Találatok a következő kifejezésre: Szolnokon kérni képet a babáról, (2 db)

A szolnoki hetényibe most megyek 20 hetesen UH-ra. Lehet kérni képet a babáról?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy csak a legelsõ Uh-nál adnak fényképet, utána már nem. Arra hivatkoznak hogy szegény a korház. Én is kérdeztem.... :)

Úgy tudom, hogy csak a legelsõ Uh-nál adnak fényképet, utána már nem. Arra hivatkoznak hogy szegény a korház. Én is kérdeztem.... :)
2010-ben mikor alányomat vártuk, akkor én kaptam midnkét alkalommal, bár az orvos húzta a száját, hogy ez a gép nem arra való, és hogy kinn ne mutogassam, de adott. Most a 12.hetin el is felejtettm kérni, de aranyos volt a doki és szó nélkül adott, jövõhéten megyek 19. hetire remélem kapok!!!

Szolnokon kérni akartam képet a babáról, de nem adtak. Van akinek adnak?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi idös terhes vagy.Adni fognak a 12.hét után.De ha véletlen nem,menj el 4D-re.Még DVD filmet is kapsz.15000ft körül van,de megéri.

Nem tudom mennyi idös terhes vagy.Adni fognak a 12.hét után.De ha véletlen nem, menj el 4D-re.Még DVD filmet is kapsz.15000ft körül van, de megéri.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!