Találatok a következő kifejezésre: Szolnokon kinél szülni (2 db)

Szolnokon fog valaki szülni júliusban? Ha igen kinél?

Én ott szülök majd.Dr.Úri-Szabó Károlynál.Lehet tudni vmit arról,hogy mennyit szokás adni szülésnél?Szülészn?t tudtok ajánlani nekem?

Legjobb válasz: esetleg próbálkozzál kismamafórumokon, vagy írd be gogliba, az orvos nevét plusz azt h fórum és hátha kidob valami hasznosat. Én 5 hónapja szültem, ugyan pesten. De maximálisan tudom mindenkinek javasolni, h doki tök mindegy, õ kb semmit nem csinál, vagy amit azt mindegyik megtudja, a lényeg a szülésznõ. Ez volt a lehetõ legobb döntés, h szülésznõt választottam. Ha érdekel bõvebben írj privit.

esetleg próbálkozzál kismamafórumokon, vagy írd be gogliba, az orvos nevét plusz azt h fórum és hátha kidob valami hasznosat. Én 5 hónapja szültem, ugyan pesten. De maximálisan tudom mindenkinek javasolni, h doki tök mindegy, õ kb semmit nem csinál, vagy amit azt mindegyik megtudja, a lényeg a szülésznõ. Ez volt a lehetõ legobb döntés, h szülésznõt választottam. Ha érdekel bõvebben írj privit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!