Találatok a következő kifejezésre: Szolnokon kérni képet (4 db)

A szolnoki hetényibe most megyek 20 hetesen UH-ra. Lehet kérni képet a babáról?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy csak a legelsõ Uh-nál adnak fényképet, utána már nem. Arra hivatkoznak hogy szegény a korház. Én is kérdeztem.... :)

Úgy tudom, hogy csak a legelsõ Uh-nál adnak fényképet, utána már nem. Arra hivatkoznak hogy szegény a korház. Én is kérdeztem.... :)
2010-ben mikor alányomat vártuk, akkor én kaptam midnkét alkalommal, bár az orvos húzta a száját, hogy ez a gép nem arra való, és hogy kinn ne mutogassam, de adott. Most a 12.hetin el is felejtettm kérni, de aranyos volt a doki és szó nélkül adott, jövõhéten megyek 19. hetire remélem kapok!!!

Szolnokon kérni akartam képet a babáról, de nem adtak. Van akinek adnak?

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi idös terhes vagy.Adni fognak a 12.hét után.De ha véletlen nem,menj el 4D-re.Még DVD filmet is kapsz.15000ft körül van,de megéri.

Nem tudom mennyi idös terhes vagy.Adni fognak a 12.hét után.De ha véletlen nem, menj el 4D-re.Még DVD filmet is kapsz.15000ft körül van, de megéri.
Mi az elején mondtuk, hogy szeretnénk kérni képet, és adott is.
gyulai sztk-ban 1000Ft/kép és elõre kell szólni.
Mi a végén szóltunk, erre ránk förmedt, hogy elõbb kellett volna gondolkozni... De simán tudott volna adni, mert még nyakig zselés voltam és a gép is be volt kapcsolva. (budaörsi Egészségház, dr.Szathmáry György)
Mindenképpen szólj, ha képet szeretnél, fõleg, hogy sztk. Mi magánrendelõbe járunk és mindig szólni kellett, nem azért, mert nem adott volna a doki, hanem mert elfelejtette mindig. Mi a végén szóltunk, bár lehet, akkor érdemes elõre.
Nálunk sztk-s rendelésen csak akkor adnak képet, ha elõtte a pénztárban kiperkálod az árát. 500 Ft/kép.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat akkor elõre szólok és megkérdezem kell-e fizetni érte?


Valaki segítsen már nekem, Nyíregyházán mennyiért csinálnak Uh -képet? és mikor kell szólni hogy szeretnék kérni? 27+1 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Bár nem nyíregyházi vagyok,de Pécsen és Bp-n is voltam UH-n és 500-1000 Ft-ért csináltak képet. Az UH elején szólj, mert akkor tud majd csinálni képet, amikor jól látszik a baba és nem csak rányom egyet a végén és lesz, amilyen lesz.

Szia! Bár nem nyíregyházi vagyok, de Pécsen és Bp-n is voltam UH-n és 500-1000 Ft-ért csináltak képet. Az UH elején szólj, mert akkor tud majd csinálni képet, amikor jól látszik a baba és nem csak rányom egyet a végén és lesz, amilyen lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) nekem azt mondták 3000ft , azért szeretném tuddni hogy mennyibe kerül pontosan.
magándokinál ingyen, az benne van az árban, kórházban én egyszer kaptam, a dokimtól de azt is ingyen adta. akinek nincs dokija és a kórházba jár annak 500 ft ha jól hallottam. 2 kisfiú anyuja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :-)
Szia! Nyíregyházán 1000 Ft az uh kép.Én a vizsgálat közben szóltam. Be kell fizetni a kórház pénztárába az 1000 Ft-ot és utána megkapod a képet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!