy jó kezekben legyél és a baba is orvosilag.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Sztem pedig egyáltalán nem mindegy, milyen élményekkel térsz haza. Nekem nagy pofára esés volt! Én is 3-4 napra terveztem a benntlétet, de mivel késõn jött meg a tejem (én nem adtak neki folyadék utánpótlást, csak nagy ritkán kis vizet), átkerült a majd' 4 kg-os gyerek a koraszülött osztályra. Benntlétünkor televolt a korás részleg (nem koraszülött gyerekekkel, hanem fertõzést elkapott csecsemõkkel!)Több volt a korás osztályon a kicsi, mint a csecsemõn. Oda 3 óránként járhattunk szoptatni. Iszonyat rossz volt, mikor hallottuk sírni a kicsiket, és még nem mehettünk be. Máig a fülembe cseng:( Az én lányom konkrétan úgy ki volt száradva, mire átkerült, hogy napokig csak az infúziót nyomatták bele. Amit az elõzõ hozzászólásomban leírtam a higiéniáról az ezek után már valóban csak részletkérdés volt. Másodjára is ennek ellenére Szolnokon szülnék, de sokkal határozottabb és talpraesettebb lennék!
Kecskemét mégis csak kiemelt kórház, nagyon jó ellátási lehetõségekkel, ha baj lenne. persze, lepukkant az épület, de ki lehet bírni. Ha lenne más kórház a közelemben, akkor is itt szülnék. És igen, éjszakára nem hagyják a rooming-in-ban sem nálad a babát, de hidd el: még így sem tudod magad kialudni! És tényleg adnak tápszert a babáknak (ha nem fejsz a babádnak külön is tejet), viszont nem cumisüvegbõl, hanem pohárból! Ez nagyon nem mindegy! Viszont ha fejsz a szoptatás mellett és odaadod nekik, akkor azt adják a babádnak pótlásként. Én Kecskemétet választanám.
Tegnap én is elolvastam az utolsó hozzászólót. Éjszaka meg gondolkodtam rajta (ha már a gyerek felébresztett..) "Ha esetleg, nem jönne össze a szoptatás, akkor csak a végsõ esetben egyezz bele a pótlás adásába! Ahhoz kell a beleegyezésed és aláírásod!!! " Amikor én voltam benn (2010. február) nem kérdeztek semmit, hogy pótlást adhatnak e neki. Mivel nekem kb. 3. estére indult be a tejem a gyerek addigra teljesen kiszáradt, így a 4 kg közeli súllyal született gyerek a koraszülöttön kötött ki, kb. 2 napig ott csak az infúzió ment neki a fejébe kötött branülön keresztül. Én beleegyeztett volna akármilyen pótlásba, de tõlem a kutya sem kérdezett semmit!Már írta, most okosabb lenék és nem [email protected]!De akkor és ott, annyira ki voltam/voltunk nekik szolgáltatva, hogy inkább kussoltam:(((

Szolnokon melyik orvost válasszam?

és mi az élményetek a szolnoki korházrol? ott elviszik a piciket vagy otthagyják mindig velünk?

Legjobb válasz: Nõvérem Szolnokon szült, mind a kétszer. Egyszer sem volt választott orvosa, és mindig meg volt elégedve azzal, aki épp kapott, illetve a kórházzal is. Dícsérte a Hetényi szülészetét. A kissrácok pedig végig vele voltak. :)

Nõvérem Szolnokon szült, mind a kétszer. Egyszer sem volt választott orvosa, és mindig meg volt elégedve azzal, aki épp kapott, illetve a kórházzal is. Dícsérte a Hetényi szülészetét. A kissrácok pedig végig vele voltak. :)
Dr.Mosonyi Attila és Dr.Dinya a legjobb szerintem!!
Szerintem Dr. Emõdi Sándor

Szerintetek melyiket válasszam? Szolnoki fősuli vagy a SZIE gazdaság és társadalomtudományi kart?

Csak mert turizmus vendéglátás szakra akarok majd menni és nem tudom, hogy melyiket jelöljem meg majd els? helye.

Legjobb válasz: SZIE

SZIE
hát ha mindenképpen ezek közül akkor SZIE, de inkább válasz másik szakot, a turizmus vendéglátással jól képzett recepciós leszel
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :D
Egyiket se, menj normális EGYETEMRE!
A kérdező hozzászólása: Jó és elmondanád, hogy neked mi a NORMÁLIS egyetem?? létszi köszi

Szolnok/Pest/Szeged FSZ-képzések:Melyiket válasszam?

van 2 FSZ képzés ami elégé tetszik,csak nem tudom melyik sulikat jeöljem be...

Legjobb válasz: *eléggé *jelöljem *annyira

A kérdező hozzászólása: *eléggé *jelöljem *annyira

Melyik középiskolát válasszam Szolnokon?

Szeretnék iskolát váltani, azt mondták augusztusban lehetséges.Most mennék 10.-be.Eddig gimibe jártam, de nem jött be szóval ezért.

Legjobb válasz: Vízügyi inkább.

Vízügyi inkább.
Szerintem Pálfi ha már nagyon váltani akarsz...De én maradnék gimiben a helyedben. Melyikbe jársz?
Ajánlom a kerót. Viszonylag magas szintû az oktatás, ha gazdasági szakon tanulnál tovább, akkor plusz pontokat is vihetsz. Ha meg nem akarsz fõsulira menni, akkor van egy kereskedelmi végzettséged, e nélkül még fagyizóba sem mehetsz dolgozni. De döntõen a te érdeklõdésedtõl függ.
A kérdező hozzászólása: Széchenyibe, de egyébként azzal van a gondom hogy sokat kell tanulni és bejárós vagyok, így nem nagyon van rá idõm. Ezért szerettem volna valami könnyebbet. köszönöm a válaszokat.
Hát igazából tanulás tekintetében nincs olyan nagy különbség... Ha azt hiszed, hogy Keróban nem hajtanak legalább ugyanúgy, akkor tévedsz. Esetleg más város, ami közelebb van, vagy kolesz?
Ezért ott ne hagyd! A 9. és a 10. elég nehéz, de a 11. meg a 12. sokkal könnyebb. És a továbbtanulásnál úgyis az utóbbi két év eredménye számít. Milyen tagozaton vagy?
A vízügyi jövõ tanévtõl megy a Pálfyba

Melyik kórházat válasszam? Szolnokit vagy a Ceglédit? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia én ceglédi vagyok ide jártam szerintem jó volt.Ha van fogadott orvosod és majd választassz szülésznõt szerintem semmi gond nem lesz.

Szia én ceglédi vagyok ide jártam szerintem jó volt.Ha van fogadott orvosod és majd választassz szülésznõt szerintem semmi gond nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Olyan sok rossz dolgot hallani a kórházakról.A szolnoki közelebb lenne hozzám, de valamiért nem szimpatikus.Én is Cegléden születtem, talán ez miatt is lesz a végén az. És neked ki volt az orvosod?
nekem Habony Pál a szülésznõm meg Kókainé Erzsike mindkettõvel megvoltam elégedve. Ha gondolod tudok adni telefonszámot is.Mennyi idõs terhes vagy?
Én is a Habonyhoz járok, de nem csípem.Nem egy kedves ember.A Dr. Kopár Zoltánt viszont nagyon dícsérik, az SZTK-ban van magánrendelése.A ceglédi kórházat vágóhídnak hívják, de szerintem a szülésznõn múlik szinte minden.
A kérdező hozzászólása: Még nagyon az elején járok a várandósságomnak.5+3heteske vagyok, de jó lenne már orvost választani.Habonyt sokan dicsérték már, én is nála születtem, ráadásul egy barátnõm is nála szült tavaly, és nagyon megvan vele elégedve.Azt hiszem el is kérem tõle a tel.számát és felhívom! Köszi csajok a válaszokat! Utolsó:Én is ugyanezt hallottam:-((( Puszi!
Szia. Szerintem azért hívják vágóhídnak, mert aki egyszer császárral szült, azt csak csásszárra engedik újra. Nem vállalnak kockázatot, inkább vágnak. Egyébként én is ott szültem, mindenki szuper profi volt és nagyon kedvesek a csecsemõsök is. Szülésznõd legyen feltétlenül!! Én Vörösné Évikénél és Bihal Gabriella Dr.nál szültem. Mindekttõt csak ajánlani tudom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!